EnergyBet Magyar Regisztráció és Belépés

Előnyök

  • Modern megjelenésű, mobilon is jól mutató weboldal

  • Egyszerű, gyors regisztráció

  • Különleges sportok a kínálatban, például a biatlon

  • Nagyon jó oddsok kosárlabdában és teniszben

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Skrill
  • Neteller
  • Banki átutalással
  • Ecopayz
  • Paysafecard

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Az EnergyBet regisztráció segítség útmutatónkban leírjuk, hogy mit érdemes tudni az EnergyBet-en történő regisztrációvalkapcsolatban. Terítékre kerül, legyen az laptop vagy mobil, hogyan éred el az angol nyelvű felületet.Továbbá, hogy mikre kell figyelned, ha csatlakozni szeretnél ehhez a bukmékerhez és kipróbálnád a szolgáltatásait.

Részletesen kivesézzük a regisztrációs űrlapok kitöltendő mezőit. Felhívjuk figyelmed a gyakori hibákra, melyeket szerencsésebb elkerülni. Persze nem kell atomfizikai tudás, hogy sikerüljön a regisztráció, de néhány hasznos tanáccsal talán még gördülékenyebben fog menni. Tarts velünk a következő néhány bekezdésben, hogy felvértezd magad a szükséges tudással!

Hogy zajlik az EnergyBet bejelentkezés?

Az EnergyBet-re történő belépésnél szerencsére nem szükséges alternatív regisztráció. Ha beírod valamelyik okoseszközöd böngészőjébe a hivatalos címet, akkor elérhetővé válik az oldal és a hozzá tartozó teljes funkcionalitás.

EnergyBet Főoldal

Azért persze érdemes megjegyezni, hogy jelenleg sajnos csak angol nyelvű felülete van ennek a fogadóirodának. Tehát, akik Magyarországról szeretnének regisztrálni, azoknak legalább egy alapszintű angol nyelvtudással rendelkezni kell. Remélhetőleg ez számodra nem okoz majd gondot, és tudod tartani velünk a lépést a leírásban. Ha esetleg nem tudsz angolul, akkor használhatod a böngésződnek egy olyan fordító bővítményét, amely képes a teljes weboldal dinamikus lefordítására. Ebben az esetben majdhogynem tökéletesen fog megjelenni magyar nyelven a tartalom. Persze csodát nem kell várni, lehetnék félrefordítások, de a semminél mégiscsak jobb.

Az EnergyBet bejelentkezéshez a felület viszonylag könnyen megtalálható, csak a jobb felső sarokban található Login gombot kell megkeresned. Ha erre rákattintasz, akkor fel is ugrik a belépési ablak, ahová a felhasználóneved és a korábban megadott jelszavadat kell beírni. Ha esetleg nem mobil böngészőből vagy laptopról regisztrálnál, akkor használhatod az Android-applikációt is. Ebben éppúgy megtalálod a legfrissebb fogadási kínálatot, követheted a meccsek eredményeit. Ha esetleg nem tudod, hogyan kell letölteni az appot, akkor erről egy részletes leírást is találsz az oldalon, ahol minden teendő bemutatásra kerül.

EnergyBet Login 1

Az applikáció azért előnyös, mert el tudja tárolni a belépési adataid, így nem kell minden egyes alkalommal, amikor belépsz, megadni az adataid. Ezt persze már a legújabb böngészőkkel is meg tudod csinálni. Ha elmented az első belépés után a belépési infókat, akkor meg tudod jegyeztetni a böngésződdel. Ezután már automatikusan ki lesznek töltve az űrlapon az adatok, és csak a Login gombra kell kattintandod. Ha mégsem szeretnéd menteni ezeket az infókat, akkor szimplán kihagyod ezt a lépést, vagy ha már be volt állítva, akkor visszavonhatod. Ezután bármikor be szeretnél lépni, mindig meg kell majd adnod az adataid.

Az EnergyBet regisztrációs link tudnivalói

Pár éve még gyakori jelenség volt néhány külföldi irodánál, hogy például csak egy EnergyBet alternatív link által voltak elérhetők a magyar játékosok számára. A magyar hatóságok blokkolták az IP-ket, így kizárták a hazai játékosokat. Ekkor kellett azt a trükkös megoldást alkalmazni, hogy alternatív címeken megjelentetni a bukméker oldalát, ami elkerülte a hatóságok vizsgálatát, így azok elérhetővé váltak a magyar játékosoknak. Ez az állandó macska-egér játék jó ideig ment, amíg peres úton sikerült egy olyan helyzetet teremteni, ahol többé nem kell ilyen linkekhez nyúlni. Persze kérdéses, hogy meddig lesz ez így.

Az EnergyBet regisztráció menete

Magában a regisztráció ingyenes. A regisztráció sem lett túlbonyolítva, összesen két rövid űrlap kitöltéséből áll. A kezdő űrlapon olyan belépési adatokat kell megadnod, mint a felhasználóneved, az e-mail címed és a jelszavad. Ezeknél nagyon ügyelj arra, hogy pontosan írd be őket, illetve mentsd is le, hogy biztonságosan meglegyen valahol. Ez azért szükséges, mert ha hosszú idő után szeretnél újra belépni, és már nem emlékszel ezekre az adatokra, akkor lesz hova nyúlnod.

EnergyBet regisztráció

Az e-mail címed és a jelszavad pedig semmiképp ne rontsd el, mert nem ellenőrzi kétszer a felület, így ha nem veszel észre egy elírást, akkor az értesítő levél valaki más postaládájában fog landolni. Itt adható meg az Energybet regisztrációs bónuszkód is, amivel extra bónuszra vagy ajánlatra tehetsz szert. Ha nincs ilyened, akkor nyugodtan hagyd üresen. Egy fontos pont az Általános szerződési feltételek és az Adatkezelési tájékoztató elolvasása és elfogadása. Ez a pipálás elengedhetetlen ahhoz, hogy tovább tudj lépni a regisztrációban.

A második űrlapon már kicsit személyesebb adatokat kell megadnod, mint például a teljes neved, a nemed, születési dátumod, címed, országod, nyelved és telefonszámod. Ezeknél is nagyon ügyelj arra, hogy mindent a lehető legnagyobb pontossággal adj meg. Ne hagyj ki egyetlen mezőt sem, mert mind kötelező. Ha megpróbálsz tovább lépni úgy, hogy valamit üresen hagytál, akkor ezt jelezni fogja feléd a felület. A születési dátumnál csak 18 éven felüli dátumot fogad el a rendszer, így ha még nem múltál el 18, akkor nem fogsz tudni regisztrálni.

EnergyBet regisztráció második lépés 1

Az adatok pontosság azért is fontos, mert később bekérheti a bukméker, hogy validáld magad a felületen. Ekkor fel kell töltened olyan személyes dokumentumokat, melyeken látszanak a regisztráció során megadott adatok. Ha valami nem stimmel, akkor megnehezíted magadnak, hogy például ki tudd venni a nyereményed.

Az ország mező már automatikusan ki lesz töltve, mert felismeri a rendszer az IP-címed alapján, hogy honnan szeretnél regisztrálni. Ezen felül még a kommunikációs nyelvet is megadhatod, de sajnos egyelőre nem érhető el a magyar. A telefonszámod beírásával sok hasznos bónuszról kaphatsz első kézből információt, illetve ezt a csatornát is felhasználhatják a fiókod megerősítéséhez. Ha mindennel készen vagy, és úgy látod, pontosak az adatok, akkor klikkelj a Create a new account gombra, amivel véglegesítheted a regisztrációt.

EnergyBet regisztráció második lépés 2

Nem is volt olyan nehéz ugye? Egy fontos mozzanat maradt hátra, hogy tényleg el tudd kezdeni a felület használatát. Ez pedig a regisztráció megerősítése. Ehhez az e-mail címedre fogsz kapni egy levelet, amiben tájékoztatnak a regisztrációról, és találsz egy megerősítő linket, amire rá kell kattintanod. Ha nem tudod lekattintani, akkor bemásolhatod a böngésző címsorába, és úgy is működni fog nagy valószínűséggel a dolog. Ehhez szerencsés – ha mondjuk mobilról regisztrálsz – hogy olyan e-mail címet adj meg, melyet a mobilodról is gyorsan elérhetsz.

A mobil regisztráció rövid ismertetője

Ha most is mobilról olvasod a cikket, akkor kézenfekvő, hogy arról az eszközről szeretnéd végrehajtani a regisztrációt. Ennek semmi akadálya nincsen, hiszen a folyamat ugyanúgy zajlik, ahogy azt a fentiekben ismertettük. Arra kell csak figyelned, hogy lehetőleg ne írd el az adatokat, mert a mobil billentyűzete vagy az autocorrect sokszor meg tud viccelni. Ezért érdemes többször átnézni a beírt információkat, hogy ne legyen később ebből probléma.

Ha sikerül regisztrálnod, és a megerősítő e-mailt is lekattintottad, akkor be fogsz tudni lépni a belépési adataiddal, és neki is láthatsz a mérkőzések böngészésének. Ha elég ügyes vagy, akkor az első befizetést is el tudod végezni, amihez remek bónuszt ajánl az iroda, amit a most következő bekezdésben fogunk ismertetni.

Regisztráció bónusz

A sportfogadó-irodák kínálatába sokszor megjelenik a kezdőbónusz, amely a frissen regisztrált játékosoknak lett kitalálva. Ennek lényege, hogy a regisztrációd utáni első befizetésedhez egy bónuszösszeget adnak hozzá, amivel megnövelheted a kezdőtőkéd. A bónusznak persze vannak átjátszási feltételei is, amelyeket ha ügyesen teljesítesz időre, akkor tiéd a bónusz teljes összege és az általa elért nyereményed is. Ha viszont nem, nem akkor ugrik ez az ajándék játékkeret.

Az EnergyBet felületén egy 10€ összegű üdvözlő bónusz várja a friss sportfogadókat, amihez legalább 10€ értékben kell befizetned. A feltételek része, hogy a lehívható bónuszhoz minimum 10€ téttel összeállított egyszerű vagy kombi szelvényt kell megfogadnod, melynek eredő odds-a legalább 1,75.

Néhány EnergyBet regisztráció hiba

A regisztráció során sok-sok olyan hibába lehet belefutni, melyeket nem túl nagy odafigyeléssel el lehetne kerülni. Talán az egyik legfontosabb dolog, hogy minden beviteli mezőt, amit az űrlapon találsz, nagy pontossággal tölts ki! Ezt persze valamilyen szinten ellenőrzi a felület, és figyelmeztet is, ha valami kimarad, de az elírásokat nem fogja észrevenni. Ha valahol elakadsz és nem tudsz továbblépni, akkor valószínűleg nem adtál meg egy adatot, vagy nem megfelelő formátummal. Ezt egy felugró ablak jelezni fogja piros kijelöléssel és hibaüzenettel, ezért gyorsan meg fogod találni, hogy hol akadt el a folyamat.

EnergyBet regisztrációs hiba

Arra is ügyelj, hogy a telefonszámod és az e-mail címed pontosan kerüljön be a rendszerbe, különben nagyon körülményes lesz később azt az ügyfélszolgálattal helyreállíttatni. Ha nem jó helyre megy ki a megerősítő e-mail, akkor hiába várod, hogy be tudj lépni a felületre. Ha esetleg a későbbi belépéseknél gondod lenne a jelszavaddal vagy a felhasználóneveddel, akkor arra is van megoldás. A Forgot Password? linkre kattintva megadhatod a regisztrációs e-mail címed, melyre ki fog menni egy jelszó-visszaállító üzenet. Ezzel újra be fogsz tudni lépni a felületre, ami után egy biztonságos helyre elmentheted a frissen beállított jelszavad.

EnergyBet bejelentkezési hiba
EnergyBet bejelentkezési jelszó hiba
EnergyBet helytelen jelszó bejelentkezés

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com