TippmixPro Regisztráció és Belépés

7.5 / 10

Ezt a cikket frissítették:

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön országában!

Fogadj most

TippmixPro regisztráció - gyakorlati útmutató

Ebben a cikkben bemutatásra kerül a TippmixPro regisztráció menete. A Szerencsejáték Zrt. által működtetett Tippmixpro 2013. óta az ország egyetlen legálisan működő online fogadóirodája. Mivel a szolgáltatásért állami cég vállal garanciát, az oldal megbízhatóságához nem férhet kétség.

A szolgáltató igyekszik kiszűrni a függőség szempontjából kockázatos kategóriába tartozó játékokat, ezért kizárólag sportfogadással foglalkozik, valamint az alkalmanként megtehető téteknél is meghúz egy felső határt.

A nemzetközi vetélytársak sportfogadási oldalainak mintájára készült weboldalra látogatva egy sallangmentes, átlátható felülettel találkozhatsz mind az asztali, mind a mobil böngészős változaton. Itt minden kézre esik, nincsenek felugró ablakok és egyéb zavaró dizájnelemek, például a “Belépés és Regisztráció” gombra is könnyen rátalálsz az oldal jobb felső sarkában.

Főzz egy kávét, ragadd magadhoz az irataid, helyezd magad kényelembe, és már indulhat is a TippmixPro mobil regisztráció!

Hogyan regisztrálj a TippmixPro oldalán 4 egyszerű lépésben

 1. Lépés 1

  A “Belépés és Regisztráció” gombra kattintás után válaszd a “Regisztrálok” lehetőséget.

 2. Lépés 2

  A “Belépési adatok” oldalon válassz egy felhasználónevet, egy jelszót, és add meg az e-mail címed.

 3. Lépés 3

  Töltsd ki az adataidat az általad választott személyazonosító okmánynak megfelelően.

 4. Lépés 4

  Végezetül pedig hitelesítsd a regisztrációd a hitelesítő e-mailben kapott linkre kattintva.

tippmixpro-belepes-es-regisztracio-800x500sa tippmixpro-belepesi-adatok-800x500sa a-tippmixpro-regisztracios-adatai-800x500sa hitelesitsd-a-regisztraciod-a-tippmixpro-800x500sa

Amit a TippmixPro regisztrációs feltételeiről tudnod kell

Ha már létrehoztál egy profilt a szerencsejatek.hu-n, akkor az ott megadott bejelentkezési adataiddal a TippmixPro oldalára is beléphetsz és nem kell új regisztrációval bajlódnod: az első TippmixPro magyar bejelentkezés alkalmával az esetlegesen még hiányzó adatokat kell csak pótolnod, és el kell fogadnod a részvételi szabályzatot és az adatvédelmi tájékoztatót.

Ha nincs meg ez a helyzeti előnyöd, akkor nincs más hátra, mint belevágni a TippmixPro online regisztráció procedúrájába. Ezúttal a megszokott 5 perces átlagnál kicsivel hosszabb időre lesz szükséged a fiókod létrehozásához, ugyanis a szokásos alapadatok (felhasználónév, teljes név, telefonszám, ország, lakcím és pénznem) mellett meg kell adnod édesanyád nevét, emellett TippmixPro regisztrációs feltétel egy személyazonosításra alkalmas iratod (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél), illetve lakcímkártyád számának megadása.

A játékhoz szükséged lesz egy magyarországi bankban vezetett, forint alapú bankszámlára is, a bankszámlaszámot azonban nem kell rögtön a profil létrehozásakor megadni, hiszen a TippmixPro regisztráció ingyenes.
Amit a TippmixPro regisztrációs feltételeiről tudnod kell
📧 E-mail ✔️
📲 Telefonszám ✔️ csak magyar telefonszámot adhatsz meg
🤳 Személyazonosító okmány ✔️ az irataidat nem kell beszkennelned, de meg kell adnod az azonosító számukat
🧾 Közüzemi számla ❌ nem szükséges
ℹ️ Támogatás 🆘 telefonon, Facebookon és e-mailben
🎁 Regisztrációs bónusz  ❌ nincs

TippmixPro bejelentkezés

Miután elvégezted a regisztrációt, TippmixPro belépés nem jelenthet kihívást. A “Belépés és Regisztráció” menüben egyszerűen csak add meg a felhasználóneved vagy e-mail címed,és a profilod létrehozásakor választott jelszót, és ezzel kész is a TippmixPro magyar belépés.

A bejelentkezés lépései:

 1. Lépés 1

  Kattints a jobb felső sarokban a “Belépés és Regisztráció” gombra.

 2. Lépés 2

  A “Bejelentkezés” részbe írd be a felhasználóneved vagy az e-mail címed és add meg a jelszavad.

 3. Lépés 3

  Végezetül kattints a “Belépek” gombra.

tippmixpro-bejelentkezes-800x500sa

Miért érdemes a TippmixPro oldalán regisztrálni?

Ami TippmixPro regisztráció mellett szól:

 • Maximális biztonság
 • Letisztult dizájn
 • Versenyképes szorzók a magyar sporteseményekre
 • Részletes ismertetők és statisztikai adatok

TippmixPro kezdő bónusz a magyar felhasználóknak

A nemzetközi bukmékerekhez szokott új belépők számára csalódás lehet, hogy nincsen TippmixPro regisztrációs bónusz, sőt, egyéb állandó bónuszokat sem kínál az oldal. A “Promó” menüben azonban rendszeresen megújuló nyereményjátékokra bukkanhatsz, és az ezekben való részvételnek általában minimális követelményei vannak.

Virtuális játékélmény valódi tétek

A promócióban való részvételhez egy V-sportra kell fogadnod legalább 1.000 Ft értékben. A sorsoláson csak olyan szelvénnyel tudsz részt venni, amely kizárólag V-sport eseményt tartalmaz. A nyereményjátékban lottózóban vásárolt szelvénnyel is részt tudsz venni. A nyertesek között a játék jelenlegi szakaszában 2.000.000 Ft-ot sorsolnak ki. A sorsolásra 2021.09.06-án fog sor kerülni.

Jelenleg ez az egyetlen promóció az oldalon és hamarosan ez is véget ér, de a tapasztalatok alapján a következő nyereményjáték nem fog túl sokat váratni magára.

TippmixPro kezdő bónusz a magyar felhasználóknak
🎯Bónusz neve 💡Feltételek 🕜Lejárat
Virtuális játékélmény valódi tétek Legalább 1.000 Ft értékben kell V-sportra fogadni 2021.09.06.

Hogyan tudom hitelesíteni a TippmixPro profilom?

Az adataid beküldését követően a szolgáltató automatikusan figyelmeztet egy e-mailben, hogy a regisztrációd még nem aktív, azonban az üzenetben található TippmixPro regisztráció link segítségével azonnal érvényesíteni tudod a profilod.

Mit tegyek, ha elakadok a TippmixPro fiókom létrehozása közben?

Valamilyen oknál fogva a TippmixPro regisztráció segítség nélkül nem sikerül? Nem kaptál e-mailt a hitelesítéshez? Kezdő sportfogadó vagy és nem ismered a fogadási piacokat? Első körben nyugodtan tanulmányozhatod a rendkívül részletgazdag GYIK oldalt, amelyet az oldal fejlesztői rengeteg hasznos információval töltöttek fel. 

Ha valamilyen komolyabb kérdésed vagy reklamációd van, egyelőre nem biztosított az oldalon az élő chates támogatás, ezt azonban gyors reakcióidejű, szakértő telefonos és e-mailes ügyfélszolgálattal kompenzálja a szolgáltató. A diszpécserek minden nap 07-23:00-ig állnak rendelkezésedre.

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Mit tegyek, ha elakadok a TippmixPro fiókom létrehozása közben
E-mail cím: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu
Telefonszám: +36 1 201 0580
Facebook: tippmixpro

A TippmixPro regisztráció során ezek a problémák merülhetnek fel

A regisztráció során technikai problémákkal nem kell számolnod. Ha pontosan úgy írod be az adataidat, ahogy azok az általad választott személyazonosító okmányodban szerepelnek, akkor a TippmixPro regisztráció hiba nélkül sikerülni fog. Szomorú hír lehet azonban a külföldön élő magyarok számára, hogy magyar telefonszám nélkül sajnos nem fognak tudni regisztrálni, illetve a játékhoz elengedhetetlen a magyar bankszámla megléte.

Összegzés: A MightyTips csapata ajánlja-e számodra a TippmixPro-t?

Az oldal a még nem túl gyakorlott sportfogadók számára ideális lehet, mivel a “Segítség” menüt többek között részletes fogadási szótárral, sportág bemutatókkal és statisztikai adatokkal töltötték fel. A felhasználói felület átlátható és rendkívül könnyen kezelhető, és ha számodra kiemelten fontos a biztonságos fogadás, akkor nem kell tovább kutatnod.

GYIK

?

Rendelkezik a TippmixPro mobil alkalmazással?

TippmixPro mobile applikáció még nincsen, de az oldal mobil böngészős változata olyan jól működik, hogy egyelőre nem is igazán fogod érezni a hiányát.
?

Milyen lehetőségeim vannak a fogadási egyenlegem feltöltésére?

Egyenlegedet bankkártyával, banki átutalással, PayPal-en keresztül, MCOM-mal, ügyfélkártyával, vagy közvetítő szolgáltatón keresztül tudod feltölteni.
?

Milyen minimum és maximum tétek vannak az oldalon?

A legkisebb megtehető tét egyszeri és kombinált fogadás esetén is 100 Ft, kombinált szelvény esetén fogadásonként minimum 10 Ft egységnyi tét mellett.
?

Visszavonhatom-e a fogadásom, ha meggondolnám magam?

Ha már megtetted a fogadást, akkor nincs lehetőséged azt sem módosítani, sem törölni.
?

Hogyan tudom törölni a TippmixPro regisztrációmat?

A TippmixPro regisztráció törlése az ügyfélszolgálaton keresztül történik.

5 értékelés, átlag 3 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.