Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás 1BET

1BET Mobil és applikáció

A 1BET sportfogadói oldal az egyik legjobb lehetőség arra, hogy akár kezdő, akár rutinos játékosként fogadásokat köthess. Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogyan tudsz fogadni a különböző események kimeneteli lehetőségeire.

Android alkalmazás

Letöltés

iOS alkalmazás

Letöltés

1BET: Mobil útmutató és Android-iOS értékelés

ios kezdőlap

A 1BET mobil böngészőkön elérhető oldala tökéletesen alkalmas fogadásra és játékra. Ez a cég egyelőre azoknak az online bukmékereknek a sorát gyarapítja, amelyek nem kínálnak dedikált mobilalkalmazást meglévő és reménybeli felhasználóiknak.

Ugyan nem általánosan jellemző, hogy az újabb fogadóoldalak már nem bajlódnak egy natív alkalmazás kifejlesztésével - hiszen az ellenkezőjére is van példa -, de inkább tendenciának tűnik, hogy a szélessáv és az egyre jobb mobilnetes lefedettség miatt ezek a játékplatform-szolgáltatók megelégszenek a böngészős weboldalakkal. 

Így tehát nincs értelme 1BET mobil alkalmazás után kutatni, mert jelen állás szerint nincs ilyen. Hogy a későbbiekben lesz-e, azt az idő dönti el. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a mobiljukon keresztül fogadni szándékozók bármilyen hátrányt kel elszenvedjenek az asztali PC-t választókkal szemben.

Az is trend, hogy szerencsejáték-weboldalak mobilos verziója már prioritást élvez az asztali böngészőssel szemben, és gyakran nemcsak áttekinthetőbb, hanem gyorsabb is, mint az utóbbi.

Hogyan szerezhetem meg a 1BET mobilalkalmazását?

Ahogy azt már feljebb jeleztük, pillanatnyilag nem létezik hivatalos 1BET app. Ezt az online játékplatformot (a sportfogadás mellett online kaszinót és élő kaszinót is szolgáltatnak) böngészőn keresztül érheted el asztali számítógépen és mobiltelefonon egyaránt. Ha most, vagy a későbbiekben bármilyen olyan 1BET apk-t találsz, ami nem tölthető le a bukméker főoldaláról is, az biztos, hogy valami rosszindulatú program lesz! 

Android alkalmazás

Jelenleg nem tölthető le applikáció formájában Androidos készülékedre, ugyanis a 1BET weboldala csakis böngészőből érhető el. Ehhez stabil internetkapcsolatra van szükség, amelyet wi-fi vagy mobilinternet segítségével biztosíthatsz. Amennyiben változás történik, úgy a cikk az aktualitásoknak megfelelően frissítésre kerül.

iOS alkalmazás

Ahogyan Androidra, úgy iOS készülékekre sem érhető el 1BET app, viszont a készülékek böngészőiből tökéletesen elérhető a weboldal. Ehhez csupán megbízható internet kapcsolatot kell biztosítani. Változás esetén a cikk frissítésre kerül.

Android, iOS vagy asztali böngészős változat: előnyök és hátrányok

A 1BET az asztali böngészős tesztünk során igen jó értékelést kapott. A még hiányos magyarítás ellenére is az egyik legjobb sportfogadási felület volt, amivel eddig találkoztunk. Ami még kissé lehúzta az értékelésünket, azok az időnkénti érthetetlen lassulások voltak. A másik bosszantó dolog  a regisztrációra buzdító pop-up-ablakok gyakori felugrása.

Mindezek tudatában álltunk neki a mobil böngészős oldalak tesztelésének, és azt kell mondjuk, a 1BET mobilon még jobb is, mint asztali számítógépen. Az egyik teszteszközünk egy 10.0-ás operációs rendszerű Androidos készülék volt Chrome böngészővel, a másik egy iOS 14.6-os iPhone, a böngésző pedig Mozilla Firefox.

A meglátásaink a felületről összefoglalva:

Előnyök:

  • Gyors betöltés és kiváló navigáció Androidon és iOS-en is.
  • Minden fontos dolog legfeljebb két-három kattintással elérhető.
  • Jól megválasztott színek, kellemes és nyugtató összhatás.

Hátrányok:

  • Itt-ott még hiányos magyarítás.

Használhatóság

1bet akciók

A 1BET Android eszközön és iOS-en is szinte kifogástalanul működik. Nincsenek komoly lassulások, sem bosszantó felugró ablakok. Minden fontos információ és lehetőség legfeljebb két-három koppintással elérhető.

A nyitóoldalon egyből választhatod az élő fogadást is, megtekintheted a promóciós ajánlatokat vagy böngészhetsz sportágak szerint a fogadási ajánlatok között. Ez utóbbiak népszerűség szerint követik egymást egy vízszintes görgetősávon. 

Feltétlen pozitívum még, hogy a kezdőoldal alján, a felhasználási és fogadási feltételek mellett külön menüpontot kaptak a Magyarországról is elérhető fizetési módok. Ennek a megléte nem annyira magától értetődő, vannak olyan régebbi bukmékerek, ahol ezt az információt csak hosszabb-rövidebb kutatás árán tudod megtalálni. 

Mobilon a bal felső menüben találod az élő chates segítségnyújtást, beállíthatod az ún. “ázsiai nézetet” (ilyenkor más piacok kerülnek előre a fogadási ajánlatoknál). Ha netán az amerikai vagy angol rendszerhez vagy szokva, átállíthatod az oddsok megjelenítését a megszokott tizedesjegyes formátumról.

A magyar nyelvű verzió

A 1BET iPhone-on már alaphelyzetben magyarul fogja köszönteni a látogatót. Ha Android készülékkel nyitod meg, akkor a kezdőoldal még angol lesz. A változtatáshoz be kell lépned a bal felső menübe (három vízszintes vonal), majd ott a “More” alatt tudod átállítani a felületet többek között magyarra is. 

Sajnos itt a mobil oldalra is ugyanaz igaz, mint az asztali böngészősre, hogy egyelőre nem minden oldalt fordítottak le magyarra, ami főleg a fogadási szabályok és felhasználási feltételek esetén lehet bosszantó. Hiányozhatnak a fordítások még az országneveknél és néhány fogadási piac megnevezésénél is.

Hogyan kell fellépni az oldalra

Gyors belépés

Ha még nem jártál a 1BET-nél, a legegyszerűbb, ha beütöd a mobil böngésző címsávjába az oldal nevét. Nem is lesz szükség a teljes URL-re, mert az első találat rögtön a 1bet.com lesz. Ha erre koppintasz, egyből betöltődik a fogadóoldal. Ha elmented az oldalt a kedvencek közé, akkor onnantól kezdve az előző procedúra is a múlté.

Lépésről-lépésre útmutató:

  1. Androidos készüléken nyiss meg egy tetszőleges böngészőprogramot.
  2. A címsávba gépeld be, hogy 1bet (kis-nagybetű itt nem érdekes).
  3. Koppints az első találati oldalra, az egyből a hivatalos oldal lesz.
  4. Chrome-ban a jobb felső sarokban található három pont jelezte menünél tudod a könyvjelzőid kezelni.
  5. A “Magyar nyelvű verzió” pontban leírtak szerint állítsd be a nyelvet.
  6. Ha még nincs fiókod és fogadni szeretnél, koppints a “Regisztrálj Most!” gombra!
Belépés

Sportfogadás

A 1BET mobiloldalán nagyon gyorsan rálelhetsz arra az eseményre és piacra, amire szívesen fogadnál. Szerencsére az 1BET letöltés kellően gyors és zökkenőmentes. A teszt idején az egyik kiemelt esemény az Euro 2020 volt. 

A sportágak vízszintes görgetősávos böngészése nagyon kényelmes, noha mi szívesen vettük volna, ha ábécé-sorrendbe is lehetett volna rendezni a sportokat. Így viszont a rendszer népszerűség szerint rakja őket sorrendbe, és ha mi nem focira vagy kosárlabdára szeretnék fogadni, akkor lehet, hogy többször oda-vissza kell görgetni, mire ráakadunk arra, mit keresünk.

Élő fogadás

Azokat az eseményeket, ahol van lehetőség élő fogadásra, egyből a főoldal fejlécében található “ÉLŐ” gombra koppintással szűrhetjük. Sajnos a hagyományos értelemben vett élő közvetítések nézésére a 1BET-en nincs lehetőség. Helyette egy grafikus megoldással és szöveges kommentárral követhetjük nyomon a kérdéses eseményt, és persze közben fogadhatunk az élő piacokra és kimenetelekre.

android élő fogadásandroid élő fogadás 2

Fizetési módok

Sajnos a 1BET viszonylag kevés fizetési módot kínál, de azokat rögtön a főoldal láblécében, az “Információk/Fizetési módok” menüben le tudod ellenőrizni. Fontos: ha forintalapú játékosszámlát szeretnél, akkor csak a Skrill vagy a Neteller e-tárcájával fogsz tudni be- és kifizetést kezdeményezni, hacsak nincs gyors bankoláshoz egy Klarna-fiókod - OTP-ügyfélként erre van lehetőség.


andorid neteller Fizetési módok andorid neteller Fizetési módok

A fizetési limitek megtekintéséhez egyébként még nem kell saját fiókkal (regisztrációval) kell rendelkezned, hanem az adott fizetési módra koppintva tájékozódhatsz róluk. A képernyőképen éppen euróban vannak a skrilles limitek feltüntetve, de HUF-ra állítva fent vannak a számok magyar forintban is.  

Ha elszántad magad a regisztrációra és a befizetésre, a játékosszámlád pénzneme lehetőleg egyezzen meg a választott pénzügyi szolgáltatódnál vezetett számládéval (például Netellernél nem tudsz egyszerre több valutában számlát vezetni).

Ügyfélszolgálat

A 1BET ügyfélszolgálata jelen állás szerint csak angolul érhető el, ami elég komoly hátrányt jelent, hiszen számos kisebb-nagyobb online bukmékernél már tudnak magyarul is. 

Kérdés-kérés-elakadás esetén az élő chates operátorokra érdemes ráírni. Ezt a lehetőséget mobilon kissé körülményesebb előkeresni, mint asztali gépen. A bal felső három vízszintes vonal menüre, majd ott a fogaskerékre kell koppintani - itt lesz az élő chat. A tesztünk során az élő chates és e-mailes megkeresésünkre is gyorsan és kimondottan kompetensen reagált az operátor. 

Az ügyfélszolgálat e-mail címe a láblécnél, az “About Us” menüpontban található. Ebben az esetben is egyedül a nyelvi korlátok jelenthetnek problémát.

Vevőszolgálat

Összegzés

Egy natív 1BET alkalmazás ugyan még a jövő zenéje, de mi a magyar nyelvi hiányosságokat leszámítva a mobilböngészős oldal használatát problémamentesnek találtuk. A felhasználói felület a 1BET egyik nagy erőssége, függetlenül attól, hogy saját fejlesztés-e vagy vették a skint valahonnan. 

Korlátozások

Nincs live stream.

Nincsenek mobilos bónuszok.

Szinte minden, amit az asztali böngészős oldalról pozitívumként el lehet mondani, az áll a mobilra is. Amiben többet ad az asztali PC-s, az a nagyobb képernyőnek köszönhetően a több élő esemény egymással párhuzamos oszlopokba rendezése.

2 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Vannak külön mobilra vonatkozó bónuszok a 1BET-en?

Nincsenek, a 1BET mobilos és asztali számítógépes bónuszkínálata egy és ugyanaz.
?

A 1BET szolgáltat élő sportközvetítést mobilon?

Valós sportközvetítést sem asztali gépen, sem mobilon nem kínál az oldal, az élő eseményeket egy grafikus megoldás segítségével követheted nyomon.
?

Mennyire könnyű a befizetés és a pénzfelvétel a 1BET mobilos változatán?

A legegyszerűbb, ha iOS eszközzel Apple Pay-t vagy Androidon Google Pay-t használsz, de a 1BET-nél a többi bankolási opció se bonyolultabb mobilon, mint asztali gépen.
?

Hol találhatom meg a 1BET promóciós ajánlatokat mobilon?

A bónuszok és egyéb promóciós ajánlatok egy vízszintesen görgethető bannerben futnak, rögtön a nyitóoldalon. Külön a sportfogadási ajánlatokat a bal menü/fogaskerék alatt találod.
?

Hol találhatom meg a mobilalkalmazás .apk fájljait?

Sehol, mert jelenleg nem létezik hivatalos 1BET mobilalkalmazás. Ha mégis hasonlóval találkozol, semmiképpen ne töltsd le sehonnan, mert egész biztosan átverés áldozata leszel!

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.