Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

1xbet alternatív link

8/10

Előnyök:

 • Magas nyereményszorzó

 • Akár 30 500 HUF értékű Freebet bónuszként

 • A kifizetés akár 10-15 percen belül is megérkezik a számládra

 • Időjárásra is lehet fogadni , különböző repterek várható meteorológiai jelenségeit tippelheted meg.

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  9

 • Bónuszok és promóciók

  6

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  6

 • Fizetési lehetőségek

  10

 • Támogatás

  9

Az Oroszországban indult 1xBet abban a tekintetben még nem zárkózott fel a népes konkurenciához, hogy Magyarországról csak alternatív link segítségével lehetett rá fellépni. Az alternatív linkes kerülőútra pár éve még azért volt szükség, mert a magyar állam a külföldi fogadóirodákat előszeretettel helyezte fekete- és bokkolólistára, hiszen abban érdekelt, hogy minden sportfogadással kapcsolatos bevétel hozzá folyjon be.

Mivel e cikk írása idején az 1xBet kizárólag VPN-en keresztül volt elérhető, ezért egyelőre mi nem ajánljuk a látogatását és az ott történő regisztrációt. Ha ugyanis VPN-t használsz, fennáll annak a veszélye, hogy egy olyan fogadóoldal, amely éppen nem kíván magyarországi ügyfeleket kiszolgálni, megtagadja a kifizetési igényed, amikor kiderül, honnan is játszol.

Ez egy komoly lemaradás, amin a konkurencia java már túllépett. De szerencsére rajtuk kívül is van bőven választék a külföldi bukmékerekből. Pedig ez egy elég komoly múltú online fogadóiroda, ami sok lehetőséget rejt a tapasztalt játékosok számára.

1xbet alternatív link

Használhatóság

7/10

Az 1xBet fogadóiroda 2011-ben alakult Oroszországban. A piacon egy feltörekvő irodának számít amely komoly munkát fektetett abba, hogy a magyar közönséget is kiszolgálja.

Ennek ellenére sajnos az 1xBet Magyarországon csak alternatív link segítségével érhető el, ez pedig sokat ront az összbenyomáson. Ne hagyd azonban, hogy ez az apróság elkedvetlenítsen! Számos apróság van, amelyik kényelmesebbé és jobbá tesz az oldal használatát.

Előnyök

Korlátozások

1xbet alternatív link nélkül nem érhető el az oldal Magyarországról

Elérése

Esélyek

9/10

A 1xBet magyar verziója a piacon egyedülállóan magas oddsokat kínál! Főleg akkor fogod nagyon jól érezni magad az oldalon, ha valamilyen különleges sportot szeretnél követni. Ezekből a kínálat döbbenetesen nagy, itt e-sportok, gyeplabda és számtalan, itthon még kevésbé ismerős sportág ajánlatai közül válogathatsz! Sőt, az 1xBet esetében ezekből választva kötheted a legjobb fogadásokat!

A mainstream sportok, például a foci vagy a kosárlabda nyereményszorzói itt az átlagos kategóriába esnek, de ha inkább valamilyen kevésbé ismert sportra fogadnál, úgy kifejezetten jövedelmező lehet a játék.

Ha jó megérzésed van, vagy van egy olyan sport, amelyet már régóta követsz, mindenképpen érdemes visszatérni az 1xBetre. Könnyen lehet, hogy itt találod majd a legjobb oddsokat!

Fogadási margin

Labdarúgás

3.2%

Kosárlabda

3.75%

Tenisz

6.34%

Röplabda

6.61%

Jégkorong

5.8%

Kézilabda

6.2%

Átlagos fogadási margin:

5.3%

Mobil

9/10

Az 1xBet letöltés segítségével kikerülheted, hogy mindig alternatív linket kelljen használnod. Az online fogadóirodához iOS és Android applikáció is tartozik. Az alkalmazás gyorsan letölthető, és még a kisebb képernyős készülékeken isjól mutat. Sajnos különleges bónuszokat nem kapsz a telepítés mellé, de ezeken átlendít, hogy a felület nagyon kényelmes és remekül használható.

A mobilos használat előnye, hogy akár gyors játékokat is indíthatsz, és az 1xBet online kaszinóban is szerencsét próbálhatsz.

Az 1xBet mobil app mellett érdemes egy pillantást vetni a böngészős mobil oldalra is. Ez talán még jobban is sikerült, mint a normál weboldal! Az 1xBet mobilos verziója hibátlanul betölt a készülékeken. Nem csak egy lebutított weblapról van szó, mobil böngészőn keresztül is teljes értékű szolgáltatást kapsz, modern dizájnnal, kényelmesen, jól áttekinthetően.

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

Bónuszok és promóciók

6/10

Az 1xBet bónuszok meglehetősen nagyvonalúak. Regisztrációkor ki kell választanod, hogy mit szeretnél: sportfogadási vagy kaszinó bónuszt. Az előbbi esetben nem csak egy egyszerű bónusz üti a markodat, tulajdonképpen egy egész csomagot kapsz.

1xbet bónuszok és promóciók

Az 1xBet sportfogadási kezdő bónusz 30 500 forint értékű FreeBet, ami egy kockázatmentes fogadási lehetőséget jelent. Ha FreeBet összeggel fogadsz, akkor nem vonódik le a fogadás összege az egyenlegedből és vesztéskor nem buktál valódi összeget. Ha nyersz, a FreeBet összege levonódik a nyereményedből. Ha tehát 2 euró értékben fogadsz és ezzel eurót nyersz, 4 mínusz 2 eurót, vagyis 2 eurót kapsz vissza.

A bónusz felhasználásakor nem árt odafigyelni, ugyanis megjátszási kötelezettség kapcsolódik hozzá. A bónuszt 7 nap alatt legalább 35-ször meg kell forgatni gyűjtőfogadásokban, ahol 5 euró a maximális tét. Szerencsére a bónusz többlépcsős: összesen 4 befizetéshez kapunk ilyet, először 100, majd 50, majd 25-25% értékben.

Sok szolgáltató 1xBet bónuszkódot is kínál, ezeket a regisztrációnál tudod érvényesíteni.

A fogadások típusai

8/10

1xBet fogadást a legkülönfélébb dolgokra lehet kötni. Az egyik legizgalmasabb lehetőség a Magyarországon még nagyon ritkán elérhető időjárási fogadás. A különféle sportágakon túl pedig politikai eseményekre is tudsz fogadni.

Az élő játékok között mindenféle csemege szerepel, még az izlandi labdarúgó-bajnokság meccsei is. Élő fogadást lehet kötni akár léghokira, gyeplabdára vagy alacsonyabb osztályú futballrangadókra is. A kínálatban virtuális és e-sportok is szerepelnek, sőt, akár tévéjátékokra is tehetsz téteket!

Az élő játékoknál a legfontosabb, hogy gyors légy és időben előzd meg az oddsmakereket. Ha ez sikerül, kedvező feltételek mellett egészen nagyot is kaszálhatsz! Kened-vágod a Counter-Strike-ot, vagy bármit leolvasol a meteorológiai radarképekről? Üdv az 1xBeten!

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

link

Megbízhatóság

6/10

Érthető ha fenntartásaid vannak az oldallal, mert ugye 1xBet alternatív link nélkül képtelenség elérni a felületet kis hazánkból, pedig ettől még az 1xBet magyarországi változata semmivel sem kockázatosabb, mint bármelyik más online bukmékeré. Az üzemeltetők rengeteget tesznek a biztonságért.

Megbízhatóság és biztonság

A weboldal 128 bites titkosítással rendelkezik, így az adatokhoz nem férhet hozzá harmadik fél, amely a logikailag feltörhetetlen kódok közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy a próbálkozások még egy szuperszámítógép számára is olyan hosszú időbe telne, hogy nem éri meg adatot lopni. A szolgáltató büszkesége a többlépcsős tűzfalrendszer is, így a kibertámadások ellen is erősaz oldal védelme.

Az 1xBet licencét a Curacao-i Szerencsejáték Felügyelet adta ki, de a szervezet a Betting Control and Licensing Board nevű szakmai szervezetnek is tagjaa. Számos országban szervezhet szerencsejátékot. Az 1xBet rendelkezik például nigériai engedéllyel is. Ebben az országban viszonylag erősen ellenőrzik a játékokat, hogy megállítsák a pénzmosást, így egy ilyen licenc megléte mindenképpen jót jelent.

Fizetési lehetőségek

10/10

Befizetések

Az 1xBet befizetések megtételére több mint 40 módszer áll rendelkezésre. A rendszer elfogad Mastercard kártyákat is, és természetesen működik a klasszikus banki átutalásos módszer is.

Az 1xBet elfogadja a legnagyobb fizetési szolgáltatók számláitis. EcoPayz, Payeer, Stickpay, Perfect Money és NETELLER-számlán keresztül is fizethetsz. A befizetések nagyon gyorsan megérkeznek a számlára.

Kifizetések

Az 1xBet kifizetések esetében a legjobban talán azzal jársz, ha valamelyik alternatív fizetési rendszert használod. A 1XBet ezekre is elindít kifizetést, holott ezeket sok esetben nem lehetséges szolgáltatóknál. A pénz az alternatív rendszerekre mindössze 15-20 perc várakozás után megérkezik. Bankszámla esetében ez több munkanap is lehet.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

MasterCard

Neteller

Skrill

Banki átutalással

1 EURazonnali0
1 EURazonnali0
1 EURazonnali0
1 EURazonnali0
1.50 EUR1 perc és 7 nap között0
1.50 EUR15 perc0
1.50 EUR15 perc0
1.50 EUR15 perc0

Támogatás

9/10

A 1xBet sportfogadás kapcsolat funkciója viszonylag jól működik, de jó, ha beszélsz angolul. Az ügyfélszolgálat chaten és telefonon keresztül 24/7 elérhető. Magyarországról érdemesebb inkább a chatet használni: ebben az esetben nincsen hívásköltség, maximum az adatforgalomért fizetünk. Sajnos a chat korántsem egy gyorsvonat, viszont egyből élő kezelő jelentkezik.

Az 1xBet oldalához több specifikus e-mail-cím is tartozik, illetve az oldalon keresztül kapcsolatfelvételi űrlappal is üzenhetünk. Az itt feltett kérdésekre 24 órán belül választ kapunk, bár általában valamilyen automata üzenet formájában.

Telefon

+44 127 325-69-87

E-mail

info-en@1xbet.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő5 percen belül30 percen belül5 percen belül

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

link

Összegzés

8/10

Az 1xBet vélemények annak ellenére is meglehetősen pozitívak, hogy az oldalt hazánkból csak egy alternatív linken vagy appon keresztül lehet elérni. A legtöbben azt szeretik, hogy viszonylag magas oddsokat kínál, sokszor olyan meccsekre is, amelyeket máshol nehéz megtalálni, mert például az alacsonyabban osztályú meccsek közé tartoznak.

Az 1xBet egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon sokféle módon intézhetsz befizetést, és ha valamilyen alternatív módszert használsz, a kifizetések is gyorsan megérkeznek.

Hiányosság, hogy kicsit nehézkesre sikerült a magyarítás, az ügyfélszolgálat eléréséhez pedig némi türelemre van szükség. Emiatt inkább gyakorlott, mint kezdő játékosoknak ajánljuk. Ha viszont valakinek megmutatnád a sportfogadás működését, a FreeBet lehetőség miatt ez a szolgáltató jó választás – de jó, ha ilyenkor tapasztalt segítség van az ember mögött.

Korlátozások

Sajnos a weboldal csak alternatív linkkel elérhető, és a struktúrát is meg kell szokni.

Gyakorlott játékosok érzik itt jól magukat.

Nincsen magyar nyelvű ügyfélszolgálat és a honlap súgója is egy kissé nehezen átlátható. Szintén igényel némi gyakorlatot a használata.

Összegzés:

8/10

GYIK

? Hogyan működik az időjárás-fogadás?
Az időjárás-fogadásoknál egy-egy reptér vagy kijelölt földrajzi hely hőmérsékletére lehet fogadást kötni. A rendszer megad néhány hőmérsékleti értéket, ezekre lehet megtenni a téteket. Ezt a játékot főleg azok szokták élvezni, akik figyelik a meteorológiai jelenségeket, így saját maguk is tudnak előrejelzéseket készíteni.
? Kell igazolnom a személyazonosságomat az 1xBet sportfogadás kifizetés előtt?
Előfordul, hogy az 1xBet magyar arra kér, hogy mutasd be a személyi vagy más fényképes igazolványod másolatát annak érdekében, hogy ellenőrizni tudja, hogy avalódi számlatulajdonosnak indítanak-e kifizetést.
? Lehet-e egy kattintással fogadni?
Igen, az 1xBetnél be lehet állítani, hogy egy meccs mellett egy tétet beírva egyetlen kattintással jóváhagyd a tétet. Ezzel a lehetőséggel jobb vigyázni, mert könnyen tehetsz véletlen fogadásokat. Szerencsére ezt a funkciót ki is lehet kapcsolni.
? Hogyan szerezhetek 1xBet bónuszkódokat?
1xBet bónuszkódokat többnyire valamilyen más szolgáltató ad jutalomként vagy befizetésért cserébe. Előfordul az is, hogy a fizetési szolgáltatók kínálnakilyen lehetőséget. Az ilyen kódokat a regisztrációkor lehet használni.

Általános információ

Info_sidebar
Cím1xBet
Alapítási év2007
Telefon+44 127 325-69-87
E-mailinfo-en@1xbet.com
Felület nyelveGermany, Sweden, Netherlands, India, Russian, Chinese, Spanish, English, Ukrainian, Poland, Dutch
Minimális letét1€
Kifizetések Neteller, Skrill, Banki átutalással, MasterCard
EngedélyCuracao

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

1xBet ‒ vélemény a játékosoktól

Értékelés a játékosok által

alapján 6 értékelések

7.5 / 10

Megbízhatóság

7.1/10

Sor az előzetes meccsen

7.8/10

Esélyek

6.9/10

Sor az élőben

7.6/10

Kivétek

8/10

Támogatás

7.1/10

Bónuszok és promóciók

7.8/10

Mobil

7.4/10

Borbala

1.5 / 10

Nem nagy szám az oldal, ilyen foci odds-okkal.

Faakhir

9.4 / 10

Amikor körbenéztem az 1xBet-nél bejelentkezés után, hogy mikre lehet szavazni, ledöbbentem. Eddig azt gondoltam, hogy viszonylag tájékozott vagyok sportokban, de esküszöm, egy csómó bajnokságról még csak nem is hallottam, itt meg fogadásokat köthetek rájuk. Megunhatatlan...

Bodor

9.9 / 10

Az 1x Bet sportfogadás bónusz-koncepciója kifejezetten érdekes. Főleg, hogy regisztrációkor el kell döntenem, hogy mit fogok játszani leginkább, hogy a sportfogadás vagy a casino lesz a lényeg. Bajban is voltam az elején, mert én előszertettel játszom mindkettőt. Végül a sportfogadási bónusz csomagot választottam, és nem bántam meg.

-

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x