Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Online sportfogadás forintban [2021. szeptember]

Szerző: Aladár Kollár

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Frissítve: 09.09.2021

A magyar forintban történő online sportfogadás legkézenfekvőbb módja a TippmixPro használata, de ezzel még nem merültek ki a lehetőségek.

Ahogy egyre több külföldi bukméker versenyzik egymással a magyar online szerencsejáték-piacért, úgy jelent meg az elmúlt pár évben a forintban történő játékosszámla vezetésének lehetősége.

Ebben a cikkben a forintos számlanyitás és fogadás lehetőségeit járjuk körbe, kitérve az egyes fizetési módok előnyeire is hátrányaira is.

Online sportfogadás forintban

Online sportfogadási oldalak forintban (HUF)

Találtunk: 7 Fogadóirodák

Bet365

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Forint Sportfogadás Magyarországról – Teljes útmutató

A forintot befizetésre és számlavezetésre is elfogadó bukmékereket több szempont szerint is rangsoroltuk. Külföldi fogadóoldalakon a magyar forintot kétféleképpen használhatod fel. 

Az egyik lehetőség, hogy forintalapú számláról fizetsz be, bevállalod az átváltás költségeit, és onnantól kezdve valamelyik, a szolgáltató által elfogadott devizában kezeled a játékosi kereted (számlád) és a fogadásaid. 

Vagy pedig olyan bukmékert keresel, aki nemcsak befizetésre, hanem számlavezetésre és fogadásra is elfogadja a forintot. Szerencsére mára már több ilyen szolgáltató is van. 

Forintot elfogadó külföldi online bukmékerek

Ha esetleg nem vagy megelégedve a TippmixPro oddsaival, olyan eseményekre és piacokon fogadnál, amik az egyetlen átfogó magyar online sportfogadási oldalról hiányoznak, de közben nem akarsz külföldi pénznemekkel is bajlódni, a forintos játékra több lehetőséged is van. Ma már gyakorlatilag teljesen legálisan játszhatsz külföldi szerencsejáték-oldalakon, köztük olyanokon, ahol a játékosszámládat forint alapon is létrehozhatod, és a fogadásaidat is az ismerős hazai pénznemben intézheted.

 Forintot elfogadó külföldi online bukmékerek

Ez jobb esetben nem jár külön költséggel. Amire ügyelni kell, hogy az adott fogadóoldalon már a regisztrációkor be kell állítani a játékosszámlád (tehát a belső egyenleged) pénznemét, és hogy a befizetést is egy ugyanilyen pénznemű számláról intézd. Ilyenkor a befizetés mellett az esetleg igényelt bónuszok elszámolása, és végül a kifizetés is forintban történik.

A játékosi egyenleged részének vagy egészének kifizetésekor érdemes - ha arra lehetőség van - ugyanazt a pénzügyi szolgáltatót választani, amit befizetéskor vettél igénybe.

Létrehozhatsz forintos játékosszámlát, és arra befizethetsz más devizával is, csak nem érdemes, hiszen ilyenkor az árfolyamot és a konverziós költségeket a bukméker bankja fogja meghatározni, ergo csak bukhatsz rajta.

 1. A forint az 1946-os bevezetése idején még aranyalapú volt. A pénz mögöttes értékét 29 tonna aranyrúd képezte, amit eredetileg a nyilasok vittek el az országból és az amerikai kormányzat adta vissza.
 2. A magyar forint 2008 óta lebegőárfolyamos, vagyis az értékét elsősorban a mindenkori piaci folyamatok, a devizával való kereskedelem határozzák meg.
 3. Mint minden modern pénz, a forint is FIAT pénznemnek számít, mivel törvényes fizetőeszközként egy központi bank bocsátja és felügyeleti szervek szabályozni tudják a gazdaságban forgó pénz mennyiségét.
 4. A külföldi bukmékerek a forintalapú fizetések limitjeit általában 1-10 euró vagy USA dollár alapon határozzák meg. Ezért olyan gyakoriak a 300-3000 Ft-os be- és kifizetési alsó limitek.

Ha esetleg mégis változtatni akarsz a számlád pénznemén, erre van lehetőség, de ahhoz külön az ügyfélszolgálathoz kell fordulnod, és bizonyos - oldalanként változó - feltételeknek is meg kell hozzá felelni.

Ami még korlát lehet, hogy egyes hazai bankok - részben a kormányzat múltbéli sportfogadási monopolizációs törekvései miatt - nem teljesítenek befizetéseket szerencsejáték-oldalak felé. Erről lejjebb még bővebben lesz szó.

GYIK

? Miért nem tudok egy külföldi oldalon befizetni a K&H kártyámmal?
Sajnos ez az egyik olyan hazai bank, ami nem teljesít átutalás megbízásokat külföldi szerencsejáték-oldalak, csak a Szerencsejáték Zrt. felé.
? Külföldi Mastercardom van, mégse fogadják el befizetésre a bukmékernél?
Nemcsak hazai bankoknál merülhet fel ilyen akadály, hanem egyes, banki licencet is birtokló pénzügyi szolgáltatók sem engedélyezik, hogy a kártyájukat szerencsejátékra használd. Ennek a leírását általában megtalálható a felhasználási feltételekben, de érdemes az ügyfélszolgálatoknál is érdeklődni.
? PayPal-lel is befizethetek forintban a játékosszámlámra?
Amelyik online bukméker elfogad PayPal befizetést és azon keresztül forintot, ott igen. A tranzakció kezdeményezésekor viszont állítsd be, hogy konverzió esetén a PayPal-ra beregisztrált kártyád szolgáltatója (vagyis a saját bankod) váltsa a pénzt. Csak jobban járhatsz.
? Milyen költségei vannak a forintos befizetésnek?
Ha forintos lakossági számláról fizetsz be forintalapú játékosszámlára, a bukméker részéről a legtöbb ott elfogadott fizetési mód esetén nem kell számolni kezelési díjjal. Az e-tárcák és a bankok szolgáltatóként változó alkalommal és összeglimit erejéig szintén nem számolnak fel tranzakciós díjakat. A SWIFT-rendszert használó gyors tranzakcióknak viszont lehet külön költsége.
? Forintban vagy külföldi pénznemben érdemes inkább játszani és fogadni?
Ez attól függ, neked milyen jövedelmi forrásaid vannak, és hogy milyen pénzügyi szolgáltatót veszel igénybe. Forinttal egy azt elfogadó külföldi bukmékernél akkor érdemes számlát vezetni és fogadni, ha már eleve van egy befizetésre elfogadott, forintalapú eszközöd.

Hogyan fizessek be és fogadjak forintban külföldi bukmékereknél?

A forintos számlavezetés és fogadás egy külföldi fogadóoldalon nem bonyolultabb, mint ugyanez bármelyik más pénznemben. Ezt az alábbiakban a forintos játékosszámlát is ajánló Bwin mobil regisztrációs és befizetési folyamatán keresztül mutatjuk be.

 1. Keresd fel a Bwin sportfogadási oldalát

  A Bwin hazai IP-címről lekérve asztali számítógép böngészőjében és mobilon is egyaránt magyarul fog megnyílni.

  Keresd fel a Bwin sportfogadási oldalát
 2. E-mail-cím és jelszó megadása

  A regisztráció mobilon és asztali gépen egyaránt a jobb felső sarokban található gombbal indítható. Az oldal az IP-címed alapján már előre kitölti a lakhelyed, de ezen változtathatsz. Az első feladat egy általad választott e-mail-cím és jelszó megadása lesz. Ha netán egy valamilyen bónuszt jelentő promóciós linken keresztül érkeztél a regisztrációs oldalra, az már itt feltüntetésre kerül.

  E-mail-cím és jelszó megadása
 3. Személyes adatok megadása

  A TippmixPro-hoz hasonlóan a megbízható külföldi bukmékereknél is képesnek kell lenned a személyazonosságod és a lakcímed igazolására. A Bwinen is meg kell adnod a teljes neved, a születési dátumot és az állandó lakcímed. A külföldi oldalak legtöbbjénél ilyenkor még nem kérnek másolatot valamelyik fényképes igazolványodról és a lakcímkártyádról, de az első kifizetési igényedkor erre számítani kell.

  Személyes adatok megadása
 4. Adj meg egy elérhetőséget

  A következő lépésben a Bwin megkérdezi, hogy milyen úton-módon szeretnél értesülni a promóciós ajánlatokról és más hírekről. Ezt nem lehet kikerülni, a legcélszerűbb talán az e-mail-es rubrika bejelölése. Szerencsére a sok spam nem jellemző erre a szolgáltatóra.

  Adj meg egy elérhetőséget
 5. Add meg a számlád pénznemét

  És itt jön a lényeg. A Bwinnél játszhatsz és fogadhatsz forintban is. Ehhez a legfontosabb lépés, hogy már a regisztrációkor meg kell adnod, hogy a játékosszámlád forintalapú legyen. Ha magyar IP-ről regisztrálsz, ez már eleve így lesz beállítva, más pénznemet a legördülő menüben tudsz kiválasztani. Fontos: ahogy egy természetes személynek csak egy Bwin-fiókja lehet, úgy a játékosszámládnak is csak egy pénzneme. Ha az utóbbin valami oknál fogva változtatni szeretnél, azt az ügyfélszolgálatnál kell kezdeményezni. A számlán lévő egyenleg új pénznemre váltása a Bwin bankján keresztül történik, az általuk meghatározott árfolyamon.

