Betfair Magyar Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Nem csak a “ház ellen”, a többi játékos ellen is fogadhatunk, ezért kiválóak az oddsok.

 • ACCA EDGE funkció, ez egy biztosítás arra, ha épp csak egy kicsin múlna a győzelmed.

 • Kiválóan működő mobilalkalmazások.

 • Remek sportválaszték, futball esetében egészen kiváló opciók.

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Köszöntünk téged a Betfair regisztráció útmutatójának oldalán! Az alábbi cikkben röviden szeretnénk pár fontos információt átadni a gyors belépéshez és a regisztrációhoz.Lépésről-lépésre be fogjuk mutatni, hogy milyen teendőid vannak a regisztráció során,illetve szót ejtünk a gyakran előforduló hibákról is. Ezekre érdemes lesz odafigyelned, főleg, hogy ha először találkozol ilyen regisztrációs űrlappal.

betfair bonus

Az első jó hír, hogy a regisztráció ingyenes a Betfair oldalán, így teljesen nyugodtan kipróbálhatod a funkciókat, anélkül hogy rögtön be kellene fizetned bármilyen összeget. Inkább csak arra ügyelj, hogy kövesd az általunk most közzétett információkat. Így elkerülheted,, hogy beleess azokba a gyakori hibákba, melyeket a belépésnél vagy a regisztrációnál szoktak az új játékosok elkövetni. A cikket egyöntetűen a magyar játékosok szemszögéből írtuk meg, így bízunk benne, hogy az alábbiakban leírtak könnyen érthetők lesznek.

Mennyire egyszerű a Betfair bejelentkezés?

A Betfair oldalára történő belépéshez nem szükséges alternatív regisztráció. A hivatalos URL begépelésével bármilyen böngészőben elérhető az oldal és annak teljes funkcionalitása. Annyit azonban jó, ha tudsz, hogy jelenleg csak angol nyelvű felülete van az irodának. Így csak kellőképpen speciális angol tudással a birtokodban vágj neki a kalandnak. Vagy használd a böngésződ fordítós bővítményét, ha van ilyen, és akkor az automatikusan le tudja fordítani az oldal tartalmát.

Mivel nem található az oldalon magyar leírás, ezért az itt talált információkból tudsz tudást meríteni. Ha már rendelkezel korábbról regisztrált fiókkal, akkor a Betfair bejelentkezéshez elég egy e-mail cím/felhasználónév és egy jelszó páros. Azért is könnyű a Betfair belépés, mert nem szükséges hozzá Betfair alternatív link, ami akár naponta vagy hetente is változhatna. Szerencsére most nincsenek ilyen idők, hiszen a Betfair egy teljesen megbízható és több évtizede funkcionáló professzionális bukméker.

Ha inkább mobilpárti vagy, és mindenhez a mobilodat használod, akkor a Betfair tökéletes társad lesz a sportfogadáshoz. Elnavigálsz valamelyik általad preferált böngészőben a kezdőoldalra, és onnan könnyen megtalálod a belépési vagy regisztrációs felületet. Ha nem szeretnéd minden egyes alkalommal beírni a belépési adatokat, akkor a böngésződben beállíthatod a bejelentkezési adatok mentését. Ezzel automatizálhatod a bejelentkezést, így bármikor, amikor a telefonodról szeretnél belépni, akkor a rendszer tudni fogja, hogy te vagy az, és be is leszel léptetve. Természetesen ezt bármikor visszavonhatod, illetve ha nem szeretnél bejelentkezve maradni, akkor ki tudod magad léptetni manuálisan is.

Betfair regisztrációs link

A bukméker regisztrációs folyamata két nagy lépésből tevődik össze. Az első űrlapot eléred bármelyik regisztrációs linkünkre kattintva itt az oldalon is. Ezeket az eléréseket mindig frissítjük, ha esetleg változás állna be a regisztrációs űrlap elérésében. Nem kell aggódnod, ha valamilyen oknál fogva nem lennének elérhetők a korábbi linkek, itt mindig frissítjük az aktuális állapotnak megfelelően.

betfair register info

Régebben néhány irodánál előfordult, hogy nem voltak elérhetők a hivatalos címük böngészőbe történő beírásával, így alternatív belépés után kellett nézni a játékosoknak. Ezek a megoldások voltak például az alternatív linkek, melyek egy másodlagos URL beírásával elérhetővé tették az iroda szolgáltatásait. Ezek a linkek jelenleg eltűnőben vannak, és remélhetőleg nem is lesz rájuk szükség a közeljövőben. De ha mégis, akkor a cikkünkben biztosan meg fogod találni a Betfair Regisztráció Magyarország szükséges lépéseit!

A Betfair regisztráció menete

A regisztrációs folyamat első nagy lépése egy olyan űrlap kitöltése, ahol a felület bekéri az e-mail címed, egy jelszót, egy biztonsági kérdést és az arra adott választ, valamint a jelenlegi országodat, a választott pénznemet, mellyel játszani szeretnél és a regisztrációs bónuszkód, ha van.

betfair register start

A biztonsági kérdés egy érdekes adat, nem sokszor találkozhattál még ilyennel. Inkább külföldi weboldalak, de azoknak is csak kis százaléka szokta alkalmazni egyfajta biztosítékként. Ennek lényege, hogy kiválasztasz a lehetséges négy kérdésből egyet (Apja neve? Anyja neve? Első iskola? Anyja születési neve?). Ha ez megvan, akkor pedig beírod a helyes választ, amit remélhetőleg csak te tudsz. Így ha később gondod lenne a belépéssel, akkor ezt a biztonsági kérdést megválaszolva hozzáférhetsz az elfelejtett adataidhoz és beléphetsz a rendszerbe.

betfair register password

A Betfair regisztrációs bónuszkód mezőben beírhatsz egy kódot, ami máshol valamilyen hirdetésen jelent meg. Ezzel aktiválhatsz egy egyedi bónuszt, ami a hirdetésben volt megjelenítve. Ha nincs ilyen kódod, nem kell aggódni, akkor üresen hagyod a mezőt, és mehetsz is tovább.

betfair register bonus code

A második körben személyes információkra lesz kíváncsi az oldal. Ezeket nem jókedvükből kérik el, hanem azért, hogy biztonságos szolgáltatást tudjanak nyújtani. Így tisztában lesznek azzal, hogy pontosan ki az, aki regisztrál, hogy megvédjenek az illetéktelen próbálkozásoktól. A pénzmosással kapcsolatos törvények miatt is tudniuk kell, hogy kivel is szerződnek, mivel itt komoly pénzügyi tranzakciók is zajlanak. A nemedet, nevedet kell elsőként megadni, illetve a pontos születési dátumodat. Ha ezekkel megvagy, akkor egy telefonszámot is meg kell majd adnod, illetve az aktuális lakcímedet.

A továbbiakban még meghatározhatsz egy befizetési limitet is. Ez azért lehet hasznos, mert így teljesen kontrollálni tudod a sportfogadáshoz kapcsolódó költéseidet. Megadhatod, hogy naponta, hetente, vagy havonta legfeljebb mennyi pénzt engedjen befizetni a rendszer. Tehát ha például beállítod, hogy hetente maximum 100 000 Ft, akkor ennél többet nem fog kifizetni a rendszer egy hétnapos időszakon belül.

Fontos, hogy a személyes adatoknál nagyon pontosan tölts ki minden mezőt! Ez azért hasznos, mert egy későbbi ellenőrzés során ezeket az adatokat fogják összevetni az általad beküldött dokumentumokéval. Ha esetleges eltérések lesznek, akkor problémás lehet a későbbi módosítás és fiókmegerősítés. Ennek okán akár a kifizetéseid is akadályokba ütközhetnek, ezért fontos, hogy minden adat stimmeljen.

betfair register error

Ha sikeresen megadtad a személyes adatokat, akkor kapni fogsz egy megerősítő e-mailt. Ebben megadnak egy megerősítő linket, amire rá kell kattintanod, hogy aktiváld a regisztrációd. Ha esetleg nem érkezik meg a levél, akkor ellenőrizd a levélszemét vagy spam mappát is, mert lehet, hogy oda érkezett be. Ha ott sincs, akkor várj pár órát, és ha még mindig nincs levél, akkor keresd fel az ügyfélszolgálatot, és beszélj velük, mert elkallódhatott a levél. Ők biztosan fognak tudni segíteni a regisztrációdat illetően. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha bárhol elakadnál a regisztráció során. Az ügyfélszolgálatot azért is tartják, hogy a regisztráció segítség is mindig az ügyfelek rendelkezésére álljona.

Mennyire problémás a mobil regisztráció?

Ha mobilról szeretnél kapcsolódni az oldalhoz, akkor tulajdonképpen bármilyen okostelefonról el tudod végezni a regisztrációt. Semmilyen extra dolgot nem kell tenned, csak megkeresni a regisztrációs linket, arra kattintani, és már előtted is az űrlap. Mobilon kicsit könnyebb elírni a dolgokat, ezért fokozottabban figyelj a helyesírásra! Mindent ugyanúgy kell követned, ahogy fentebb már leírtuk, így semmilyen extrém akadályba nem fogsz ütközni, ha követed a leírásunkat!

Regisztráció bónusz

Ha még frissen regisztrálsz, akkor a Betfair egy remek kis üdvözlő bónusszal vár téged. Ez egy 100 font értékű bónusz, melyet freebetként kaphatsz meg több körben. A freebet összege általában levonódik a nyereményből. Figyelj arra, hogy olvasd át alaposan a részvételi feltételeket, mert csak azok maradéktalan teljesítése során fogod tudni lehívni a bónusszal nyert pénzed! Az egyik ilyen kitétel például, hogy legalább 1,5-ös oddsal rendelkező eseményeket kell választanod, vagyis nem tudod magad nagyon bebiztosítani alacsony, 1,1-es szorzókkal.

Betfair regisztráció hiba

Még arra figyelj a regisztráció során, hogy ne ess bele a következő hibákba. Például sokan elkövetik azt, hogy rossz e-mail címet adnak meg. Egyrészt az e-mail cím formátuma lehet rossz, amit jelezni is fog a rendszer, így nem is fogsz tudni továbbmenni, amíg nem javítod.

Belefuthatsz abba a hibába is, hogy félreütöd az e-mail címed, és az formátumilag helyes lesz, de nem fogod megkapni az értesítő e-mailt, mivel egy másik e-mailre lett kiküldve. Ez ellen sajnos nem tud védekezni a felület, így a te figyelmedre van bízva, hogy jól írod be a saját adataidat.

A címnél is figyelj az utcanévre és egyéb kiegészítő információkra, mert például ott legalább hat karaktert kell beütnöd, tehát ez alatt sem fog továbbengedni a rendszer. A többi adatot is töltsd ki maradéktalanul, mert nem fogod tudni befejezni a regisztrációt. Szerencsére minden mezőnél kapsz visszajelzést, hogy jól töltötted-e ki, vagy esetleg még hiányzikvalami. Így viszonylag vezetve leszel, és nagy problémába elvileg nem ütközhetsz.

A későbbi bejelentkezéseknél ügyelj arra, hogy pontosan írd be az adataid, mert könnyen kizárhatod magad a fiókodból, ha többször elrontod például a jelszavad. Ennek megelőzése érdekében javasoljuk, hogy mentsd el biztos helyre a belépési információkat, vagy mentsd el azokat a böngésződben. Így ha legközelebb belépsz az oldalra, már automatikusan ki lesznek töltve a belépési mezők, és csak a belépés gombra kell kattintanod.

A regisztráció törlése is megoldható, ha ezt jelzed az ügyfélszolgálatnak, vagy a profilodban ezt a menüt választod. Ha esetleg már meguntad a sportfogadást, akkor meg is szüntetheted a fiókodat.

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Miért nem tudok befizetni PayPal-számlámról?
Azok az ügyfelek, akik Mastercard vagy hitelkártyával fizetnek PayPal-on keresztül, problémákat tapasztalhatnak a betétek befizetésekor. Ha a PayPal-on keresztül történő befizetéssel kapcsolatos probléma továbbra is fennáll, regisztráld kártyádat a Saját kártyám adatai között, és utalj közvetlenül a Betfairbe.

Ha a PayPal-számládon bármilyen összeget az eBay-en történő értékesítés generált, akkor nem fogod tudni átutalni ezeket az összegeket a Betfair-számládra, mivel ez harmadik fél általi befizetésnek minősül.
? Megváltoztathatom a felhasználónevemet?
Sajnos már nem lehet megváltoztatni azokat a fiókokat, amelyek már rendelkeznek felhasználónévvel. Ha azonban a felhasználóneved az e-mail címed is egyben, akkor viszont be kell állítani egy felhasználónevet. Ehhez csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtanod:

 • Jelentkezz be a Betfair-fiókodba.

 • A jobb felső sarokban kattints a „Saját fiók”, majd a „Saját Betfair-fiók” elemre.

 • Válaszd a „Saját adatok” lehetőséget, majd a legördülő menüből válaszd a „Számla adatai” lehetőséget.

 • A „Rólad” részben kattints a „Szerkesztés” gombra.

 • Most lehetőséged van felhasználónév megadására.

 • A módosítások megerősítéséhez csak írd be a Betfair jelszavad.

 • Ezek a változtatások a következő bejelentkezéskor lépnek életbe.

? Hogyan működik a PIN-alapú belépés a mobil appban?
A PIN-alapú hitelesítés a Betfair mobilalkalmazásainak biztonsági és használhatósági funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan belépj a fiókodba egy 4 jegyű hitelesítési PIN-kód beírásával. Ez biztonságosabb, mint a felhasználóneved és a jelszavad.

A PIN-kódod az adott mobileszközhöz van kötve, és erős titkosítási sémák segítségével továbbítja a hitelesítési adataid mobilkészülékedről a Betfair felé. Mivel a PIN-kód mobileszközhöz van kötve, így csak az adott eszköz használhatja.
? Mit tesz a Betfair, hogy megvédje adataimat?
Amikor bejelentkezel a Betfair weboldalára, felhasználóneved és jelszavad biztonságosan elküldik. Mielőtt a felhasználónév és a jelszó elhagyná számítógéped, titkosításra kerülnek a Secure Socket Layer (SSL) technológiával. Az SSL védi az információkat, amikor átlépik az internetet.

Minden ügyfél jelszavát a létrehozáskor ellenőrzi a Betfair minimális jelszóerősségre vonatkozó irányelveivel összhangban. Számos sikertelen próbálkozás után fiókodat ideiglenesen inaktiválják. Ezt a biztonsági mechanizmust arra tervezték, hogy megállítsa a fiókoddal szembeni általános jelszókitaláló / nyers erő támadásokat.
? Hol találom a Betfair utalási információit?
A Betfair-fiókodba bejelentkezve könnyen megtalálhatod a szolgáltató banki adatait. Innen már csak el kell navigálnod a Saját fiók > Fizetések > Betét > Alternatív módszerek> Banki átutaláshoz.

Ha ezt használod a befizetéshez, feltétlenül add meg az egyedi hivatkozásod, ez BTF ******** néven jelenik meg a fenti oldalon. Ez a hivatkozás egyedülálló a számodra, és lehetővé teszi a Betfair számára, hogy a pénzed időben beérkezzen.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com