Bet365 vagy Unibet – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sközvetítés mobilon is

  • Igényes magyar változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard
  • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Unibet vagy Bet365

Az Európában elérhető online fogadóirodák közül három nagyot érdemes kiemelni: a Bet365-öt, az Unibetet és a Bwint. E cégek között nehezebben tudunk valódi különbséget tenni, hiszen mindannyian komoly tömegek játék iránti igényeit elégítik ki a színvonalas szolgáltatásaikkal.

Szerencsére a Bet365 és az Unibet is alternatív linkek használata nélkül, a hagyományos netes címen keresztül érhetőek el hazánkból. Bár a jogi szabályozás még mindig kissé ködös: hivatalosan csak a Magyarországon bejegyzett és engedélyezett szolgáltatók végezhetnének szerencsejáték-szervezést, a külföldi bukik iránti igény olyan nagy mértékű, hogy az állam eltűri a jelenlegi helyzetet.

Bet365Unibet
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma3438
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés1.500 Ft2.000Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz15.000 Ft20.000 Ft
Használhatóság9/109/10
Átlagos fogadási margin5.9%6.3%
Fizetési lehetőségek7/109/10
Megbízhatóság10/108.9/10
Értékelés8.6/108.5/10
Bet365 ismertetőUnibet ismertető

Bet365

Kaszinó, póker és fogadás – ezek ma már alapszolgáltatásai egy magára valamit is adó online fogadóirodánál. Nincs ez másképp a Bet365 esetében sem, ahol 34-fajta eseményre teheted meg a tétjeidet! Ezen a ponton érdemes kiemelni, hogy bár nem minden cégre jellemző, ez az oldal kínál politikai fogadásokat, valamint az egyre inkább alapnak számító e-sport fogadásokra is lehetőséged van! Akár élőben, akár az események előtt kötnél fogadásokat, a Bet365 kiváló odds-okkal és erős felhozatallal vár!

Unibet

Az összehasonlító táblázatunkból is látszik, hogy a sportágaknak az Unibet sincs híján, sőt majdnem a legtöbbet kínálja! Amivel rögtön komolyat előz az Unibet a versenytársaihoz képest, az a bónuszok száma. Ha a pókert és a kaszinót is beleszámoljuk, e cikk írásakor összesen 23 különféle promóció ajánlattal csábítják a játékosokat! Ezek a srácok tényleg akarják, hogy náluk játssz! Sőt, szinte egyedüliek a piacon azok között, akik valódi toborzási jutalmat is kínálnak. Vagyis ha olyan játékost hozol hozzájuk, aki valóban köt is fogadásokat, akkor számíthatsz arra, hogy bőségesen megjutalmaznak (a felső határ 75 ezer Ft)!

Összegzés

A bet365 vagy unibet kérdésre válaszolva összességében elmondható, hogy mindkét cég erős versenyző, de jelenleg az Unibetnek jobban kellenek az új játékosok, amely a bónuszok számán is látszik!

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com