Bet365 vagy William Hill - Összehasonlítás

Bet365

8.2 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

vs

William Hill

8.3 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  7

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  9

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Olvassa el az áttekintést

Bet365 vagy William Hill

A legjobb sportfogadó irodákat összehasonlító sorozatunk következő állomásához érkezett, amelyben a Bet365-öt és a hamisíthatatlan brit nevű William Hill fogadóirodát vesszük górcső alá. Kezdjük az egyik legfontosabbal: jelenleg mindkét iroda honlapja elérhető hazánkból.

Aki esetleg nem ismerné ennek hátterét, annyit érdemes tudni, hogy Magyarországon a jogalkotó hivatalosan csak az országon belül bejegyzett cégeket tekinti legálisnak, amelyet viszont nem véletlenül nem kezdeményeztek ezek a cégek - ilyen engedélyeket ugyanis nem adnak ki. Emiatt az előző évtized néhány évében rendszeresen tűntek el nagynevű, külhoni fogadóirodák a magyar internetről, hogy aztán ismét megjelenjenek.

  Bet365 William Hill
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 34 34
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 1.500 Ft 10 EUR
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft
Használhatóság 9/10 7/10
Átlagos fogadási margin 5.9% 6.6%
Fizetési lehetőségek 7/10 7/10
Megbízhatóság 10/10 10/10
Értékelés 8.6/10 8.3/10
  Bet365 ismertető William Hill ismertető

Bet365

A Bet365 az egyik legrégebbi online fogadóiroda komoly, stabil háttérrel. A regisztráció könnyű és gyors, és a platformjukon keresztül élő fogadást, klasszikus fogadást és kaszinójátékokat is kínálnak. Van saját applikációjuk, amely - más külföldi szolgáltatókhoz hasonlóan - csak kerülőúton érhető el.

A 34 sportág egzotikus, itthon kevésbé követett eseményeket is megjátszhatóvá tesz, amely előny lehet akkor, ha már unod a kosárlabda-foci-tenisz triót. A cég megbízhatóságát az is jelzi, hogy a mindenhol megszokott bankkártyás és e-pénztárcás fizetés mellett PayPal-lel is feltöltheted az egyenlegedet. E cég ugyanis igen kényes a partnerei megválogatásában, a legtöbb fogadóirodát nem is szolgálja ki.

William Hill

A William Hill oldala nem lesz dizájndíjas, az egyszer biztos! Habár egy ma már elég fapadosnak ható weboldal fogad, a szolgáltatásaiban nem marad el a Bet365 mögött, sőt még saját lottójuk is van! Darabra ugyanannyi sportággal találkozhatsz mindkét iroda palettáján. Nekünk azonban egy izgalmas kategória mégis hiányzott: a politikai, közéleti fogadások sok más iroda portfólióját színesítik. Sajnos a William Hillnél nem így gondolkodnak.

Összegzés

A relatíve magas minimum befizetés miatt (10 euró) a kezdő játékosok valószínűleg kevésbé szívesen választják a William Hillt, mint mondjuk a Bet365-öt, ahol már akár néhány száz forinttól el lehet kezdeni a fogadást.

5 értékelés, átlag 4.2 / 5

GYIK

? Kezdőként melyik irodát érdemes választanom?
A William Hill fapados megjelenése elsőre nem feltétlen vonzó a kezdőknek, és meglepő módon az első befizetés után sem ad bónuszt. A szolgáltatásaiban azonban nem marad el a Bet365-től.
? Melyik irodának van mobiltelefonos applikációja?
Mindkettő rendelkezik saját alkalmazással, mely elérhető az Android és iOS áruházakban. Emellett a mobil böngészőkre szintén optimalizált a két weboldal.
? Milyen befizetési lehetőségek vannak a Bet365 és William Hill fogadóirodáknál?
A klasszikus banki átutalás és bankkártyás módszer mellett e-pénztárcákat is választhatsz. Továbbá a Bet365-nél Paysafecard és csekk alapú fizetési lehetőséggel élhetsz.
? Biztonságosabb-e a William Hill, mint a Bet365?
Mindkét oldal nagy hangsúlyt fektet az adataid biztonságára, és rendelkeznek a megfelelő licenszekkel ahhoz, hogy legálisan és ellenőrzött körülmények között működjenek.
? Melyiknek jobb a Gyakran ismételt kérdések rovata?
A Bet365 magyar nyelven szolgáltat válaszokat a legjellemzőbb kérdésekre, valamint fel is vehető velük a kapcsolat magyarul. A William Hill Gy.I.K. rovata csak angol nyelven érhető el egyelőre.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése