Nyereményegyenleg TippmixPro

 • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • PayPal
 • MasterCard

Ezt a véleményt frissítették:

Mielőtt részletesen kivesézzük azt, hogy hogyan működik a TippmixPro nyeremény utalás, érdemes átnézni azt is, hogy pontosan mit is takar. A zavart az okozhatja, hogy hasonló néven a Szerencsejáték Zrt. már indított 1997-ben egy játékot. A „Pro nélküli” Tippmix a mai napig létező, lottózókban és egyéb értékesítési helyeken kapható papíralapú játék, amely sportfogadási lehetőségeket nyújt.

A TippmixPro pedig egy önálló fogadóiroda, amelyet szintén a Szerencsejáték Zrt. üzemeltet. Elsősorban azzal a céllal hozták létre, hogy kifogják a szelet a legalább tíz éve Magyarországon is elérhető online bukmékerek vitorláiból. Az internetes fogadóirodák piacára ugyanis az volt a jellemző még 2010 előtt, hogy a nagy, külföldi hátterű vállalkozások hatalmas haszonra tettek szert belőle.

10 évvel ezelőtt egy tollvonással a jogalkotó újrakeverte a lapokat. Ennek hatására a külföldi tulajdonú fogadóirodák kiszorultak a piacról, és eleinte a helyükre nem érkezetek új piaci szereplők. A törvény átírásától az igény egyáltalán nem változott, és a leleményes magyar játékosok alternatív linkek révén könnyedén elérték a korábban is használt külföldi sportfogadás oldalakat.

Nagyságrendileg 5 évvel ezelőtt változott a helyzet annyiban, hogy a korábban hivatalosan a magyar internetről kitiltott külföldi vállalkozásokat fokozatosan újra elérhetővé tették. Ez nem jelenti azt, hogy mára legalizálódott volna a helyzetük, de egyfajta „megtűrt” státuszuk van.

Ezen kívánt változtatni az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt., amikor életre hívta a TippmixPro rendszerét. Ez a magyar fogadóiroda a külföldi versenytársak mintájára készült, és a küllemét tekintve teljesen megegyezik azokkal.

Egyik legfontosabb erőssége, hogy teljesen legálisan, a szigorú hazai törvénykezésnek megfelelően működik, így kimondhatjuk, hogy ezen a helyen van a legnagyobb biztonságban a pénzünk. Szintén mellette szól, hogy a rendszere átlátható, könnyen és gyorsan betöltődik, és rendelkezik a legtöbb funkcióval azok közül, amelyek egy átlagos magyar játékost érdeklik.

Ugyanakkor van néhány fejlesztendő terület, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Ilyen a hosszas, nehézkes, és agyon bonyolított regisztrációs folyamat, a fizetési módok megszokottnál szerényebb kínálata, a hiányzó online casino és nyerőgépek, valamint a mobil applikáció – bár ez utóbbi esetben azért nem érheti szó a ház elejét, mert a legtöbb kisebb, külföldi oldal esetében sem készült el ilyen fejlesztés.

A kifizetés folyamata

Ahhoz, hogy a TippMixPro nyereményegyenleged hozzád kerülhessen, azaz megtörténhessen a TippMixPro nyeremény jóváírás, előzetesen több feltételnek is teljesülnie kell.

Első lépésként regisztrálj a TippMixPro.hu oldalra. Ez a folyamat egyáltalán nem könnyű, és előre készülj föl, hogy a külföldi fogadóirodákkal ellentétben itt bizony szükséged lesz az előzetes azonosításra. A folyamat részeként ugyanis vagy a személyi igazolványoddal vagy az útleveleddel, esetleg a vezetői engedélyeddel kell igazolnod a megadott személyes adatait hitelességét.

A legtöbb fogadóiroda esetében nincs szükség előzetesen adatellenőrzésre és verifikációra. Erre jellemzően akkor kerül sor, ha elérsz egy belső, nem publikus nyeremény limitet, és azt szeretnéd felvenni.

Külön ellenőrzésre pedig akkor kerülhet sor, ha különbözik a ki- és befizetés módja – például a bankkártyád használatával töltötted fel az egyenleged, de egy e-pénztárca szolgáltatásra kéred a nyereményt.

Emögött az rejlik, hogy a fogadóirodák szeretnék megakadályozni az illegálisan szerzett jövedelmek ilyen módon való tisztára mosását, illetve a terrorizmus finanszírozását.

A piacon bevett szokás szerint az ellenőrzés során megadod a személyes adataidat, majd azok összevetésre kerülnek az általad feltöltött fotókkal, amelyeken egy vagy több személyes okmányod, illetve a lakcímedre érkező közüzemi számla, esetleg bankszámlakivonat látható.

Ezzel szemben a magyar megoldás az lett, hogy te bepötyögöd az összes személyes adatot, majd a rendszer azokat összeveti a Belügyminisztérium belső adatbázisával, és akkor enged tovább, hogy befejezd a regisztrációt, ha mindent rendben talált. Ez egy hosszadalmas és kellemetlen folyamat, mert tisztában kell lenned azzal, hogy az adataidat hogyan rögzítették az állami szervezet rendszereiben.

Ha sikerrel vetted a regisztráció akadályát, onnantól a rendszer egyébként egy sokkal használhatóbb és békésebb arcát mutatja. Lépj be a TippMixPro felületére és játssz!

Ha nyertél, akkor két lehetőséged van: a TippMixPro jóváírás összege az úgynevezett virtuális egyenlegedre kerül, mely ugyanaz a számla, amelyre eredetileg feltöltötted a játékra szánt pénzt. Ha szeretnéd, akkor döntésed alapján a nyeremény bármeddig itt „parkolhat”, és a jövőben bármikor tovább játszhatsz vele. A másik lehetőséged pedig, hogy a nyereményedet felveszed.

Nézzük, hogy milyen korlátai vannak a nyeremény felvételének:

 • A legkisebb kifizethető összeg 500 Ft;
 • Más fogadóirodákkal ellentétben a TippMixPro jelenleg kizárólag átutalással tudja kifizetni a nyereményt;
 • Ígéretük szerint a nyereményegyenleged kifizetésére legkésőbb 8 napon belül sor kerül;
 • Fontos, hogy míg a külföldi fogadóirodák esetében nem preferált az eltérő fizetési mód használata, addig a TippmixPro rendszerében a befizetés módszere nincs hatással a kifizetésre, hiszen az csak banki átutalással történhet meg.

A nyeremény kifizetésének lépései

Nyisd meg a fogadóiroda weboldalát a TippMixPro.hu cím segítségével. Kattints a jobb felső sarokban található “Belépés és regisztráció” feliratú gombra.

tippmixpro belepes es regisztracio

A felugró ablakban a belépés felületen töltsd ki felhasználónevedet vagy e-mail-címedet, és írd be a jelszavadat, majd kattints a belépés gombra.

tippmixpro belepek

A felső sávban található stilizált emberke ikon segítségével nyithatod meg a menüt, ahol a “Be- és kifizetés” gombra kell kattintanod.

tippmixpro be es kifizetes

Fontos, hogy a kifizetést csak akkor kezdeményezheted, ha legalább 500 Ft van az egyenlegeden. Az oldal közepe táján, a Befizetés fül mellett egy “Továbbiak” feliratú fület is találsz. Kattints rá, és a lenyíló menüben válaszd ki a “Kifizetés” pontot.

tippmixpro befizetes

Ezen a ponton érdemes végiggondolni azt, hogy minden, a virtuális egyenlegeden található pénzt szeretnéd-e kivenni, vagy annak csak egy részét vennéd fel.

Az összeg mezőbe írd be azt az 500 Ft-ot meghaladó értéket, amelyet szeretnél a virtuális egyenlegedről felvenni. A kifizetés úgy indítható, hogy az alatta lévő sorba megadod a jelszavad és rákattintasz a “Kifizetés” zöld gombjára.

Ekkor a “Folyamatban lévő kifizetések” résznél megjelenik a kivenni kívánt összeg, és a rendszer folyamatosan tájékoztat majd arról, hogy mikor számíthatsz az utalásra.

A “Visszavonás” gombra kattintva megszakítható az elindított kifizetésed, egészen addig, amíg nem került elutalásra. Ezt követően már nincs lehetőség arra, hogy módosíts. Ezzel kapcsolatban azonban érdemes azt is megjegyezni, hogy egy visszavont, majd újra elindított kifizetésnél újrakezdődik a visszaszámlálás is.

tippmixpro kifizetes zold gombjara

Gyakran felmerülő hibák

Nem megfelelő számlaszám: Előfordulhat, hogy nem megfelelő módon adtad meg a bankszámlaszámod. Ezt a rendszer önmagában nem tudja ellenőrizni (csak akkor jelez hibát, ha darabra nem stimmel a számlaszám háromszor nyolc száma), így sajnos csak akkor derül ki, hogy gond adódott, amikor a Szerencsejáték Zrt. munkatársai elindítják az utalást, és a bankjuk jelzi, hogy nem fogja tudni elküldeni a pénzt a hibás bankszámla miatt. Ilyenkor a rendszer jelzést küld számodra a TippMixPro által megszakított kifizetésről.

A megoldás egyszerű, amit akár megelőzésnek is mondhatnánk: A kifizetés igénylése előtt minden esetben ellenőrizd le, hogy a profilodban megfelelő bankszámlaszám került-e rögzítésre.

Túl alacsony összeg: A nyeremény összeg 500 Ft alatti, így nem kerül kifizetésre. A TippMixPro aktuális szabályzata szerint a minimum kifizethető nyeremény 500 Ft.

TippMixPro maximum egyenleg: Bár a TippMixPro elméletben nem korlátozza a kifizetés maximumát, azonban a befizetési szabályok között jelzik, hogy maximum 1 millió forintot tarthatsz a virtuális egyenlegeden. Az e feletti befizetést a rendszer vissza fogja utasítani. Ez alapján a kifizetés legfeljebb 1 millió forint és az azzal elérhető legnagyobb nyeremény összeg lehet.

Összegzés

Minden vezető fogadóiroda hosszú utat jár be, mielőtt elérte a mostani piaci pozícióját, így nem volna fair, ha az alig néhány éves TippMixPro-tól instant mindent elsöprő, mindenkit legyőző, kimagasló teljesítményt várni. Az látszik, hogy a fejlesztésre nem sajnálták a befektetést, és a csapat is érti a dolgát.

Azonban a törvényi szabályozás gúzsba köti, és meglehetősen kellemetlenné teszi a regisztráció folyamatát. Viszont, ha mindezektől eltekintesz, egy jól használható, flexibilis rendszert kapsz, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálnod.

2 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése