Sportaza bónusz kódok

8.8 / 10

Szerezz 100%-os, akár 35 000 Ft-os bónuszt az első befizetésedhez!

Promo-code copied

Szerezz Bónuszt & Játssz Most! Irány A Sportaza

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Bitсoin
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Google Pay

Utolsó frissítés:

sportaza-bonusz-kod-1000x800sa

Szerezz 100%-os, akár 35 000 Ft-os bónuszt az első befizetésedhez!

Hozzáférés Regisztrációt követően az 1. befizetéssel
Bónusz típusa Üdvözlő bónusz sportfogadáshoz
Bónusz időkerete Az 1. befizetést követően 30 napig
Kapható Folyamatosan elérhető bónusz, de csak egyszer használható fel
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 / 35 000 Ft

Most akár 35 000 Ft-t értékű első befizetési bónuszt kaphatsz!

Ez a 100%-os bónusz a világhálón olvasható Sportaza vélemények szerint az egyik legjobb promóciója a bukmékernek. Ráadásul a megszerzéséhez még Sportaza bónusz kód sem szükséges! Viszont, mivel ez egy üdvözlő sportfogadási bónusz, ezért kizárólag új tagok vehetik igénybe. Ők is csak abban az esetben, ha eleget tesznek a kezdő Sportaza bónusz támasztotta követelményeknek.

A 100%-os induló bónusz maximális összege 35 000 Ft, de már 6000 Ft-os első befizetéssel is igényelheted. Ahhoz, hogy hozzájuthass a bónuszhoz, az első befizetésed teljes összegét (legalább egyszer) kell fogadnod olyan kimenetelre, aminél a szorzó legalább 1.50 (½). Miután a fogadásod rendezett státuszba kerül, a bukméker jóváírja a befizetési összegednek megfelelő mértékű kezdő bónuszt a számládon.

Sportaza bonus code ugyan nem kell ennek a bónusznak az aktiválásához, azonban 30 napon belül teljesítened kell a megforgatási követelményeit, amelyek az üdvözlő Sportanza bonus felhasználási feltételeiben világosan le vannak írva. Fontos, hogy a bónusz és a befizetés összegét a megadott időn belül hat (6) alkalommal megforgasd a bukméker sportfogadási termékein. Ez egyáltalán nem lesz nehéz, mivel időd van rá bőven. Fontos, hogy mindenképp olvasd el a bónusz leírását a bukméker weboldalán is, mivel vannak olyan piacok, amik jelen esetben nem használhatók fel fogadásra, és az sem mindegy, hogy miként fogadsz: 1-es kötéses fogadásoknál a minimális szorzó 2,00; 2-es (vagy nagyobb kötéses) kombi fogadásoknál a még elfogadott odds eseményenként 1,50 (a maximálisan megengedett fogadási összeg/tét 16 000 Ft fogadásonként).

Fontos kitétel még, hogy NETELLER-es, vagy Skrill-es első befizetés esetében a bónusz nem igényelhető.

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE A BÓNUSZT

 1. Lépés 1.

  Nyiss felhasználói fiókot a Sportaza oldalán.

 2. Lépés 2.

  Fizess be a számládra legalább 6000 Ft-ot.

 3. Lépés 3.

  Fogadj az első befizetésed teljes összegében egy alkalommal.

 4. Lépés 4.

  Legalább 6 alkalommal forgasd meg a bónuszt, hogy hozzájuthass az összeghez.

Szerezz 100%-os, akár 35 000 Ft-os bónuszt az első befizetésedhez!

150 000 Ft-ot kaphatsz hetente az 50%-os reload bónusszal!

Hozzáférés Adott héten az első befizetéssel (min. 6000 Ft)
Bónusz típusa újrafeltöltési (reload) bónusz
Bónusz időkerete 30 napon belül az aktiválástól számítva
Kapható Folyamatosan elérhető promóció
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 Ft / 150 000 Ft

Markolj fel egy 50%-os újrafeltöltési bónuszt 150,000 Ft értékben, akár hetente!

Ez a Sportaza promóciós kód nélkül is igénybe vehető reload bónusz bárkinek jól jöhet, mivel némi extra löketet adhat hétről hétre az online fogadások kötéséhez. A legszebb benne az, hogy akár már 6000 Ft-os – adott heti első – befizetéssel is hozzá tudsz jutni, ha pedig úgy döntesz, hogy 300 000 Ft-ot fizetsz be, akkor a bukméker a maximális bónuszösszeget fogja jóváírni a számládon (150 000 Ft). Természetesen ez csakis akkor történik meg, ha jogosultságot szerzel rá, vagyis a befizetésed teljes összegében fogadsz 1,50-ös szorzóval (több, kisebb összegű fogadás révén is megszerezheted a jogosultságot a bónuszra, de arra ügyelj, hogy ne legyen alacsonyabb a szorzó a megadottnál).

Amikor a reload (egyenleg újrafeltöltési) bónusz már zsebben van, még nem dőlhetsz hátra, mint aki jól végezte a dolgát, mivel még teljesítened kell a bónusz megjátszási feltételeit. A követelmények ugyanazok, mint az új ügyfeleknek járó sportaza regisztráció bónusz esetében: hatszoros megforgatás 30 napon belül; kombi fogadásoknál a szorzó választásonként 1,50, míg egyszeri (egyes kötésben megtett) fogadásoknál 2,00; a maximális tét nem lehet nagyobb fogadásonként 15 000 Ft-nál.

A heti reload is azon Sportaza bónuszok közé tartozik, amelyeknél bizonyos piacok ki vannak zárva a bónusz megforgatási feltételeinek teljesítéséből (pl. hendikepes piacok, mindkét csapat szerez gólt, rendszerfogadások, és a többi). Ezért nagyon fontos, hogy olvasd el a felhasználási feltételeket a bukméker weboldalán is mielőtt élnél ezzel a promóciós lehetőséggel.  

Végül még annyit tennénk hozzá a fentebb leírtakhoz, hogy sajnos ez a bónusz (sem) vehető igénybe sportfogadási alkalmazások (Android, iOS) segítségével, mivel a bukméker nem rendelkezik egyelőre ilyenekkel. Viszont a mobil weboldalán elérhető, így akkor sem maradsz le róla, ha szívesebben használod a mobilod online sportfogadáshoz, mint a PC-det vagy a notebookodat.

Hogyan veheted igénybe a bónuszt:

 1. Lépés 1.

  Fizess be az adott hét legelső befizetésekor legalább 6000 Ft-ot.

 2. Lépés 2.

  Fogadj legalább 1,50-ös szorzóval a befizetésed összegében.

 3. Lépés 3.

  Várd meg, hogy rendezett státuszba kerüljön a fogadásod.

 4. Lépés 4.

  Minimum 6 alkalommal forgasd meg a bónuszt a felhasználási feltételekben leírtak szerint.

50%-os reload bónusszal

Zsebeld be a 10%-os, akár 150 000 Ft értékű cashback-et!

Hozzáférés Adott héten legalább 60 000 Ft-os veszteség elérése a sportfogadás terméken
Bónusz típusa Cashback
Bónusz időkerete Hetente maximum egy alkalommal
Kapható Folyamatosan elérhető promóció
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 Ft / 150 000 Ft

Csapj le az akár 150 000 Ft cashback bónuszra!

Bárkivel előfordulhat időről időre – természetesen veled is –, hogy Fortuna elpártol tőle, és egymás után szalad bele olyan fogadásokba, amelyek révén tetemes veszteséget halmoz fel. Az Ilyen esetekre szolgál gyógyírként a Sportaza bónuszkód nélkül is bárki számára elérhető cashback bónusza, amivel jelentősen csökkentheted az adott héten felgyülemlett anyagi deficited mértékét.

Ez a promóció azért nem egyfajta Sportaza ingyen pénz – azaz olyan anyagi forrás, amihez bármekkora mértékű veszteséggel, és bármiféle feltételek teljesítése nélkül juthatsz hozzá. Először is jó tudnod, hogy a cashback formájában visszakapható pénzösszeg minimuma 6000 Ft.

Ez pedig – mivel a cashback a veszteségek 10%-ával egyenértékű – az jelenti, hogy legalább 60 000 Ft-nak megfelelő összegben kell veszítened a bukméker sportfogadási termékén az adott héten ahhoz, hogy cashbacket kaphass. Azt, hogy mekkora mértékű „minuszt” kell összehoznod ahhoz, hogy megkapd az ebben a promócióban meghatározott maximális, 150 000 Ft-os visszatérítését, úgy tudod kiszámolni, hogy a bónusz összegét megszorzod 10-el.

A 10%-os Cashback akció hétfőtől vasárnap éjfélig tart, és heti szinten egy alkalommal lehet bezsebelni a veszteségek után járó cashback bónuszt: a rákövetkező hét hétfői napján. Mivel a visszatérített pénz nem készpénzként, hanem bónuszpénzként íródik jóvá a számládon, ezért megjátszási feltételeket is teljesítened kell ahhoz, hogy szabadon rendelkezhess felette: a kapott cashback bónusz összegét 3 alkalommal kell megforgatni a sportfogadási termékeken. 

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE A BÓNUSZT

 1. Lépés 1.

  Köss pre-match és/vagy élő sportfogadásokat hétfő és vasárnap között

 2. Lépés 2.

  Ha az adott héten a veszteségeid elérik a 60 000 Ft-ot, jogosulttá válsz a cashback bónuszra

 3. Lépés 3.

  Jelezd a bónusz iránti igényed a bukméker ügyféltámogatási rendszerének (pl. chaten)

 4. Lépés 4.

  A kapott cashback bónusz egészét forgasd meg 3 alkalommal a sportfogadás terméken a felhasználási feltételek szerint

150 000 Ft cashback bónuszra

Szerezz extra 10% profitot akkumulátor fogadásokkal!

Hozzáférés Legalább 3 sporteseményre történő kombinált fogadással (a minimum szorzó eseményenként 1,80)
Bónusz típusa Speciális accu bet
Kapható Folyamatosan elérhető bónusz típus
Helyszín Magyarország

Fogadj most legalább 3 meccsre gyűjtőben, és szerezz 10% extra nyereményt!

Az akkumulátor típusú fogadások mindig is népszerűek voltak a sportfogadók körében. Ugyanis elég sokan kötnek fogadásokat többszörös kötésben (pl hármas, négyes, ötös kötésben, stb), amelyeknél az egyes sportesemények oddsai egymással összeszorozva képezik az összesített/eredő oddsot.

Természetesen ez a promóció sem Sportaza ingyen fogadás, vagy más néven Sportaza free bet, mivel legalább 3 kimenetelt kell megtenned a saját pénzedből (eseményenként legalább 1,80-os szorzóval) ahhoz, hogy zsebre tudd majd vágni a bukmékertől kapott extra 10%-os profitot. Értelemszerűen erre is csak akkor kerülhet sor, ha az adott fogadásod nyertes, azaz mindhárom (vagy 3+ kötéses fogadás esetén az összes) kimenetelt helyesen tippeled meg.

Ha nem a saját pénzedet, hanem bónuszpénzt használsz fel ennél a promóciónál, akkor az extra 10% nyereményt a bónusz számládon írja jóvá a bukméker.

A játékos által elért nyeremények a fogadás / fogadások rendezését követően 1 napon (24 óra) belül kerülnek jóváírásra (ha a játékos a saját pénzét használta tétként a promócióban, akkor a készpénz egyenlegére kerülnek a nyeremények). Ennél a promóciónál nincs kikötve az sem, hogy milyen forrásból kell történjen a befizetés (amennyiben ez szükséges). Így az e-pénztárcák, és kriptopénzek mellett a kártyás fizetési módok között megtalálható Mastercard fogadás és egyenlegfeltöltés is teljesen megfelelő hozzá.

Hogyan veheted igénybe a bónuszt

 1. Lépés 1.

  Válassz ki legalább 3 db, 1,80-as szorzóval rendelkező sportesemény fogadási opciót a sportfogadás ajánlatból

 2. Lépés 2.

  Állítsd be a számodra megfelelő tétet

 3. Lépés 3.

  A fogadási szelvényen válaszd a kombi/gyűjtő fogadási módot.

 4. Lépés 4.

  Ha nyertes a fogadásod, csak meg várnod, míg jóváírásra kerül az extra 10% nyeremény

10% profitot akkumulátor fogadásokkal

Fogadj virtuális sportokra, és szerezz 150 000 Ft-ot!

Hozzáférés Virtuális sportokra fogadva legalább 60 000 Ft értékben
Bónusz típusa Free bet
Kapható Folyamatosan elérhető bónusz
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 6000 Ft / 150 000 Ft

Virtuális sportokra fogadva most akár 150 000 Ft Free Bet-et szerezhetsz!

Ha az igazi sportokra való fogadás mellett időnként a virtuális sportok világában is szívesen próbára teszed a szerencséd, akkor ezt a speciális promóciót pont neked találták ki!

Igaz, hogy relatíve nagy összegben kell fogadást tenned a bukméker webhelyének „VIRTUÁLIS” részlegében (min. 60 000 Ft), viszont cserébe 10%-os Free Bet-et kapsz, és a Free Bet révén elért nyereményeket mindössze 3 alkalommal kell megforgatnod a virtuális sportok részlegben, hogy szabadon rendelkezhess felette. Természetesen ráhajthatsz a maximális összegű Free Bet bónuszra is, de ebben az esetben 1,5 millió Ft összegben kell fogadnod virtuális sportokra.

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE A BÓNUSZT

 1. Lépés 1.

  A Sportaza oldalán látogass el a „VIRTUÁLIS” részlegbe.

 2. Lépés 2.

  Fogadj legalább 60 000 Ft összegben virtuális sportokra.

 3. Lépés 3.

  Várd meg, míg a fogadásod státusza rendezett lett.

 4. Lépés 4.

  A Free Bet révén szerzett nyereményeket legalább 3 alkalommal forgasd meg a bukmékernél virtuális sportokon

Fogadj virtuális sportokra, és szerezz 150 000 Ft-ot

Jackpot 4,500,000 Ft

Hozzáférés Fogadj helyesen a kiválasztott eseményekre és nyerd meg a 4,5 millió forintos jackpotot!
Bónusz típusa Accumulator jackpot
Kapható Folyamatosan elérhető bónusz
Helyszín Magyarország

Fogadj a kiválasztott sporteseményekre és nyerj akár 4,5 millió forintot!

Szeretnél egy szempillantás alatt 4,5 millió forintot keresni? Pontosan erre adja meg neked a lehetőséget a Sportaza sportfogadás oldala, gyakorlatilag minden egyes nap. Ezt a 4,500,000 Ft-os jackpot promónak köszönhetően szerezheted meg. Az oldal folyamatosan kiválasztja a jackpotra érdemes mérkőzéseket.

Fogadj ezekre és tippeld meg helyesen mindegyik eseményt. Ha sikerül, akkor a nyertes fogadásodon felül még a jackpot is a te markodat üti majd! Hogyha úgy gondolom, hogy jól hangzik ez az ajánlat és igenis szeretnél +4,5 millió forintot szerezni egy pillanat alatt, akkor kattints a linkjeink valamelyikére és tedd meg a tétjeidet még ma!

A bónusz megszerzéséhez szükséges lépések:

 1. Lépés 1.

  Jelentkezz be a Sportaza fiókodba

 2. Lépés 2.

  Keresd meg a Jackpot ajánlatra vonatkozó mérkőzéseket

 3. Lépés 3.

  Tedd meg a tippjeidet

 4. Lépés 4.

  Vágd zsebre az akár 4,5 millió fődíjat!

unnamed-400x700sa

GYIK

?

Mi történik, ha nem tudom megforgatni a kezdő bónuszt 1 hónap alatt?

Ebben az esetben a bónusz érvényessége lejár, a bónusz összege és az általa szerzett nyeremények elvesznek.
?

Ha aktiválni akarok egy adott bónuszt, jeleznem kell az ügyfélszolgálat felé?

Igen, minden bónusztípusnál ajánlott legalább chaten és/vagy e-mailben jelezned, hogy élni kívánsz az adott bónusszal.
?

Csak sportfogadás bónuszokat szerezhetek a Sportazánál?

Nem. A cég a kaszinós részlegéhez is kínál különböző bónuszokat és promóciókat.
?

Mit tegyek, ha törölni szeretnék egy adott bónuszt?

Ilyen esetben vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
?

El tudom kerülni, hogy bónusz kapjak?

Egyáltalán nem kötelező elfogadnod sem a kezdő bónuszt, sem az egyéb promóciókat. Ha úgy látod jónak fogadhatsz/játszhatsz a Sportazánál teljesen bónuszmentesen is.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.