Manchester City – Chelsea fogadási tippek

Frissítve:

Előrejelzés a Manchester City vagy a Chelsea meccsre

Manchester-City-vs-Chelsea

Manchester City – Chelsea Tippek

A City számára a legjobb védekezési stratégia a nagyobb arányú labdabirtoklás – úgy gondolom, erre építenek majd. Ha ezt meg tudják valósítani, az lényeges hatással lehet a végeredményre. A Chelsea játékosai sokkal erősebbek védelemben a középpályán, ezért úgy vélem, megpróbálják majd az ellenfelük kedvenc játékát tönkretenni. Nagyon sok apró taktikai húzásra számítok, de a minőség a City oldalán van, és ezért szerintem idén őket ünnepelhetjük majd Európa legjobb klubcsapataként!

Tehát a fő esélyes itt a Manchester City. A másik valószínű kimenetel egy félidős döntetlen.

Manchester City – Chelsea Előzetes

A Bajnokok Ligája döntő összecsapására 2021. május 29-én kerül sor, a portói Estádio do Dragão futballarénában. A 2018-19-es szezon után ismét két angol csapat kerül szembe egymással az európai klubcsapatok legrangosabb tornáján!

A Premier League az előző hétvégén ért véget. A Manchester City egy meggyőző 5:0-ás győzelemmel az Evertonnal szemben erősítette meg a bajnoki címét. A Chelsea 2:1-re veszített az Aston Villa ellen, de ennek különösebb hatása nem volt a két csapat helyezésére. A benyomásunk, hogy az utolsó mérkőzésen egyik csapat se adott ki magából mindent, és az igazi küzdelem csak most várható!

Manchester City Csapat Hírek

Ha felidézzük a szezon elejét, akkortájt a Manchester Citynek még nem ment valami jól. Problémáik voltak a támadójátékkal. De ahogy teltek a meccsek, Guardiola elhatározta, hogy kulcspozíciókban cserél játékosokat, például Sterling kikerült a kezdő 11-ből. Érdekes módon a spanyol menedzser egy olyan formációhoz nyúlt vissza, amit a spanyol válogatott már régóta erőltet, ez pedig a hagyományos csatár nélküli csapat.

Chelsea Csapat Hírek

A Chelsea Tuchel mester irányítása alatt szinte újjászületett! A PSG-től érkezett Tuchel csapatában kiemelt szerepet kaptak a német edző honfitársai, Havertz és Werner, akik addig a háttérbe szorultak.

Tuchel nevéhez fűződik a csapat védelmének összefogása és megerősítése, amivel a Chelsea e téren is a Liga legjobb csapatai közé emelkedett! Mindkét csapat csatasorban tudhatja a fontos játékosait, és mindkét edző számíthat a soron következő összecsapáson a legjobbjaira!

champions-league-cup

Fogadási esélyek

A MightyTips csapata most is az események ütőerén tartja a kezét, és összegyűjtötte a hűséges olvasóinak a legjobb focis bukmékerek Manchester City – Chelsea odds-ait!

Manchester CityDöntetlenChelsea
22bet1.91 ⇧3.324.38
Bwin1.853.50 ⇧4.50 ⇧
20bet1.873.354.20
Rabona1.903.404.30
Unibet1.903.50 ⇧4.45

Fontos tények:

  • A május 8-adikai összecsapásukon a Chelsea 1:2-re verte a Manchester Cityt idegenben.
  • A két csapat legutóbbi öt találkozásából háromszor 2:1 lett a végeredmény.
  • A City legjobb játékosa, Kevin De Bruyne egy gólt lőtt és egy gólpasszt adott az Everton ellen.
  • Giroud, a Chelsea gólzsákja, aki eddig hatszor talált be a BL-en, valószínűleg nem kerül be a legjobb 11-be.
  • A portói “Sárkány Stadion”-ban tartandó meccs a járványhelyzet miatt nem lesz teltházas.

6 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

További cikkek