Betclic vagy Bet365 - Összehasonlítás

Bet365

8.2 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

vs

Betclic

8.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  10

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  10

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Olvassa el az áttekintést

Betclic vagy Bet365

Összehasonlító rovatunk legújabb fejezetében az egyik piacvezető fogadóirodát, a Bet365-öt hasonlítjuk össze a Betclic-kel, amely egy jóval újabb és kisebb szolgáltató. Az összehasonítás során olyan jellemzőket igyekeztünk rendszerezni, amelyek ahhoz segítenek majd, hogy Te magad hozd meg a legjobb döntést! Szerintünk ugyanis itt nincs egyértelmű nyertes, mert mindkét irodának vannak a maga előnyei.

Kezdjük az elején a legfontosabbal: mindkét weboldal működik és egyaránt elérhető Magyarország területéről. Ugyanis nem csak régebben volt erre példa, jelenleg is van olyan külföldi bejegyzésű bukméker, amely weboldala még blokkolva van a magyar internetről.

  Betclic Bet365
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 32 34
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 2.000 Ft 1.500 Ft
Befizetés nélküli bónusz 300.000 Ft
Elsõ befizetéses bónusz 20.000 Ft 15.000 Ft
Használhatóság 9.9/10 9/10
Átlagos fogadási margin 7.5% 5.9%
Fizetési lehetőségek 7/10 7/10
Megbízhatóság 9/10 10/10
Értékelés 8.4/10 8.6/10
  Betclic ismertető Bet365 ismertető

Betclic

Mivel egy kisebb és újabb cégről beszélünk, ilyenkor érdemes lehet egy kis időt adni a fejlődésre. Mi mégis igyekszünk kellő szigorral nézni az újabb belépőket. Ennek oka, hogy a piac kellően telített, tehát aki most csatlakozik, már kiforrott tapasztalatokkal és komoly ismeretekkel rendelkezve teheti meg ezt. Így számunkra az a minimum, hogy a weboldal legyen szép és átlátható, sallangoktól mentes. A Betclic emellett sok fogadható eseménnyel és komoly bónuszokkal is kedveskedik a játékosainak.

Bet365

Különösen ez utóbbi téma, ahol a Bet365 alulmarad. Hiába a nagyobb, komolyabb és stabilabb háttér, a legtöbb új játékost azért mégis a bónuszok és akciók mozgatják, amelyből a Bet365-ön manapság nem sok akad.

Ez azonban nem véletlen, egyszerűen olyan nagyra nőttek, hogy nekik már nincsen szükségük arra, hogy több tízezer forinttal csábítsák magukhoz a játékosokat. A Bet365-ön magas odds-okat, kiszámítható működést, és ami szintén nagyon fontos, egy mindig elérhető és gyorsan válaszoló ügyfélszolgálatot találsz!

Összegzés

Az üzemméret alapján nem volna kérdés, hogy ki nyer (a Bet365). Azonban a Betclic mindent megtesz azért, hogy őket is felfedezzék, így érdemes egy esélyt adni neki. Szerintünk nem fogsz csalódni!

7 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? Mobilra optimalizált-e a Betclic alkalmazása?
Igen, ráadásul nemcsak a telefonos böngészőből tudod megnyitni az oldalt, de külön, az App Store-ból és a Google Play-ről is letölthető az alkalmazás.
? Milyen kezdő bónuszlehetőségeim vannak a Betclic és a Bet365 oldalon?
Az összképet nézve a Betclic jobb kezdő bónuszokat nyújt a Bet365-tel szemben, így ha ezt a szempontot priorizálod, érdemes az előbbinek esélyt adnod!
? Megbízhatóbb-e a Bet365 a Betclic-kel szemben?
Mindkét weboldal megbízható, ezért nem kell aggódnod, adataid és pénzed biztonságban lesz, bármelyiket is választod.
? Melyik a felhasználóbarátabb felület a két oldal közül?
A Betclic igazán igyekszik elkényeztetni a felhasználóit, de a Bet365 sem marad el ebben - mindkét felület könnyen átlátható és felhasználóbarát.
? Kezdőként melyiket érdemesebb választani?
Ahogyan azt említettük, egyszerűen nem nyúlhatsz mellé: a Bet365 régi motoros és széleskörű lefedettséggel működik, míg a Betclic szintén könnyen elérhető felület. Mindkét iroda elérhető telefonos böngészőből is, ezért bármelyik mellett teszed le a voksod, biztos, hogy elégedett leszel!
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése