22bet Fizetési Módok– Általános Ismertető

Előnyök

 • 100% -os kezdő bónusz

 • Számos fizetési lehetőség

 • Játék akár €10 téttől

 • Pénteki bónusz

Fizetési módszerek

 • Skrill
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

A 22BET sportfogadás és szerencsejáték nyújtásra specializálódott online szolgáltató, amely már lassan 3 éve hazánkban is elérhető – 22BET alternatív link nélkül.

A 22BET magyar nyelvű webhelyén a regisztrációt 1-2 perc alatt le lehet tudni, amit követően csak fel kell töltened a számládat, és máris elkezdhetsz sportmeccsekre fogadni.

Ebben a cikkben az online bukméker fizetési módjait fogjuk bemutatni. De előzetesen még annyit, hogy csakis azok kerültek fel a listánkra, amiket Magyarország területéről is gond nélkül tudsz használni. A fizetések során is előfordulhatnak problémák, ezért ezekre is kitérünk, és egy GYIK fejezet keretében a legfontosabb kérdésekre is választ adnunk.

Lényeges tudnivalók a fizetési módok kapcsán

A 22BET sportfogadás operátor által, a regisztrált felhasználók részére nyújtott fizetési módok mindegyike megfelel napjaink biztonság technológiai elvárásainak. A tranzakcióknál 128 bites titkosítást alkalmaznak, amely megfelelő szintű biztonságot nyújt mind a pénzügyi, mind az egyéb fontos, személyes adatok védelme tekintetében.

A 22BET Lets Encrypt SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a webhely tulajdonosának és üzemeltetőjének számító TechSolutions Group N.V. számára állítottak ki. Mindemellett az is lényeges információ, hogy a pénzügyi műveletek lebonyolítását (számlázását) „Billing Angent Company-ként” a Cipruson bejegyzett TechSolutions (CY) Group Limited végzi, amelynek székhelye ezen a címen van: Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus.

A fizetési módok használatának alapvető követelményei & egyéb tudnivalók

Értelemszerűen kizárólag csak abban az esetben lehetséges pénzt befizetned az 22BET sportfogadás oldalára, ha már rendelkezel 22BET-es számlával. Vagyis először regisztrálnod kell az operátor asztali gépes / mobil webszájtján (vagy esetleg a mobil app-ok egyikével). A regisztrációt követően már használhatók azokat a 22BET befizetés módok, amiket a curacaoi fogadóiroda a Magyarországon élő ügyfelei részére is felkínál.

A befizetéseket nagyon sokféle módon le lehet rendezni a 22BET sportfogadás webhelyén. Ugyanis az operátor több, mint 40 fizetési módot kínál fel. Viszont érdemes azok közül választani – amennyiben erre lehetőséged van – amiket az „Ajánlott módszerek” hivatkozásra kattintva tudsz megtekinteni.

Kötelező Verifikáció a 22BET-es kifizetések használatához

A 22BET kifizetés módok használata előtt a felhasználóknak át kell esniük egy úgynevezett azonosítási / hitelesítési folyamaton. Fontos tudnod, hogy a személyazonosságodat ennél a bukinál magyar felhasználóként csak a személyigazolványoddal vagy az útleveleddel tudod igazolni. Vagyis erre a célra nem használhatsz gépjármű-vezetői engedélyt (jogosítványt), vagy bármi egyéb arcképes okmányt.

A lakcímed igazolása viszont már kevésbé problémás, és elég hozzá egy, a nevedre szól közüzemi „sárga” csekk. Viszont ezen a lakcímednek és a nevednek is jól kell látszódnia, és mindkét adatnak ugyanazon az oldalon kell lennie.

Befizetéshez és pénzkivételhez használható megoldások

Ebben a fejezetben azokat a fizetési megoldásokat mutatjuk be, amiket egészen biztos, hogy tudsz használni Magyarország területén is. Viszont vedd figyelembe, hogy a cikk megírását követően az operátor a fizetési módok számát / elérhetőségét módosíthatja.

Így előfordulhat, hogy később újabb fizetési megoldások is majd a rendelkezésedre állnak, de ennek az ellenkője is: azaz megszűnhet 1 vagy több bankolási opció támogatottsága.

Egyenlegfeltöltéshez használható megoldások

 • Bankkártyák és hitelkártyák (Mastercard, VISA).
 • E-pénztárcák (Epay, Jeton Wallet, Skrill / Skrill 1-Tap, QIWI, Sticpay, Perfect Money, NETELLER).
 • Pre-paid kártyák (paysafecard, Neosurf).
 • Banki átutalás.
 • 25-féle kripto pénz (Bitcoin, Litecoin, stb.).

A befizetéseknél a 22BET sportfogadás & szerencsejáték szolgáltató a regisztrált felhasználóinak nem számít fel járulékos költségeket, jutalékot, vagy egyéb díjat. Az átfutási idő az e-pénztárcáknál nem szokott több lenni 15-20 percnél. De, ha kártyás vagy kripto pénzes megoldást használsz, akkor 24 óra, míg banki tranzakciónál több nap is lehet.

A minimális befizetési összeg attól függ, hogy milyen megoldást veszel igénybe. A fizetési módok legtöbbjénél már 250 Ft-ot is befizethetsz 1 tranzakcióval, míg másoknál ennél többet kell feltöltened.

Pénzkifizetésekhez használható megoldások

A 22BET-nél a nyereményeid felvételéhez / pénzkifizetésekhez is nagyon sokféle megoldás közül tudsz választani (kártyás, e-pénztárcás, banki átutalás, kripto pénzek).

Az 1 kifizetéssel kivehető pénz minimális összege eléggé változó, és leginkább attól függ, hogy milyen módon szeretnél hozzájutni a nyereményedhez / pénzedhez (pl. VISA esetében jelenleg 18 ezer Ft körüli, míg Skrill e-pénztárca esetében mindössze 720 Ft körüli). Természetesen a 22BET részéről a kifizetések is jutalékmentesek.

De ettől függetlenül az előfordulhat, hogy az a fizetési rendszer, bank stb.,

4 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Hogyan indíthatok el egy befizetést online?
Ennél mi sem egyszerűbb. Lépj be a desktopos vagy a mobilos webszájtra a bejelentkezési adataiddal. A felhasználói ikonnál találod a „BEFIZTÉS” gombot – klikkelj rá. Válassz ki egyet a régiódban elérhető megoldások közül – lehetőleg olyat, ami az „Ajánlott módszerek” között is megtalálható. Add meg a befizetendő összeget, kövesd a további utasításokat, és hagyd jóvá a befizetést.
? Mobil app-on is lehet be- és kifizetést indítani?
Igen, mivel a BET22 mindkét verziójú natív mobil app-jában támogatva van az összes olyan fizetési mód, ami a PC-s / MAC-es (asztali gépes) rendszeren keresztül is elérhető. Viszont az is igaz, kényelmesebb laptopon, asztali személyi számítógépen végezni a pénzügyeket, mint mobil alkalmazással.
? Miért kínál fel üdvözlő bónuszt a rendszer a befizetésnél?
Ez egy olyan szolgáltatása, ami nemrégiben került beépítésre a 22BET rendszerébe. A funkciója csupán annyi, hogy felkínálja az új felhasználóknak az üdvözlő bónusz lehetőségét az első befizetésükhöz (pl. a 35 000 Ft-os sportfogadás 100%-os bónuszt). Ha nem kérsz bónuszt, egyszerűen csak zárt be az ablakot a jobb felső sarokban lévő „X” gombbal, és folytasd a befizetési művelet végrehajtását.
? Mi tegyek, ha nem sikerül a befizetés?
Először is ellenőrizd le, hogy pontosan adtad-e meg a befizetési oldal űrlapján a befizetéshez szükséges adatokat. Amennyiben az adatokat jól adtad meg, és a befizetésnek a lebonyolításához szükséges összegű pénzzel is rendelkezel az általad használt szolgáltatónál (pl. Skrill, bankszámla, stb.), többszöri sikertelen próbálkozás utána vedd fel a kapcsolatot online chaten a 22BET magyar nyelvű ügyfélszolgálatával.
? Más nevére szóló kártyával / e-pénztárcával is fizethetek be pénzt?
Ezt nem ajánljuk, mivel számos bonyodalmad, kellemetlenséged származhat belőle. Olyan e-pénztárcát / bankkártyát, stb. használj, amelynek tulajdonosa te magad vagy.
? Meddig lehet törölni a kifizetési kérelmemet?
Csakis addig tudod törölni a korábban már leadott kifizetési kérelmed, amíg azt a fogadóiroda munkatársai jóvá nem hagyták. Már jóváhagyott pénzfelvételi kérelmek törlésére nincs lehetőséged.
? Meddig tart mire kártyás opcióval / banki átutalással a pénzemhez jutok?
Amennyiben megfelelően adtak le a kifizetési kérelmed, akkor általában az átfutási idő 5-7 munkanap szokott lenni. Vagyis maximum egy hetet kell várnod arra, hogy a pénzed átutalásra kerüljön.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com