Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

Hendikep foci tippek

Ezen cikkünkben a hendikep és az ázsiai hendikep tippek lesznek terítéken. Bemutatjuk, hogy miért érdemes a Mightytips szerkesztőinek írásait olvasni, na meg persze elmagyarázzuk, hogy hogyan lehet értelmezni a hendikep és az ázsiai hendikep fogadásokat. Olvass tovább és tudj meg mindent erről a fogadási piacról - na meg persze azt is, hogyan találhatod meg a legjobb oddsokat minden nap!

Minden foci fogadási ajánlat a mai napra

Megbízható bukmékerek online sportfogadáshoz

 1. 4

  Bet365

  8.2 / 10

  Akár 15.000 Ft fogadási kredit

  18+T&C apply, BeGambleAware.org

  Áttekintés Fogadj most

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Három érv, amiért érdemes a Mightytips tippjeit olvasni és alkalmazni

Három érv, amiért érdemes a Mightytips tippjeit olvasni és alkalmazni

Útmutató hendikep fogadáshoz - Így lehet pénzt csinálni hendikep fogadással

Minden bizonnyal, azért vagy itt, mert érdekelnek a hendikep tippek. Abszolút érthető: mi is kedveljük őket. Szeretnénk hát segíteni, és megosztani azt a tudást, amit mi az elmúlt évek alatt sikeresen megszereztünk. 

Az egyik legfontosabb tanács, hogy ne ész nélkül, hanem higgadtan, taktikusan, okosan próbálj pénzt csinálni a hendikep fogadási piacából. Ez az egyetlen módszer, ami sikerre vezethet. Hisszük, hogy a megfelelő energiabefektetéssel hamar gyümölcsözőre fordulhatnak fogadásaink - akkor is, ha hendikep piacokon tesszük azt. Ehhez persze komoly kutatómunka és folyamatos önképzés szükséges. 

Cikkeink mögött ez mind ott áll. Ha szeretnéd ezt a tudást kihasználni és időd spórolni magadnak, akkor válj te is rendszeres olvasónkká!

Fogadási szakértőink

Adam Hahn Adam
Hahn

150 predictions

63% of pass

Kornél Palásti Kornél
Palásti

105 predictions

46% of pass

Aladár Kollár Aladár
Kollár

141 predictions

44% of pass

Ezért érdemes hendikep foci fogadási tippeket olvasni

A Mightytips.hu rendszeres olvasói már tudhatják, hogy a legjobb bónuszok mellett rendszeresen foglalkozunk a sportfogadási oldalak legjobb hendikep-fogadásaival is. Napról napra igyekszünk megtalálni az adott nap legjobb fogadási kínálatát, hogy nektek csak a legjobb ajánlatok közül kelljen válogatni. 

Íme három tovább érv, amiért érdemes a továbbiakban a Mightytips tanácsait olvasni - és esetleg megfogadni:

 • Minél többet tudsz, annál jobbak a nyerési esélyeid
 • Tippjeinket hosszú órák háttérmunkájával alapozzuk meg
 • Akik velünk dolgoznak, nem csupán tippelgetnek, gyakorlott szakértői a területnek

Ingyenes foci fogadási tanácsok - Tanulj meg focira fogadni ingyen

foci fogadási tanácsok

Láthattad, hogy a Mightytips csapata milyen komoly munkát fektet minden egyes fogadási tipp kidolgozásába, amit az oldalon találhatsz. 

Nagyon sok és komoly elemzői munka, statisztikai analízis és kutatás, így alakul ki minden nálunk található fogadási tipp. Joggal merülhet fel benned a kérdés: mennyi pénzt kérünk hát ezekért a szakértői tanácsokért cserébe. 

Ez a legjobb rész: semennyit! Teljesen ingyenesen kaphatod meg szakértőink több órás munkáját, és ha már elolvastad, akár meg is fogadhatod tanácsainkat – szó szerint. Tegyél velünk egy próbát. Ne feledd, veszteni valód nincsen.

Így dolgozunk mi - A Mightytips módszere sportfogadáshoz

A Mightytips csapatának sportfogadás iránti elhivatottságát a magyarok mellett még a külföldi fogadóirodák is megirigyelhetik. 

Ha kinéztünk egy eseményt, amire fogadni szeretnénk, képesek vagyunk órákat is rászánni, hogy minden információval tisztában legyünk az adott eseménnyel kapcsolatban. Sérülések, csapathírek, balhék, botrányok, statisztikák, forma, teljesítmény. Minden érdekes és minden számít, mert minél többet tudunk, annál pontosabb tippeket adhatunk nektek - ingyen!

