Nem tudok belépni a TippmixPro

Előnyök

  • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

  • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

  • 20-féle népszerű sportág

  • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • PayPal
  • Banki átutalással

Ezt a véleményt frissítették:

Az online fogadóirodák világa nem különbözik nagyban más internetes weboldalaktól, így itt is bármikor előfordulhat, hogy valamilyen hiba lép fel a működésben. Cikkünkben most azokat az eseteket vesszük górcső alá, amelyekkel te is találkozhatsz.

A TippmixPro egy 2019-es alapítású, magyar szerencsejáték-platform. Tekintettel arra, hogy hazánkban ez az egyetlen online fogadóiroda, amely érvényes engedéllyel rendelkezik, így teljesen érthető, miért is keresik fel már megszokásból is olyan sokan. Meglehet, bizonyos tekintetben a külföldi versenytársakhoz képest még szerényebb funkcionalitást, szolgáltatásokat és bónuszokat biztosít, játékosként mégis itt vagyunk a legnagyobb biztonságban.

Nem tudok belépni a TippmixPro rendszerébe?

Miután a TippmixPro-t a Szerencsejáték Zrt. üzemelteti, emiatt a legalitása megkérdőjelezhetetlen, így semmiképpen nem tartanánk attól, hogy egyik napról a másikra hirtelen elérhetetlenné tennék a felhasználók számára.

Bejelentkezés hiba

Ha nem nyílik meg a weboldal, annak vélhetőleg más oka van: például a TippmixPro szerverproblémával küzdhet. Mi lehet akkor a megoldás? Ilyenkor két dolgot is tehetsz: egyrészt érdemes a böngésződet inkognitó üzemmódba állítani és megpróbálni így a belépést. Ha ez nem vezet eredményre, akkor azt javasoljuk, hogy várj legalább 30 percet, és próbáld meg újra. Ilyenkor valószínűleg a TippmixPro munkatársai már dolgoznak azon, hogy kijavítsák a hibát, hiszen nekik is elemi érdekük, hogy újra be tudj lépni.

Elfelejtett a felhasználónév és jelszó

Abban az esetben, ha a weboldal ugyan rendben megnyílik, de nem emlékszel a felhasználónevedre, a TippmixPro rendszere lehetőséget ad arra, hogy az e-mail címeddel folytasd a bejelentkezést. Ha viszont azt is elfelejtetted – például, mert több e-mail címed van, és nem tudod, melyiket használtad a feliratkozáshoz -, akkor érdemes az e-mail fiókodban rákeresni a TippmixPro nevére, majd elkutatni a regisztrációt megerősítő levelet.

Ha a jelszóval akadnak problémák, akkor érdemes jól meggondolni, hogy mi is okozza a gondot, mielőtt túl sok hibás jelszómegadás miatt kizárna bennünket a rendszer. A kérdés tehát az, hogy biztosan jól gépelted-e be a jelszavadat. Ha ennek ellenére sem enged be, kettőnél akkor sem érdemes többször próbálkozni, mert hosszabb időre blokkolhatnak.

Szerencsére a TippMixPro biztosít jelszó-visszaállítási lehetőséget. Ennek módja, hogy a belépéskor az “Elfelejtettem a jelszavam” gombra kattintasz, és ott megadod az e-mail címedet, valamint a születési dátumodat. Néhány percen belül fogsz kapni egy automatikusan generált e-mailt, benne pedig egy linket, amelyre kattintva készíthetsz magadnak egy új jelszót. Fontos, hogy az új jelszavad nem egyezhet meg a korábbival, azaz mindenképpen egy vadonatúj kódot kell kitalálod.

A TippmixPro rendszerében más bejelentkezési hiba felmerüléséről még nem hallottunk, ugyanakkor miután ezt a rendszert is emberkéz alkotta, sokféle hiba előfordulhat. Ha a fentiek mind rendben vannak, de nem kapsz meg valamilyen e-mailt, vagy a regisztráció során megadott címedre a felhasználóneveddel és jelszavaddal – azokat helyesen begépelve – nem enged be a rendszer, akkor az ügyfélszolgálathoz tudsz fordulni (7:00 és 23:00 óra között, a hét bármely napján a 06-1-201-0580-as telefonszámon tudod őket elérni.)

Az áttekintés szerzője

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

attilabalint79@gmail.com