  Add meg a számlád pénznemét
 6. Ha sikerült regisztrálnod, már szabadon fogadhatsz forintban is

  A Bwin ezek után automatikusan kilistázza, hogy Magyarországról, forintos befizetésre milyen pénzügyi szolgáltatókat fogad el. A választék nem lesz túl bőséges, de ennek főleg a magyar piac kis mérete az oka. A befizetésnek lesz egy minimumösszege, de ezt követően már szabadon böngészhetsz a forintra átszámolt fogadási lehetőségek között. A fogadásaid és a nyereményeid kifizetése is forintban történnek majd az általad választott fizetési módra.

  Ha sikerült regisztrálnod, már szabadon fogadhatsz forintban is

Ki fizethet be és fogadhat forintban a külföldi bukmékereknél?

A megbízható és nálunk is listázott külföldi online bukmékereknél a szerencsejáték részvételi feltételei nem mások, mint Magyarországon. Minden nagykorú, természetes személy szabadon regisztrálhat, és részt vehet a szervezett fogadásokban és az egyéb játékokban. Az EU pénzmosás elleni irányelvei miatt azonban a játékosnak tudnia kell igazolnia a személyazonosságát és az állandó lakcímét. A külföldi szolgáltatók az ezt igazoló dokumentumok fényképes másolatait általában az első kifizetés igénylésekor kérik be.

Az euróhoz hasonlóan a forintos játékra is elsősorban az EU területén bejegyzett, az MGA licencet és eCOGRa tanúsítványt is felmutatni tudó, fair játék- és felhasználási feltételeket kínáló bukmékereket ajánljuk.

Más szolgáltatók esetében nagyobb az esély arra, hogy például egy közbevetett, harmadik fél bank szolgáltatásait is meg kell fizetnünk be- és kifizetéskor, ami persze nagyobb bankolási költségeket jelent.

A következő listán a forintot befizetésre és játékosszámla vezetésére is elfogadó, legjobb külföldi bukmékerek szerepelnek. Ezek a szolgáltatók kivétel nélkül elérhetők magyarul PC-n és mobilon is. A sorrend alapja az átfogó értékelésük pontszáma

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  Akár 15.000 HUF fogadási kredit

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

 3. 3

  Sport bónusz 20.000 HUF

 4. 4

  10.000 Ft Bónusz

 5. 5

  100% bónusz akár 35.000 HUF

Top 5 bukméker a legjobb forintos bónuszokkal

A hazai sportfogadási piacért folyó verseny a magyarítások és a forintos számlavezetés mellett a bónuszkínálatban is megmutatkozik. A magyarországi felhasználók az esetek többségében ugyanazokra a bónuszokra tarthatnak igényt, mint a külföldi játékosok.

Ezeket a bónuszokat a magyar IP-ről érkezőknek ezek a bukmékerek már eleve forintban ajánlják fel. A befizetés, a játék, a nyeremények kifizetése valamint ezt megelőzően a bónuszok elszámolása (ez az átjátszási követelmények miatt külön keretben történik) is magyar forintban történik majd.

Fontos tudni, hogy a regisztrációt követően felkínált fizetési módok közül nem mindegyik alkalmas bónusz igénylésére (az amúgy gyors e-tárcák ez esetben gyakran kiesnek). Ezért ajánlott minden esetben megkeresni a felhasználási feltételekben a be- és kifizetésekre illetve a bónuszokra vonatkozó részt. 

Az alábbi top5 lista a saját átfogó bónuszértékeléseink alapján készült. A lenti szolgáltatók mindegyike kínál forintalapú befizetést és játékosszámlát is!

A LEGJOBB FORINTOS BÓNUSZOK!

A fenti lista éllovasa, a ZulaBet a magyarokat is hasonlóan számos promóciós ajánlattal igyekszik megnyerni, mint más nemzetek játékosait. Ez a viszonylag új bukméker abban is kiemelkedő, hogy a nagy, bevett fogadóirodákhoz hasonlóan rendelkezik az ezen a piacon kívánatos tanúsítványokkal. A kínálatukban megtalálod a virtuális és az e-sportokat is.

Kiemelt bukmeker Zulabet

Legjobb bukmékerek forintos befizetésre

Az előbb már volt szó a bónuszokról. Befizetés előtt, ha már van olyan e-pénztárcád, amin forintos számlád is lehet (ilyen például a Skrill), és szeretnéd megtudni, mire lehet azt az adott bukmékernél használni, jó stratégia lehet beütni a pénzügyi szolgáltató és a buki nevét a Google keresőbe (pl. Skrill + Unibet + bónusz). Így még a regisztráció előtt elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket.

A következő listában a forintot is elfogadó külföldi bukmékereket a Magyarországról is elérhető fizetési módok száma alapján helyeztük sorrendbe.

 1. Unibet
 2. Bwin
 3. Bet365
 4. LVBet
 5. Betinia

AZ EGYIK LEGRÉGEBBI ONLINE BUKMÉKER

A magyar bónuszok terén sereghajtó Unibet a befizetéseknél az élre tört! A focis nyereménynövelő bónuszok miatt egyébként is figyelemre méltó lehet a gyakorlott kötésben fogadók számára. Emellett az Unibet - ha az oddsok terén nem is - a fogadható események terén az élvonalban van. A minimumtét itt mindössze 50 Ft!

Kiemelt bukmeker Unibet

Ajánlott fizetési módok magyar sportfogadóknak

A hagyományos banki átutalásos és bankkártyás fizetési módokkal az a probléma, hogy teljesen az adott bankon áll, hogy a szolgáltatásukat igénybe veheted-e szerencsejáték finanszírozására is. Magyar és külföldi bankok is megtagadhatják az ilyen tranzakciók teljesítését, ezért érdemes minden esetben előre tájékozódni a szolgáltatóddal kapcsolatban.

Például a K&H magyar leányánál vezetett számláddal csak a Szerencsejáték Zrt.-hez (TippmixPro) utalhatsz. Ugyanakkor az OTP Bank Visa kártyáival tudomásunk szerint nincs ilyen probléma. Az idén Visa-ra váltó Takarékbank felhasználási feltételei között csak egy vészjósló utalás található a korlátozás lehetőségére.

Akik inkább nem vállalják a bónuszok kijátszásával járó sok és rendszeres játékot, azoknak csak ajánlat tudjuk az e-pénztárcákat, gyorsaságuk és alacsonyabb tranzakciós költségeik miatt. Ha forintban szeretnél játszani egy külföldi bukmékernél, az adott e-pénztárcában legyen egy forintos egyenleg is. A világ sportfogadóinak körében igen népszerűek a Skrill, a Neteller és a Revolut számlái és kártyái, amelyeknél forintalapú számlát is vezethetsz.

De például a virtuális és fizikai Mastercardot is adó Transferwise-nál is lehet forintos számlád. A kártyára kiutalt nyereményeidet aztán bármelyik POS terminálnál felhasználhatod bolti fizetésre. A PayPal bankolás az online fogadóoldalaknál sajnos egyre ritkább, de például a Bwinnél még ez is lehetséges.

Hacsak külön nem jelezzük, a táblázatban felsorolt befizetési módok az adott bukmékernél kifizetésre is használhatók, feltéve, hogy azelőtt ugyanazt a módot használtuk befizetésre.

Bukméker befizetés Bankkártya (Visa/Mastercard) Skrill Paysafecard Neteller
Unibet Min: 3300 Ft
Max: 4 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 4000 Ft
Max: 4 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 4000 Ft
Max: 4 millió Ft
Idő: azonnali
Bwin Min: 3000 Ft
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 3000 Ft
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 3000 Ft
Max: állítható
Idő: azonnali
Min: 3000 Ft
Max: állítható
Idő: azonnali
Bet365 Min: 1500 Ft
Max: 6 millió Ft
Idő: azonnali
Min: 1500 Ft
Max: 6 millió Ft
Idő: azonnali
 • Egy dombornyomott, márkás bank- vagy hitelkártyával biztosan kérhetsz bónuszt. A kifizetések átfutási ideje azonban több munkanap is lehet.

  Mutass többet
 • Feltölthető Mastercardot is adó e-tárca, amely például az Apple Pay-jel is kompatibilis. Valutaváltásban viszont kissé drága. A Bet365 tavaly nyár óta nem fogadja el.

  Mutass többet
 • Amikor Paysafecard-egyenleged feltöltöd, tulajdonképpen bizonyos összegű utalványt veszel, ennek a számsoros kódját kell beütni online befizetéskor.

  Mutass többet
 • Noha magyar nyelvű oldaluk még nincs, de ez az egyik legrégebbi e-tárca, amit számtalan sportfogadó választ bankolásra. Nagyon gyors és megbízható, azonban csak egy pénznemet kezel.

  Mutass többet

1 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Sportfogadó suli

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése