Bwin vagy TippmixPro - Összehasonlítás

Bwin

8.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  9

vs

TippmixPro

7.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

Bwin vagy Tippmixpro

A korrekt tájékoztatás jegyében olyan fogadóirodákat is összevetünk, ahol elsőre is szembetűnő különbségek vannak az egyes szolgáltatók között. Mégsem ugranánk fejest a verdiktbe anélkül, hogy körüljárnánk pro és kontra, miben jó az egyik és mit tud a másik.

E tájékoztatóval azt szeretnénk elérni, hogy egyértelmű legyen számodra, ki akarod-e próbálni valamelyik buki rendszerét, hiszen végül is az a lényeg, hogy neked mennyire tetszik az a használat során.

  Bwin TippmixPro
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 40 16
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 150 Ft 500 Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 100%, akar 40.000 Ft
Használhatóság 9/10 8/10
Átlagos fogadási margin 7% 9.5%
Fizetési lehetőségek 8/10 6/10
Megbízhatóság 9/10 10/10
Értékelés 8.1/10 7.4/10
  Bwin ismertető TippmixPro ismertető

Bwin

Könnyű lenne azonnal győztest hirdetni, hiszen a Bwin egy patinás, hatalmasra nőtt külföldi fogadóiroda, mely messze a legtöbb (időszakonként akár 50) sportágat és fogadható eseménytípust kínál. Belépéskor máris egy rendezett, tetszetős és átlátható felület várja a játékosokat. Itt nyoma sincs a néhány helyen tapasztalható fapadosságnak!

A regisztráció könnyű és gyors, csupán néhány percet vesz igénybe. Érdekes, hogy hiába itt van a legtöbb sportág (és tényleg, a virtuális kosárlabdától a vitorlázásig mindent megtalálhatsz), e-sportra nem köthetsz fogadást.

TippmixPro

A magyar oldal nem csupán a hivatalos és zavartalan működése és biztonsága okán tarthat számot az érdeklődésedre, hanem azért is, mert az e-sport kiemelt szerepet kapott ezen az oldalon! Emellett hiába a kevesebb sportág, a magyar sportpiac történéseit a legtöbb világcég nem követi le, így ha kisebb ligájú hazai meccseket is megjátszanál, ehhez a TippmixPro lehet a legjobb döntés!

Összegzés

Bwin vagy TippmixPro? A fentiek alapján azt mondanánk, hogy nincs egyértelmű ítélet: bár elsőre a Bwin tűnik jobbnak, azért van bőven muníció a TippmixPro háza táján is.

5 értékelés, átlag 4.8 / 5

GYIK

? Kezdőként melyik oldal a megbízhatóbb felület?
A Bwin egy patinás oldal, amely nem véletlenül az egyik legnépszerűbb online sportfogadó iroda a külföldi kínálatból. A magyar Tippmixpro-nak sincsen miért szégyenkeznie, mivel fennakadások nélkül és kitűnő biztonsággal működik, emellett a magyar állam támogatását élvezi - nagyobb valószínűséggel lesz elérhető hazánkban hosszú távon is, szemben a külföldi oldalakat körülvevő bizonytalansággal.
? Mekkora bónuszokat kínál a két iroda?
A Bwin szerteágazó kínálattal rendelkezik, melyben a bónuszok tárháza is remekel. A Tippmixpro nem kínál bónusz lehetőségeket, de cserébe a magyarországi mérkőzések szélesebb körű fogadási lehetőségével tud kompenzálni.
? Elérhetőek-e a Bwin és a Tippmixpro irodák telefonos applikáción keresztül?
A magyar Tippmixpro nem üzemeltet külön alkalmazást, de telefonos böngészőre optimalizált a weboldala, így nem fogsz csalódni. A Bwin rendelkezik saját app-pal, ami letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből egyaránt.
? Hol nagyobb a merítés a sportműfajok számát tekintve, a Bwinnél vagy a Tippmixpro-nál?
Ebben a Bwin jön ki nyertesként, hiszen náluk van, hogy akár 50 sportlehetőség közül is választhatsz a játékhoz. A Tippmixpro kínálata szerényebb, de mivel sok külföldi oldal nem követi le az összes magyar meccset, ezen a téren a Tippmixpro indul előnyből.
? Mindkét oldal elfogadja a magyar forintot?
A Tippmixpro esetében természetes, hogy a magyarországi fizetőeszközt engedi, de a Bwinnél is van lehetőséged fizetni forint alapon.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése