Pinnacle fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • Más bukmékerekhez képest extra magas odds-ok.

 • Akár 10 millió forinttal is fogadhatunk.

 • Rendkívül gyors, akár 5 percen belüli kifizetési idő.

 • Több, mint 20 éve az egyik legmegbízhatóbb sportfogadási iroda.

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Egy fontos jellemzője az online sportfogadó irodáknak, hogy milyen módon lehet hozzájutni a nyereményekhez, illetve hogyan tudsz befizetni. Ezek a metódusok általában a banki átutalás, bankkártyára történő kiutalás. De találkozhatsz számos e-pénztárca megoldással is, amelyek rendkívül gyors tranzakciókat jelentenek. Amennyiben még nem találkoztál a Pinnacle magyar nyelvű leírásával, akkor most jó helyen jársz! Cikkünkből megtudhatod, hogy:

 • hogyan tudsz befizetni;
 • milyen módon juthatsz hozzá nyereményedhez;
 • milyen pénznemeket használhatsz;
 • és hogy milyen tranzakciós díjakkal kell számolnod.

Milyen pénznemeket használhatsz?

Mivel sajnos magyar forintot nem használhatsz, a Pinnacle azonban elfogad más népszerű pénznemeket a világ minden tájáról.

Fontos információk a Pinnacle befizetés módjairól

Jelenleg a Pinnacle magyarítása még nem érhető el, ezért az angol nyelvű oldalt javasoljuk használni. Ha túl vagy egy sikeres regisztráción, akkor e válik elérhetővé számodra a befizetés opció. Ezt a weboldalon a felhasználói fiók menüből fogod tudni elérni. Ezeket most bemutatjuk, de bármikor változhat a lista. Szerencsére a Pinnacle egy régi motoros a sportfogadás terén, ezért számos opciót nyújt arra, hogy feltölthesd az egyenleged.

Amennyiben gyorsan szeretnél befizetni és elkezdeni a játékot, akkor lehetőleg ne a banki átutalást válaszd, mert azzal napok is eltelhetnek. Viszont mutatunk olyan opciókat, melyekkel akár másodpercek alatt is nekiláthatsz a sportfogadásnak!

Befizetési opciók

Az alábbiakban megtalálod a a magyar játékosok számára jelenleg elérhető fizetési módokat .

Hosszú listára nem kell számítanod, így könnyű dolgod lesz a választást illetően. Ha már találkoztál online sportfogadó irodával, akkor számos be-és kifizetési verziót láthattál. Ezek halmaza az online térben szinte végtelen, és folyamatosan nőnek a lehetőségek, amik persze egy-egy operátornál már behatároltak.

Jelenleg befizetési opciót vehetsz igénybe, melyek valamennyire ismertek már Magyarországon is és évek óta bejáratottak hazánkban is. Használhatsz hagyományos banki átutalást, bankkártyás kifizetést, illetve online pénztárcákat is. Ha esetleg más országból csatlakozol, akkor más lehetőségek is felvetődhetnek, de a magyar játékosoknak a következő megoldásokat ajánljuk:

Befizetési, átfutási idők

Egyik fontos ismérve a befizetéseknek, hogy mégis mennyi idő alatt zajlik le a tranzakció. Ha nem szeretnél napokat várni, akkor érdemesebb valamilyen online pénztárcát használni. Így
akár másodpercek alatt átkerülhet egyik egyenlegedről a másikra a befizetni kívánt összeg. Ha banki átutalást választasz, akkor napokig is eltarthat az átfutás. A bankkártyás fizetések ezzel szemben csak pár percet vesznek igénybe.

Fizetési díjak

Mivel nem választható pénznemként a magyar forint, ezért a következőkben euróban fogjuk megmutatni az egyes járulékos díjakat. A befizetéseket illetően kevésbé kell attól tartani, hogy nagyon megsarcolják az összegeket, de azért van kivétel. Többnyire ingyenesek a befizetések, de például a Paysafecard és a banki átutalás plusz költségeket von maga után. A Paysafecard annyira nem elterjedt Magyarországon, mindenesetre nem kizárt, hogy valaki az ő szolgáltatásukat venné igénybe. Ennek használata 3.45%-os jutalékot vesz le a befizetett összegből, amely azért nem kevés.

A banki átutalásnál is érhetnek meglepetések, hiszen ott a banktól is függhet, hogy milyen plusz díjak kerülnek rá az utalásodra. A Pinnacle weboldalon azt az információt találtuk, hogy 800 euróvagy annál nagyobb összegnél merülhetnek fel díjak az utalást illetően.

Valamint havonta csak egy ingyenes utalást vehetsz igénybe, tehát ha többször utalnál, akkor már összegtől függetlenül is számolhatnak fel átutalási költséget.

Befizetési limitek

Tudnod kell azt is, hogy egy befizetési tranzakció során minimum mekkora összeget és legfeljebb mennyit küldhetsz be az egyenlegedre. Ezek a befizetési módoktól függenek. A MuchBetter használatával legalább 10 euróttudsz befizetni, míg legfeljebb a MuchBetter-fiókodhoz kötött limit összeget tudod befizetni. Ezt nem a fogadóiroda határozza meg, hanem a fizetési szolgáltató.

A banki átutalásnál minimum 100 eurótkell befizetned, míg a felső határ nincs megszabva. A Netellernél 10 euróa minimum és 37 500 euróa max. A Skrillnél 10 euró a minimum érték és a maximum a Skrill beállításaidtól függ.

A bankkártyás tranzakciók esetén legalább 20 eurót kell befizetned, és egy tranzakciónál legfeljebb 5000 eurót tudsz beküldeni. Havonta pedig legfeljebb 50 000 euró lehet a teljes befizetéseid összege.

Néhány alapinformáció a Pinnacle kifizetés módjairól

Csak regisztrált és validált játékosok számára érhető el a kifizetés opció. Ezt a weboldalon felhasználói fiókodon belül a Withdraws menüpontban találhatod meg. Érdemes akár már az első befizetésed előtt átnézni, hogy milyen lehetőségeid vannak a kifizetésre. Ezeket most megmutatjuk, de bármikor változhat a lista. Amennyiben sürgősen szeretnéd a számládon látni a nyereményedet, akkor ne a banki átutalást válaszd, mert az akár 10 napba is telhet. Válassz gyorsabb megoldást, melyeket az alábbiakban ismerheted meg.

Kifizetési opciók

A kifizetési lehetőségek listája nem túl hosszú. Ez megkönnyíti a dolgod a választást illetően. Aktuálisan hét kifizetési opciót vehetsz igénybe, melyek valamennyire ismertek már Magyarországon is. Ezeket sok éve használják itthon is, így abszolút nem ismeretlen szolgáltatók és megoldások. Teljesen megbízhatók, így nem kell amiatt aggódni, hogy rossz kezekbe kerülne a pénzed. Találsz a felületen hagyományos banki átutalást, bankkártyás kifizetést, illetve online pénztárcákat is.

Ha mondjuk más országban vagy, akkor több variáció is lehet, ami a regisztráció során megadott országtól függ. Most tekintsd át, hogy Magyarországról regisztrálva melyek a lehetőségeid:

Kifizetési, átfutási idők

Egyik fontos jellemzője a kifizetéseknek, hogy mégis mennyi idő alatt zajlik le a tranzakció. Ha nem szeretnél több napot várni, akkor érdemes valamilyen online megoldást használni. Ezek révén sokszor akár másodpercek alatt átkerülhet egyik egyenlegedről a másikra a lekért összeg vagy annak egy része. Ha banki átutalást választasz, akkor napok kérdése is lehet az átfutás. A bankkártyás fizetések pedig csak pár percet vesznek általában igénybe.

Az átfutási idők még abban az esetben is módosulhatnak, ha komolyabb összeget próbálnál kiutalni. Például a Skrill esetében egy 7000 eurót meghaladó tételnél már jelzik, hogy ez valószínűleg hosszabb időt fog igényelni. Ennek értelmében számolnod kell a késleltetett kiutalással vagy akár további azonosítással verifikálással.

Fizetési díjak

Kifizetésnél már nem mindegy, hogy melyik fizetési módot választod, mert bizonyos
esetekben kell valamiféle átutalási díjjal is számolnod kell. A MuchBetter használatával például 12 eurót vonnak le egy kifizetésért, ami nem számít kevésnek, főleg ha csak 50 eurót akarsz lehívni. Minden más esetben is ennyit vonnak le, úgyhogy nagy variációs lehetőség nincs. Még egy eset a banki átutalás, aminél pedig 20 euró a fizetési díj.

Ezek értelmében ki kell kalkulálnod, hogy mégis mennyit szeretnél lehívni, hogy ne legyen túl nagy a díj a nyereményhez képest. Mivel minden esetben jattolnod kell, ezért érdemes lehet komolyabb összegekket kikérned, hogy elenyésző legyen a díj a tranzakció összegéhez képest.

Kifizetési limitek

Számolnod kell azzal is, hogy egy tranzakció során minimum mekkora összeget és legfeljebb mennyit utalhatsz ki az egyes számláidra. Ezek a fizetési módoktól függenek. A MuchBetter használatával legalább 10 eurót tudsz kifizetni, míg a maximális összeg a MuchBetter fiókodhoz kötött max limit. Ezt nem a fogadóiroda maximálja, hanem a fizetési szolgáltató. A banki utalásnál minimum 15 eurót kell kifizetned, míg a felső határ nincs megszabva.

A Netellernél 10 euró a minimum és 37 500 euró a max. Skrillnél hasonlók a lehetőségek. 10 euró a minimum érték és 50 000 a maximum. Érdekes, hogy a bankkártyás tranzakció ezekhez képest jobban van korlátozva, hiszen legalább 100 eurót kell kiutalnod, míg maximum 5000 euró-t lehet.

Milyen nehézségekkel szembesülhetsz a fogadóiroda fizetéseivel kapcsolatban?

Gyakori tapasztalat a sportfogadás világában, hogy nem érkeznek meg időben a kifizetések. Ha esetleg ilyennel szembesülnél, akkor ne fogd vissza magad, és nyugodtan keresd fel az ügyfélszolgálatot, hogy nézzenek utána az utalásodnak. Ez az egyik legirritálóbb helyzet, amire sokszor rá kell vezetni a bukmékereket, hogy tegyék a dolgukat.

Megeshet az is, hogy nem tudsz kifizetést kezdeményezni sem. Ehhez valószínűleg egy személyazonosítási folyamatot kell végigcsinálnod. Gyakran csak ennek teljesítése esetén leszel jogosult, hogy kifizettethesd a nyereményedet.A bukmékernek tudnia kell, hogy kivel van dolguk, így egyértelműen be kell tudniuk azonosítani a fiók tulajdonosát.

Gyakran megtörténhet az is, hogy egy már elindított kifizetést szeretnél sztornózni, és valamiért nem sikerül. Itt figyelni kell arra, hogy ha már elindult a fizetési procedúra, akkor már nem tudnak mit tenni. Ha elindították a kifizetést, akkor nem lesz visszavonva az adott összeg, és meg kell várnod, hogy az megérkezzen. Ilyen helyzetekben mindig légy résen, hogy csak akkor indítsd el a kifizetést, ha 100%-ig biztos vagy a dolgodban.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com