Bet365 vagy Bwin – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sközvetítés mobilon is

  • Igényes magyar változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard
  • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Bwin vagy Bet365

A fogadóirodák gigászai csapnak össze cikkünkben, hiszen ezúttal a Bet365-öt és a Bwint vesszük górcső alá! Két külföldi bejegyzésű bukmékerről van szó, így fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy bár a jogi háttér rendezett, a hazai viszonyokkal még mindig csak korlátozottan kompatibilis.

Korábban ezek a szájtok évekig elérhetetlenek voltak a hivatalos úton keresztül, de ma újra betöltődnek a magyar interneten. Két bivalyerős versenyzőről van szó, akiket érdemes részletekbe menően bemutatni. A táblázatunkban megtalálod a legfontosabb aktuális mutatókat, illetve ezeket írásban is összegezzük!

Bet365Bwin
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma3440
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés1.500 Ft150 Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz15.000 Ft

 

Használhatóság9/109/10
Átlagos fogadási margin5.9%7%
Fizetési lehetőségek7/108/10
Megbízhatóság10/109/10
Értékelés8.6/108.8/10
Bet365 ismertetőBwin ismertető

Bet365

Alternatív link nélkül, magyar nyelven érheted el az oldalt, amelyen a regisztráció is viszonylag könnyű és gyors folyamat. Ez fontos, hiszen egy ügyetlenül összetákolt feliratkozással mindjárt könnyen el is rontható a felhasználói élmény. A Bet365-öt akár asztali számítógépedről, akár valamilyen mobileszközről könnyen el fogod tudni érni. Sőt, kínálnak saját iOS és Android applikációt is! Ez utóbbi esetekben kell azért némi trükközés, ugyanis a magyar App Store-okban nem érhetőek el közvetlenül.

A 34 fogadható sportággal a Bet365 a nemzetközi élmezőny tagja. Aa széles kínálat miatt mindig izgalmas marada játékod, sőt, könnyen fogsz találni új európai és egzotikus eseményeket egyaránt! Tegyél tétet bátran egy-egy politikai eseményre vagy e-sport találkozóra is! Az első befizetés bónuszát a cég méretéből adódóan nem vitték túlzásba, de legalább van.

Bwin

A Bwin esetében hasonló szuperlatívuszokról tudunk beszámolni. Könnyű és gyors elérés mobilon és asztali számítógépen, és egy szélsebes regisztráció. A korábbi elemzésünkben a Bwin 8,8/10-es értékelést kapott, és ez nem véletlen! Stabil és széles a választék: ha minden részsportágat hozzáveszünk, akkor több, mint 50-féle eseménytípus közül választhatunk, ezzel pedig ők biztosan a piacvezetők!

Összegzés

Bet365 vagy Bwin? Verdiktet nehéz mondani, hiszen két igazi nagyágyúról van szó, amelyek kínálata között minimális a különbség. Részünkről arra a platformra regisztrálnánk, amely éppen a izgalmasabb bónuszokat kínálja.

4 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com