1xBet vagy 22bet - Összehasonlítás

22bet

8.8 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  10

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  10

 • Támogatás

  8

vs

1xBet

8.0 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  6

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  6

 • Fizetési lehetőségek

  10

 • Támogatás

  9

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Olvassa el az áttekintést

1xbet vagy 22bet

A fogadóirodákat versenyeztető rovatunk a bukmékereknek is becézett cégek összehasonlításával foglalkozik. Ha olvastál már más cikket rovatunkból, akkor tudod, hogy el szoktuk mondani, a legtöbb külföldi bukméker honlapja volt már letiltás áldozata.

A magyar jogszabályok ugyanis illegalizálták a külföldön bejegyzett szerencsejáték-szervező cégeket, amelynek eredményeképpen volt, amelyik évekig elérhetetlen volt a magyar weben.

Manapság a magyar jogalkotó ugyan engedékenyebb, és többnyire megtűri az ilyen oldalakat t. A közelmúlt jellemző gyakorlata azonban még annyira valós, hogy a 1xBet jelenleg nem érhető el, a magyar weben ugyanis még blokkolva van.

  1xBet 22bet
Elérhető magyarul N/A
Élõ fogadás
Sportok száma N/A 20
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 1,00 EUR 1,00 USD
Befizetés nélküli bónusz 5.000 EUR
Elsõ befizetéses bónusz 35.000 Ft 35.000 Ft
Használhatóság 7/10 10/10
Átlagos fogadási margin 5.3% 6.1%
Fizetési lehetőségek 10/10 10/10
Megbízhatóság 6/10 10/10
Értékelés 8/10 8.8/10
  1xBet ismertető 22bet ismertető

1xBet

Ennek megfelelően keveset tudunk írni az 1xBet rendszeréről, holott lenne róla mit. Külföldi kollégáktól tudjuk, hogy az 1xBet igen erős a fizetési rendszerek sokszínűségét illetően, mely azonban sovány vigasz, ha nem érhető el az oldal.

No meg az is szempont, hogy odaát hiába fogadnának el egzotikus e-pénztárca szolgáltatásokat és más fizetési módszereket, ha sok ilyen pénzügyi szolgáltató nem érhető el Magyarországon.

22bet

Mondhatnánk, hogy a 22bet egy fapados weboldal, de legalább megjelenik, ha be akarjuk tölteni. Ez mindenképpen előny versenytársával szemben. A 22bet rendszere eleve mobilra optimalizált, ezért az asztali eszközök nagyobb képernyőin kissé furán is néz ki.

A 22bet a 20 fogadható sportágával ugyan nem tartozik a világ élvonalába, ugyanakkor a magyar fogadóirodákat lekörözi a portfólió tekintetében.

Összegzés

1xBet vagy 22bet? Összességében ez így egyenlőtlen küzdelem, hiszen a 22bet nincs blokkolva, míg az 1xBet-et alternatív linkeken keresztül sem tudtuk jelenleg elérni. Ha a helyzet változik, frissítjük cikkünket.

9 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? A 22bet elérhető magyarul?
Igen! Ezt asztali géped böngészőjéból könnyen megnyitható, valamint telefonon használva sem okoz fennakadást. Ezzel szemben az 1xbet alternatív linkeken keresztül sem érhető el jelenleg a magyar felhasználók számára.
? Lehet kriptovalutával fizetni a 22bet és az 1xbet felületén?
Kriptovalutával egyelőre csak a 22bet oldalán lehet fizetni - az 1xbeten Mastercarddal, e-pénztárcával és banki utalással tölthető fel a virtuális egyenleg azon felhasználók számára, akik elérik az oldalt.
? Melyik sportfogadó iroda optimalizált inkább mobiltelefonokra?
A magyar felhasználóknak a 22bet elérhető mind asztali, mind telefonos böngészőből, ráadásul utóbbinak jobb a használhatósága és az átláthatósága, mint hagyományos asztali nézetben. Az 1xbet Magyarországon egyelőre nem elérhető semmilyen alternatív linken, így telefonon sem.
? Melyik sportfogadó oldal a biztonságosabb kezdők számára?
Kiegyenlítetlen a helyzet, mivel az 1xbet egyáltalán nem nyitható meg a magyar játékosok számára, ezért ha csak azt a két oldalt vesszük figyelembe, akkor mindenféleképpen a 22bet lesz a jó választás.
? Az 1xbet vagy a 22bet bónuszlehetőségei jobbak?
A 1xbet esetében befizetés nélküli bónusz lehetőségek nincsenek, míg a 22bet 5.000 eurós bónuszt nyújt, az első befizetés után pedig 35.000 forintos összeget kínál.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése