Bet365 vagy William Hill – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sközvetítés mobilon is

  • Igényes magyar változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard
  • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Bet365 vagy William Hill

A legjobb sportfogadó irodákat összehasonlító sorozatunk következő állomásához érkezett, amelyben a Bet365-öt és a hamisíthatatlan brit nevű William Hill fogadóirodát vesszük górcső alá. Kezdjük az egyik legfontosabbal: jelenleg mindkét iroda honlapja elérhető hazánkból.

Aki esetleg nem ismerné ennek hátterét, annyit érdemes tudni, hogy Magyarországon a jogalkotó hivatalosan csak az országon belül bejegyzett cégeket tekinti legálisnak, amelyet viszont nem véletlenül nem kezdeményeztek ezek a cégek – ilyen engedélyeket ugyanis nem adnak ki. Emiatt az előző évtized néhány évében rendszeresen tűntek el nagynevű, külhoni fogadóirodák a magyar internetről, hogy aztán ismét megjelenjenek.

Bet365William Hill
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma3434
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés1.500 Ft10 EUR
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz15.000 Ft

 

Használhatóság9/107/10
Átlagos fogadási margin5.9%6.6%
Fizetési lehetőségek7/107/10
Megbízhatóság10/1010/10
Értékelés8.6/108.3/10
Bet365 ismertetőWilliam Hill ismertető

Bet365

A Bet365 az egyik legrégebbi online fogadóiroda komoly, stabil háttérrel. A regisztráció könnyű és gyors, és a platformjukon keresztül élő fogadást, klasszikus fogadást és kaszinójátékokat is kínálnak. Van saját applikációjuk, amely – más külföldi szolgáltatókhoz hasonlóan – csak kerülőúton érhető el.

A 34 sportág egzotikus, itthon kevésbé követett eseményeket is megjátszhatóvá tesz, amely előny lehet akkor, ha már unod a kosárlabda-foci-tenisz triót. A cég megbízhatóságát az is jelzi, hogy a mindenhol megszokott bankkártyás és e-pénztárcás fizetés mellett PayPal-lel is feltöltheted az egyenlegedet. E cég ugyanis igen kényes a partnerei megválogatásában, a legtöbb fogadóirodát nem is szolgálja ki.

William Hill

A William Hill oldala nem lesz dizájndíjas, az egyszer biztos! Habár egy ma már elég fapadosnak ható weboldal fogad, a szolgáltatásaiban nem marad el a Bet365 mögött, sőt még saját lottójuk is van! Darabra ugyanannyi sportággal találkozhatsz mindkét iroda palettáján. Nekünk azonban egy izgalmas kategória mégis hiányzott: a politikai, közéleti fogadások sok más iroda portfólióját színesítik. Sajnos a William Hillnél nem így gondolkodnak.

Összegzés

A relatíve magas minimum befizetés miatt (10 euró) a kezdő játékosok valószínűleg kevésbé szívesen választják a William Hillt, mint mondjuk a Bet365-öt, ahol már akár néhány száz forinttól el lehet kezdeni a fogadást.

2 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com