Pinnacle Magyar Regisztráció és Belépés

Előnyök

 • Más bukmékerekhez képest extra magas odds-ok.

 • Akár 10 millió forinttal is fogadhatunk.

 • Rendkívül gyors, akár 5 percen belüli kifizetési idő.

 • Több, mint 20 éve az egyik legmegbízhatóbb sportfogadási iroda.

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Köszöntünk a Pinnacle online játékszervező regisztrációt bemutató írásunkban! Az alábbi útmutatóban néhány hasznos információt szeretnénk megosztani a Pinnacle regisztráció Magyarország vonatkozásábann. Itt megtudhatod, hogy milyen fontos adatokat kell megadnod az első belépést megelőzően, illetve hogy mire kell figyelned a mezők kitöltése során. Ha nem szeretnél elakadni a folyamat során, akkor olvasd el a következő bekezdésekben ajánlott módszertant.

Persze nagy nehézségekre nem kell számítanod, hiszen a készítők is teljesen logikusan rakták össze az űrlapot, de azért nem árt kitérni néhány speciális tudnivalóra. A leírásunk végére tudni fogod, hogy milyen adatokat készíts elő a regisztrációt megelőzően, illetve azt is, hogy mely gyakori hibákat tudod elkerülni egy kis alapossággal. Tarts velünk az alábbi blokkokban, és vértezd fel magad a legfontosabb tudnivalókkal, hogy ne okozzon fennakadást a regisztráció.

Hogyan működik a Pinnacle bejelentkezés?

A Pinnacle központi oldalára történő bejelentkezés során nem szükséges alternatív regisztráció. Elég csak beírnod a géped böngészőjébe a hivatalos URL-t, és máris elérhetővé válik a platform és annak összes funkciója. A regisztráció ingyenes.

Pinnacle Főoldal

Azért azt érdemes feljegyezni, hogy jelenleg itt még nincs semmilyen magyarítás. A szolgáltatónak csak angol nyelvű felülete van, viszont van egy kaszinó aloldalais. A magyar játékosoknak fontos tudni, hogy a sportfogadási kínálat és az oldal működéséhez szükséges aloldalak és funkciók mind-mind angol nyelven érhetők el. Vagyis csak akkor vágj bele az oldal regisztrációjába és megismerésébe, ha tudsz annyira angolul, hogy használni tudd a platformot, és az ügyfélszolgálattal történő kapcsolattartást is meg tudod idegen nyelven oldani.

Valószínűleg nem kell gyakran ilyen dolgokkal foglalkoznod, ezért ha van egy segítőkész ismerős, aki jól tud angolul, akkor az ő segítségével is megoldhatod a felmerülő problémákat.

Az is egy megoldás, ha a böngésződben egy olyan bővítményt alkalmazol, amely automatikusan lefordítja az angol szöveget, és így nem kell birkóznod a fordítási feladatokkal. De ha csak a regisztráció segítség kell, akkor ebben a leírásban mindent meg fogsz találni, úgyhogy csak nyugodtan haladj tovább.

A belépést gyorsan meg lehet oldani, mivel csak egy felhasználónév és jelszó párost kell megadnod a megfelelő űrlapon. A cikkben számos helyen találsz majd belépési és regisztrációs linket, ezeket nyugodtan használhatod a navigáláshoz. Ha már régebbről van fiókod, akkor csak navigálj át, hiszen a Pinnacle-belépés egyébként egészen könnyen megvalósítható. Nem szükséges hozzá semmilyen Pinnacle alternatív link, ami akár naponta vagy hetente is változna.

Pinnacle Belépés

A magyar hatóságok nem korlátozzák az iroda szolgáltatását, ezért a hivatalos elérhetőségeken keresztül tudsz belépni a fiókodba. Mivel a Pinnacle már sok-sok éve bizonyítottan megbízható bukmékere a szerencsejáték piacnak, ezért nem kell eszközölnöd trükkös megoldásokat, hogy beléphess a felületre.

A Pinnacle mobilon

Ha a fiatal generációk közé tartozol, akkor egy okostelefonnal tiéd lehet a teljes Pinnacle szolgáltatási paletta. Mivel manapság már szinte mindent el tudsz végezni a mobilon is, így jogos igény a mobilos sportfogadásra is. Jó hír, hogy ebben a Pinnacle abszolút partner mivel teljes mértékben felkészítették az oldalukat az okoseszközökön történő futtatásra.

A mobilod böngészője egy reszponzív felületet fog megjeleníteni, ahol a kijelződ méretéhez idomulva fognak megjelenni a webes elemek és a Pinnacle tartalmai. Tehát nem kell külön belenagyítanod az oldalba, hogy láthasd a miniatűr elrendezéseket, vagy a fogadási listát. Minden úgy fog megjelenni, hogy könnyedén be tudd vinni a kért adatokat, és az oldal visszajelzéseit is könnyen tudd olvasni.

Egy plusz funkciót még ajánlatos kipróbálnod a Pinnacle bejelentkezéshez, ez pedig a belépési adatok és jelszó mentése. Ez azért jó, mert egy belépés után a böngésződ képes elmenteni a belépési adatokat, és a legközelebbi látogatáskor már automatikusan fogja kitölteni helyetted. Így neked nem lesz szükség minden egyes alkalommal bepötyögni a felhasználóneved és jelszavad, hanem elég csak rábökni a belépés (Login) gombra.

Pinnacle captcha hiba Belépés

Pinnacle regisztrációs link

A sportfogadó iroda regisztrációja több fontos űrlap kitöltéséből áll. Sajnos pár éve több bukméker esetében is volt rá példa, hogy az irodák weboldalai nem voltak elérhetők magyar IP-címről. Ilyen esetben a felhasználóknak alternatív belépés után kellett kutatni, mint például más domainek használata. Így meg lehetett kerülni a magyar hatóságok által letiltott hivatalos oldalakat, és továbbra is elérhetők voltak az irodák fogadási kínálatai. Szerencsére a Pinnacle esetében manapság már nem nagyon kell ilyen megoldáshoz folyamodni.

A Pinnacle regisztráció menete

A regisztráció űrlapjának első oldalán a belépéshez és a lokalizációhoz szükséges adatokat kell megadnod. Ezek például az e-mail cím, a jelszó és a regisztrációs ország, ahonnan játszol majd. Az e-mail cím beírásánál ügyelj a pontosságra, mert erre a címre fog majd érkezni egy megerősítő üzenet, amit nem fogsz megkapni, ha tévesen írod be. A jelszavadat kétszer is meg kell adni, hogy ebben se legyen hiba. A rendszer meg fogja vizsgálni, hogy egyezik-e a két beírt jelszó, és ha nem, akkor jelezni fogja, hogy írd be ismét, mert eltérés van a kettő között.

Pinnacle bejegyzés első lépés 1
Pinnacle bejegyzés első lépés 2

Ha megvagy az alap belépési adatok megadásával, akkor továbbléphetsz a következő körbe. Itt a nevedet és a születési dátumodat kell megadni, illetve a titulust vagy nemet. Ha úgy érzed, hogy valamelyik résznél tévesen adtál meg valamit, akkor bármikor vissza tudsz lépni. A rendszer fogja ellenőrizni, hogy érvényes dátumot írtál-e be, illetve, hogy elmúltál-e 18 éves. Mivel a szerencsejátékhoz legalább 18 évesnek kell lenned, ezért ezt nagyon komolyan veszik a szolgáltatók.

Pinnacle bejegyzés második lépés

A harmadik körben ki kell választanod, hogy milyen pénznemben szeretnél játszani. Mivel még nincs magyar nyelvű felület, ezért HUF pénznemet sem fogsz tudni választani. Más devizában kell gondolkodnod, ami lehet az EUR (a külföldi bukik jellemzően euróalapon számolnak el) vagy USD. Ezek talán a leggyakoribb választások a magyar játékosok körében, és ezekkel viszonylag könnyű is számolni.

Továbbá meg kell adnod a lakcímedet, amelynél azt add meg, ami a hivatalos okmányodon is szerepel. Mivel a későbbiekben lehet olyan megerősítő ellenőrzés a Pinnacle részéről – például a kifizetést megelőzően – ahol bekérhetnek plusz dokumentumokat. Ilyen esetben nem szerencsés, ha eltérnek a rendszer adatai a papírjaidon lévőktől, mert csak a saját dolgodat nehezíted meg. Neccesebb lesz a jóváhagyási folyamat, ha nem stimmelnek az adatok.

A mobiltelefonszámod megadása is fontos, mert ez is egy plusz segítség a platformnak a beazonosításod végett. Erre is kaphatsz megerősítő üzenetet vagy kódot, ami szükséges lehet későbbi belépésekhez, így feltétlen a valós számodat add meg.

Pinnacle Bejegyzés harmadik lépés

Az utolsó körben egy biztonsági kérdést és arra adott választ kell meghatároznod. Más platformokkal ellentétben itt a kérdést is te adod meg, nem pedig egy kész listából választod ki. Ennek lényege, hogy ha a későbbiekben véletlenül nem tudnál belépni a fiókodba, akkor ezzel a kérdéssel és a helyes válasszal ismét be fogsz tudni lépni. Ha van valamilyen regisztrációs bónuszkód – amit egyébként VIP-kódnak jelölnek a felületen – akkor azt is itt tudod megadni. Ez aktiválhat egy bónuszt, vagy egyéb ajánlatot kínálhat a friss regisztrációdhoz.

Pinnacle Bejegyzés negyedik lépés 1
Pinnacle Bejegyzés negyedik lépés 2

A mobil regisztráció a Pinnacle oldalán

Amennyiben mobilról szeretnéd elvégezni a regisztrációt, akkor azt nyugodtan megteheted bármely okostelefon-típusról. Akár iOS, akár Android telefonod van, a böngészős mobiloldal tökéletesen fog megjelenni a kijelződön. A fent említett adatokat kell csak be kell gépelned ugyanabban a sorrendben, ahogy jelöltük. Érdemes arra is figyelni, hogy könnyen elütheted a karaktereket a mobilodon, ezért ellenőrizd akár többször is a bevitt adatokat. Az e-mail címet is úgy add meg, hogy a mobilodon a lehető legkönnyebben legyen elérhető a postaláda, így felgyorsíthatod az aktiválási folyamatot is.

Regisztráció bónusz

Jelenleg az oldalon nem adnak kezdőbónuszt a frissen regisztráló játékosoknak, legalábbis erről előzetesen nem találtunk információt az oldalon. Azonban a meglévő játékosoknak mindig van lehetősége az éppen aktuális bónuszokból válogatni. Ezeket fel fogja ajánlani a rendszer számodra, amennyiben azok elérhetőek ajánlatok a magyar játékosok számára is. Egyébként a Pinnacle inkább a megbízható működésével és a sikeres sportfogadók támogatásával, valamint a magas odds-okkal nyújt kiemelkedő szolgáltatást. A kezdőbónusz opció nem azt jelenti, hogy nem igyekeznek a friss regisztráltak kedvében járni, hanem azt, hogy más területen próbálnak extrát nyújtani a játékosok számára.

Pinnacle regisztráció hiba

A regisztráció egy kezdő felhasználó számára akár még fejtörést is okozhat, ezért itt most szeretnénk pár jellegzetes hibára rávilágítani. Például ügyelj arra, hogy a választott jelszavad legalább 8 karakter hosszú legyen, és tartalmazzon számokat is. Ha ezeket a feltételeket nem teljesíti, akkor másikat kell választanod, vagy ki kell egészítened. A születési dátumnál is fontos, hogy helyesen add meg, és legyél legalább 18 éves, mert különben nem fog engedni regisztrálni a rendszer.

Bejegyzés második lépés hiba

A regisztrált e-mail címedet igyekezz nagyon pontosan megadni, mert ha téves címre fog kimenni a megerősítő e-mail, akkor kárba megy az egész regisztrációd. Utána keresheted a kontaktot az ügyfélszolgálattal, hogy eltévesztetted a címed, és módosítsák a helyesre.

A regisztráció végén még trükkös lehet a reCAPTCHA modul is, amely azt ellenőrzi, hogy nem egy bot végzi el a regisztrációt. Vagyis igazolnod kell a humán létedet, aminél általában egy tárgyat vagy egyéb objektumot kell kiválasztanod egy feladványból. Ha ezt sikerrel veszed, akkor igazoltan ember vagy, és véglegesítheted a regisztrációt!

Pinnacle Bejegyzés negyedik lépés 3

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Hogyan erősíthetem, hitelesíthetem a kártyáimat?
Kártyád igazolásához válaszd a My Account alatt a Verification lehetőséget, és kövesd az utasításokat a szükséges dokumentumok feltöltéséhez. A hitel- és betéti kártyák igazolásához a következőket kell megadnod:

 • Fényképes igazolvány (útlevél, vezetői engedély vagy személyi igazolvány )

 • A lakcím igazolása (az elmúlt három hónapban kell kiadni, és egyértelműen fel kell tüntetned teljes neved és címed)

 • A kártya elülső része (csak az első hat és az utolsó négy számjegy látható, a számjegyek között pedig fedett számjegy található)

 • Kártya hátulja (fedett CVC-kóddal - plusz a kártyát alá kell írni)

 • Bankszámlakivonat

? Megváltoztathatom a Pinnacle-fiókomhoz használt pénznemet?
Ha még nem fizettél be a Pinnacle számládra, felveheted az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, és ők megváltoztatják az általad használt pénznemet.

Ha azonban már fizettél be a számládra, még akkor is, ha a jelenlegi egyenleged nulla, a pénznem megváltoztatásához be kell zárniuk a meglévő számlád, és egy újat kell nyitni a te nevében. Miután ez a folyamat befejeződött, a jelenlegi fiókod zárolva lesz, és már nem férhetsz hozzá a bejelentkezéshez.
? Elfelejtettem az ügyfél-azonosítómat, hogyan tudom lekérni?
Ha elfelejtetted ügyfél-azonosítódat (Client ID), akkor azt a Pinnacle weboldalon található fiók-helyreállítási lehetőségek segítségével szerezheted be újra.

Először kattints az "Elfelejtett e-mail?" opcióra, és az ablak alján megtalálod az ügyfél-azonosító helyreállításának lehetőségét. Miután beírtad regisztrált e-mail címed, kapsz egy e-mailt, amely tartalmazza az ügyfél azonosítódat.
? Hogyan tudom frissíteni vagy megerősíteni a fiókom személyes adatait?
A legtöbb személyes adatod közvetlenül a személyes beállításaid között frissíthető, amikor be vagy jelentkezve. Ezt a My Account -> Personal Details menüpontból érheted el.

Ne feledd, hogy egyes részleteket, például a regisztrált e-mail címet, nem lehet ilyen módon megváltoztatni. A változtatás végrehajtásához küldd el a kérést a regisztrált e-mail címedről az ügyfélszolgálatnak. Arra készülj fel, hogy ebben az esetben meg kell adnod az ügyfél-azonosítódat.
? Biztonságban vannak a mentett kártyaadataim?
Az összes mentett kártya adataid a legmagasabb PCI biztonsági előírások szerint vannak titkosítva. A Pinnacle ügyfelei biztonsága érdekében soha nem tárolja a titkosítatlan kártyaszámot. Ezért az ügyfeleknek egy mentett kártyával is kell rendelkezniük, hogy kártyalapú kifizetést nyújtsanak be, mivel a rendszer titkosított fájlban is elküldi a kifizetési információkat.

AJÁNLOTT BUKMÉKEREK ISMERTETŐI - REGISZTRÁCIÓ

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com