Bet365 bejelentkezési hiba

 • Élő sközvetítés mobilon is

 • Igényes magyar változat

 • Egyedülálló fogadási alkalmazás

 • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • OTP junior kártya
 • VISA

Ezt a véleményt frissítették:

Bár 2021-ben már minden fontos fogadóiroda aktívan dolgozik azért, hogy online rendszerei stabilak legyenek, egy-egy hiba becsúszhat, és így kialakulhat az a helyzet, hogy játszanál, de mégsem tudsz belépni. Cikkünkben ezzel a témával kapcsolatos nézzük át a lehetséges opciókat és megoldásokat.

A Bet365 a bukmékerpiac nagy öregjének számít, 2000-ben alapították Angliában, és azóta a világ egyik legnagyobb, ha nem az első számú fogadóirodájává nőtték ki magukat. Nem csoda, hogy világszerte közel 25 millió játékos keresi fel a platformot minden egyes hónapban.

Ha nem nyílik meg a weboldal

A Bet365-öt - az összes többi külföldi alapítású fogadóirodához hasonlóan - nem negedélyezték külön Magyarországon, ugyanakkor a hatályos szabályzás szerint ez kötelező volna. Emiatt korábban többször is előfordult már, hogy - akár éveken keresztül - nem volt elérhető a hivatalos úton egy-egy bukméker. E cikk írásakor is van olyan kisebb, külföldi bejegyzésű csapat, amelynek a weboldalát csak alternatív linken keresztül érheted el.

Ha nem nyílik meg a weboldal, akkor több lehetőséged is van:

 • Várj egy-két órát, hátha olyan belső hiba tette elérhetetlenné az oldalt, amelyet időközben sikerült elhárítani.
 • Próbáld megnyitni a weboldalt inkognitó módban, vagy a CTRL+SHIFT+R billentyűk megnyomásával újratölteni. Előfordulhat, hogy a számítógéped és a böngésződ eltárolt egy olyan adatfoszlányt a weboldalról, amely éppen akadályozza a betöltődést - így ezt kiküszöbölheted.
 • Használhatsz VPN, azaz titkosított kapcsolatot is, amelyek elmaszkolják az IP címed és így megnyílhat az amúgy korlátozott weboldal. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a VPN tulajdonosának szerverén minden adatod keresztülmegy majd, amiket beírsz - például a jelszavad is, ezért nagyon körültekintően válassz ehhez szolgáltatást, és csak a fizetősekben bízz!

Nem tudok belépni a Bet365 rendszerébe, mert elfelejtettem a felhasználónevem és jelszavam

A Bet365 felületére való bejelentkezéshez a regisztráció során megadott felhasználónevet kell használnod, amely sajnos nem helyettesíthető email címmel, illetve a rendszerből nem nyerhető ki manuálisan. Ha tehát nem emlékszel a felhasználónevedre, akkor két dolgot tehetsz:

 • Keresd meg az email fiókodban a Bet365-től érkezett levelet, amelyben a regisztrációt igazolják vissza. Abban a levélben meg fogod találni a felhasználónevet.
 • Ha ez már nem áll rendelkezésedre, akkor csak az ügyfélszolgálat tud téged azonosítani, amelyhez fel kell velük venned a kapcsolatot. Ehhez itt találsz segítséget

Bár a jelszavakat mindenképpen érdemes elmenteni a böngésződben, ha mégis elkallódna, akkor szerencsére a Bet365 kínál arra megoldást, hogy újat tudj magadnak generálni. Ehhez nem kell mást tenned, mint a főoldalon a jobb felső sarokban lévő Belépés gombra kattintani, majd azon belül az “Elfelejtette a jelszavát?” gombra. A rendszer itt több adatot is elkér, melyek közül minimum az email címedre, a regisztrációkor beállított négyjegyű PIN-kódodra, valamint a születési dátumodra lesz szükséged.

Ha ez megvan, kapsz egy emailt egy linkkel, amelyen keresztül új jelszót tudsz majd magadnak létrehozni. Fontos, hogy az nem lehet egyező a korábbiakkal, illetve meg kell feleljen a jelszavakkal kapcsolatos aktuális elvárásoknak (minimum karakterszám, kisbetű-nagybetű, stb.) - erről a rendszer külön szólni fog.

Más bejelentkezési hiba meglétéről nem tudunk, de mint mindenhol, itt is előfordulhatnak egzotikus problémák. Szerencsére a bukméker ügyfélszolgálata mindig fog tudni segíteni, méghozzá magyar nyelven.

4 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

? Mindenképpen a saját bankkártya adataimat kell megadni a regisztráció során?
A Bet365 felületén lehetőséged van arra is, hogy e-pénztárcán keresztül végezd el tranzakcióidat. Ezeken a virtuális egyenlegeken annyi pénzt tölthetsz fel bankszámládról, amennyit a játékhoz kívánsz felhasználni.
? Mikor érhető el a Bet365 ügyfélszolgálata?
A honlapon a Live Chat funkcióra kattintva, angolul tudod felvenni velük a kapcsolatot, magyar idő szerint délelőtt 10:00 és hajnali 1:00 óra között - bizonyos időszakokban előfordulhat, hogy akár fél órát is várnod kell, mert terheltek a vonalak. Keresheted őket bátran e-mailben is, angol nyelven az alábbi linken: https://help.bet365.com/hu/contact
? Biztonságos-e a “Bejelentkezve maradok” funkció?
Ez a funkció azt szolgálja, hogy ne kelljen minden alkalommal beírni a bejelentkezési adatokat, ezért lerövidíti a belépést és segít minimalizálni a bejelentkezési gondokat. Ha olyan gépen vagy, amit nem csak te használsz, akkor ne aktiváld ezt a funkciót!
? Nem nyílik meg a weboldal, mit tehetek?
Mindig tájékozódj a legújabb magyarországi jogszabályokról - sajnos a külföldi fogadóirodák, köztük a Bet365 is szürke zónában van a magyar jogrend alapján. Érdemes azért megpróbálni frissíteni a weboldalt, és inkognitó oldalról is megpróbálni a bejelentkezést.
? Milyen felhasználónevet érdemes megadni a Bet365 oldalán?
A legjobb, ha olyat választasz, amit könnyen megjegyzel, mert ezzel kell majd mindig bejelentkezned. Fontos, hogy már a regisztráció során írd fel magadnak egy biztos helyre, hogy később bármikor elővehesd. Ha a számítógéped felkínálja a felhasználónév megjegyzését, érdemes elfogadnod ezt a lehetőséget.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bíráló

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése