Üdvözlő bónusz & Free betek az Euro 2020-ra

Üdvözlő bónusz & Free betek az Euro 2020-raMost, hogy lassan már az ajtón kopogtat a régóta várt 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság, ez a legjobb alkalom arra, hogy terítékre kerüljenek az Euro 2020 bónuszok is.

A 16. Európa-bajnokság nemcsak azért érdemel különös figyelmet, mert a megrendezése a mindenki által ismert okok miatt kerek egy évet csúszott, hanem azért is, mert az F-csoportban ott szurkolhatunk majd a magyar válogatott sikeres szerepléséért.

Itt az ideje tehát megrendelni azt a kézművessör-pakkot, összetrombitálni a haverokat, és – ha ránk hallgatsz – kitölteni pár online fogadási szelvényt!

E cikk írása idején a TippmixPro még hozta nyilvánosságra a foci Eb-s promóciós ajánlatait (bízunk benne, hogy lesz ilyen), de a külföldi fogadóoldalak már készülnek a kontinensen legnagyobb érdeklődést kiváltó sporteseményére. Ez pedig az Euro 2020 bónusz és promóciós ajánlatokban is megnyilvánul!

Euro 2020 bonuszok listája

10 Bónuszt Találtunk

Betinia EURO Freebet Klub 3,000 HUF

Köss 5 egyszeri (élő vagy mérkőzés előtti) fogadást 3,000 forint értékben az EURO 2020 csoportkör bármelyik mérkőzésére (1,4-nél magasabb szorzóval), és szerezz 3,000 forint FreeBetet.

Csatlakozzon csapathoz egy 1 €-os Ingyenes Fogadást!

Csatlakozzon a 25 csapat egyikéhez, hogy megkapja 1 € Ingyenes Fogadását a kezdéshez. Ezt követően harcoljon együtt társaival, hogy megszerezze az Európa királya címet és az 1 000 000 € nyereményalap egy részét. Promóciónk vége: 2021.07.11. 23:59 (CEST).

50% “Helyes pontszám” FreeBet, max 45 000 Ft-ig

A bónusz megszerzéséhez a játékosnak prematch fogadást kell tennie a labdarúgó-mérkőzés pontos eredményére vonatkozóan, minek cserébe a feltett tét összegének 50% -át kaphatja vissza.

Bónuszajánlatok az Euro 2020-ra

Bónuszajánlatok az Euro 2020-ra

Az online bukmékerek számára hatalmas a tét, hiszen a 2016-os franciaországi Eb az addigi idők legnagyobb fogadási eseményének bizonyult és várhatóan az idei kontinensbajnokság sem hagyja majd hidegen a fogadni szerető rajongókat.

Mielőtt azonban körbevezetnénk az Euro 2020 fogadási bónuszok között, nem árt tisztázni, hogy mit is takar az un. üdvözlő bónusz és a free bet (vagy freebet).

Elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy a legtöbb “freebet”-bónusz feltétele valamilyen előzetes fogadás és játék, míg egy “üdvözlő” bónusz frissen regisztrált játékosok első befizetése után járó (first deposit) bónuszt takarja. Bővebben erről lejjebb, a Bónusztippek és stratégiák bekezdésben olvashatsz!

Ezen sorok írása idején még csak kevés külföldi fogadóoldal rukkolt elő direkt az Eb-nek szóló ajánlatokkal. Inkább az a jellemző, hogy a megszokott, labdarúgáshoz kötődő promóciók között itt-ott már feltüntetik, hogy az adott bónusz az Eb meccseire is érvényes-e.

A kezdésig hátralévő három hét ebben az iparágban rengeteg idő, a kezdő csoportmeccsek és azok szorzói sincsenek még kint, hiszen egy-egy kulcsjátékos váratlan kiesése vagy gyengülő teljesítménye is sokat alakíthat az esélyeken.

Nem minden labdarúgásra ajánlott magyar bónusz egyben Euro 2021 bónusz is. Aki szereti maga leellenőrizni a dolgokat, annak feltétlenül érdemes átfutnia az egyes bónuszajánlatoknál feltüntetett eseménylistát, hogy szerepel-e rajta a foci-Eb.

Például a Bet365 fogadási kredites cseregarancia-bónusza megjátszható lesz az Eb meccsein is, de a “cashout 2 gólos vezetésnél” ajánlat már nem (természetesen ez bármikor változhat).

Azonban ha úgy döntöttél, hogy fogadási kreditet szeretnél használni az Euro 2020-as fogadásaidhoz, a tiltott bónuszhalmozás miatt a többi focis ajánlat jó eséllyel úgyis tárgytalan lesz.

Top 5 bukméker freebetekkel az Euro 2020-ra

Top 5 bukméker freebetekkel az Euro 2020-ra

A freebetként aposztrofált első befizetési/fogadási bónuszok mellett ingyenes, freebetes fogadásra általában valamilyen más bónusz igénybe vételén keresztül van lehetőség.

Egy ilyen bónusz lehet tétbiztosítás (például kétesélyes fogadásnál előálló döntetlen eredmény esetén), illetve egy vagy több vesztes fogadás utáni tétvisszavisszafizetés, ami azonban ilyenkor nem valódi pénzben (cashback), hanem valamilyen freebet formájában történik. A visszatérítős freebetek konkrét piacokon megkötött előzetes fogadásokra vonatkozhatnak.

Mit kell tudni az ingyenes fogadásokról?

A freebetek összege nem számít bele a nyereménybe, hanem csupán a fogadással elért nyeremény lesz a tiéd. A többi bónuszhoz hasonló megjátszási feltételek/korlátok a freebetekre is vonatkoznak. Ha netán már éltél egy befizetési bónuszajánlattal vagy cashouttal, akkor a visszatérítős freebetek már nem járnak.

Az alábbi listában kiemeltünk néhány érvényes Euro 2020 free bet ajánlatot is felmutató külföldi fogadóoldalt:

 • FEZbet: 50% freebet legalább ötös kombi fogadásokra, 150 000 Ft-ig!
 • Rabona: 50% freebet elvesztett pontos eredményre tett fogadásokra, max 45 000 Ft-ig!
 • LVBet: Biztonságos fogadás 30€-ig legalább négyes kombi fogadásokra. Akkor jár, ha a kombinált fogadást csak az egyik esemény miatt bukod el..
 • Bet365: Labdarúgás félideji cseregarancia, gólszerzős piacokon, fogadási kreditben.
 • Librabet: 50% freebet elvesztett mérkőzés előtti pontos eredmény fogadások után.

Top 5 bukméker a legjobb befizetési bónuszokkal és promóciókkal az Euro 2020-ra

Top 5 bukméker a legjobb befizetési bónuszokkal és promóciókkal az Euro 2020-ra

Aki még nem regisztrált valamelyik külföldi bukmékeroldalon, és a legjobb Euro 2020 sportfogadás bónusz ajánlatra vár, annak még van ideje dönteni.

Ahogy említettük, túl sok, konkrétan az Euro 2020-ra vonatkozó bónuszajánlattal még nem találkoztunk, azonban az üdvözlő- és első befizetési bónuszokat már most összehasonlíthatjuk.

Az ilyen ajánlatoknál a minimálisan befizetendő összeg (lásd egy fejezettel lejjebb), a bónusz maximális összege, a megforgatási követelmények és a minimum oddsok döntenek.

Ezek alapján készítettük el a következő listát:

 • 22Bet: Már 1€-tól, 100%-os bónusz akár 35 000 Ft-ig!
 • Bet365: Igazán csekély belépő (1500 Ft), és alacsony minimum oddsok.
 • Campobet: Magas, nemkredit bónusz, de első befizetés összegével előbb fogadni kell érte.
 • 20Bet: 35 000 Ft-nyi kredit feljogosító fogadás után, kötelező odds nélkül!
 • Unibet: 10€-tól már jár a bónusz, de a részvételi feltételek meglehetősen merevek.

Bónusztippek és stratégiák

Aki már tapasztalt az online sportfogadás világában, ezt a szakaszt át is ugorhatja, és egyből léphet az ajánlatok közötti tallózáshoz. Tehát ha egy online bukméker valamilyen free betet ajánl, vagyis kockázatmentes – és nem ingyenes! – fogadást kínál, azt feltételekkel teszi.

Hogyan kaphatom meg az Euro 2020 bónuszt?

 1. Egy ilyen bónusz igénybe vételéhez regisztrálni kell és egy – oldalanként változó – minimumösszeget be kell fizetni.
 2. Esetenként pedig feljogosító fogadást is kell tenni a befizetett összeggel.
 3. Az első befizetésed után járó bónuszt aztán fogadási kreditként (bet credit) írják jóvá a játékosegyenlegeden.

Milyen más bónuszok vannak?

Egyes oldalak a befizetési bónuszaikat is freebetnek nevezik, de ugyanazt értik alatta. Az üdvözlő ajánlatok másik gyakori verziója az első fogadás összege után jóváírt free bet.

Egy harmadik eset, amikor egy “free bet”-et valamilyen tétbiztosítási vagy visszafizetési bónusz keretén belül írnak jóvá, de ez a befizetési/első fogadási bónuszok használatával nem kombinálható.

Milyen feltételek vonatkoznak az Euro 2020 tétbónuszaira?

Mindhárom verzió esetén a bónusz összege külön kerül elkönyvelésre a fiókodon, és mielőtt kivehető, valódi pénz válhatna belőle, több feltételt is teljesíteni kell.

 1. Először is a bónuszpénzt többször, akár hatszor is meg kell forgatni.
 2. Ehhez jönnek még minimális oddsra vonatkozó feltételek, illetve annak korlátozása, hogy melyik piacokon lehet felhasználni. Ezeknek a feltételeknek a teljesítésére általában 30 nap áll a játékos rendelkezésére, mielőtt a bónusz és az azon keresztül nyert összes fogadás eredménye törlődik a rendszerből.
 3. Fontos még, hogy egyszerre több bónusz nem lehet aktív egy fogadószelvényen, vagyis például a fogadási kreditjeiddel/nemkredit üdvözlő bónuszoddal nem tudsz majd élni egy korai kifizetési (cashout) vagy pénzvisszafizetési bónuszajánlattal.
 4. Előfordulhat, hogy a bónusz egyes fogadástípusok esetén, pl. hendikep vagy mindkét csapat gólt szerez piacoknál nem lesz megjátszható.
 5. Végül, ha fogadási kredittel/freebettel játszol és nyersz, a tét nem feltétlen lesz a nyereményösszeg része, hanem azt a rendszer levonja majd az egyenlegedből és te csak a nyeremény összegére vagy jogosult.

Például ha egy 1.4-es oddsszal megnyersz egy egyszerű kétkimeneteles, pre-match fogadást, az az 1000 Ft-os freebetes tét után 1400 Ft nyereményt jelent. Azonban ebből levonják a freebet összegét, vagyis az 1000 forintot és az egyenleged csak 400 forinttal fog növekedni. Általában lehetőség van vegyesen használni a fogadási kreditet és a saját befizetésed, de a bónusz akkor se lesz a nyeremény része.

De hogy még zavarosabb legyen, léteznek olyan befizetési bónuszok, amik a feltételek sikeres teljesítése után, a nyeremény részeként szintén jóváírásra kerülnek, de ilyenkor az átjátszás minimális oddsai is magasabbak (legalább 2.0).

Összegezve, csak akkor érdemes foglalkozni az legtöbb ajánlott bónusszal és promóciós ajánlattal, ha nem csak egy alkalommal szándékozol fogadni, hanem rendszeresen, hetente akár többször is játszanál.

Szerencsére erre az egy hónapon keresztül tartó foci-Eb során bőséggel lesz lehetőséged!

Még egy tipp: tekintve, hogy milyen “halálcsoportban” leledzik a magyar válogatott (együtt a címvédő portugálokkal, a döntős franciákkal és az örök mumus németekkel), fontos, hogy ne érzelmi alapon fogadjunk. Csupán az elfogultságunk miatt nem érdemes arra a csapatra tenni, amelyiknek éppen szurkolunk, hiszen ilyenkor senki sem tud igazán objektív és hidegfejű maradni, ami nélkül viszont nincs sikeres sportfogadás. Habár ki tudja, hátha sikerül még egyszer igazán felbosszantani (az amúgy kiváló sportember) C. Ronaldót egy újabb magyar találattal…

Gyakran ismételt kérdések

? A külföldi bukmékerek bónuszait magyar sportfogadók is felhasználhatják?

A külföldi fogadóirodák általában ugyanazt a bónuszcsomagot kínálják az összes ügyfelüknek. De, hogy biztosan lehess a dolgodban, mindig a magyar nyelvű bónusz-aloldalt töltsd be az információkért – ilyen szinte már minden bukmékernél van.

? Az üdvözlő bónuszból nehéz kivehető pénzt csinálni?

Inkább azt mondanánk, hogy nem egyszerű. A határidő, az átjátszási feltételek, a minimum oddsok és a bónuszösszeg kredit jellege miatt a “welcome” ajánlatokat inkább a sokat és szívesen fogadóknak javasoljuk.

? Csak a fenti bónuszajánlatokra lehet számítani az Euro 2020-on?

Ahogy közeledünk a kezdést jelző “sípszó” felé és ahogy haladnak előre az események, úgy nő majd a versengő bukmékerek ajánlatainak száma. Némi szerencsével valódi free betet, vagyis befizetés nélküli Euro 2020 ingyen fogadást is meg lehet majd csípni egyes kiemelt eseményeknél. Ezt mi is követni fogjuk és időben beszámolunk a lehetőségekről

? Igazolnom kell a személyazonosságom egy külföldi fogadóoldalon?

A regisztrációkor általában még nem. De mivel csak a 18. életévét betöltött természetes személyek játszhatnak, akik rendelkeznek igazolható lakcímmel, számítani kell arra, hogy az első kifizetési igényednél az adott szolgáltató ügyfélszolgálata be fogja kérni egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád jól kivehető fotóját.

? Mikor kezdődik az UEFA Euro 2020?

Az Euro 2020, amiből a covid-járvány okozta halasztás miatt gyakorlatilag Euro 2021 lett, 2021. június 11-től július 11-ig tart. Egy egész hónap izgalom, szórakozás és megannyi sportfogadási lehetőség vár minden szenvedélyes játékosra!