Betclic Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • 20.000 HUF, kockázatmentes üdvözlőbónusz.

 • “Cash out”, “Boost”, és “Last minute” játéklehetőségek

 • Ingyenes fogadási ajánlatok minden aktív magyar játékosnak

 • Teljesen magyar nyelvű felület

Fizetési módszerek

 • Neteller
 • MasterCard
 • Skrill

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Ebben a cikkünkben igyekszünk teljeskörűen bemutatni neked, amit a Betclic regisztráció gyakori kérdéseiről csak tudni érdemes. Az alábbiakban a következő témákról lesz szó:

 • Képernyőfotókkal együtt mutatjuk meg neked, pontosan hogyan történik a Betclic belépés.
 • Néhány gyakran intézett kérdést, valamint a folyamat potenciális buktatóit is csokorba gyűjtöttük, hogy előtted már ne legyen semmi akadály!

A legtöbb fogadási oldalhoz hasonlóan, a Betclic rendszerébe való regisztrálás teljesen ingyenes. A francia alapítású online bukméker oldal egy komoly és megbízható szereplője az online fogadási piacnak. A máltai és gibraltári bejegyzésű anyavállalat az ottani rugalmas szerencsejáték szabályokat kihasználva a regisztrációnál még nem kér külön azonosítást, amely megkönnyíti számodra a folyamatot, ugyanakkor ez biztonsági kockázattal egyáltalán nem jár.

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Betclic saját mobilapplikációja. A webes regisztráció gyors és egyszerű folyamat, amelyhez ráadásul semmilyen személyes okmányra nem lesz szükséged! A feliratkozás nem csupán gyors, de rendkívül intuitív is, talán a legegyértelműbb ma a piacon.

Fogadj most

1 lépés: érdekelne a betclic, és szeretném kipróbálni. Mi az első lépés?

A Betclicnek van saját appja, de az Magyarországról nem érhető el, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat.

A Betclic honlapját mobilon keresztül (okostelefonnal vagy tablettel) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel, akár Mac-en vagy PC-n) meg fogod tudni nyitni. Bármilyen eszközt is használsz, a honlap ugyanolyan lesz, így a regisztráció lépéseiben sincsen semmilyen különbség. Miután a legtöbb játékosunk a mobilt részesíti előnyben, így most egy Apple telefonnál, böngészőt használva megyünk végig a folyamaton.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy betclic fiókot?

A regisztráció folyamata nem is lehetne egyszerűbb, ennél máshol csak bonyolultabb megoldásokkal találkozni. Nyisd meg a Betclic fogadóiroda weboldalát, és a felső sávban kattints a fehér színű Regisztráció gombra.

betclic regisztracio

Fogadj most

 

A folyamat során az oldal mindenhol magyar nyelven segít majd, de mi még találkoztunk két le nem fordított mondattal (ezeket külön jelezzük neked) is. Az első képernyőn a nemedet kell megadnod (felette az angol szöveg magyarul: “Készen vagy? Kezdésként mondjuk, hogy…” ).

betclic 100 EUR Kinalat

Ha megadtad a nemedet, a rendszer automatikusan léptet tovább a következő képernyőre, amelyen a keresztnevedet kell bevinned. Ha készen vagy, csak bökj a jobbra mutató nyílra.

betclic mi az on keresztneve

Fogadj most

A következő képernyőn a vezetéknevedet kell megadnod, amiről mi most nem készítettünk képernyőfotót, de a fentihez hasonló. Az ezutáni feladat a születési időpont megadása. Vigyázz, mert nem magyar formátumban kérik! A helyes sorrend: Hónap (két számjeggyel), nap (két számjeggyel), év (négy számjeggyel), azaz ha 2000. december 31-én születtél, akkor 12/31/2000. Ha beírtad, kattints a nyílra!

betclic idopontja

Lassan a feladatok felénél járunk, amelyet a fenti “tűzcsík” is jelez. Adj meg egy felhasználónevet, amely később a bejelentkezéshez fog kelleni. A rendszer annyira segítőkész, hogy három lehetőséget is magától felajánl.

betclic egy felhasznalonev

Fogadj most

A jelszó megadásához a vonal alatt találod az instrukciókat. Fontos, hogy csak ezeknek megfelelő jelszót állíts be, különben a rendszer nem fog továbbengedni! A jelszavad tartalmazzon egy kisbetűt, egy nagybetűt, legalább egy darab számot, és minimum 8 karakter hosszú legyen. A szem ikonra kattintva a Betclic láthatóvá teszi a beírt jelszót, amelyet jegyezz fel magadnak.

betclic egy jelszo

A beállított jelszó után az e-mail címedet is elkéri a rendszer.

betclic egy e-mail

Fogadj most

A Betclic kérni fogja a telefonszámodat is, amelyet magyar formátumban érdemes megadnod.

betclic mi a telefonszama

Lassan a feladatok végéhez érkezünk, már nincsen sok hátra! A következőkben a lakcímedet kell megadnod, amelyet utca és házszámra, városra, országra és irányítószámra bontva kell beírni. Ezitt még nem kerül ellenőrzésre. A francia kérdés a screenshoton azt jelenti, hogy “Mi a postacímed?”

betclic adresse

Fogadj most

Még be kell állítanod, hogy milyen pénznemben akarsz játszani. Magyarországról érdemes a forintot választani, de ezt senki nem teszi kötelezővé, így a többi felajánlott pénznemben is játszhatsz.

betclic valasszon

Utolsó lépésként a szabályzatot kell elfogadnod. Ezen a ponton azt érezheted, hogy sokkal több információt kértek el tőled, mint máshol szokás, de csupán annyi történt, hogy az egyszerűség kedvéért több képernyőre szedték szét a folyamatot, és nem egy ömlesztett, hosszadalmas kérdőívet kellett kitöltened, mint máshol.

betclic regisztracio 2

Fogadj most

Ha ezt a képernyőt látod, akkor sikeresen létrehoztad a saját fiókodat, és kezdődhet is a játék!

betclic sikeres regisztracio

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

A Betclic nem ellenőrzi a rögzített adatokat, még az e-mail címed vagy a telefonszámod sem aktiváltatja külön a rendszerben, így nem fogsz extra e-maileket vagy SMS-eket kapni. A játék előtt csupán annyi a dolgod, hogy feltöltsd a Betclic-számládat.

4 lépés: hogyan léphetek be a betclic profilomba?

A játék megkezdéséhez most már tényleg semmi mást nem kell tenned, mint bejelentkezned a fiókba! Menj fel a Betclic weboldalára, és kattints a Bejelentkezés gombra.

betclic 20000 FT freebet

Fogadj most

Itt add meg a felhasználóneved és a beállított jelszavad, majd kattints a Belépés gombra.

betclic login

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, amelyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a Betclic weboldalán.

Betclic regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A Betclic-regisztráció során megadtál egy felhasználónevet (vagy elfogadtad az általuk felkínált egyik lehetőséget), így vagy azt vagy az e-mail címedet kell itt megadnod. Az utóbbira igény szerint a felhasználóneved újra kiküldik.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője már elmentette a jelszavad, így azt nem is kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést, sőt az Betclic rendszerébe is beléptet! Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót és azt valóban elfelejtetted, akkor újat kell kérned. Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél az Elfelejtettem a jelszavam gombra, és kövesd az utasításokat. A regisztrált e-mail címedre kapsz majd egy mailt, ami segít új jelszót készíteni.betclic login
 • Figyelmeztetés! Adja meg felhasználónevét vagy jelszavát újra. Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor nem jó felhasználónevet/e-mail címet vagy jelszót adtál meg. Ilyenkor érdemes újra próbálkoznod, de egy-két alkalomnál többször ne, mert a rendszer kitilthat. Ha valamelyik mező üresen marad, akkor nem kapsz hibaüzenetet, hanem a rendszer nem engedi megnyomni a Belépés gombot.betclic Figyelmeztetés
 • Betclic regisztráció probléma vagy Betclic sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Betclic folyamatában nincsen opcionálisan megadható információk.
 • Betclic regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? A Betclic nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak nincsen azonosítási kötelezettsége. A Betclic többek között emiatt is helyezte székhelyét Máltára és Gibraltárra. Ez annyit jelent, hogy a személyes adataid megerősítésére a regisztráció során még nem lesz szükség, pénzkivételnél viszont már igen.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Betclic regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékot, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni, vagy ha úgy érzed, másképp nem tudnál leállni a játékkal. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva bökj a Felelősségteljes Szerencsejáték menüpontra, és azon belül válaszd ki az Önkizárást. Így ezen az oldalon – legalábbis egy ideig – nem tudsz majd játszani.betclic onkizaras
Fogadj most

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com