Melbet Regisztráció és Belépés

Előnyök

  • Kifejezetten előnyös oddsok az élő fogadásokra

  • Már 450 Ft-os befizetéshez is jár az üdvözlő bónusz

  • Nincsen tranzakciós díj a kifizetésekhez

  • E-sportok nagy választéka

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Neteller
  • Banki átutalással
  • BitCoin

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünket a MELbet, a világ egy legnagyobb fogadási oldalán való regisztrációs folyamatnak szenteltük. Ehhez számtalan hasznos információt gyűjtöttünk össze neked, az alábbi bontásban:

  • Az első részben bemutatjuk, hogy milyen lépéseken keresztül tudod regisztrálni magad a MELbetre.
  • A második részben pedig arról írunk, hogyan tudod elkerülni a MELbet belépés vagy a regisztráció buktatóit.

Ahogy a legtöbb online fogadóoldalon, a MELbeten is teljesen ingyenes a regisztráció! Ráadásul az egyik leggyorsabb és legkönnyebb feliratkozási folyamatot üzemeltetik, így gyerekjáték lesz végigmenned rajta! Számos más fogadóirodához hasonlóan a MELbet sem kéri a személyes adataid ellenőrzését, így az okmányaidat most elteheted, azokra nem lesz szükség.

1 lépés: a melbet biztonságosnak tűnik, és a leírás alapján szívesen szerencsét próbálnék rajta. Mi az első lépés?

A külföldi fogadóirodák számára nem engedélyezett Magyarország területén mobilapplikációt elérhetővé tenni, ezért a MELbet appja sem látható a haza App Store-okban. A weblapot ugyanakkor szinte bármilyen eszközről (mobil vagy asztali) és a legtöbb böngészőből el fogod tudni érni. A mobilos és asztali változat között semmi különbség nincsen, így mi a leginkább kedvelt, előbb verziót fogjuk tesztelni.

2 lépés: hogyan regisztrálhatok felhasználóI fiókot a melbet rendszeréhez?

Aligha akad könnyebben és gyorsabb indítható regisztráció, mint amit a MELbeten találtunk! A többi külföldi fogadóirodához hasonlóan eleinte itt sem fogják kérni tőled a személyes adataid igazolását, sőt a MELbet mindenkihez képest kevesebb információval is beéri.

Nézzük hát, hogy pontosan mit is kell tenned! Első lépésként nyisd meg a honlapjukat a MELbet címen. A felső sorban található piros Regisztráció gombra kattintva kezdheted meg a folyamatot, amelynek egy percen belül már vége is lesz. A MELbet valóban a legrövidebb regisztrációt kínálja!

melbet labdarugas sports

A következő oldalon ez a kép fogad, ahol ha igazán könnyed folyamatot szeretnél, akkor érdemes a négy kiválasztható regisztrációs mód közül balról a másodikat választanod.

melbet regisztracio

Ezzel elkerülheted az SMS-es vagy e-mailes megerősítést. Ha biztosan jó ország van beállítva, akkor már csak választanod kell a felkínált magas összegű bónuszok közül, beírnod az e-mail címedet, és készen is vagy.

Az egyetlen hosszabb rész a reCaptcha lehet, amely a Google által kifejlesztett biztonsági ellenőrzés. Ennek lényege, hogy a képernyőn több képet vagy képrészletet fogsz látni, és azokat kell megjelölnöd, amelyen zebra, lámpa vagy éppen busz található.

A teszt az interneten garázdálkodó, rossz szándékú programokat hivatott kiszűrni, így a rendszer mellett téged is véd.

melbet regisztracio egykattintasos

A regisztráció után egy e-mailt kapsz a számlaszámoddal és a jelszavaddal. Ezt a levelet őrizd meg, hiszen később is szükséged lehet rá.

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Ha az egylépcsős regisztrációt választottad, akkor nincsen szükség további aktiválásra. Egyéb esetben SMS-ben vagy e-mailben is kérhetik a megadott telefonszám vagy e-mail cím ellenőrzését.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Az egyablakos regisztráció hátránya, hogy nem lesz saját felhasználóneved, csak egy hosszú sorszámot kapsz, azzal fogsz tudni belépni. Ha tehát a fenti instrukciókat követted, akkor meg is vagy a regisztrációval, és indulhat a játék!

Pro tipp: mentsd el a böngésződben a számlaszámod és a jelszavad, hogy bármikor könnyedén be tudj majd lépni! Ezt a sok karakterből álló számsort ugyanis másképp nem lesz könnyű megjegyezni.

A belépéshez nyisd meg a MELbet főoldalát, és kattints a felső sávban a zöld színű Bejelentkezés gombra. Írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat, és bökj a sárgás Bejelentkezés gombra. Ezzel pedig bent is vagy a rendszerben, ahol indulhat a játék és a fogadás!

melbet engedelyezes

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat MELbet regisztráció gyakori hibáit, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a MELbet weboldalán.

Melbet regisztráció hiba

Elfelejtettem a felhasználónevemet

Ha az egyablakos regisztrációt választottad, akkor egyszerű a teendőd. Keress rá a MELbettől kapott első e-mailre, amelyben megküldték a felhasználóneved. Ezt használva máris be tudsz lépni a weboldalra.

A felhasználóneved szükség esetén a regisztrációs e-mailed címére újra is kiküldik.

Elfelejtettem a jelszavam

Ha engedélyezted a böngésződnek a mobil- vagy asztali eszközödön, hogy az első belépéskor elmentse a jelszavad, akkor nincs más dolgod, mint a felhasználónév mezőbe kattintani, és máris felajánlja neked a rendszer, hogy automatikusan kitölti a két mezőt!

Ebben az esetben nincs is semmi dolgod. Ha azonban nem éltél még ezzel a lehetőséggel, akkor sincs semmi veszve! Egyrészt a regisztrációt követően a MELbet azonnal megküldte neked a jelszavad, amit ha azóta nem módosítottál, akkor az e-mailjeid között bizonyosan megtalálod.

Ha módosítottad, akkor pedig az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva tudsz újat igényelni.

A fiókjába való belépéshez kérjük, adja meg a felhasználói nevét és jelszavát

Ha ezt az üzenetet kaptad, akkor vagy a felhasználónév vagy a jelszómező, esetleg mindkettő üresen maradt. Töltsd ki mindkettőt a MELbet által korábban megküldött adatokkal, és már bent is vagy.

Helytelen felhasználói név vagy jelszó

Ezt a hibaüzenetet akkor kaphatod meg, ha nem a MELbet által e-mailben megküldött adatokkal próbáltál bejelentkezni vagy esetleg elgépelted azokat. Először nézd meg, biztosan jól gépelted-e be, nincsen-e bekapcsolva a CAPS LOCK, vagy nem állítottad-e át korábban a jelszót. Ha mindre nem a válasz, de valami még mindig nem stimmel, akkor érdemes új jelszót kérned az Elfelejtette a jelszavát? kérdésre kattintva.

MELbet regisztráció probléma vagy MELbet sikertelen regisztráció

A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem töltötted ki megfelelően, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.

MELbet regisztráció egyedi adat szükséges

Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a személyi azonosító okmányod sorszámát, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.

Biztosan kelleni fog az azonosítás?

A regisztrációhoz még nem. A MELbet egy külföldi cég, ezért a bejegyzett székhelyének megfelelő törvényeknek kell elsősorban megfelelnie. Emiatt nagyobb rugalmassággal állhat a magyar szabályokhoz, így például nincsen szükség a szigorú azonosításra sem. Kifizetéskor azonban már bekérhetik a személyes adataid.

Nem akarom folytatni a játékot. és törölném magam

A fogadóirodák általában önkorlátozásnak nevezik azt, ha egy játékos átmenetileg vagy végleg nem akar a rendszerükben játszani. Ennek számtalan oka lehet: van, aki orvosi utasításra hagyja abba a játékot, mert a szenvedélyévé vált, de a legtöbben inkább csak ideiglenesen hagynák abba, szünetet tartanak.

Ha úgy érzed, neked erre van szükséged, ha a belépést követően a jobb felső sarokban található, három vonalból álló ikonra kattintva előhozod a menüt, és abban az Ügyfélszolgálat és azon belül a Tanácsadó gombra kattintasz. Ekkor egy élő chat során tudod egyeztetni a kívánt megoldást. Ha nem elég az önkorlátozás, a megoldás a MELbet regisztráció törlése lehet.

Ajánlott bukmékerek ismertetőI - regisztráció

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com