Bet365 fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • Élő sközvetítés mobilon is

 • Igényes magyar változat

 • Egyedülálló fogadási alkalmazás

 • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Paysafecard
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

*Még mielőtt rátérnék a cikk lényegi részére, elöljáróban muszáj kihangsúlyoznom, hogy az itt található információk kizárólagosan a saját véleményemen alapulnak, és csupán tájékoztató jellegűek. Ezért a pontos, naprakész információkért kérlek, keresd fel a bet365 fogadóiroda weboldalát (vagy a mobil webszájtját).

Véleményen szerint a bet365 már hosszú ideje a magyar sportfogadás rajongók egyik „nagy kedvence”. Mivel a legjobb tudomásom szerint évről-évre folyamatosan nő a bukmékeriroda azon magyarországi felhasználóinak száma, akik messzemenően elégedettek a cég világszínvonalú szolgáltatásival, promócióival, stb. Ezt mondjuk cseppet sem tartom meglepőnek. Hiszen a bet365 nemzetközi szinten is az ágazat piacvezető szereplői közé tartozik.

Az operátor egyebek mellett kitűnő pre-match, illetve in-play betting fogadási lehetőségeket, magas odds-okat nyújt, és a teljes mértékben megbízható bukmékerek közé tartozik. Ez a cikkem főként azoknak szól, akik még nem ismerik ezt a kiváló sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatót, és ebből kifolyólag – a többi között – azzal sincsenek tisztában, hogy milyen bet365 kifizetés, illetve bet365 befizetés módok érhetők el az operátor desktopos és mobil platformján.

Fontos tudnivalók a rendszer és a fizetési módok biztonságossága kapcsán

Amikor jómagam a számlanyitást megelőzően alaposan szemügyrevettem a bet365 asztali gépes webhelyét, egyből feltűnt, hogy az MGA-s licenccel rendelkező operátornak az International Betting Integrity Association (IBIA) és az Independent Betting Adjudication Service (IBAS) által kiadott tanúsítványa is van. Azaz a bet365 működését független, ellenőrző szerepet ellátó organizációk is felügyelik. A webhely alapos átvizsgálása folyamán azt is sikerült megállapítanom, hogy a bet365 fogadóiroda a rendszerét a legmodernebb biztonság technológiai megoldásokkal védi. Így világossá vált számomra, hogy a bet365 magyarországi ügyfeleként a pénzügyi tranzakciók (befizetések és kifizetések) lebonyolításának biztonsága miatt sem kell aggódnom.

Néhány gondolat a befizetési módok használatának alapvető kritériumairól

Én már jó ideje meglehetősen otthonosan mozgok az online sportfogadás világában. Ezért teljesen egyértelmű volt számomra, hogy mielőtt igazi pénzben fogadhatnék a kedvenc sportjaimra a bet365 magyar nyelvű oldalán, előtte egy felhasználói fiókot (számlát) kell nyitnom az operátornál. Ez szerencsére roppant egyszerű volt, és mindössze pár percet vett igénybe. A számlanyitást követően pedig egyből a rendelkezésemre állt az összes olyan fizetési mód – pl. bet365 befizetés bankkártya révén – amelyeket a bukméker iroda a magyarországi ügyfelei számára biztosít. Ennek köszönhetően könnyedén ki tudtam választani a számomra leginkább megfelelő opciót, amelynek használatakor semmilyen bet365 befizetés hiba nem lépett fel.

Kifizetésekhez szükséges követelmények

Mivel – mint azt már említettem – elég régóta foglalkozom sportfogadással. Így aztán tisztában voltam azzal a ténnyel, hogy addig nem fogok tudni kifizetést (nyeremény felvételt) végrehajtani, amíg el nem végeztem a verifikációt, azaz át nem esetem a bet365 ügyfél azonosítási procedúráján. Szerencsére ennek kapcsán minden szükséges információt megtaláltam az operátor magyar nyelvű webhelyének „Súgó” szekciójában. És néhány kattintás után világossá vált számomra, hogy csupán a személyazonosságomat kell igazolnom (erre a célra én a személyim beszkennelt másolatát használtam), valamint a lakcímemet (erre a célra egy 3 hónaposnál nem régebbi közüzemi számlát használtam, aminél ugyanazon az oldalon jól olvasható volt a nevem és a lakcímem is).

A verifikációt követően már semmi akadálya nem volt annak, hogy használhassam a bet365 webhelyén lévő kifizetési módok közül azokat, amelyek alkalmazását az operátor a magyarországi ügyfeleinek is lehetővé teszi. Én úgy voltam vele, hogy az a leginkább kézenfekvő opció számomra, hogyha ugyanazt a fizetési módot használom a pénzkivételek lebonyolításához, mint amit az első befizetésem alkalmával használtam (ez az esetemben a banki átutalás volt).

Dióhéjban a Magyarországon elérhető be- és kifizetési módokról

Véleményem szerint a bet365 azon online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók közé tartozik, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfeleik kényelmére is. Ennek köszönhetően az operátor magyar ügyfeleként nem csupán 1-2, hanem jó néhány fizetési megoldást is biztosított volt számomra a webhelyen úgy a befizetések, mind a kifizetések lebonyolításához. Ebből adódóan pedig gyerekjáték volt kiválasztanom a nekem leginkább optimálist.

A rendelkezésre álló fizetési metódusok között természetesen a „hagyományos”, valamint az úgynevezett „alternatív” be- és kifizetési opciók is megtalálhatók. Ezért úgy vélem, hogy a pénzügyi tranzakciók lebonyolításához bárki ki tudja választani azt a fizetési módot, ami a legjobban megfelel a saját, egyéni igényeinek.

A kifizetések kapcsán még annyit szeretnék megemlíteni, hogy természetesen van azért bet365 kifizetés limit is, ami a felhasználó által igénybe vett fizetési módtól függően eltérő lehet. Ezért a pontos, naprakész információk végett mindenkinek azt tanácsolom, hogy keresse fel a bukméker iroda magyar nyelvű webhelyét, ahol minden információt megtalál az összes fizetési módról, illetve a velük kapcsolatos limitekről is (min. és max. összegek / tranzakció).

Befizetési útmutató pár szóban

A következőkben azt szeretném megosztani olvasóinkkal – természetesen Téged is beleértve –, hogy jómagam miként hajtottam végre az első befizetésemet a bet365 asztali gépes (desktopos) platformján keresztül.

 1. Első lépésként beléptem az online bukméker weboldalára a regisztrációnál megadott felhasználói nevem és a jelszavam segítségével
 2. Ezt követően a sportfogadás szekció nyitólapján rákattintottam a felhasználói profil ikon mellett lévő „Befizetés” szövegű hivatkozásra
 3. Ezután a képernyő közepén megjelenő „pop-up” ablakban kiválasztottam a számomra megfelelő fizetési módot, a pénznemet, a befizetés összegét, majd megadtam az egyéb szükséges adatokat, és jóváhagytam a tranzakciót

Be- és kifizetési GYIK – problémamegoldás

Az alábbiakban néhány olyan kérdésre („problémára”) igyekszem válasszal szolgálni – saját tapasztalatimból kiindulva – amelyek felmerülhetnek a bet365 fizetési megoldásainak használata kapcsán.

5 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Hogyan lehet kifizetést kezdeményezni?
Ahhoz, hogy kifizetést tudj indítani, előzetesen át kell esned az azonosítási folyamaton. Amennyiben ez megtörtént, akkor mindössze annyi a teendőd, hogy a bejelentkezést követően a bet365 kifizetés oldalán kiválasztod a neked megfelelő kifizetési módot, és követed a rendszer által megadott utasításokat.
? Mennyi a kifizetések átfutási ideje a bet365-nél?
A kifizetések átfutási ideje (feldolgozási ideje) elsősorban attól függ, hogy milyen kifizetési metódust veszel igénybe a pénzkivétel lebonyolításához. Tapasztalataim alapján az átfutási idő banki átutalás esetében akár több munkanapot is igénybe vehet, míg más kifizetési opcióknál ennél rövidebb lehet. A különböző fizetési módokra vonatkozó pontos információk megtekintése végett azt tanácsolom, hogy látogass el az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató „Fizetési módok” oldalára.
? Mi lehet az oka, ha nem tudok kifizetést elindítani?
Én úgy vélem, hogy ennek a problémának a hátterében az esetek döntő többségében a hitelesítési procedúra elvégzésének hiánya szokott állni. Amennyiben viszont valamilyen egyéb jellegű hibaüzenetet vagy „hiba kódot” kapsz a kifizetési procedúra lebonyolítása során a rendszertől, akkor mindenképp fordulj a bukméker iroda ügyfélszolgálatához a problémával, és hivatkozz náluk a hibakódra / hibaüzenetre.
? Kell adót fizetnem a nyeremények után?
Legjobb tudomáson szerint a külföldről üzemeltetett sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatóknál szerzett nyeremények után Magyarországon nyereményadót kell fizetned (amennyiben Magyarországon élsz életvitelszerűen). A bet365 kifizetés adózása kapcsán a cég ügyfélszolgálatának munkatársaitól is kérhetsz felvilágosítást. De természetesen a neten is utána nézhetsz az online sportfogadásból származó nyereményekre vonatkozó magyar jogszabályoknak – például a legnépszerűbb keresőprogram segítségével.

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

ferencz.attila@mightytips.hu