Bet365 vagy Bwin - Összehasonlítás

Bet365

8.2 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

vs

Bwin

8.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  9

Bwin vagy Bet365

A fogadóirodák gigászai csapnak össze cikkünkben, hiszen ezúttal a Bet365-öt és a Bwint vesszük górcső alá! Két külföldi bejegyzésű bukmékerről van szó, így fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy bár a jogi háttér rendezett, a hazai viszonyokkal még mindig csak korlátozottan kompatibilis.

Korábban ezek a szájtok évekig elérhetetlenek voltak a hivatalos úton keresztül, de ma újra betöltődnek a magyar interneten. Két bivalyerős versenyzőről van szó, akiket érdemes részletekbe menően bemutatni. A táblázatunkban megtalálod a legfontosabb aktuális mutatókat, illetve ezeket írásban is összegezzük!

  Bet365 Bwin
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 34 40
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 1.500 Ft 150 Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft
Használhatóság 9/10 9/10
Átlagos fogadási margin 5.9% 7%
Fizetési lehetőségek 7/10 8/10
Megbízhatóság 10/10 9/10
Értékelés 8.6/10 8.8/10
  Bet365 ismertető Bwin ismertető

Bet365

Alternatív link nélkül, magyar nyelven érheted el az oldalt, amelyen a regisztráció is viszonylag könnyű és gyors folyamat. Ez fontos, hiszen egy ügyetlenül összetákolt feliratkozással mindjárt könnyen el is rontható a felhasználói élmény. A Bet365-öt akár asztali számítógépedről, akár valamilyen mobileszközről könnyen el fogod tudni érni. Sőt, kínálnak saját iOS és Android applikációt is! Ez utóbbi esetekben kell azért némi trükközés, ugyanis a magyar App Store-okban nem érhetőek el közvetlenül.

A 34 fogadható sportággal a Bet365 a nemzetközi élmezőny tagja. Aa széles kínálat miatt mindig izgalmas marada játékod, sőt, könnyen fogsz találni új európai és egzotikus eseményeket egyaránt! Tegyél tétet bátran egy-egy politikai eseményre vagy e-sport találkozóra is! Az első befizetés bónuszát a cég méretéből adódóan nem vitték túlzásba, de legalább van.

Bwin

A Bwin esetében hasonló szuperlatívuszokról tudunk beszámolni. Könnyű és gyors elérés mobilon és asztali számítógépen, és egy szélsebes regisztráció. A korábbi elemzésünkben a Bwin 8,8/10-es értékelést kapott, és ez nem véletlen! Stabil és széles a választék: ha minden részsportágat hozzáveszünk, akkor több, mint 50-féle eseménytípus közül választhatunk, ezzel pedig ők biztosan a piacvezetők!

Összegzés

Bet365 vagy Bwin? Verdiktet nehéz mondani, hiszen két igazi nagyágyúról van szó, amelyek kínálata között minimális a különbség. Részünkről arra a platformra regisztrálnánk, amely éppen a izgalmasabb bónuszokat kínálja.

7 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

? Melyik online sportfogadó irodát érdemes választanom kezdő játékosként?
Mindkét oldal szuper lehetőségeket biztosít, legyen szó akár bónuszokról vagy szorzókról. Bátran merjük javasolni, hogy ezek közül puszta szimpátia mentén tedd le a voksodat.
? Elérhető-e egyenleg feltöltésnél a kriptovaluta lehetőség?
Egyelőre egyik oldal sem fogad el kriptovalutát fizetőeszközként. Ellenben számos e-pénztárca lehetőséget találsz mindkét oldalon , valamint a bankkártyás és banki átutalásos opciók is abszolút működnek.
? Melyik oldal érhető el csak asztali böngészőből?
Szerencsére mindkettő optimalizált nemcsak az asztali, de a mobilos böngészőkre egyaránt. Sőt, mindkét fogadóiroda működtet saját applikációt, mely okostelefonodra biztonságosan letölthető az Android és iOS áruházakból.
? Melyik iroda ügyfélszolgálata a gyorsabban elérhető?
Mindkettőnek remekül működő és jól kiépített az ügyfélszolgálata. A Bwin esetében élő chaten magyarul kaphatsz gyors és kedves segítséget. A Bet365 Gy.I.K. rovata alaposan kidolgozott, így hamar találhatsz választ a kérdéseidre - ha mégsem, náluk angol nyelven tudsz segítséget kérni az élő chat felületükön keresztül.
? Van-e lehetőségem élő fogadásra?
Igen, mindkét oldalon van erre lehetőséged, ám a Bet365 esetében az egyenlegeden befizetésnek kell lennie ahhoz, hogy az élő fogadásokat követhesd az oldalon.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése