Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az ismertetőt

1xBet Mobil Alkalmazás

A következőkben az 1xBet bukméker okostelefonos elérhetőségeiről olvashat egy teljeskörű útmutatót

Android App

 • HU, EN

 • 7 / 10

Apple iOS

 • HU, EN

 • 7 / 10

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

1xBet Alkalmazás

1xBet: ÚTMUTATÓ ÉS ÁTTEKINTÉS AZ IOS/ANDROID MOBIL ALKALMAZÁSOKHOZ

Az oldal – ugyanúgy, mint a legtöbb fogadóiroda – háromféle lehetőséget kínál azoknak, akik nem az asztali gépükön szeretnének játszani, hanem a mobiltelefonjuk képernyőjén keresztül.

Funkcionalitásukat tekintve ezek a platformok mind megközelítőleg hasonlóak a webes felülethez.

Hogyan tudja beszerezni a 1xBet mobil applikációját?

Az alkalmazásokat elérheti közvetlenül a mobilbarát weboldalról a telefonján, illetve az asztali gépén, vagy a laptopján keresztül is, ahol akár elvégezheti a szükséges regisztrációt is. A következőkben meg is mutatjuk, hogyan megy végbe a letöltés 1xBet alkalmazás megszerzésekor.

1xBet Android app letöltési útmutató

Amikor mi teszteltük az oldalt, a keresős verzió is azonnal felajánlotta a megfelelő app-ok letöltési lehetőségét, de ha a weboldalról indít, akkor a nyitólapon görgessen le az oldal aljára, és kattintson a Mobilalkalmazások gombra, majd nyomjon rá a Letöltés gombra.

Ezt követően egy „.apk” telepítő-fájl segítségével tudja telepíteni az alkalmazást.

Az 1xBet android alkalmazás – ugyanúgy, mint szinte semmilyen pénznyereményt lehetővé tevő app – természetesen nem tölthető le a Google Play Webáruház választékából.

1xBet iOS app

Sajnos – mint ahogyan általában – Magyarországról, magyar Apple ID-vel, a magyar App Store-ba bejelentkezve nem érhető el az 1xBet iOS alkalmazás, de az oldal lépésről, lépésre végigvezet minket a letöltés teljes procedúráján, méghozzá egy remek kis képsorozat segítségével.

Az 1xBet tehát a következőket javasolja:

 1. Kattintson a mobil oldalon a képernyője jobb felső sarkában található Telepítés elemre.
 2. Válassza ki a Töltse le az iOS alkalmazást lehetőséget.
 3. A Beállítások alatt keresse meg az iTunes és App Store oldalt.
 4. Írja be a személyes Apple azonosítóját (Apple ID)
 5. Válassza ki a „Apple ID megtekintését” és írja be jelszavát.
 6. Lépjen az „Ország / Régió” menüpont alá és koppintson az Ország vagy régió váltása lehetőségre. Jelölje ki Moldovát.
 7. Fogadja el az Apple Media Service Általános Szerződési Feltételeit
 8. Ne engedélyezze a fizetési módokat.
 9. Amint ez megtörtént, térjen vissza az App Store-ba és keresse meg az 1xBet alkalmazását. Ha esetleg még mindig nem találná ott, akkor egyszerűen csak használja az alkalmazásra mutató linket.
 10. Ha „A jelenlegi fizetési mód nem érvényes ebben az áruházban…” hibaüzenet érkezik, jelentkezzen ki a fiókjából, majd hozzon létre egy új Apple ID-t. Ne feledje, hogy amennyiben a telepítés sikeresen megtörtént, visszatérhet az eredeti azonosítójához!

1xBet iOS/Android app és az asztali gépes elérés: Előnyök, hátrányok

Az 1xBet bukmékerről egyértelműen elmondható, hogy követi a kor szavát, és valóban megtesz mindent annak érdekében, hogy a játékosok a lehető legteljesebb élményt kapják a fogadóirodától, ami azt jelenti, hogy minden platform remekül kezelhető és zökkenőmentesen működik.

Sőt még különösen nagy teljesítményt sem várnak el a szoftverek, ami miatt akár egy relatíve régebbi típusú mobillal is ugyanúgy használhatjuk az oldal nyújtotta játéklehetőségeket, és ez különösen érvényes az Android-os verzióra.

És ha valamiért mégsem sikerülne a megfelelő app telepítése, vagy ha a .apk fájlok kezelése túl komplikáltnak tűnne, akkor sem kell lemondani az okostelefonos elérésről.

Használhatóság

Az iménti gondolatmenetet folytatva, szerencsére ismét csak azt tudom mondani, hogy az 1xBet minden platformon ugyanolyan kezelhető játékfelületeket biztosít asztalon vagy mobilon egyaránt, úgyhogy ezt inkább nem is ragoznám tovább.

A regisztráció menete

Android-on a következő a regisztráció menete: Nyomja meg a három vízszintes vonalat a bal felső sarokban, válassza a „Regisztráció” lehetőséget, ahol kiválaszthatja, hogy egyetlen kattintással, telefonszámmal, a személyes adatai megadásával, vagy valamelyik közösségi oldalán keresztül kíván regisztrálni.

Azáltal ellenőrizheti, hogy sikeres volt-e a bejelentkezése, hogy amikor visszatér a menübe, látja-e a nevét, az azonosítóját, és a számlaösszesítőjét.

A mobilbarát felületen és iOS-en: Keresse meg a jobb felső sarokban a „Bejelentkezés” gombot, majd írja be a kért információkat.

Ha minden rendben megtörténik, akkor ezek után vissza kell, hogy jusson a főoldalra, majd ott a felhasználói profilját kell, hogy lássa, a “Bejelentkezés” gomb helyén.

1xbet Sportág választék

Minden verzióban korlátozás nélkül, egyszerűen elérhető a sportfogadási rendszer.

Mindössze annyit kell tennie, hogy a főoldalon vagy a ligákban kikeresi a kívánt mérkőzést és kiválasztja azt. Megtehető többek közt foci, kosárlabda, jégkorong, röplabda, tenisz és az egyéb hazánkban is népszerű sportok mellett számos egyéb sportágra is lehet fogadni az oldalon, de fogadhat Forma 1-re, Darts-ra, Baseball-ra, Ausztrál futballra, fallabdára, golfra, sőt még különféle harcművészetekre, és lóversenyre is, természetesen az eSportokon túl.

Minden fogadása egy nyereményszelvényen megy majd végbe, a nyereménytáblán pedig egyszerre megtalálhatja az Ön számára lényeges információkat.

1xbet Élő fogadás

Az 1xBet kivételesen széles választékkal rendelkezik az élő videók terén. A legnagyobb sportligáktól kezdve, az utánpótlás-tornákon keresztül egészen az eSport közvetítésekig minden megtalálható.

Az élőben zajló eseményekről természetesen jönnek “frissítések”, és persze megtalálhatjuk a kapcsolódó statisztikákat is.

1xbet fizetési opciók

Az 1xBet igen sokféle be-, illetve kifizetési lehetőséget biztosít a játékosoknak, a banki átutalástól, a kripto-valutákon keresztül, egészen a pre-paid kártyákig, melyek nagy része használható hazánkban is, és természetesen minden elérhető az okostelefonos platformokon is.

Amire persze az 1xBet-nél sem árt odafigyelni, az az, hogy lehetőség szerint ugyanazzal a metódussal ejtse meg a befizetést, amellyel majd a nyereménye kifizetését is várja, ha ugyanis nem így tesz, abból lehetnek bizonyos komplikációk.

A minimális betét limitekkel együtt 250 forint, ami természetesen azonnal jóváírásra kerül. A további korlátokat viszont a kiválasztott fizetési rendszer szolgáltatója határozza meg, melyek feldolgozása akár napokig is eltarthat.

A fizetési módok megtalálása egyszerű és természetesen minden platformon megegyező, mindössze ki kell választania a kívánt fizetési módot a fizetési lehetőségek ablakban, és beírnia a szükséges adatokat

Példaként alább bemutatunk két Visa-kártyás fizetési módot:

 • BETÉT
 • KIVÉT

1xbet Támogatás

Az 1xBet ügyfélszolgálata elérhető telefonon, ráadásul visszahívást is lehet kérni.

Továbbá “azonnali beszélgetésben” (chat), vagy email-en keresztül is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal. Bár a teszt alatt ezt nem sikerült kipróbálnunk, de elméletileg létezik magyarul beszélő ügyfélszolgálatos kolléga, mint ahogyan info-hu-s email cím is rendelkezésünkre áll.

Mind közül talán az azonnali beszélgetés működik a legjobban.

Összegzés

Alapvetően kijelenthetjük, hogy az 1xBet mobilos felületei simán elérik a weboldal színvonalát, ami azt jelenti, hogy semmiféle hátrányba nem kerül az, aki a mobilfelületet, vagy az applikációkat használja. Ugyanakkor meg kell jegyeznünk, hogy az egyes menüpontok még nem kaptak teljes fordítást.

Korlátozások

Esetenként alapfokú angol nyelvtudást igényel

Limitált magyar ügyfélszolgálat

Nagy valószínűséggel a cég mindent meg fog tenni a felhasználói élmény további javításáért, így bízunk benne, hogy a magyar nyelvű felületek, fordítások, ügyfélszolgálati elérés is felfejlődik arra a szintre a közeljövőben, amit egy igazán jó bukmékertől elvárunk.

De ne felejtsük el azt sem, hogy például megbízhatóságát tekintetében az 1xBet egyáltalán nem áll rosszul, hiszen már 2007 óta töretlenül a piacon van, ráadásul folyamatosan fejlődik, ami pedig a mai túltelített piacon nem kis dolog..

Összegzés:

7.6/10

1xBet GYIK

? Van-e olyan bónusz, amit kizárólag csak a mobil applikáció ad?
Pillanatnyilag nincs, de bármikor felbukkanhat valami az oldal “Promo” szekciójának hirdetései közt.

? Az 1xBet mobil applikációban elérhetőek az élő streaming szolgáltatások?
Mi az hogy!?! Az 1xBet élő kínálata kifejezetten széles.
? Mennyire könnyű pénzt feltenni-, illetve kivenni az alkalmazásokon keresztül?
Minden további nélkül lehet pénzt feltenni, illetve levenni, ugyanúgy, mint a weboldalon.
? Hol találok promóciókat az 1xBet alkalmazásban?
A „Promo” fül alatt, szép rendben kategorizálva kereshetőek az aktuális ajánlatok.
? Hol találok .apk fájlokat az iOS és/vagy Android alkalmazásokhoz?
A weboldalon a mobilalkalmazások szekcióban.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

István P.

István P.

Az írás és a sport kitölti a mindennapjaimat, hiszen egyszerre dolgozom íróként és edzőként is.

pszaboistvan@yahoo.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése