Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 35000 HUF összegben

Kérem a bónuszt aller sur le site 22bet

22bet Fizetési Módok– Általános Ismertető

 • 100% -os kezdő bónusz

 • Számos fizetési lehetőség

 • Játék akár €10 téttől

 • Pénteki bónusz

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay
 • Google Pay

Ezt a véleményt frissítették:

A 22BET sportfogadás és szerencsejáték nyújtásra specializálódott online szolgáltató, amely már lassan 3 éve hazánkban is elérhető – 22BET alternatív link nélkül.

A 22BET magyar nyelvű webhelyén a regisztrációt 1-2 perc alatt le lehet tudni, amit követően csak fel kell töltened a számládat, és máris elkezdhetsz sportmeccsekre fogadni.

Ebben a cikkben az online bukméker fizetési módjait fogjuk bemutatni. De előzetesen még annyit, hogy csakis azok kerültek fel a listánkra, amiket Magyarország területéről is gond nélkül tudsz használni. A fizetések során is előfordulhatnak problémák, ezért ezekre is kitérünk, és egy GYIK fejezet keretében a legfontosabb kérdésekre is választ adnunk.

Lényeges tudnivalók a fizetési módok kapcsán

A 22BET sportfogadás operátor által, a regisztrált felhasználók részére nyújtott fizetési módok mindegyike megfelel napjaink biztonság technológiai elvárásainak. A tranzakcióknál 128 bites titkosítást alkalmaznak, amely megfelelő szintű biztonságot nyújt mind a pénzügyi, mind az egyéb fontos, személyes adatok védelme tekintetében.

A 22BET Lets Encrypt SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a webhely tulajdonosának és üzemeltetőjének számító TechSolutions Group N.V. számára állítottak ki. Mindemellett az is lényeges információ, hogy a pénzügyi műveletek lebonyolítását (számlázását) „Billing Angent Company-ként” a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited végzi, amelynek székhelye ezen a címen van: Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus.

A fizetési módok használatának alapvető követelményei & egyéb tudnivalók

Értelemszerűen kizárólag csak abban az esetben lehetséges pénzt befizetned az 22BET sportfogadás oldalára, ha már rendelkezel 22BET-es számlával. Vagyis először regisztrálnod kell az operátor asztali gépes / mobil webszájtján (vagy esetleg a mobil app-ok egyikével). A regisztrációt követően már használhatók azokat a 22BET befizetés módok, amiket a curacaoi fogadóiroda a Magyarországon élő ügyfelei részére is felkínál.

A befizetéseket nagyon sokféle módon le lehet rendezni a 22BET sportfogadás webhelyén. Ugyanis az operátor több, mint 40 fizetési módot kínál fel. Viszont érdemes azok közül választani – amennyiben erre lehetőséged van – amiket az „Ajánlott módszerek” hivatkozásra kattintva tudsz megtekinteni.

Kötelező Verifikáció a 22BET-es kifizetések használatához

A 22BET kifizetés módok használata előtt a felhasználóknak át kell esniük egy úgynevezett azonosítási / hitelesítési folyamaton. Fontos tudnod, hogy a személyazonosságodat ennél a bukinál magyar felhasználóként csak a személyigazolványoddal vagy az útleveleddel tudod igazolni. Vagyis erre a célra nem használhatsz gépjármű-vezetői engedélyt (jogosítványt), vagy bármi egyéb arcképes okmányt.

A lakcímed igazolása viszont már kevésbé problémás, és elég hozzá egy, a nevedre szól közüzemi „sárga” csekk. Viszont ezen a lakcímednek és a nevednek is jól kell látszódnia, és mindkét adatnak ugyanazon az oldalon kell lennie.

Hogyan állítsd be a 22 Bet fizetési módot mobilon

 1. ÁLLÍTSD BE A FIÓKOD PÉNZNEMÉT!
  A 22Bet mobiloldala is egyből magyarul köszönti a hazai játékosokat. A regisztrációs űrlapot jól láthatóan, egyből a fejlécnél találod. Erre koppintva bejön a megszokott űrlap. A játékosfiókod pénznemét már itt már az első oldalon kérni fogják.
  állítsd be a fiókod pénznemét
 2. JELÖLD, HA NEM AKARSZ BÓNUSZT!
  Figyelj oda, hogy a 22Bet üdvözlő bónuszának igénylése alapértelmezetten be van jelölve, ezt kézzel kell elutasítanod, ha mégse kéred.Csak ezután koppints az űrlap “Regisztráció” gombjára. Ezután jön sokunk nagy kedvence, egy Captcha-ellenőrzés, ezután az oldal a regisztrációnál megadott e-mail-címedre kiküld egy megerősítő linket. Erre a linkre 72 órán belül rá kell kattintanod a regisztráció véglegesítéséhez.
  jelöld, ha nem akarsz bónuszt
 3. KERESD MEG A BEFIZETÉS GOMBOT!
  A nyitóoldal a fejlécében jól láthatóan ott találod majd “Befizetés” gombot. Itt összekapcsolhatod a Bet22-es játékosszámlád a telefonszámoddal, ami hasznos biztonsági funkció, ha későbbiekben a befizetéseidet kétlépcsős hitelesítéssel szeretnéd végrehajtani.
  keresd meg a befizetés gombot
 4. VÁLASZD KI A BEFIZETÉSED MÓDJÁT!
  A következő lapon a 22Bet előre megszűrte nekünk, milyen fizetési módokat fogad el Magyarországról, neked csak választanod kell egyet. A választott fizetési módot el is mentheted, de később a fiókodban újat is hozzáadhatsz.
  válaszd ki a befizetésed módját

Így állítsd be a fizetési módot a 22Bet-en

A 22Bet sportfogadási oldala a hazai IP-címről érkező játékosokat egyből a magyar változattal köszönti.

Ez a bukméker a fogadási kínálatot, a szorzókat és a marginokat tekintve különösen erős teniszben és a kosárlabdában, de hokiban és amerikai fociban sem állnak rosszul. Ha eldöntötted, hogy itt szeretnél játszani és fogadni, először az alábbi néhány egyszerű lépésen kell túlesned, mielőtt elmerülnél a nyitóoldalon látható események és oddsok tengerében.

Ha egy konkrét pénzügyi szolgáltatót szeretnél a sportfogadáshoz használni, egy új bukméker esetében először mindenképpen ellenőrizd, hogy hazánkból milyen fizetési módokat fogad el!

Szerencsére a 22Bet ezt az információt már a nyitóoldalon közzéteszi. Ha hazai IP-címről keresed fel az oldalt, a tartózkodási helyed alapértelmezetten Magyarország lesz. A bankolási lehetőségeket tekintve ez a bukméker az egyik legjobb a piacon!

 1. A 22Bet nagyon átláthatóan nyújt információt a fizetési módokkal kapcsolatban. Asztali böngészőben érdemes egyből az oldal fejlécét tanulmányozni
 2. A “Fizetések” fül alatt külön meg tudod tekinteni, hogy Magyarországról milyen fizetési módokat használata lehetséges.
 3. A fizetési módok között országok és kategóriák (e-pénztárcák, kriptovaluták, stb.) szerint is szűrhetsz.
 4. Fizetési módot és a játékosszámlád pénznemét a regisztráció során tudod beállítani.

Befizetéshez és pénzkivételhez használható megoldások

Ebben a fejezetben azokat a fizetési megoldásokat mutatjuk be, amiket egészen biztos, hogy tudsz használni Magyarország területén is. Viszont vedd figyelembe, hogy a cikk megírását követően az operátor a fizetési módok számát / elérhetőségét módosíthatja.

Így előfordulhat, hogy később újabb fizetési megoldások is majd a rendelkezésedre állnak, de ennek az ellenkője is: azaz megszűnhet 1 vagy több bankolási opció támogatottsága.

Egyenlegfeltöltéshez használható megoldások

Befizetés

Fizetési mód Min befizetés Max befizetés Időtartam
VISA 2€ 600 000€ Azonnal
MasterCard 2€ 600 000€ Azonnal
Neteller 2€ 600 000€ Azonnal
Skrill 2€ 600 000€ Azonnal
Bitcoin 0.01 mBT 600 000€ Azonnal
Etherium 50.00 mETH 600 000€ Azonnal
Litecoin 4.00 mLTC 600 000€ Azonnal
Dogecoin 2.00 DOGE 600 000€ Azonnal

Kifizetés

Fizetési mód Min kifizetés Max kifizetés Időtartam
VISA 2€ 600 000€ 15 perc
MasterCard 2€ 600 000€ 15 perc
Neteller 2€ 600 000€ 15 perc
Skrill 2€ 600 000€ 15 perc
Bitcoin 5.00 mBT 600 000€ 15 perc
Etherium 50.00 mETH 600 000€ 15 perc
Litecoin 10.00 mLTC 600 000€ 15 perc
Dogecoin 100.00 DOGE 600 000€ 15 perc

Pénzkifizetésekhez használható megoldások

A 22BET-nél a nyereményeid felvételéhez / pénzkifizetésekhez is nagyon sokféle megoldás közül tudsz választani (kártyás, e-pénztárcás, banki átutalás, kripto pénzek).

Az 1 kifizetéssel kivehető pénz minimális összege eléggé változó, és leginkább attól függ, hogy milyen módon szeretnél hozzájutni a nyereményedhez / pénzedhez (pl. VISA esetében jelenleg 18 ezer Ft körüli, míg Skrill e-pénztárca esetében mindössze 720 Ft körüli). Természetesen a 22BET részéről a kifizetések is jutalékmentesek.

De ettől függetlenül az előfordulhat, hogy az a fizetési rendszer, bank stb.

11 értékelés, átlag 4.5 / 5

GYIK

? Hogyan indíthatok el egy befizetést online?
Ennél mi sem egyszerűbb. Lépj be a desktopos vagy a mobilos webszájtra a bejelentkezési adataiddal. A felhasználói ikonnál találod a „BEFIZTÉS” gombot – klikkelj rá. Válassz ki egyet a régiódban elérhető megoldások közül – lehetőleg olyat, ami az „Ajánlott módszerek” között is megtalálható. Add meg a befizetendő összeget, kövesd a további utasításokat, és hagyd jóvá a befizetést.
? Mobil app-on is lehet be- és kifizetést indítani?
Igen, mivel a BET22 mindkét verziójú natív mobil app-jában támogatva van az összes olyan fizetési mód, ami a PC-s / MAC-es (asztali gépes) rendszeren keresztül is elérhető. Viszont az is igaz, kényelmesebb laptopon, asztali személyi számítógépen végezni a pénzügyeket, mint mobil alkalmazással.
? Miért kínál fel üdvözlő bónuszt a rendszer a befizetésnél?
Ez egy olyan szolgáltatása, ami nemrégiben került beépítésre a 22BET rendszerébe. A funkciója csupán annyi, hogy felkínálja az új felhasználóknak az üdvözlő bónusz lehetőségét az első befizetésükhöz (pl. a 35 000 Ft-os sportfogadás 100%-os bónuszt). Ha nem kérsz bónuszt, egyszerűen csak zárt be az ablakot a jobb felső sarokban lévő „X” gombbal, és folytasd a befizetési művelet végrehajtását.
? Mi tegyek, ha nem sikerül a befizetés?
Először is ellenőrizd le, hogy pontosan adtad-e meg a befizetési oldal űrlapján a befizetéshez szükséges adatokat. Amennyiben az adatokat jól adtad meg, és a befizetésnek a lebonyolításához szükséges összegű pénzzel is rendelkezel az általad használt szolgáltatónál (pl. Skrill, bankszámla, stb.), többszöri sikertelen próbálkozás utána vedd fel a kapcsolatot online chaten a 22BET magyar nyelvű ügyfélszolgálatával.
? Más nevére szóló kártyával / e-pénztárcával is fizethetek be pénzt?
Ezt nem ajánljuk, mivel számos bonyodalmad, kellemetlenséged származhat belőle. Olyan e-pénztárcát / bankkártyát, stb. használj, amelynek tulajdonosa te magad vagy.
? Meddig lehet törölni a kifizetési kérelmemet?
Csakis addig tudod törölni a korábban már leadott kifizetési kérelmed, amíg azt a fogadóiroda munkatársai jóvá nem hagyták. Már jóváhagyott pénzfelvételi kérelmek törlésére nincs lehetőséged.
? Meddig tart mire kártyás opcióval / banki átutalással a pénzemhez jutok?
Amennyiben megfelelően adtak le a kifizetési kérelmed, akkor általában az átfutási idő 5-7 munkanap szokott lenni. Vagyis maximum egy hetet kell várnod arra, hogy a pénzed átutalásra kerüljön.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése