1xBet vagy 22bet – Összehasonlítás

Előnyök

  • 100% -os kezdő bónusz

  • Számos fizetési lehetőség

  • Akár €10 tét a nemzetközi mérkőzésekre

  • Pénteki bónusz

Fizetési módszerek

  • Skrill
  • Neteller
  • Banki átutalással
  • MasterCard
  • Paysafecard
  • Revolut

Ezt a véleményt frissítették:

A fogadóirodákat versenyeztető rovatunk a bukmékereknek is becézett cégek összehasonlításával foglalkozik. Ha olvastál már más cikket rovatunkból, akkor tudod, hogy el szoktuk mondani, a legtöbb külföldi bukméker honlapja volt már letiltás áldozata.

A magyar jogszabályok ugyanis illegalizálták a külföldön bejegyzett szerencsejáték-szervező cégeket, amelynek eredményeképpen volt, amelyik évekig elérhetetlen volt a magyar weben.

Manapság a magyar jogalkotó ugyan engedékenyebb, és többnyire megtűri az ilyen oldalakat t. A közelmúlt jellemző gyakorlata azonban még annyira valós, hogy a 1xBet jelenleg nem érhető el, a magyar weben ugyanis még blokkolva van.

1xBet 22bet
Elérhető magyarul N/A
Élõ fogadás
Sportok száma N/A 20
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 1,00 EUR 1,00 USD
Befizetés nélküli bónusz 5.000 EUR
Elsõ befizetéses bónusz 35.000 Ft 35.000 Ft

 

Használhatóság 7/10 10/10
Átlagos fogadási margin 5.3% 6.1%
Fizetési lehetőségek 10/10 10/10
Megbízhatóság 6/10 10/10
Értékelés 8/10 8.8/10
1xBet ismertető 22bet ismertető

1xBet

Ennek megfelelően keveset tudunk írni az 1xBet rendszeréről, holott lenne róla mit. Külföldi kollégáktól tudjuk, hogy az 1xBet igen erős a fizetési rendszerek sokszínűségét illetően, mely azonban sovány vigasz, ha nem érhető el az oldal.

No meg az is szempont, hogy odaát hiába fogadnának el egzotikus e-pénztárca szolgáltatásokat és más fizetési módszereket, ha sok ilyen pénzügyi szolgáltató nem érhető el Magyarországon.

22bet

Mondhatnánk, hogy a 22bet egy fapados weboldal, de legalább megjelenik, ha be akarjuk tölteni. Ez mindenképpen előny versenytársával szemben. A 22bet rendszere eleve mobilra optimalizált, ezért az asztali eszközök nagyobb képernyőin kissé furán is néz ki.

A 22bet a 20 fogadható sportágával ugyan nem tartozik a világ élvonalába, ugyanakkor a magyar fogadóirodákat lekörözi a portfólió tekintetében.

Összegzés

1xBet vagy 22bet? Összességében ez így egyenlőtlen küzdelem, hiszen a 22bet nincs blokkolva, míg az 1xBet-et alternatív linkeken keresztül sem tudtuk jelenleg elérni. Ha a helyzet változik, frissítjük cikkünket.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com