Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás Sportaza

Sportaza Mobil Alkalmazás

Android alkalmazás

Letöltés

iOS alkalmazás

Letöltés

Sportaza Alkalmazás

A Sportaza az egyik legújabb sportfogadási oldal. A számítógépes felület könnyen átlátható, gyorsan és hatékonyan lehet egyik menüpontról a másikra navigálni. Mobiltelefonos alkalmazása és mobil verziója lényegében megegyezik, az előbbi igazából a böngészőben megnyitott mobiltelefonos verzió kihelyezett formája. Apróbb hibáktól eltekintve mindkettő megfelelően használható. A játékosok probléma nélkül megtehetik itt is fogadásaikat, ugyanúgy igényelhetnek bónuszt, illetve be- és kifizetést is kezdeményezhetnek. 

Minden applikáció és mobil verzió esetében nagy kihívást jelent az oldal megfelelő elrendezése és egy letisztult felület létrehozása.

Az asztali gépeken elérhető weboldalakat általában számos olyan elem alkotja, amiknek elsődleges célja a vendég figyelmének felkeltése. Ahhoz, hogy egy mobil verzió és alkalmazás minél több készüléken működhessen megfelelően, inkább az egyszerűségre kell törekedni. A Sportaza ebből a szempontból igyekezte kihozni magából a maximumot, hiszen könnyen kezelhető felülete megőrizte a legfontosabb játékosi funkciókat.

A Sportaza mobil verziójának kezdőoldalán - az eredeti verzióhoz hasonlóan -, felül egy lenyitható fülön, illetve alatta két menüsoron keresztül érheted el az oldal legfontosabb belső linkjeit. Lejjebb görgetve megjelennek az aktuális mérkőzések, és az élő chathez is gyorsan hozzáférhetsz.

Hol található a Sportaza app?

A Sportaza még nem rendelkezik Androidra vagy iOS-re telepíthető alkalmazással, egyelőre csak a mobiltelefonos verziót tudjuk letölteni. Megfelelő internetkapcsolattal így okostelefonunkon keresztül is végrehajthatjuk fogadásainkat, valamint be-és kifizetéseinket. Csak írjuk be a telefon böngészőjébe a bukméker nevét, és már el is kezdhetjük használni.

Sportaza mobil főoldal

Sportaza telepítési útmutató: Sportaza alkalmazás Androidra

A Sportaza egy kezdetleges, igazából nem hagyományos értelemben vett alkalmazást kínál amit közvetlenül a sportfogadási iroda weboldaláról tölthetünk le. Csupán egy kattintást igényel, és csak a mobiltelefonos verziót megnyitva tudjuk elérni. Nyisd meg az oldalt okostelefonod böngészőjében, menj le a legaljára, és kattints a Megnyitni (Open) gombra. Az asztali gépen megnyitható webes oldalon sem találunk Sportaza APK fájlt, illetve külön Sportaza Android applikációt.

Sportaza Android letöltése

Sportaza telepítési útmutató: alkalmazás iOS-re

A fogadási oldal jelenleg még nem rendelkezik iOS-applikációval, de az alkalmazások iránti növekvő igény következtében ez valószínűleg változni fog.a jövőben. Még a mobiltelefonos verzióban is akadnak javítanivalók, amik remélhetőleg szintén javításra kerülnek majd. Egyelőre a telefonos oldalt azonban Androidon és iOS-en is használhatjuk.

Mobil Androidonés iOS-en és az asztali gép: előnyök és hátrányok

Sportaza letöltés nem szükséges a mobiltelefonos felület megnyitásához, egyszerűen csak be kell írni a telefon böngészőjébe az oldal címét, vagy egy Google-keresésen keresztül is elnavigálhatjuk magunkat a weboldalra. Az applikációkkal ellentétben tehát nem igényel külön telepítést. Mivel okostelefonunk általában elérhetőbb közelségben van, ezáltal többször és több helyen is hozzáférhetünk az oldalhoz, mintha asztali gépen vagy laptopon akarnánk megnyitni. Összességében a mobil verzió nagy segítséget jelent a mindennapokban, és ezáltal az élményt is fokozza.

A mobiltelefon kijelzője azonban sokkal korlátozottabbá teszi a fejlesztést, kevesebb funkciót lehet besűríteni egy oldalra, ami miatt sokszor több kattintást igényel egy-egy belső oldalhoz való hozzáférés. Az egymás után túl gyorsan végrehajtott műveletek továbbá fennakadást okozhatnak, és kisebb felületen könnyebben félrenyomhatunk egy-egy gombot. A mobil verzió nem is mindig reagál megfelelően az egyes parancsokra, így használata emiatt nagyobb odafigyelést igényel. A jövőben remélhetőleg ezek javításra kerülnek a mobil verzióban is.

