Bwin vagy Unibet - Összehasonlítás

Bwin

8.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  8

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  9

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  9

 • Támogatás

  9

vs

Unibet

7.9 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  9

Bwin vagy Unibet

Összehasonlító rovatunkban olykor bizony olyan fogadóirodákat is össze kell hasonlítanunk, amelyek közé nehéz nem egyenlőségjelet tenni. Mindkét vizsgált szolgáltató, a Bwin és az Unibet is az európai fogadópiac legnagyobb szereplői közé tartozik. elen cikk írásakor mindkét bukméker honlapja rendben elérhető a magyar interneten keresztül is.

Ha más összehasonlító cikkünket eddig nem olvastad volna, rendre megemlítjük, hogy sajnos a külföldi tulajdonú bukmékereket az elmúlt évtizedben sokszor blokkolták itthon. Ennek oka a hazai vállalkozásokat monopolhelyzetbe hozni igyekvő szabályzás, amely azonban már évek óta nem lép fel a külföldi szolgáltatókkal szemben.

  Bwin Unibet
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 40 38
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 150 Ft 2.000Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 100%, akar 40.000 Ft 20.000 Ft
Használhatóság 9/10 9/10
Átlagos fogadási margin 7% 6.3%
Fizetési lehetőségek 8/10 9/10
Megbízhatóság 9/10 8.9/10
Értékelés 8.1/10 8.5/10
  Bwin ismertető Unibet ismertető

Bwin

Ha két kvázi piacvezető fogadóiroda összehasonlítására kerül sor, akkor apróságokon múlhat az, hogy az ember melyiket választja szívesebben. Egy leheletnyivel könnyebb regisztráció, egy picit tetszetősebb dizájn - ezen területeken nem a Bwin kerül ki győztesen. Ugyanakkor az oldal patinás, biztonságos, így ha nem szeretnél kockáztatni, náluk nyugodt szívvel fizethetsz be. A 34 sportág bőven elegendő ahhoz, hogy a legfontosabb eseményektől kezdve az egészen apró, lokális sportmérkőzésekig szinte bármire tudj fogadni!

Unibet

Ahogy fentebb írtuk, az Unibet mintha egy picit mindenben erősebb lenne: több sport, szebb weboldal, könnyebb kezelhetőség. Ami viszont egyértelműen az ő oldalukra billenti a mérleg nyelvét, az a bónuszok száma és változatossága.

Bár a promóciós stratégiák mentén a fogadóirodák gyakran változtatják az ajánlataikat, és máshol is rendre találkozhatsz időszakos - például egy-egy rangos mérkőzéshez kapcsolódó - akciókkal, az Unibet jelenleg megkérdőjelezhetetlen piacvezető e területen! A pókeres és kaszinós bónuszaikat is figyelembe véve összesen 23-félét bónuszt kínálnak!

Összegzés

Összességében elmondható, hogy ez esetben abszolút megállja a helyét a magyar kifejezés, bármelyik lóra is teszel, nem fogsz mellé! A fizetési rendszerben, a regisztrációs folyamatban, a dizájn terén csak apróságok döntenek egyik vagy másik szolgáltató javára, itt csak az egyéni preferenciáid alapján tudsz mérlegelni.

Egyetlen objektív szempontot tudunk tehát felhozni, a bónuszokat, amely területen viszont az Unibet az első!

8 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? A két fogadóiroda közül melyik a biztonságosabb?
Mindkét weboldal biztonságosan elérhető a magyar felhasználók számára. Elérhetőségükhöz nincs szükség külön létrehozott linkre, a böngészőkből biztonságosan megnyithatóak.
? A Bwin vagy az Unibet fogadóiroda ideálisabb a kezdők számára?
Használhatóság tekintetében mind a két online sportfogadó felület megfelelő a kezdő játékosok számára is. Akinek fontos, hogy könnyen átlássa a böngészőjében az oldalt, annak a Bwin felhasználóbarátabb lesz, míg az Unibet esetében a szép kivitelezés mellett a bónuszokban rejlő lehetőség lesz az erősebb tényező.
? Elérhetőek-e magyar nyelven az Unibet és a Bwin oldalak?
Teljes mértékben! A fordítást profin kivitelezték mindkét irodánál, így kicsi annak a valószínűsége, hogy nyelvi gubancokkal találkozz.
? Mindkét oldalon van lehetőségem élő fogadásban részt venni?
Igen, mind az Unibetnél, mind a Bwinnél tudsz élő közvetítésekre is fogadni. Kövesd kedvenc sportjaidat bárhonnan, nem fogsz lemaradni arról, hogy megtedd tétjeidet!
? Tudok fizetni magyar forinttal az Unibet vagy a Bwin oldalon?
Mindkét oldal képes forint alapú összegeket feldolgozni, nem szükséges euróra váltanod. Amit azonban érdemes tudnod, hogy míg a Bwinnél legalább 3500 forint értékben kell megtenned a minimum tétet, az Unibetnél ez 3300-4000 forint között ingadozhat.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése