1xBet fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • Magas nyereményszorzó

 • Akár 30 500 HUF értékű Freebet bónuszként

 • A kifizetés akár 10-15 percen belül is megérkezik a számládra

 • Időjárásra is lehet fogadni , különböző repterek várható meteorológiai jelenségeit tippelheted meg.

Fizetési módszerek

 • Neteller
 • Skrill
 • Banki átutalással
 • MasterCard

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Fontos! Az 1xBet sportfogadás és szerencsejáték online szolgáltató egyelőre nem érhető el Magyarországból, és számos más EU-s tagállamból sem. A fogadóiroda üzemeltetői jelenleg minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy mielőbb beszerezzék a legális működéshez szükséges lokális engedélyeket. Amennyiben az 1xBet-es számládon pénz van, és azt ki szeretnéd venni, akkor például Avast Secureline VPN szoftverrel, vagy egyéb VPN-es alkalmazással (valamilyen ázsiai vagy dél-amerikai IP-címet használva) elvileg el tudod érni az oldalt, és ki tudod utalni a bent lévő pénzed.

Lényeges tudnivalók a fizetési módok kapcsán

Az 1xBet magyar nyelven is elérhető webhelyén az operátor az ügyfelek által használt eszközökkel való kommunikációnál, és a pénzügyi tranzakciók végrehajtásakor 128 bites (SSL) titkosítási technológiát alkalmaz. Vagyis a rendszeren keresztül történő be- és kifizetések legalább olyan biztonságosak, mintha online bankolást végeznénk a saját bankunk webes felületét használva.

Az 1xBet titkosítási tanúsítvánnyal is rendelkezik: Lets Encrypt. Az RTP-analízis EGBA tanúsítvánnyal alátámasztott. Emellett az operátor szigorú pénzmosás elleni protokollt is követ, aminek keretében KYC (Know your customer) eljárást alkalmaz az ügyfeleinek az azonosításához.

Bankoláshoz biztosított platformok

Az 1xBet a desktopos – asztali számítógépekkel és laptopokkal használható – platformhoz nem csak böngésző alapú webhelyet biztosít.

Az online sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató hivatalos weboldaláról le lehet tölteni egy desktopos applikációt is, amellyel kényelmesebben, a böngésző használatot mellőzve lehet pre-match és élő fogadásokat kötni, és értelemszerűen a befizetéseket és a kifizetéseket is le lehet vele bonyolítani.

Természetesen az 1xBet mobil eszköz kompatibilis webszájttal is rendelkezik. A HTML 5 technológiai összes előnyét kiaknázó mobil webhelyen nem csupán a számlanyitás, és az online fogadás gyerekjáték, hanem a fizetési metódusok használata is.

Az 1xBet a mobil-barát weboldalon kívül natív app-okat is biztosít az ügyfelei számára. Jelenleg két verzió érhető el a bukméker iroda alkalmazásából: Androidos (ezt a webhelyről lehet letölteni), valamint iOS-es (ezt az Apple Store-ból lehet megszerezni).

Mindkét app közös jellemzője, hogy a fizetési módok is tökéletesen működnek velük, és ugyanolyan biztonsági szintet garantálnak, mint az asztali gépes platform.

Az azonosítási procedúra szükségességéről

Mint azt már fentebb jeleztük az 1xBet is elkötelezett a pénzmosás ellen küzdelem iránt. És ennek részeként KYC eljáratást alkalmaz. Ezen eljárás lényege, hogy a webhelyen regisztrált felhasználók egészen addig nem hajthatnak végre pénzkifizetést / nyeremény felvételt, amíg nem végezték el az operátor hitelesítési procedúráját.

Ettől azért nem kell megijedni, mert rém egyszerű dologról van szó. Ugyanis az 1xBet-et kizárólag az érdekli, hogy valóban te nyitottad-e azt adott felhasználói fiókot (számlát), illetve, hogy tényleg abban az országban laksz-e, amit megadtál a felhasználói profilod kitöltésekor.

A verifikáció lebonyolításához kétféle dokumentum szükséges. Az egyikkel (arcképes igazolvánnyal – például magyar személyi igazolvánnyal) tudod igazolni a személyazonosságod oly módon, hogy az adott igazolvány mindkét oldalát lefényképezed / beszkenneled, és a képeket feltöltöd az 1xBet rendszerébe. A személyazonosságod mellett a lakcímedet is igazolnod kell.

De ehhez teljesen megfelelő egy olyan sárga csekk (közüzemi számla – például villanyszámla, gázszámla, telefonszámla, stb.), amit a te nevedre állítottak ki, és az adott oldalán a teljes neved (vezeték- és keresztnév) mellett a pontos lakcímed is szerepel.

Befizetéshez és pénzkivételhez használható megoldások

Az 1xBet kifejezetten sokféle fizetési megoldást (kábé 40 féle) kínál fel a regisztrált felhasználóinak. Ugyanakkor fel szeretnénk hívni rá a figyelmed, hogy ezek közül nem mindegyik működik problémamenetesen Magyarország régiójából. Ennek okán az alábbiakban csak olyan fizetési módokat ajánlunk a figyelmedbe, amik használatakor emberi számítás szerint semmiféle gondod nem lehet. Természetesen a pénzbefizetéshez (és a kifizetéshez is) szükséges az 1xBet belépés – azaz a pénzügyi műveletek végrehajtását megelőzően be kell jelentkezned az operátor rendszerébe a felhasználói adataiddal.

Egyenlegfeltöltéshez használható megoldások

 • Banki átutalás.
 • Bankkártyák és hitelkártyák (VISA, Mastercard).
 • E-pénztárcák (NETELLER, Skrill, Epay, Perfect Money).
 • Paysafecard.
 • Kripto pénzek (Bitcoin és egyéb népszerű kripto-valuták).
 • Egyéb megoldások 1xBet befizetés lebonyolításához (ecoPayz, Payeer).

A befizetések az 1xBet sportfogadás bukméker részéről teljes mértékben jutalékmentesek. Egy befizetésnél a minimális összeg 250 HUF-ban van megadva az operátor webhelyén. A kártyás befizetések és az e-walletek esetében a befizetett összeg 20 percen belül általában jóváírásra kerül a felhasználói egyenlegen. Ugyanakkor banki átutalásnál akár 7 napig is eltarthat, mire a befizetett pénz megérkezik.

1xBet kifizetés megoldások

Egy-két opció kivételével (pl. Paysafecard) nagyjából ugyanazok a megoldások vehetők igénybe a kifizetésekhez, amiket a sportfogadás szolgáltató cég a befizetésekhez is biztosít. Viszont tény, hogy a változtatás jogát az operátor fenntartja magának, aminek folytán az opciók száma bővülhet, vagy éppen csökkenhet is. Ezért érdemes felkeresned a webhelyét a bukméker irodának, ahol pontos információkat tudsz szerezni az adott időpontban éppen elérhető kifizetési megoldásokról.

A 1xBet kifizetések kapcsán még annyit, hogy a legtöbb megoldásánál a minimális összeg 450 HUF-ban van meghatározva, a kifizetések jutalékmentesek, és az átfutási idő kábé pont annyi, mint az 1xBet befizetések esetében.

1xBet-es kifizetések és befizetések végrehajtása – útmutató

Ha eddig még nem fizettél be bukmékeriroda oldalára pénzt és / vagy nem utaltál ki pénzösszegeket a számládról, akkor az alábbi információk valószínűleg kimondottan hasznosak lesznek a számodra.

 • Ha pénz szeretnél befizetni, akkor jelentkezz be a felhasználói fiókodba.
 • Kattints rá a „Saját számlám” hivatkozásra, majd válaszd a „Számlám feltöltése” gombot.
 • Válaszd ki azt a befizetési módot, amivel pénzt akarsz elhelyezni az 1xBet-es egyenlegeden, add meg az összeget, és kövesd a rendszer utasításait.

Kifizetés esetében is hasonlóképpen kell eljárnod, csak ilyenkor a „Kifizetés a számlámról” linkre kell a „Saját számlám” menün belül rákattintanod.

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Mit kell tenni, ha a tranzakció során hibaüzenet jelenik meg, és nem sikerül a befizetés?
Mivel előfordulhat, hogy csak átmeneti jellegű problémáról van szó, ezért ilyenkor érdemes kilépni, majd ismét belépni a fiókodba, és megpróbálkozni ismételten a befizetéssel. Amennyiben így sem jársz sikerrel, lépj kapcsolatba az 1xBet ügyfélszolgálatának szakembereivel például az élő chat funkciót használva.
? Van maximuma a befizetéseknek?
Igen van. Viszont mivel a maximális összeg / tranzakció az általad használt fizetési megoldástól is függ, és a limiteket az operátor bármikor módosíthatja (növelheti / csökkentheti), ezért a pontos információk végett kérjük, keresd fel az 1xBet magyarországi weblapjának be- és kifizetésekre vonatkozó oldalát.
? Az üdvözlő bónusz csak az első befizetéshez jár?
Igen, ezt a bónusz típust kimondottan csak az új tagok / új ügyfelek számára nyújtja az online sportfogadás bukméker, és az új tagoknak is csupán egyetlen alkalommal van lehetőségük az igénybevételére. Az üdvözlő bónusz mértéke az első befizetésed mértékével egyesen arányos (100%-os), ezért, ha például 10 000 Ft-ot fizetsz be első alkalommal, akkor bónuszként is ennyit kapsz (megjegyzés: az üdvözlő bónusz összeghatára a cikk megírásakor 30 500 HUF volt).
? Hogyan lehet az 1xbBet-en bitcoint kifizettetni?
A kriptopénz 1xBet-ben kivehető a számláról. Ezt a be-és kifizetési panelen fogod megtalálni. A Bitcoin kifizetéséhez be kell lépned személyes fiókodba, és kattints a „Kifizetés a számláról” fülre. Itt ki kell választanod a kriptovalutát, meg kell adnod a kívánt összeget, és meg kell erősítened a tranzakciót.
? Hogyan lehet az 1xBet-en pénzt keresni?
Sikeres fogadásokat kell tenned, vagy nyerned kell más játékmódokban, amelyek elérhetők az 1xBet-en, hogy pénzt kereshess. Miután egy jelentős összeg gyűlt össze a számládon, ezt a pénzt az elérhető fizetési módok bármelyikével fel lehet venni.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com