Használhatóság

A Sportaza magyarországi felhasználók számára magyar nyelven jeleníti meg az oldalt. Sok fogalom, menüpont és instrukció helyes fordításban szerepel, a zavaró hibák is inkább csak az élményből és minőségből vonnak le, nem pedig a megértést akadályozzák. Viszont angol nyelven minden aloldal elérhető, így ha szívesebben váltanál angol verzióra, akkor azt bármikor könnyedén megteheted. 

Egy oldal használhatóságának legfőbb jellemzői tartozik a biztonságos adattárolás és pénzmozgás, illetve a hatékony és problémamentes tétrakás, bónuszaktiválás, segítségkérés és navigálás. Ezek közül egyedül a legutolsó, vagyis a belső oldalak közötti mozgás ütközik néha akadályba. Emiatt elsőre néhány dolog nehézkes lehet, és könnyen le is fagyhat az oldal.

Bejelentkezés menete

Gyors hozzáférés

Mobiltelefonon keresztül is ugyanolyan gyorsan hozzáférhetünk az oldalhoz, mint bármely más készüléken. Egyszerűen csak írd be a Google keresőjébe a következő kulcskifejezések egyikét, és a Sportaza már az első találatok között fel fog bukkanni: ,,sportaza”, ,,sportaza com”, ,,m.sportaza”, sportaza sportfogadó iroda”. 

Későbbi bejelentkezésekhez érdemes lementeni az oldalt, illetve a gyors hozzáférési oldalak közé is beteheted a linkjét. Ha nem fogod gyakran használni, de néha-néha szívesen visszanéznél, akkor a könyvjelzőzés is egy lehetőség.

Műveletek lépésről lépésre

 1. Regisztrálj az oldalra, ha még nem tetted meg. Első körben választanod kell egy üdvözlő bónuszt.
 2. Add meg a regisztrációhoz szükséges adatokat. Először egy bejelentkezési névre, jelszóra és e-mail cím megadására lesz szükség, majd utána rátérnek a személyes adatokra is.
 3. Regisztráció után már csak be kell lépned, amit ugyanarra az oldalra visszatérve tudsz megtenni, ahol a regisztrációt is elindítottad.
 4. Tedd meg első befizetésedet a jobb felső sarokban található profilgombon belül, az Egyenleged feltöltésére kattintva.
Sportaza üdvözlő bónuszok Sportaza mobil regisztráció Sportaza mobil bejelentkezés Sportaza számlaegyenleg

Sportfogadás

A Sportaza applikáció főoldalán van néhány kiemelt sportág, mint például a futball, a tenisz vagy a kosárlabda, de ezen kívül még rengeteg más területen is megtehetjük fogadásunkat. A fogadási típusok sportáganként különböznek, de összességében elmondható, hogy igyekeztek minél többféle lehetőséget biztosítani. Így az oldalon tehetsz például egyszerű két-háromkimeneteles, pontos eredmény, alatt/felettvagy hendikep fogadásokat is. 

Kattints a kiválasztott meccs egyik fogadási lehetőségére, majd  a jobb alsó sarokban megjelenő zöld Fogadószelvényre, amin belül pontosan megadhatod a tétrakás összegét. Ha több sportágban vagy mérkőzésen is szeretnél fogadni, akkor rájuk kattintva bármelyikre visszatérhetsz a Fogadószelvényekben, ami összegyűjti a kiválasztott meccseket. Természetesen az oldal több bónuszt is kínál a játékosok számára, mind a sportfogadás, mind pedig a kaszinójátékok terén.

Sportaza mobil sportfogadás Sportaza mobil fő promóciói Sportaza mobil egyéb promóciók

Élő fogadás

A Sportazán az élőben zajló mérkőzésekre folyamatosan, a meccsek során is fogadhatsz. Ez a mérkőzések előtti tétrakáshoz hasonló módon zajlik, a Fogadószelvényen gyűjtöd a kiválasztott meccsekhez tartozó fogadásokat. Az oldalon élő közvetítésre ugyan nincsen lehetőség, de a táblázatokban folyamatosan nyomon követheted a meccs aktuális állását.

Sportaza élő fogadás 

Fizetések

A Sportaza oldalán több pénznemben is végre lehet hajtani a fizetéseket, köztük forinttal is. A regisztráció során a rendszer automatikusan felismeri a tartózkodási helyed, és az adott régiónak megfelelő fizetőeszközt állítja be alapértelmezettként, magyarországi lakosok esetében a magyar forintot. 

A fizetések gond nélkül és zökkenőmentesen mennek végbe, hiszen ezzel lehet leginkább növelni a pénzmozgás gyorsaságát és hatékonyságát. Különösen az e-pénztárcákon keresztül számíthatunk igen gyors fizetésekre, így leginkább ezeket ajánljuk. A Sportaza csak olyan e-tárcákat kínál, amik nagyfokú biztonságot tudnak nyújtani a felhasználóknak.

Befizetés

Sportaza Visa befizetés

Kifizetés

Sportaza mobil kifizetés

Befizetési lehetőségek

 • Visa
 • MasterCard
 • Revolut
 • Klarna.
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Rapid Transfer
 • Neteller
 • PaySafeCard
 • MiFinity
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Ripple

Egy-egy táblázatban össze is foglaltuk a különböző be- és kifizetési lehetőségekhez tartozó legfontosabb információkat, néhány példán keresztül:

Fizetések
Fizetési rendszer Fizetés módja Minimum összeg Maximum összeg Feldolgozás ideje Egyéb költségek
Bank- és hitelkártya Mastercard / Visa 3000 600,000 Ft Azonnal Nincs
Virtuális betéti kártya Revolut 3000 600,000 Ft Azonnal Nincs
E-pénztárca Skrill 3000 1,000,000 Ft Azonnal Nincs
Előre fizetett kártya Paysafecard 3000 1,000,000 Ft Azonnal Nincs
Kriptovaluta Bitcoin 7500 Ft 1,800,000 Ft Azonnal Nincs
Sportaza mobil fizetési lehetőségek

Kifizetési lehetőségek

 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • MiFinity
 • Bank Transfer
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Ripple
Kifizetési lehetőségek
Fizetés típusa Fizetés módja Minimum összeg Maximum összeg Feldolgozás ideje Egyéb költségek
Banki átutalás Rapid Transfer 3000 600,000 Ft Azonnal Nincs
Fizetési rendszer Neteller 3000 1,000,000 Ft Azonnal Nincs
E-pénztárca Skrill 3000 1,000,000 Ft Azonnal Nincs
E-pénztárca MiFinity 3000 1,000,000 Ft Azonnal Nincs
Kriptovaluta Bitcoin 7500 Ft 1,800,000 Ft Azonnal Nincs

Ügyfélszolgálat

A Sportaza ügyfélszolgálata folyamatosan elérhető szakemberekkel áll a felhasználók és a vendégek rendelkezésére. Legegyszerűbben az oldal alján található Élő Chatre kattintva léphetsz kapcsolatba az éppen jelen lévő segítővel a magyar vagy angol csatornán, e-mailen pedig a support@sportaza.com e-mail címen keresztül érheted el őket. 

Az oldalon találsz néhány előre megválaszolt, gyakran feltett kérdést - először itt érdemes nézelődni, mert ha valamilyen általánosabb kérdés merülne fel benned, akkor ezek között jó eséllyel meg fogod találni a választ.

Sportaza mobil ügyfélszolgálat

Összefoglalás

A Sportaza mobil alkalmazás egy egészen jó kivitelezésű, viszont lefagyásra hajlamos, böngészőből kihelyezett oldal, ami egyelőre teljes mértékben megegyezik a mobiböngészősl verzióval, viszont ilyen formában könnyebben hozzáférhetünk.

Korlátozások

Néha nem tudunk visszatérni az előző oldalra

Belassulhat az oldal

A fő funkciók jól működnek és a fogadás is zökkenőmentesen végrehajtható, az oldalon belüli navigálás azonban sokszor még problémába ütközik; a telefon Vissza gombjával nem mindig lehet visszatérni az előző oldalra, illetve bizonyos parancsokat sem érzékel sokszor a rendszer. Ezek ugyan javításra szorulnak, és lassíthatják az információszerzést, de maga a tétrakás és a tranzakciók végrehajtása jól működik.

3 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Rendelkezik valamilyen mobiltelefonos verzióra specifikus bónusszal?

A Sportaza mobilos verziójához és alkalmazásához egyelőre nem tartozik külön bónusz. A sportfogadási iroda Telegram csatornájához csatlakozva viszont igényelhetsz egy Sportaza Telegram Channel bónuszt!
?

A Sportaza applikációja rendelkezik élő közvetítési szolgáltatással?

Nem, live streaming egyelőre nincs a mobil verzióban sem.
?

Mennyire könnyű be- és kifizetést kezdeményezni a Sportaza applikációjában?

A webes oldalhoz hasonlóan ezen is egyszerűen megteheted. Az oldal tetején a profilodra kattintva megjelenik egy zöld Egyenleged feltöltése gomb, azon keresztül indíthatsz be- és kifizetést.
?

Hol találom meg a Sportaza promócióit az alkalmazáson belül?

A bal felső sarokban lenyíló fülön keresztül,a Kaszinó és Sport részleg alatt is megtalálod a promóciókhoz vezető feliratot.
?

Hol találok .apk fájlt iOS-re és Androidra?

Az oldal nem kínál ilyen fájt. A mobil verzióban található alkalmazás is valójában a mobil oldal ikonba kihelyezett formája. Ha legörgetsz a megnyitott mobiltelefonos verzió legaljára, akkor ott megtalálod.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.