Bet365 fizetési módok – általános ismertető

 • Élő sközvetítés mobilon is

 • Igényes magyar változat

 • Egyedülálló fogadási alkalmazás

 • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • OTP junior kártya
 • VISA

Ezt a véleményt frissítették:

*Még mielőtt rátérnék a cikk lényegi részére, elöljáróban muszáj kihangsúlyoznom, hogy az itt található információk kizárólagosan a saját véleményemen alapulnak, és csupán tájékoztató jellegűek. Ezért a pontos, naprakész információkért kérlek, keresd fel a bet365 fogadóiroda weboldalát (vagy a mobil webszájtját).

bet365 fizetési módok

Véleményen szerint a bet365 már hosszú ideje a magyar sportfogadás rajongók egyik „nagy kedvence”. Mivel a legjobb tudomásom szerint évről-évre folyamatosan nő a bukmékeriroda azon magyarországi felhasználóinak száma, akik messzemenően elégedettek a cég világszínvonalú szolgáltatásival, promócióival, stb.

Ezt mondjuk cseppet sem tartom meglepőnek. Hiszen a bet365 nemzetközi szinten is az ágazat piacvezető szereplői közé tartozik.

Az operátor egyebek mellett kitűnő pre-match, illetve in-play betting fogadási lehetőségeket, magas odds-okat nyújt, és a teljes mértékben megbízható bukmékerek közé tartozik. Ez a cikkem főként azoknak szól, akik még nem ismerik ezt a kiváló sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatót, és ebből kifolyólag – a többi között – azzal sincsenek tisztában, hogy milyen bet365 kifizetés, illetve bet365 befizetés módok érhetők el az operátor desktopos és mobil platformján.

Fontos tudnivalók a rendszer és a fizetési módok biztonságossága kapcsán

Amikor jómagam a számlanyitást megelőzően alaposan szemügyrevettem a bet365 asztali gépes webhelyét, egyből feltűnt, hogy az MGA-s licenccel rendelkező operátornak az International Betting Integrity Association (IBIA) és az Independent Betting Adjudication Service (IBAS) által kiadott tanúsítványa is van. Azaz a bet365 működését független, ellenőrző szerepet ellátó organizációk is felügyelik.

A webhely alapos átvizsgálása folyamán azt is sikerült megállapítanom, hogy a bet365 fogadóiroda a rendszerét a legmodernebb biztonság technológiai megoldásokkal védi. Így világossá vált számomra, hogy a bet365 magyarországi ügyfeleként a pénzügyi tranzakciók (befizetések és kifizetések) lebonyolításának biztonsága miatt sem kell aggódnom.

Néhány gondolat a befizetési módok használatának alapvető kritériumairól

Én már jó ideje meglehetősen otthonosan mozgok az online sportfogadás világában. Ezért teljesen egyértelmű volt számomra, hogy mielőtt igazi pénzben fogadhatnék a kedvenc sportjaimra a bet365 magyar nyelvű oldalán, előtte egy felhasználói fiókot (számlát) kell nyitnom az operátornál. Ez szerencsére roppant egyszerű volt, és mindössze pár percet vett igénybe.

A számlanyitást követően pedig egyből a rendelkezésemre állt az összes olyan fizetési mód – pl. bet365 befizetés bankkártya révén – amelyeket a bukméker iroda a magyarországi ügyfelei számára biztosít. Ennek köszönhetően könnyedén ki tudtam választani a számomra leginkább megfelelő opciót, amelynek használatakor semmilyen bet365 befizetés hiba nem lépett fel.

Kifizetésekhez szükséges követelmények

Mivel – mint azt már említettem – elég régóta foglalkozom sportfogadással. Így aztán tisztában voltam azzal a ténnyel, hogy addig nem fogok tudni kifizetést (nyeremény felvételt) végrehajtani, amíg el nem végeztem a verifikációt, azaz át nem esetem a bet365 ügyfél azonosítási procedúráján.

Szerencsére ennek kapcsán minden szükséges információt megtaláltam az operátor magyar nyelvű webhelyének „Súgó” szekciójában.

És néhány kattintás után világossá vált számomra, hogy csupán a személyazonosságomat kell igazolnom (erre a célra én a személyim beszkennelt másolatát használtam), valamint a lakcímemet (erre a célra egy 3 hónaposnál nem régebbi közüzemi számlát használtam, aminél ugyanazon az oldalon jól olvasható volt a nevem és a lakcímem is).

A verifikációt követően már semmi akadálya nem volt annak, hogy használhassam a bet365 webhelyén lévő kifizetési módok közül azokat, amelyek alkalmazását az operátor a magyarországi ügyfeleinek is lehetővé teszi. Én úgy voltam vele, hogy az a leginkább kézenfekvő opció számomra, hogyha ugyanazt a fizetési módot használom a pénzkivételek lebonyolításához, mint amit az első befizetésem alkalmával használtam (ez az esetemben a banki átutalás volt).

Dióhéjban a Magyarországon elérhető be- és kifizetési módokról

Véleményem szerint a bet365 azon online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfeleik kényelmére is. Ennek köszönhetően az operátor magyar ügyfeleként nem csupán 1-2, hanem jó néhány fizetési megoldást is biztosított volt számomra a webhelyen úgy a befizetések, mind a kifizetések lebonyolításához. Ebből adódóan pedig gyerekjáték volt kiválasztanom a nekem leginkább optimálist.

A rendelkezésre álló fizetési metódusok között természetesen a „hagyományos”, valamint az úgynevezett „alternatív” be- és kifizetési opciók is megtalálhatók. Ezért úgy vélem, hogy a pénzügyi tranzakciók lebonyolításához bárki ki tudja választani azt a fizetési módot, ami a legjobban megfelel a saját, egyéni igényeinek. Bet365 SMS befizetés nincsen, viszont egyes fizetési módoknál beállíthatsz magadnak a biztonság érdekében SMS-kódot a tranzakció jóváhagyásához.

A kifizetések kapcsán még annyit szeretnék megemlíteni, hogy természetesen van azért bet365 kifizetés limit is, ami a felhasználó által igénybe vett fizetési módtól függően eltérő lehet. Ezért a pontos, naprakész információk végett mindenkinek azt tanácsolom, hogy keresse fel a bukméker iroda magyar nyelvű webhelyét, ahol minden információt megtalál az összes fizetési módról, illetve a velük kapcsolatos limitekről is (min. és max. összegek / tranzakció).

Befizetési útmutató pár szóban

A következőkben azt szeretném megosztani olvasóinkkal – természetesen Téged is beleértve –, hogy jómagam miként hajtottam végre az első befizetésemet a bet365 asztali gépes (desktopos) platformján keresztül.

 1. Első lépésként beléptem az online bukméker weboldalára a regisztrációnál megadott felhasználói nevem és a jelszavam segítségével
 2. Ezt követően a sportfogadás szekció nyitólapján rákattintottam a felhasználói profil ikon mellett lévő „Befizetés” szövegű hivatkozásra
 3. Ezután a képernyő közepén megjelenő „pop-up” ablakban kiválasztottam a számomra megfelelő fizetési módot, a pénznemet, a befizetés összegét, majd megadtam az egyéb szükséges adatokat, és jóváhagytam a tranzakciót

Bet365 fizetési mód beállítása mobilon

 1. KERESD FEL A BET365 MOBIL OLDALÁT!
  Töltsd ki a regisztrációs űrlap kötelező mezőit. A valós adataidat add meg, mert a regisztrációt követően az ügyfélszolgálat be fogja kérni egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád fotóját. Ha szeretnél hírlevelet vagy telefonos értesítést kapni freebetekről és más ajánlatokról, azt is itt tudod beállítani.
  keresd fel a bet365 mobil oldalát
 2. ADD MEG A SZÁMLÁD PÉNZNEMÉT!
  A regisztráció után a következő űrlapon tudod a számlád pénznemét megadni és az általad preferált fizetési módot kiválasztani. Amennyiben a pénzügyi szolgáltatódnál forint alapon vezetsz számlát, érdemes a Bet365-fiókod pénznemét is forintra állítani.
  add meg a számlád pénznemét
 3. VÁLASSZ EGY FIZETÉSI MÓDOT!
  Ugyanennek az űrlapnak a tetején találod a bankolási lehetőségeket. Jobbra-balra görgetheted őket, információkat kérdhetsz róluk illetve rájuk koppinthatsz. Ha kéred a Bet365 üdvözlő ajánlatát, azt itt is be tudod beikszelni.
  válassz egy fizetési módot
 4. KÉSŐBB IS BEÁLLÍTHATSZ ÚJ BANKOLÁSI LEHETŐSÉGEKET
  A fiókodban a későbbiekben más fizetési módokat is beállíthatsz. Ehhez koppints a jobb felső sarokban lévő fej ikonra, és lépj be a bankolási menübe (Pénzügyek fül).
  később is beállíthatsz új bankolási lehetőségeket

Hogyan állítsd be a fizetési módot a Bet365-ön

A Bet365 egyike azon legális online bukmékereknek, ahol a hazai IP-ről érkező látogatót egyből a weboldal magyar nyelvű változata fogadja. A be- és kifizetéshez használható módok megegyeznek.

Noha az e-pénztárcákon keresztüli befizetést a Bet365 kevés szolgáltató esetében fogadja el, amennyiben rendelkezel az e-pénztárcához tartozó Mastercard vagy Visa bankkártyád, arra ugyanúgy a bank/hitelkártyás szabályok fognak vonatkozni.

A be- és kifizetések részletes szabályairól és feltételeiről, az összes elérhető módról és a limitekről a Bet365 nyitóoldalán, a magyar nyelvű Súgóban, a “Befizetések” és “Kifizetések” aloldalakon tájékozódhatsz.

A Súgóban a fizetésekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések listáját (GYIK) is megtalálod.

 1. Ha még nincs fiókod a Bet365-ön, már csak a bőséges fociajánlataik miatt is érdemes nyitnod egyet.
 2. A fogadási kínálatot regisztráció nélkül is meg tudod tekinteni, hogy könnyebben dönthess.
 3. Az oldal asztali böngészős változatán a főoldal alján találod a magyarországi be- és kifizetési módokat. Beállíthatod a fizetési limiteket is
 4. A pénznem és a fizetési mód beállításához először regisztrálnod kell.

Be- és kifizetési GYIK - problémamegoldás

Az alábbiakban néhány olyan kérdésre („problémára”) igyekszem válasszal szolgálni – saját tapasztalatimból kiindulva – amelyek felmerülhetnek a bet365 fizetési megoldásainak használata kapcsán.

Betétek

Fizetési mód Min. befizetés Max. befizetés Időtartam
Bankkártya 1500 Ft 6 millió Ft Azonnali
Hitelkártya 1500 Ft 6 millió Ft Azonnali
Banki átutalás 35 000 Ft 40 millió Ft 2-10 munkanap
Paysafecard 1500 Ft 250 000 Ft Azonnali
Csekk 300 000 Ft 20 millió Ft 5-28 munkanap

Kivonások

Fizetési mód Min. kifizetés Max. kifizetés Időtartam
Bankkártya 1500 Ft 6 millió Ft 1-5 munkanap
Hitelkártya 1500 Ft 6 millió Ft 1-5 munkanap
Banki átutalás 11 000 Ft 10 millió Ft 2-10 munkanap
Paysafecard 1500 Ft 70 000 Ft 24 órán belül
Csekk 300 000 Ft 20 millió Ft 5-28 munkanap

11 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? Hogyan lehet kifizetést kezdeményezni?
Ahhoz, hogy kifizetést tudj indítani, előzetesen át kell esned az azonosítási folyamaton. Amennyiben ez megtörtént, akkor mindössze annyi a teendőd, hogy a bejelentkezést követően a bet365 kifizetés oldalán kiválasztod a neked megfelelő kifizetési módot, és követed a rendszer által megadott utasításokat.
? Mennyi a kifizetések átfutási ideje a bet365-nél?
A kifizetések átfutási ideje (feldolgozási ideje) elsősorban attól függ, hogy milyen kifizetési metódust veszel igénybe a pénzkivétel lebonyolításához. Tapasztalataim alapján az átfutási idő banki átutalás esetében akár több munkanapot is igénybe vehet, míg más kifizetési opcióknál ennél rövidebb lehet. A különböző fizetési módokra vonatkozó pontos információk megtekintése végett azt tanácsolom, hogy látogass el az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató „Fizetési módok” oldalára.
? Mi lehet az oka, ha nem tudok kifizetést elindítani?
Én úgy vélem, hogy ennek a problémának a hátterében az esetek döntő többségében a hitelesítési procedúra elvégzésének hiánya szokott állni. Amennyiben viszont valamilyen egyéb jellegű hibaüzenetet vagy „hiba kódot” kapsz a kifizetési procedúra lebonyolítása során a rendszertől, akkor mindenképp fordulj a bukméker iroda ügyfélszolgálatához a problémával, és hivatkozz náluk a hibakódra / hibaüzenetre.
? Kell adót fizetnem a nyeremények után?
Legjobb tudomáson szerint a külföldről üzemeltetett sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatóknál szerzett nyeremények után Magyarországon nyereményadót kell fizetned (amennyiben Magyarországon élsz életvitelszerűen). A bet365 kifizetés adózása kapcsán a cég ügyfélszolgálatának munkatársaitól is kérhetsz felvilágosítást. De természetesen a neten is utána nézhetsz az online sportfogadásból származó nyereményekre vonatkozó magyar jogszabályoknak – például a legnépszerűbb keresőprogram segítségével.
Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

Bíráló

Adam Hahn

Adam Hahn

Sziasztok! Hahn Ádám vagyok és itt egy kis történet rólam:

Annak idején kipróbáltam az összes sportot, amit csak tudtam, hogy megtaláljam azt a sportágat, ami igazán tetszene. Mai napig sokat kosárlabdázok és focizok a barátaimmal, de már profibb csapatban nem játszok. Sosem voltam sportoló szellemű és alkatú igazán, de az évek során rájöttem, hogy analizálni a játékosokat, meccseket és az adatokat követni sokkal több örömöt okoz nekem, mint játszani.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése