OTP Junior kártya Sportfogadás

Az OTP Junior kártya fogadásra is használható, ezt a típusú Mastercardot a bukmékerek mindegyike kivétel nélkül elfogadja. A nagykorúságot elért játékosok ilyen kártyával a birtokukban 24 éves korukig szabadon fogadhatnak.

Az OTP Magyarországon hosszú évtizedek óta a legnagyobb kereskedelmi banknak számít. A több mint 1500 bankfiókkal és globálisan 13+ millió ügyféllel rendelkező pénzintézet számos kiváló pénzügyi terméket kínál a magyar ügyfeleknek. A bank- és hitelkártyák egyaránt használhatók szerencsejátékhoz és sportfogadáshoz.

Ha többet szeretnél megtudni az OTP Junior kártya sportfogadás lehetőségeiről, és mindarról, amit az OTP junior kártya Payment Method nyújt, akkor tarts velünk!

OTP Junior kártya Sportfogadás oldalak

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják az OTP Junior kártya Pay fizetési módot

9 bukmékert találtunk

8.2/10

 • Élő sközvetítés mobilon is
 • Igényes magyar változat
 • Egyedülálló fogadási alkalmazás
 • Folyamatosan frissülő tudásbázis
 • Élőzés csak pluszos számlával
 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Paysafecard
 • Maestro
 • OTP junior kártya
 • Apple Pay

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli.
Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Akár 15.000 Ft fogadási kredit

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

FOGADJ MOST Bet365 ismertető

*18+. Feltételek, időhatárok és kivételek.

 • Több, mint 25 féle sportágra fogadhatsz
 • Átlag feletti értékű bónuszokat érhetsz el
 • Megjátszhatsz politikai és közéleti eseményeket is, például zenei díjátadó gálát
 • Több, mint 1000 élő, fogadható esemény naponta csak a labdarúgáshoz
 • Nincs európai engedélye
 • Skrill
 • MasterCard
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Ecopayz
 • Paysafecard
 • BitCoin
 • OTP junior kártya

OTP Junior Kártya Bukmékerek - Teljes útmutató

Kitérünk arra, hogyan szerezhetsz saját OTP Junior kártyát, végigvezetünk az igénylés menetén. Megismertetünk az azt elfogadó legjobb online bukmékerekkel. Ha új vagy még a sportfogadás világában, bemutatjuk a regisztráció menetét is. De nem feledkezünk meg az OTP Junior kártya fizetés előnyeiről és hátrányairól sem. Persze egy bankkártya nem az egyetlen bankolási lehetőség, ezért több más biztonságos fizetési módra is felhívnánk a figyelmed.

A legjobb bukmékerek OTP Junior kártya fogadásra

A legjobb bukmékerek OTP Junior kártya fogadásra

A bank- és a hitelkártyák már az online sportfogadó oldalak színre lépésétől fogva elérhetőek voltak az ügyfelek részére, mint teljesen biztonságos fizetési módok.

És ha kicsit alaposabban körülnézel a magyar sportfogadási piacon elérhető bukmékerek háza táján, azt fogod tapasztalni, hogy nincs olyan sportfogadási oldal, aminél ne lehetne legalább VISA vagy Mastercard kártyával fizetni (mostanság már a Revolut és a Wise – régebbi nevén TransferWise – kártyákat is egyre több netes bukmékeriroda elfogadja).

Néhány érdekes tény az OTP Junior kártyáról:

 1. Ez egy betéti (debit) kártya, vagyis nem terhelheted meg az egyenlegeden túl.
 2. A Mastercard Online Junior egy paypass-os kártya, vagyis fizikai árusítóhelyen érintés nélküli fizetésre is alkalmas.
 3. Az online játékoldalakon a használatáért általában semmilyen külön díjra nem kell számítani.
 4. A Junior kártya normál OTP-s kártyának számít például TippmixPro-s befizetésnél.

Ugyanakkor vannak olyan bukik, amelyeknél az OTP Junior kártya pénz küldés/fogadás opció lényegesen kedvezőbb feltételek mellett biztosított (pl. költségmentes tranzakciók), míg más bukmékerek esetében ugyanez nem mondható el.

Azaz egyáltalán nem mindegy az sem, hogy az online bukméker felszámít-e (és ha igen, akkor mennyit) járulékos költséget, ha egy OTP Junior kártya fogadás céljából kerül felhasználásra.

Az alábbiakban két olyan, a megbízhatósági skálán éllovasként szereplő online bukmékert szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyeknél biztosra veheted, hogy nem lesz soha az életben semmilyen problémád, ha a birtokodban lévő OTP Junior kártya az online fogadás eszköze!

GYIK

? Fiatalkorúként is igényelhetek ilyen kártyát?

Igen, igényelhetsz szülői hozzájárulással. Viszont nem használhatod a kártyádat 18 éves korodig sem szerencsejátékhoz, sem sportfogadáshoz.

? Sokáig tart az online számlanyitás?

Az online űrlapnak a kitöltés mindössze pár percet vesz igénybe, amit követően kerül sor a szerződés aláírására.

? Mennyi időt kell várnom, mire megkapom a kártyám?

A szerződéskötését követően általában két héten belül postázzák a kártyád (max. 15 nap).

? Mit tegyek, ha elmúltam már 24 éves?

Ebben az esetben válassz egy másik, számodra megfelelő számlacsomagot az OTP-nél.

? Mennyiben kerül a számlanyitás?

Egy Junior-számla megnyitásáért a bank nem számol fel költséget.

Hogyan tudok OTP Junior kártyát igényelni?

Amennyiben sportfogadás és / vagy szerencsejáték céljára is fel akarod majd használni az adott kártyát, akkor mindenképp nagykorúnak (18+ éves) kell lenned. Ne feledd, hogy Junior számlát csakis abban az esetben tudsz nyitni az OTP-nél, ha még nem múltál el 24 éves (és csak 24 éves korodig is használhatod ezt a számlacsomagot). Az OTP Junior kártya igénylésének a lépései a következők.

 1. Keresd fel az OTP Bank webhelyét vagy egy bankfiókot!

  A kártyát úgy tudod megigényelni a legegyszerűbben, ha online módon nyitsz egy Junior számlát az OTP webhelyén, ott a megfelelő aloldalon rákattintasz az „Online számlaigénylés” gombra, majd követed a webhely által megadott instrukciókat. Ha az az adott régióban megoldható, személyesen is nyithatsz számlát egy OTP-bankfiókban, de ehhez lehet, hogy előzetes időpont-egyeztetésre lesz szükséged.

  hogyan lehet az első lépés
 2. Add meg, illetve állítsd be a számlád kívánt paramétereit!

  A szerződés megkötését manapság már online videó hívással is el lehet intézni az OTP-nél a „VideóBank” funkciót használva. A hívás során tudod kérni a számlacsomagod különböző opcióit (pl. költséglimitek).

  hogyan lehet a második lépés
 3. Vedd át a kártyád, és kezdd el azt használni akár sportfogadásra is!

  A bankkártyád kézbesítése postai úton történik, de azt személyesen is átveheted, ha ezt az igényed előzetesen jelezted a szolgáltatónak.

  hogyan lehet a harmadik lépést

OTP Junior kártya fogadás a TippmixPro-nál

Ha kezdő sportfogadóként hazai vonatkozású sportesemények érdekelnek minden szinten, akkor a TippmixPro kínálatát előreláthatólag még jó sokáig nem fogja semmi más überelni! Az egyetlen magyar hostú általános sportfogadási oldal tavaly ősszel, a kor követelményeinek eleget téve beszállt az e-sportok biszniszébe is!

A TippmixPro felhozatala a nemzetközi vonalon is sokat fejlődött az elmúlt pár évben, de például a top ligák odd-sai terén – a beépített adószázalék miatt – elmarad a nevesebb külföldi bukmékerek mögött. De ez utóbbiak esetében úgyis külön kell adóznod a nyereményed után.

Az OTP Junior kártyád a TippmixPr-on épp olyan Mastercardnak fog számítani, mint bármelyik más pénzügyi szolgáltató ilyen márkájú eszköze. Az egyenlegfeltöltés a magyar fogadóoldalon is egy egyszerű folyamat: a tranzakció percek alatt elkönyvelődik, és már 500 Ft befizetése után is játszhatsz!

A TippmixPro abban más számos külföldi bukmékernél, hogy már a regisztrációkor bekérik egy fényképes igazolványod és a lakcímkártyád másolatát (fényképét), vagyis – a törvényeknek megfelelően – a még fiatalkorú kártyatulajdonosok itt kiesnek a szerencsejátékból.

A legjobb az e-sportokhoz!

Első befizetés bónusz 35.000 Ft

Az e-sportok rajongói által is közkedvelt LibraBet szintén magyar nyelven érhető el hazánkban, és napi szinten több ezer sporteseményre fogadhatsz náluk.

kiemelt fogadóiroda Librabet

OTP Junior kártya fogadás a Zulabet-nél

Amennyiben fontos számodra, hogy magyar nyelven fogadhass szinte bármilyen létező sportra, ráadásul egy olyan bukmékernél, amely egy EU-ban kiadott licenccel (MGA) rendelkezik, akkor a Zulabetben biztos, hogy nem fogsz csalódni! Ennél a Máltán bejegyzett bukmékernél nemcsak a felhasználói / fogadási felület magyar, hanem még az élő chates ügyfélszolgálat is (1-2 percen belül bármikor elérheted őket). De a lényeg, hogy itt olyan fogadási ajánlatból válogathatsz, ami még a legkényesebb ízlésű játékosoknak igényeit is kielégíti majd!

A Zulabet legnépszerűbb sportok / csapatsportok eseményeire az élő fogadást is biztosítja, amihez nem kevesebb, mint 35 000 HUF értékű kezdőbónuszt is nyújt neked, ha a magyar nyelvű webhelyén új ügyfélként regisztrálsz! A bónuszok és promóciók természetesen OTP Junior kártyás (Mastercard) befizetések révén is igénybe vehetők. És ha kedvet kapsz egy kis kaszinózáshoz, nyerőgépezéshez, akkor a Zulabetnél ezt is megteheted!

Élvezd a magyar nyelvű élő fogadást a Zulabeten!

Első befizetés bónusz 35.000 Ft

A Zulabet az újhullámos külföldi bukmékerek közül az egyik legjobban megszerkesztett platformon kivételes fogadási kínálattal várja az új játékosokat is! Az EU-s működési engedélyt is felmutató szolgáltató a bónuszkínálat, a fizetési lehetőségek és az ügyfélszolgálat felkészültsége terén nagyon jó benyomást keltett a tesztelőinkben!

kiemelt fogadóiroda Zulabet

OTP Junior kártya – előnyök és hátrányok

Ennek a kártyának az esetében (is) mindenképp fontosnak tartjuk leszögezni, hogy akkor és csak akkor használhatod szerencsejátékra / sportfogadásra, ha már nagykorú vagy, azaz korábban már betöltötted a tizennyolcadik életévedet. Amennyiben ez a helyzet, akkor gyakorlatilag bármilyen típusú (pl. Mastercard) Junior kártyával fel tudod tölteni az adott bukmékernél lévő belső egyenlegedet.

A sportfogadás és szerencsejáték mellett a debit kártyádat bármikor használhatod olyan boltokban (internetes webshopokban is), ahol a Mastercardot elfogadják, és hazánkban egyebek mellett az NFC fizetés is működik vele. A számlacsomagodhoz netbankos és mobilalkalmazásos szolgáltatással is hozzá tudsz férni, és a SmartBank app révén bármikor ellenőrizni tudod az egyenleged.

Mint az te is láthatod, a Junior számla – aminek a vezetése díjmentes – és a hozzá közvetlenül kapcsolódó kártya számos előnnyel jár. Ugyanakkor tény, hogy van egy nagy hátránya is: 24 éves kor felett (legalább is tudtunkkal) már nem nyithatsz ilyen típusú kártyát biztosító bankszámlát a legnagyobb hazai pénzintézetnél.

Mennyire biztonságos az OTP Junior kártyás fogadás?

A bukmékerek desktopos és mobil webhelyei – valamint okoskészülékes alkalmazásai – esetében a szolgáltatók minden esetben modern titkosítási technológiákat alkalmaznak a pénzügyi műveletek során (befizetések – és kifizetések alkalmával). Ezek a titkosítási eljárások (pl. 128 bites SSL) a bankok és egyéb pénzintézetek által is használatban vannak, így maximálisan biztonságosnak tekinthetők.

Ha az OTP-s kártyás befizetéseiddel kötsz fogadásokat, garantáltan nem érnek kellemetlen meglepetések! De természetesen érdemes minden egyéb kiegészítő biztonsági megoldást is alkalmazni, mint például a kétlépcsős azonosítást (pl. SMS-ben küldött kód), vagy az adott pénzügyi tranzakció végrehajtásának megerősítésére szolgáló Touch ID (ujjlenyomat-azonosítás) funkciót.

Befizetési útmutató sportfogadás-oldalakhoz

Szerencsére a bankkártyás fizetési mód – mint arról már korábban is írtunk – szó szerint mindegyik bukmékernél elfogadott. Amennyiben pénz kívánsz befizetni a birtokodban lévő OTP-s kártyával, akkor csupán ennyit kell tenned:

 1. bejelentkezel a felhasználói fiókodba;
 2. kiválasztod a profilodnál a Befizetés opciót;
 3. kiválasztod a bankkártyás befizetést;
 4. megadod a befizetéshez szükséges adatokat (pénzösszeg, kártyaszáma, lejárati dátum, CVV kód);
 5. jóváhagyod a befizetést.

Ami a kifizetéseket illeti, mivel a Junior egy Mastercard típusú kártya, ezért a kártyára közvetlenül nem, csak például a hozzá kapcsolódó bankszámlára kérhetsz kifizetést pl. az Unibetnél, vagy bármelyik más bukmékernél.

Díjak, limitek és egyéb ajánlott fizetési megoldások sportfogadáshoz

A sokat fogadók figyelme idővel rendszeresen az olyan alternatív fizetési módok felé fordul, amiken keresztül diszkréten, gyorsan és biztonságosan intézhetik a szerencsejátékos pénzügyeiket.

Befizetési díjak, átfutás idők, limitek

FogadóirodaBefizetés sebességeKöltségMin/Max Limitek
Zulabetazonnalinincs10€
Bwinazonnalinincs10€
22Betazonnalinincs1€
LibraBetazonnalinincs10€

Befizetési díjak, átfutás idők, limitek

FogadóirodaBefizetés sebességeDíjMin/Max Limitek
Zulabet2-5 banki munkanapnincs10€ / 10000€
Bwin3-5 banki munkanapnincs10€ / 8500€
22Bet2-5 banki munkanapnincs1.5€
LibraBet2-5 banki munkanapnincs10€ / 1000€

E téren számtalan lehetőség van, az alábbiakban kiemeltünk a legjobb alternatív pénzügyi szolgáltatók közül néhányat.

 • Napjainkban egyre népszerűbbek a magyar sportfogadók körében is a különféle fajtájú kriptovaluták, amelyek gyakorlatilag teljes körű anonimitást garantálnak a tranzakciók lebonyolításakor, és a tárulásukra szolgáló…

  Több
 • Ez az e-pénztárca egyike a legbizonyságosabbaknak, és igen kedvező konstrukciókkal nyitható Magyarországról. A wallethez kártyát is lehet igényelni (hazánkban bárhol elfogadott Mastercardot). A NETELLER további…

  Több
 • A Revolut még egy új fintech cégnek számít a piacon, amely a forradalmian új megoldásaival igyekszik elhappolni az ügyfeleket a versenytársai elől. A Revolutnál többféle…

  Több

1 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

A legjobb ingyenes fogadások & ajánlatok itt magyarország hungary