Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 35000 HUF összegben

Kérem a bónuszt aller sur le site 22bet

Melbet Regisztráció és Belépés

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra

 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól

 • Nincsenek tranzakciós díjak

 • E-sportok nagy választéka

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Apple Pay
 • Google Pay

Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünket a MELbet, a világ egy legnagyobb fogadási oldalán való regisztrációs folyamatnak szenteltük. Ehhez számtalan hasznos információt gyűjtöttünk össze neked, az alábbi bontásban:

 • Az első részben bemutatjuk, hogy milyen lépéseken keresztül tudod regisztrálni magad a MELbetre.
 • A második részben pedig arról írunk, hogyan tudod elkerülni a MELbet belépés vagy a regisztráció buktatóit.

Ahogy a legtöbb online fogadóoldalon, a MELbeten is teljesen ingyenes a regisztráció! Ráadásul az egyik leggyorsabb és legkönnyebb feliratkozási folyamatot üzemeltetik, így gyerekjáték lesz végigmenned rajta! Számos más fogadóirodához hasonlóan a MELbet sem kéri a személyes adataid ellenőrzését, így az okmányaidat most elteheted, azokra nem lesz szükség.

1 lépés: a melbet biztonságosnak tűnik, és a leírás alapján szívesen szerencsét próbálnék rajta. Mi az első lépés?

A külföldi fogadóirodák számára nem engedélyezett Magyarország területén mobilapplikációt elérhetővé tenni, ezért a MELbet appja sem látható a haza App Store-okban. A weblapot ugyanakkor szinte bármilyen eszközről (mobil vagy asztali) és a legtöbb böngészőből el fogod tudni érni. A mobilos és asztali változat között semmi különbség nincsen, így mi a leginkább kedvelt, előbb verziót fogjuk tesztelni.

[button_link title="A Melbet megnyitása" href="https://mightytips.hu/go/melbethu" disabled="disabled"]

2 lépés: hogyan regisztrálhatok felhasználóI fiókot a melbet rendszeréhez?

Aligha akad könnyebben és gyorsabb indítható regisztráció, mint amit a MELbeten találtunk! A többi külföldi fogadóirodához hasonlóan eleinte itt sem fogják kérni tőled a személyes adataid igazolását, sőt a MELbet mindenkihez képest kevesebb információval is beéri.

Nézzük hát, hogy pontosan mit is kell tenned! Első lépésként nyisd meg a honlapjukat a MELbet címen. A felső sorban található piros Regisztráció gombra kattintva kezdheted meg a folyamatot, amelynek egy percen belül már vége is lesz. A MELbet valóban a legrövidebb regisztrációt kínálja!

melbet labdarugas sports

A következő oldalon ez a kép fogad, ahol ha igazán könnyed folyamatot szeretnél, akkor érdemes a négy kiválasztható regisztrációs mód közül balról a másodikat választanod.

melbet regisztracio

Ezzel elkerülheted az SMS-es vagy e-mailes megerősítést. Ha biztosan jó ország van beállítva, akkor már csak választanod kell a felkínált magas összegű bónuszok közül, beírnod az e-mail címedet, és készen is vagy.

Az egyetlen hosszabb rész a reCaptcha lehet, amely a Google által kifejlesztett biztonsági ellenőrzés. Ennek lényege, hogy a képernyőn több képet vagy képrészletet fogsz látni, és azokat kell megjelölnöd, amelyen zebra, lámpa vagy éppen busz található.

A teszt az interneten garázdálkodó, rossz szándékú programokat hivatott kiszűrni, így a rendszer mellett téged is véd.

melbet regisztracio egykattintasos

A regisztráció után egy e-mailt kapsz a számlaszámoddal és a jelszavaddal. Ezt a levelet őrizd meg, hiszen később is szükséged lehet rá.

[button_link title="A Melbet megnyitása" href="https://mightytips.hu/go/melbethu" disabled="disabled"]

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Ha az egylépcsős regisztrációt választottad, akkor nincsen szükség további aktiválásra. Egyéb esetben SMS-ben vagy e-mailben is kérhetik a megadott telefonszám vagy e-mail cím ellenőrzését.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Az egyablakos regisztráció hátránya, hogy nem lesz saját felhasználóneved, csak egy hosszú sorszámot kapsz, azzal fogsz tudni belépni. Ha tehát a fenti instrukciókat követted, akkor meg is vagy a regisztrációval, és indulhat a játék!

Pro tipp: mentsd el a böngésződben a számlaszámod és a jelszavad, hogy bármikor könnyedén be tudj majd lépni! Ezt a sok karakterből álló számsort ugyanis másképp nem lesz könnyű megjegyezni.

A belépéshez nyisd meg a MELbet főoldalát, és kattints a felső sávban a zöld színű Bejelentkezés gombra. Írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat, és bökj a sárgás Bejelentkezés gombra. Ezzel pedig bent is vagy a rendszerben, ahol indulhat a játék és a fogadás!

melbet engedelyezes

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat MELbet regisztráció gyakori hibáit, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a MELbet weboldalán.

[button_link title="A Melbet megnyitása" href="https://mightytips.hu/go/melbethu" disabled="disabled"]

Melbet regisztráció hiba

Elfelejtettem a felhasználónevemet

Ha az egyablakos regisztrációt választottad, akkor egyszerű a teendőd. Keress rá a MELbettől kapott első e-mailre, amelyben megküldték a felhasználóneved. Ezt használva máris be tudsz lépni a weboldalra.

A felhasználóneved szükség esetén a regisztrációs e-mailed címére újra is kiküldik.

Elfelejtettem a jelszavam

Ha engedélyezted a böngésződnek a mobil- vagy asztali eszközödön, hogy az első belépéskor elmentse a jelszavad, akkor nincs más dolgod, mint a felhasználónév mezőbe kattintani, és máris felajánlja neked a rendszer, hogy automatikusan kitölti a két mezőt!

Ebben az esetben nincs is semmi dolgod. Ha azonban nem éltél még ezzel a lehetőséggel, akkor sincs semmi veszve! Egyrészt a regisztrációt követően a MELbet azonnal megküldte neked a jelszavad, amit ha azóta nem módosítottál, akkor az e-mailjeid között bizonyosan megtalálod.

Ha módosítottad, akkor pedig az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva tudsz újat igényelni.

A fiókjába való belépéshez kérjük, adja meg a felhasználói nevét és jelszavát

Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor vagy a felhasználónév vagy a jelszómező, esetleg mindkettő üresen maradt. Töltsd ki mindkettőt a MELbet által korábban megküldött adatokkal, és már bent is vagy.

Helytelen felhasználói név vagy jelszó

Ezt a hibaüzenetet akkor kaphatod meg, ha nem a MELbet által e-mailben megküldött adatokkal próbáltál bejelentkezni vagy esetleg elgépelted azokat. Először nézd meg, biztosan jól gépelted-e be, nincsen-e bekapcsolva a CAPS LOCK, vagy nem állítottad-e át korábban a jelszót. Ha mindre nem a válasz, de valami még mindig nem stimmel, akkor érdemes új jelszót kérned az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva.

MELbet regisztráció probléma vagy MELbet sikertelen regisztráció

A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.

MELbet regisztráció egyedi adat szükséges

Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a személyi azonosító okmányod sorszámát, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.

Biztosan kelleni fog az azonosítás?

A regisztrációhoz még nem. A MELbet egy külföldi cég, ezért a bejegyzett székhelyének megfelelő törvényeknek kell elsősorban megfelelnie. Emiatt nagyobb rugalmassággal állhat a magyar szabályokhoz, így például nincsen szükség a szigorú azonosításra sem. Kifizetéskor azonban már bekérhetik a személyes adataid.

Nem akarom folytatni a játékot. és törölném magam

A fogadóirodák általában önkorlátozásnak nevezik azt, ha egy játékos átmenetileg vagy végleg nem akar a rendszerükben játszani. Ennek számtalan oka lehet: van, aki orvosi utasításra hagyja abba a játékot, mert a szenvedélyévé vált, de a legtöbben inkább csak ideiglenesen hagynák abba, szünetet tartanak.

Ha úgy érzed, neked erre van szükséged, ha a belépést követően a jobb felső sarokban található, három vonalból álló ikonra kattintva előhozod a menüt, és abban az Ügyfélszolgálat és azon belül a Tanácsadó gombra kattintasz. Ekkor egy élő chat során tudod egyeztetni a kívánt megoldást. Ha nem elég az önkorlátozás, a megoldás a MELbet regisztráció törlése lehet.

[button_link title="Regisztráció" href="https://mightytips.hu/go/melbethu" disabled="disabled"]

3 értékelés, átlag 5 / 5

Melbet GYIK

? Milyen dokumentumok szükségesek a fiókom hitelesítéséhez?
Amíg csak regisztrálsz és befizetsz, addig nincs szükség semmilyen dokumentumra. Sőt, még fogadásokat is tehetsz szép számmal. Viszont, ha szeretnél a bankszámládra, vagy egyéb e-pénztárca számlára kifizettetni nyereményt, akkor már kérni fogják a személyes okmányaid valamelyikét.

Ez lehet egy útlevélnek, személyi igazolványnak vagy vezetői engedélynek a másolata. Ha ezek közül valamelyiket e-mailben elküldöd, vagy feltöltöd a felületre, akkor el fogják fogadni a regisztrációt, persze ha stimmel minden adat.
? Mi az a Cashback funkció a sportfogadásnál?
Ez egy igen gyakori funkció a fogadószelvénynél, melyet szinte minden bukméker előszeretettel szolgáltat. Ennek egyik magyar elnevezése a Korai kifizetés.

Lényege, hogy a fogadás után lehetőséged van egy automatizmus által meghatározott összeget visszafizettetni a megtett tétből. Ez lehet kevesebb vagy több is, mint az eredeti tét, az adott esemény aktuális valószínűségétől függően. Akár mérkőzés közben is van lehetőséged kifizettetni az eredeti tétednek egy bizonyos hányadát.
? Mobilappal is tudok fogadni a Melbet irodánál?
A menet közben történő sportfogadás mindig mosolyt csal a játékosok arcára. Ez lehetőséget ad arra, hogy ne hagyd ki kedvenc mérkőzésed. A Melbeten rendelkezésre álló lehetőségeknek köszönhetően a mobil szolgáltatások szinte minden okostelefonon és táblagépen elérhetők, amelyeket iOS, Android és Windows működtet.

Viszont csak a mobilod böngészőjéből tudsz fogadásokat tenni, mert letölthető applikáció nem elérhető jelenleg, így megspórolod a letöltéssel és telepítéssel eltöltött időt.
? Van lehetőség VPN nélkül is regisztrálni?
A Melbet szolgáltatásai számos országban elérhetők, ahogy Magyarországról is mindenféle kapcsolódási probléma nélkül. Viszont léteznek olyan országok, például Olaszország, Franciaország, Törökország, Csehország, Kína, stb, ahol korlátozott az elérés. Ezeken a helyeken kénytelen leszel valamilyen VPNszolgáltatót használni, hogy sikeresen kapcsolódhass az online bukméker felületéhez.
? Van élő fogadási lehetőség is?
Az élő eseményekre történő fogadás a sportfogadás talán egyik legizgalmasabb és leggyorsabb fajtája. Ez még sokkal izgalmasabbá teszi a sporteseményeket, és lehetőséget ad számodra, hogy a tét elhelyezése után szinte azonnal pénzt keress. A MELbet élő események széles választékát kínálja focira, jégkorongra, kosárlabdára, vízilabdára, kosárlabdára, teniszre és más népszerű sportágakra.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése