Bwin fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • Igényes iOS és Android platform

 • Több mint 50 sportág

 • Sok fizetési lehetőség

 • Abszolút megbízható

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

E cikkünkben részletesen körüljárjuk, hogyan is működik a Bwin kifizetés, avagy hogyan kérheted ki a már megnyert összeget. A Mightytips oldalán a Bwin sportfogadó iroda részletes elemzését is megtekintheted, amelyben a befizetésen kívül a regisztráció folyamatát, a különböző megtehető sportágakat, a fogadási lehetőségeket, és a platformmás jellemzőit is bemutatjuk.

Amiről itt szó lesz:

 • Hogyan kérd ki a nyereményed?
 • A legfontosabb infók a kifizetéssel kapcsolatban.
 • A leggyakoribb problémák.

Hogyan érdemes Bwin magyar oldalán a kifizetést kezdeményezni?

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk, hiszen ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínű, hogy megnyerted az első fogadásod a Bwin oldalán! Íme néhány hasznos tanács, hogyan is veheted ki a megnyert összeget!

Maga a folyamat úgy néz ki, hogy elsőként be kell jelentkezned a Bwin fogadóiroda rendszerébe, majd a képernyő jobb felső sarkában lévő “emberke” ikonra kattintva előhozhatod a menüt. A piacon lévő fogadóirodák közül a Bwin menüje az egyik leginkább átlátható. Azonnal látni fogod, mennyi pénz van az egyenlegeden, hogy mennyiért játszhatsz és mekkora nyereményt igényelhetsz. Itt történik a Bwin befizetés, míg a nyereményed kifizetésének kezdeményezéséhez a “pénztárca” ikonra kell kattintanod.

Más bukmékerekkel ellentétben a Bwin rendszere remek magyar fordítást kapott. Mi nem találkoztunk olyan felülettel, amely ne lenne könnyen érthető.

A kifizetés kezdeményezésekor a rendszer meg fog kérni arra, hogy válaszd ki, milyen módon szeretnéd a nyereményedet felvenni. Magyarországon a fizetési lehetőségek korlátozottak, sajnos az itt ajánlott 30+ módszer közül csak hat érhető el. Öröm az ürömben, hogy a sportfogadók által legtöbbször használt fizetési módok mind aktívak. A következő pontban azt is megnézzük majd, melyek ezek.

Amit a kifizetésről tudni érdemes

Sajnos a hazánkban is elérhető fizetési megoldások száma jelentősen kevesebb, mint amit a rendszer igazából tud. E mögött jellemzően az áll, hogy a legtöbb ilyen szolgáltató Magyarországon eleve nincs is jelen. Ahogy fentebb is írtuk, a legfontosabb lehetőségek azért a rendelkezésre állnak. Sőt, forintban is használható a rendszer, így nem kell folyamatosan átszámolni a különböző összegeket.

A Magyarországon elérhető módszerek a következők:

Az egyenlegfeltöltés esetében még látni fogsz egy Promocode nevű opciót is, amelyre kattintva lehetőséged van a Bwin által küldött promóciós kód beírására és felhasználására. Ez akkor jön szóba, ha valamely Bwin promóció kapcsán olyan bónuszt kapsz, amelyet így tudsz konkrét összegre beváltani.

Néhány további jótanács és információ:

 • A megfelelő fizetési megoldás kiválasztása előtt érdemes néhány dolgot átgondolni, és csak ezek ismeretében meghozni a végső döntést.
 • A legtöbb sportfogadási oldalhoz hasonlóan a Bwin is azt preferálja, hogy a befizetés és a kifizetés módszere megegyezzen. Ennek oka, hogy így könnyebb számukra az adminisztráció, illetve kiszámíthatóbbak a költségek is. Ha eltérő fizetési módot használsz a két folyamatra, akkor előfordulhat, hogy a nyeremény később, csak néhány napos átvizsgálást követően érkezik meg hozzád – függetlenül attól, hogy milyen gyors lenne maga a kifizetés.
 • Ha különböző fizetési megoldást használsz, vagy azokat gyakran váltogatod, akkor valószínű az is, hogy az ügyfélszolgálat meg fog keresni adatellenőrzés céljából. Erről később még részletesen lesz szó.

Kifizetési idő

A hazánkban elérhető sportfogadó oldalak közül a Bwin vállalja a leggyorsabb kifizetési időt – a hazai játékosok legnagyobb örömére. Ennek oka, hogy régi motorosként e sportfogadó iroda rendelkezik az egyik legnagyobb támogató csapattal és ügyfélszolgálattal.

A bank- és hitelkártyák esetében (például Bwin kifizetés Mastercard segítségével) a nyereményed várhatóan egy-két percen belül megérkezik. Ez persze egy átlagidő, amelynél gyorsabb és különleges esetekben akár lassabb kiszolgálást is tapasztalhatsz. Az tóbbit akkor, ha a befizetést egy másik fizetési megoldáson keresztül tetted meg.

Igazi különlegesség, hogy míg más irodák a Paysafecard esetében akár egy-két napot is várnak a kifizetés teljesítésével, addig a Bwin rendszerében ez azonnal megtörténik. A Skrill esetében legfeljebb 24 órás a várakozás, míg a Netellernél ez 3-5 munkanap is lehet (ha elektronikus átutalással küldik a nyeremény összegét).

Kifizetési limitek

Némileg ellentmond a fentieknek az, hogy a Bwinnél a nyereményedet bank- vagy hitelkártya használatával csupán 3000€ összegig veheted fel egy körben. Véleményem szerint a magyar játékosok ingerküszöbét már jóval ez alatti nyeremény is megüti, így nem lesz igazán nagy gond, hogy kisebb részletekbe kell kivenni azt.

Ugyanakkor ha mégis egyszerre nagyobb összeget szeretnél kivenni, akkor érdemes az e-pénztárcádat választani, mert ott a felső korlát 50 000€.

A kártyák esetében a minimum kivehető összeg 30€ (10 000t körül), a többi fizetési megoldás esetén pedig 20€ (nagyjából 7000).

Kifizetési kérelmek státusza

Az elindított kifizetések állásáról a Kifizetések menüpontban kaphatsz tájékoztatást.

A kifizetés költségei

Nem tudunk arról, hogy a Bwin extra költséget számolna fel a kifizetések után, azonban az e-pénztárcák (pl. a Paysafecard vagy a Neteller) üzemeltetői esetenként kivethetnek külön díjat a számládra összegekre. Ezt a fizetési szolgáltató honlapján tudod leellenőrizni.

Hitelesítés

A Bwin a regisztrációs folyamat során ugyan bekéri majd az adataidat, de nincs szükség azok hitelesítésére. Azonban vannak olyan esetek, amelyekben mégis kérhetnek azonosítást. Ezek jellemzően a nagy összegű kifizetések, vagy a különböző fizetési megoldást választókki- és befizetései.

Ilyenkor a kifizetést megállítják, és addig nem folytatják, amíg legalább két különböző dokumentummal nem igazolod a megadott adataid hitelességét. Többnyire egy útlevél vagy egy magyar személyi igazolvány tökéletesen megfelelő az első dokumentumnak, másodiknak pedig a bejelentett lakcímed igazoló számlát vagy levelet kérnek. Ide jó lesz bármi, amit egy közmű- vagy mobiltelefon-szolgáltatótól kaptál. Szerencsére nincs azzal probléma, hogy a dokumentumaid magyar nyelvűek – ezeket is el fogják fogadni.

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Miért törölték a kifizetési kérelmemet?
A kifizetésedet a következő problémák közül egy vagy több miatt törölhették:

 • Aktív bónusz van a számládon.

 • Olyan fizetési módot próbálsz választani, amely nem a megnevezett számlatulajdonosé.

 • Kifizetést kértél, még mielőtt megfelelő tét / játék történt volna a számládon.

 • Arra kértek, hogy hitelesítsd, hogy te vagy a fizetési mód tulajdonosa.

 • Tartozás van a számládon.

 • Esetleg ellenőrizd a fiókodba bejegyzett e-mail címet, mert lehet, hogy kapcsolatba léptek veled a kifizetést illetően - valószínű, emiatt nem tudod jelenleg végrehajtani a kifizetést.

? Vannak plusz díjai a kifizetési kérelmeknek?
A fogadóiroda nem számol fel külön összeget a kifizetések bégrehajtásáért. Viszont érdemes érdeklődnöd, tájékozódnod a fizetési szolgáltatódnál, mert ott könnyen felszámolhatnak akár több %-os jutalékokat is tranzakciónként, amivel nem árt számolnod az utalások során.
? Milyen korlátok vannak a befizetésekre?
Az önállóan meghatározott korlátok mellett vannak olyan korlátok is, amelyeket a bukméker határoz meg az egyes fizetési módokhoz. Megtekintheted, hogy mik azok, ha elnavigálsz a Pénztár Befizetési oldalára. Ezt követően görgess lefelé, és válaszd a Befizetési limiteket, hogy megnézhesd a minimális és maximális összegeket, amelyeket napi, heti és havi összegben lehet befizetni.
? Miért nem került még jóváírásra a számlámon a befizetésem?
A számládon történő jóváírás átfutása általában a befizetési módtól függően változhat, azonban fontos tudni, hogy a tranzakció feldolgozása akár két perc is lehet. További információért tekintsd át a Fizetési módokat a súgóban.

Ha a megadott időkeret letelt, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Ilyenkor el kell küldened nekik a befizetés dátumát és összegét, fizetési bizonylatot és / vagy a kapott hibaüzenetek képernyőképeit. Ha ezeket megkapják, akkor azonnal tudják orvosolni a problémát.
? Hogyan állíthatom be / módosíthatom a befizetési limiteket?
Dönthetsz úgy, hogy beállítasz napi, heti vagy havi limitet, vagy a három bármely kombinációját. Ezt a Befizetési limitek oldalon teheted meg. Add meg az összegeket, amelyeket korlátként szeretnél beállítani, és erősítsd meg.

Ezek a változások azonnal érvénybe lépnek, és ne feledd, hogy ha limitet állítasz be, akkor az előző 24 órában (napi limit), 7 napban (heti limit) és 30 napban (havi limit) befizetett összegek számítanak.

Ha törölni szeretnéd a korlátokat, ismételd meg a fenti lépéseket. A korlátozások eltávolításakor a módosítások nem történnek azonnal; várakozási idő lesz érvényben, amelyet a szabályozótestület ír elő.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com