A sportfogadás szakértői vagyunk

Szakértelmünk

Szakértőink

A Mightytips csapatának együttes tapasztalata a foci sportfogadás területén több évtizedes. Mindannyian évek óta profi és sikeres sportfogadók vagyunk. Munkánk és küldetésünk, hogy olvasóinkat is sikeresebb játékosokká tehessük. Ezért osztjuk meg minden tapasztalatunkat és fogadási tippünket –melyeket természetesen mi is megjátszunk, a nyeremény reményében. 

Melyek a legjobb foci fogadási piacok és miért?

 • Hendikep fogadás. Ha az egyik csapat nagy erőfölényben van az ellenfelével szemben, és mindenki sima meccsre számít, akkor ezzel a piaccal tudjuk növelni az oddsokat. Az ázsiai hendikeppel pedig összetettebb fogadásokat tehetünk, még jobb oddsokért és nyerési esélyekkel.
 • 1X2. Az 1X2 a legnépszerűbb fogadási piac, semmilyen listáról nem hiányozhat, minden sportfogadás oldalon elérhető. A mérkőzés végeredményére tippelsz ilyenkor. Az X a döntetlent jelenti, a 2 a vendég-, az 1 pedig a hazai csapat győzelmét.
 • Döntetlen fogadás. A döntetlen fogadás ugyan nem külön piac, hanem az 1X2-piac egyik kimenetele, azonban azért emeljük ki, mert a döntetlen fogadásra kimondottan jó stratégiát lehet alapozni Általánosságban elmondhatjuk, hogy a döntetlen a legkevésbé valószínű eredmény, éppen ezért általában sokkal magasabb oddsok is járnak hozzá. Természetesen egy ilyen stratégia alkalmazásakor is kiemelten fontos, hogy megfelelő ismeretek birtokában és ne érzelmektől vezérelve fogadjunk.

A Mightytips foci fogadási ajánlatai nap, mint nap – Összefoglaló

A hendikepp-fogadás egy különösen izgalmas szelete a sportfogadások világának. Ahogy olvashattad, komoly munkát fektetünk az ezzel a piaccal kapcsolatos tippjeink kidolgozásába, így már azt is tudod, hogy hol kell ezeket a tippeket keresni - természetesen nálunk. 

Ha bármi egyéb kérdés merülne fel benned, kérjük, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdések szekciót, vagy lépj velünk kapcsolatba. Ne aggódj, szívesen segítünk!

GYIK

? Mi az a hendikep fogadás?
Hendikep fogadás esetén az egyik csapat előnyből kezdi a mérkőzést. Azaz a fogadásod úgy lesz érvényes, ha a fogadáskor megadott gólelőnyt is beleszámítod. Ha például (0-2) hendikeppel fogadsz a hazai csapat győzelmére, és a hazai csapat 2-0-ra nyer, akkor a fogadásod vesztett, hiszen minimum három gólos győzelemre fogadtál. Ebben az esetben pedig a Döntetlen lett volna a nyertes fogadás, hiszen pontosan két góllal nyert a hazai csapat.
? Mit jelent a (3-0) hendikep fogadás?
Ez azt jelenti, hogy a hazai csapat háromgólos előnyt kap. Így ha a hazai csapatra fogadsz (1), akkor is nyersz, ha győznek a hazaiak, akkor is, ha döntetlen, illetve akkor is, ha maximum két góllal győz a vendégcsapat. Hiszen a plusz három gól mindegyik esetben hazai győzelmet jelentene. Döntetlen fogadáskor itt pontosan háromgólos vendég győzelemre fogadunk, míg vendég (2) fogadáskor minimum négygólos vendég győzelemre számítunk, vagy többre.
? Mi az az ázsiai hendikep fogadás?
Az ázsiai hendikep fogadás lényege, hogy a három kimenetelű fogadást két kimenetelűre csökkenti, azaz kiüti a döntetlen lehetőségét. Ezáltal csökken a kockázatod, mivel - a hendikeppel számolt - döntetlen esetében a bukméker (a pontos fogadási piactól függően) visszafizeti a téted, vagy annak egy részét.
? Mi a hendikep-fogadás előnye?
A hendikepp-fogadás főleg első ránézésre bonyolultabb, mint a sima fogadási piacok, azonban éppen ezért kiváló stratégiákat lehet kidolgozni erre a piacra alapozva. Már csak azért is, mert a hendikepp-fogadásokat jellemzően jobb oddsokkal kínálják a bukmékerek, így ha jól ráérzel két csapat közötti erőkülönbségre, akkor igazán jókat szakíthatsz egy-egy nyertes fogadással.

Egyéb jóslatok

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése