Bet365 vagy Unibet - Összehasonlítás

Bet365

8.2 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

vs

Unibet

7.9 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  9

Unibet vagy Bet365

Az Európában elérhető online fogadóirodák közül három nagyot érdemes kiemelni: a Bet365-öt, az Unibetet és a Bwint. E cégek között nehezebben tudunk valódi különbséget tenni, hiszen mindannyian komoly tömegek játék iránti igényeit elégítik ki a színvonalas szolgáltatásaikkal.

Szerencsére a Bet365 és az Unibet is alternatív linkek használata nélkül, a hagyományos netes címen keresztül érhetőek el hazánkból. Bár a jogi szabályozás még mindig kissé ködös: hivatalosan csak a Magyarországon bejegyzett és engedélyezett szolgáltatók végezhetnének szerencsejáték-szervezést, a külföldi bukik iránti igény olyan nagy mértékű, hogy az állam eltűri a jelenlegi helyzetet.

  Bet365 Unibet
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 34 38
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 1.500 Ft 2.000Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft 20.000 Ft
Használhatóság 9/10 9/10
Átlagos fogadási margin 5.9% 6.3%
Fizetési lehetőségek 7/10 9/10
Megbízhatóság 10/10 8.9/10
Értékelés 8.6/10 8.5/10
  Bet365 ismertető Unibet ismertető

Bet365

Kaszinó, póker és fogadás - ezek ma már alapszolgáltatásai egy magára valamit is adó online fogadóirodánál. Nincs ez másképp a Bet365 esetében sem, ahol 34-fajta eseményre teheted meg a tétjeidet! Ezen a ponton érdemes kiemelni, hogy bár nem minden cégre jellemző, ez az oldal kínál politikai fogadásokat, valamint az egyre inkább alapnak számító e-sport fogadásokra is lehetőséged van! Akár élőben, akár az események előtt kötnél fogadásokat, a Bet365 kiváló odds-okkal és erős felhozatallal vár!

Unibet

Az összehasonlító táblázatunkból is látszik, hogy a sportágaknak az Unibet sincs híján, sőt majdnem a legtöbbet kínálja! Amivel rögtön komolyat előz az Unibet a versenytársaihoz képest, az a bónuszok száma. Ha a pókert és a kaszinót is beleszámoljuk, e cikk írásakor összesen 23 különféle promóció ajánlattal csábítják a játékosokat! Ezek a srácok tényleg akarják, hogy náluk játssz! Sőt, szinte egyedüliek a piacon azok között, akik valódi toborzási jutalmat is kínálnak. Vagyis ha olyan játékost hozol hozzájuk, aki valóban köt is fogadásokat, akkor számíthatsz arra, hogy bőségesen megjutalmaznak (a felső határ 75 ezer Ft)!

Összegzés

A bet365 vagy unibet kérdésre válaszolva összességében elmondható, hogy mindkét cég erős versenyző, de jelenleg az Unibetnek jobban kellenek az új játékosok, amely a bónuszok számán is látszik!

6 értékelés, átlag 4.8 / 5

GYIK

? Biztonságot tekintve melyik oldal az erősebb, az Unibet vagy a Bet365?
Mindkét sportfogadó iroda rendelkezik az ellenőrzött licenszekkel ahhoz, hogy megfelelően működjenek.
? Milyen valutával tudok fizetni az Unibet és a Bet365 oldalakon?
Mindkettő esetében elérhető a magyar forint, emellett a dollár és az euró is - ezen a hármon kívül további számos valuta is alkalmazható.
? Az Unibet mi okból kínál több bónuszt, mint a Bet365?
A bónuszok segítik azt, hogy minél több ember játsszon szívesen az oldalukon - mivel az Unibet fiatalabb a szerencsejátékot nyújtó irodák közül, ezért ő ezt tudja kínálni a régi motorosokkal szemben.
? Rendelkezik-e az Unibet mobilra optimalizált weboldallal?
Igen, és saját applikációja is van, amely letölthető Android és iOS készülékekre. Ugyanez igaz a Bet365-re is.
? Mi alapján válasszak a két iroda közül?
A Bet365-nél alacsonyabb a minimum befizetés díja, míg az Unibet remek bónuszokat ad. Minden másban fej-fej mellett vannak, ezért érdemes mindkettőt kipróbálnod és aszerint dönteni, hogy melyik használatát tartod könnyebbnek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése