Betclic Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • 20.000 HUF, kockázatmentes üdvözlőbónusz.

 • “Cash out”, “Boost”, és “Last minute” játéklehetőségek

 • Ingyenes fogadási ajánlatok minden aktív magyar játékosnak

 • Teljesen magyar nyelvű felület

Fizetési módszerek

 • Neteller
 • MasterCard
 • Skrill

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Ebben a cikkünkben igyekszünk teljeskörűen bemutatni neked, amit a Betclic regisztráció gyakori kérdéseiről csak tudni érdemes. Az alábbiakban a következő témákról lesz szó:

 • Képernyőfotókkal együtt mutatjuk meg neked, pontosan hogyan történik a Betclic belépés.
 • Néhány gyakran intézett kérdést, valamint a folyamat potenciális buktatóit is csokorba gyűjtöttük, hogy előtted már ne legyen semmi akadály!

A legtöbb fogadási oldalhoz hasonlóan, a Betclic rendszerébe való regisztrálás teljesen ingyenes. A francia alapítású online bukméker oldal egy komoly és megbízható szereplője az online fogadási piacnak. A máltai és gibraltári bejegyzésű anyavállalat az ottani rugalmas szerencsejáték szabályokat kihasználva a regisztrációnál még nem kér külön azonosítást, amely megkönnyíti számodra a folyamatot, ugyanakkor ez biztonsági kockázattal egyáltalán nem jár.

Sajnos Magyarországon a hatályos jogszabályok miatt nem érhető el az Betclic saját mobilapplikációja. A webes regisztráció gyors és egyszerű folyamat, amelyhez ráadásul semmilyen személyes okmányra nem lesz szükséged! A feliratkozás nem csupán gyors, de rendkívül intuitív is, talán a legegyértelműbb ma a piacon.

Fogadj most

1 lépés: érdekelne a betclic, és szeretném kipróbálni. Mi az első lépés?

A Betclicnek van saját appja, de az Magyarországról nem érhető el, így első lépésként nyisd meg a honlapjukat.

A Betclic honlapját mobilon keresztül (okostelefonnal vagy tablettel) és az asztali számítógépeden (bármilyen naprakész böngészővel, akár Mac-en vagy PC-n) meg fogod tudni nyitni. Bármilyen eszközt is használsz, a honlap ugyanolyan lesz, így a regisztráció lépéseiben sincsen semmilyen különbség. Miután a legtöbb játékosunk a mobilt részesíti előnyben, így most egy Apple telefonnál, böngészőt használva megyünk végig a folyamaton.

2 lépés: hol regisztrálhatok egy betclic fiókot?

A regisztráció folyamata nem is lehetne egyszerűbb, ennél máshol csak bonyolultabb megoldásokkal találkozni. Nyisd meg a Betclic fogadóiroda weboldalát, és a felső sávban kattints a fehér színű Regisztráció gombra.

betclic regisztracio

Fogadj most

 

A folyamat során az oldal mindenhol magyar nyelven segít majd, de mi még találkoztunk két le nem fordított mondattal (ezeket külön jelezzük neked) is. Az első képernyőn a nemedet kell megadnod (felette az angol szöveg magyarul: “Készen vagy? Kezdésként mondjuk, hogy…” ).

betclic 100 EUR Kinalat

Ha megadtad a nemedet, a rendszer automatikusan léptet tovább a következő képernyőre, amelyen a keresztnevedet kell bevinned. Ha készen vagy, csak bökj a jobbra mutató nyílra.

betclic mi az on keresztneve

Fogadj most

A következő képernyőn a vezetéknevedet kell megadnod, amiről mi most nem készítettünk képernyőfotót, de a fentihez hasonló. Az ezutáni feladat a születési időpont megadása. Vigyázz, mert nem magyar formátumban kérik! A helyes sorrend: Hónap (két számjeggyel), nap (két számjeggyel), év (négy számjeggyel), azaz ha 2000. december 31-én születtél, akkor 12/31/2000. Ha beírtad, kattints a nyílra!

betclic idopontja

Lassan a feladatok felénél járunk, amelyet a fenti “tűzcsík” is jelez. Adj meg egy felhasználónevet, amely később a bejelentkezéshez fog kelleni. A rendszer annyira segítőkész, hogy három lehetőséget is magától felajánl.

betclic egy felhasznalonev

Fogadj most

A jelszó megadásához a vonal alatt találod az instrukciókat. Fontos, hogy csak ezeknek megfelelő jelszót állíts be, különben a rendszer nem fog továbbengedni! A jelszavad tartalmazzon egy kisbetűt, egy nagybetűt, legalább egy darab számot, és minimum 8 karakter hosszú legyen. A szem ikonra kattintva a Betclic láthatóvá teszi a beírt jelszót, amelyet jegyezz fel magadnak.

betclic egy jelszo

A beállított jelszó után az e-mail címedet is elkéri a rendszer.

betclic egy e-mail

Fogadj most

A Betclic kérni fogja a telefonszámodat is, amelyet magyar formátumban érdemes megadnod.

betclic mi a telefonszama

Lassan a feladatok végéhez érkezünk, már nincsen sok hátra! A következőkben a lakcímedet kell megadnod, amelyet utca és házszámra, városra, országra és irányítószámra bontva kell beírni. Ezitt még nem kerül ellenőrzésre. A francia kérdés a screenshoton azt jelenti, hogy “Mi a postacímed?”

betclic adresse

Fogadj most

Még be kell állítanod, hogy milyen pénznemben akarsz játszani. Magyarországról érdemes a forintot választani, de ezt senki nem teszi kötelezővé, így a többi felajánlott pénznemben is játszhatsz.

betclic valasszon

Utolsó lépésként a szabályzatot kell elfogadnod. Ezen a ponton azt érezheted, hogy sokkal több információt kértek el tőled, mint máshol szokás, de csupán annyi történt, hogy az egyszerűség kedvéért több képernyőre szedték szét a folyamatot, és nem egy ömlesztett, hosszadalmas kérdőívet kellett kitöltened, mint máshol.

betclic regisztracio 2

Fogadj most

Ha ezt a képernyőt látod, akkor sikeresen létrehoztad a saját fiókodat, és kezdődhet is a játék!

betclic sikeres regisztracio

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

A Betclic nem ellenőrzi a rögzített adatokat, még az e-mail címed vagy a telefonszámod sem aktiváltatja külön a rendszerben, így nem fogsz extra e-maileket vagy SMS-eket kapni. A játék előtt csupán annyi a dolgod, hogy feltöltsd a Betclic-számládat.

4 lépés: hogyan léphetek be a betclic profilomba?

A játék megkezdéséhez most már tényleg semmi mást nem kell tenned, mint bejelentkezned a fiókba! Menj fel a Betclic weboldalára, és kattints a Bejelentkezés gombra.

betclic 20000 FT freebet

Fogadj most

Itt add meg a felhasználóneved és a beállított jelszavad, majd kattints a Belépés gombra.

betclic login

Ezzel a regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, amelyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a Betclic weboldalán.

Betclic regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A Betclic-regisztráció során megadtál egy felhasználónevet (vagy elfogadtad az általuk felkínált egyik lehetőséget), így vagy azt vagy az e-mail címedet kell itt megadnod. Az utóbbira igény szerint a felhasználóneved újra kiküldik.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője már elmentette a jelszavad, így azt nem is kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést, sőt az Betclic rendszerébe is beléptet! Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót és azt valóban elfelejtetted, akkor újat kell kérned. Nem érdemes sokszor próbálkozni különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Kattints a belépésnél az Elfelejtettem a jelszavam gombra, és kövesd az utasításokat. A regisztrált e-mail címedre kapsz majd egy mailt, ami segít új jelszót készíteni.betclic login
 • Figyelmeztetés! Adja meg felhasználónevét vagy jelszavát újra. Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor nem jó felhasználónevet/e-mail címet vagy jelszót adtál meg. Ilyenkor érdemes újra próbálkoznod, de egy-két alkalomnál többször ne, mert a rendszer kitilthat. Ha valamelyik mező üresen marad, akkor nem kapsz hibaüzenetet, hanem a rendszer nem engedi megnyomni a Belépés gombot.betclic Figyelmeztetés
 • Betclic regisztráció probléma vagy Betclic sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kitöltése kötelező, a Betclic folyamatában nincsen opcionálisan megadható információk.
 • Betclic regisztráció egyedi adat szükséges: Ha a regisztráció során nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a neved, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Mi a helyzet az azonosítással? A Betclic nem magyar hátterű vállalkozás, így rá a székhelye szerinti törvények vonatkoznak. Gyakori, hogy az egyszerűbb ügymenet miatt az online szerencsejátékkal foglalkozó cégek olyan országokat választanak székhelyül, ahol a játékosoknak nincsen azonosítási kötelezettsége. A Betclic többek között emiatt is helyezte székhelyét Máltára és Gibraltárra. Ez annyit jelent, hogy a személyes adataid megerősítésére a regisztráció során még nem lesz szükség, pénzkivételnél viszont már igen.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A Betclic regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Sőt, nem csupán törölheted magad, de korlátozhatod is a játékot, ha egy bizonyos összeg felett nem szeretnél kockáztatni, vagy ha úgy érzed, másképp nem tudnál leállni a játékkal. A belépés után a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva bökj a Felelősségteljes Szerencsejáték menüpontra, és azon belül válaszd ki az Önkizárást. Így ezen az oldalon – legalábbis egy ideig – nem tudsz majd játszani.betclic onkizaras
Fogadj most

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Hogyan tudom megváltoztatni az e-mail címemet?
Biztonsági okokból nem tudod megváltoztatni az e-mail címedet közvetlenül a fiókodból. Ha módosítani kívánod vagy szeretnéd, hogy módosuljon, akkor vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálattal. Miután feltettek néhány biztonsági kérdést a személyazonosságod biztosítása érdekében, és megfeleltél rajta, akkor el tudják fogadni a kérést, és módosíthatod az email címed.
? Milyen különféle fogadási módokat, kombinációkat kínál a Betclic?
Egyszeri fogadás: amint a neve is mutatja, ez a fogadás egyetlen páratlan / kiválasztott fogadásra vonatkozik. Ha bejön az egy tipp, akkor nyertél.

A „többszörös” / „parlay” fogadás: Abban áll, hogy 2 és 20 közötti választási lehetőséget választasz ugyanazon a fogadószelvényen. A végső kifizetést úgy kapod meg, hogy megszorozzák a kezdeti tétet a kiválasztások esélyeinek szorzatával. Minden eredménynek helyesnek kell lennie a „többszörös” fogadás megnyeréséhez.

Ezeken túl még van rendszer fogadás, ami több kombinációból áll az egyszeri és többszörös fogadások keverékeként.
? Van rá esély, hogy töröljem a tétemet?
A fogadásod érvényesítése után nem kérhetsz arra törlést. Azonban, érdemes figyelembe venni, hogy lehetőséged van a „Cash Out” opció kihasználására, amely lehetővé teszi, hogy korlátozza a lehetséges veszteségeid, vagy biztosítson egy korai nyereményt.
? Mi történik, ha egy esemény elmarad vagy törlésre kerül?
Bármely eseménynek, játéknak, mérkőzésnek vagy versenynek, amelyet törölnek, vagy elhalasztanak, az eredeti kezdési időpontjától számított 36 órán belül meg kell történnie vagy folytatódnia kell (hacsak másképp nincs meghatározva), hogy a fogadások érvényesek maradjanak. Ellenkező esetben (ha nem folytatják újra 36 órán belül), a fogadásokat törlik, kivéve azokat a fogadásokat, amelyek kimenetele már ismert, és ezért megoldható.

Persze van még néhány kivétel a fenti szabály alól, melyekről az oldalon tájékozódhatsz.
? Sikertelen a bankkártyás befizetésem, mit tegyek?
Számos ok magyarázhatja a befizetési kísérlet során tapasztalható nehézségeket. Egyes bankok korlátozásokat alkalmaznak, és korlátozzák az interneten befizetett összegeket, tranzakciókat. Először ajánlott, hogy próbálkozz kisebb összeggel, mint az eredeti.

Ha még mindig nem működik, akkor fordulj a bankodhoz annak ellenőrzésére, hogy a hitelkártyádon nincs-e érvényben valamilyen korlátozás. Vannak egyébként más kényelmes, biztonságos és azonnali fizetési megoldásokat nyújtó lehetőségek, mint a Paysafecard, a Skrill és a Neteller. Ha további segítségre van szükséged, fordulj a Betclic ügyfélszolgálatához.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com