Betclic vagy Bet365 – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sközvetítés mobilon is

  • Igényes magyar változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard
  • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Betclic vagy Bet365

Összehasonlító rovatunk legújabb fejezetében az egyik piacvezető fogadóirodát, a Bet365-öt hasonlítjuk össze a Betclic-kel, amely egy jóval újabb és kisebb szolgáltató. Az összehasonítás során olyan jellemzőket igyekeztünk rendszerezni, amelyek ahhoz segítenek majd, hogy Te magad hozd meg a legjobb döntést! Szerintünk ugyanis itt nincs egyértelmű nyertes, mert mindkét irodának vannak a maga előnyei.

Kezdjük az elején a legfontosabbal: mindkét weboldal működik és egyaránt elérhető Magyarország területéről. Ugyanis nem csak régebben volt erre példa, jelenleg is van olyan külföldi bejegyzésű bukméker, amely weboldala még blokkolva van a magyar internetről.

BetclicBet365
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma3234
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés2.000 Ft1.500 Ft
Befizetés nélküli bónusz300.000 Ft
Elsõ befizetéses bónusz20.000 Ft15.000 Ft
Használhatóság9.9/109/10
Átlagos fogadási margin7.5%5.9%
Fizetési lehetőségek7/107/10
Megbízhatóság9/1010/10
Értékelés8.4/108.6/10
Betclic ismertetőBet365 ismertető

Betclic

Mivel egy kisebb és újabb cégről beszélünk, ilyenkor érdemes lehet egy kis időt adni a fejlődésre. Mi mégis igyekszünk kellő szigorral nézni az újabb belépőket. Ennek oka, hogy a piac kellően telített, tehát aki most csatlakozik, már kiforrott tapasztalatokkal és komoly ismeretekkel rendelkezve teheti meg ezt. Így számunkra az a minimum, hogy a weboldal legyen szép és átlátható, sallangoktól mentes. A Betclic emellett sok fogadható eseménnyel és komoly bónuszokkal is kedveskedik a játékosainak.

Bet365

Különösen ez utóbbi téma, ahol a Bet365 alulmarad. Hiába a nagyobb, komolyabb és stabilabb háttér, a legtöbb új játékost azért mégis a bónuszok és akciók mozgatják, amelyből a Bet365-ön manapság nem sok akad.

Ez azonban nem véletlen, egyszerűen olyan nagyra nőttek, hogy nekik már nincsen szükségük arra, hogy több tízezer forinttal csábítsák magukhoz a játékosokat. A Bet365-ön magas odds-okat, kiszámítható működést, és ami szintén nagyon fontos, egy mindig elérhető és gyorsan válaszoló ügyfélszolgálatot találsz!

Összegzés

Az üzemméret alapján nem volna kérdés, hogy ki nyer (a Bet365). Azonban a Betclic mindent megtesz azért, hogy őket is felfedezzék, így érdemes egy esélyt adni neki. Szerintünk nem fogsz csalódni!

4 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com