TippMixPro Regisztráció és Belépés

 • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

 • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

 • 20-féle népszerű sportág

 • Kiváló oddsok fociban és teniszben

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • PayPal
 • MasterCard

Ezt a véleményt frissítették:

Üdvözlünk a TippMixPro, az egyetlen magyar fogadási oldal bemutató oldalán! A következő információkat gyűjtöttük össze neked:

 • Lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet regisztrálni a TippMixPro rendszerében
 • Felhívjuk a figyelmed a folyamat során előforduló buktatókra, illetve hogy szükség esetén hova fordulhatsz kérdéseddel.

A regisztrálás teljesen ingyenes és biztonságos, hiszen a Szerencsejáték Zrt. üzemelteti a rendszert, így az adataid egészen biztosan az ország területén belül maradnak. A folyamat mobiltelefonról nem túl kellemes, nekünk is 10 percig tartott. De ha pontosan követed a leírásunkat, akkor nem kell többször végigmenned rajta.

1 lépés: szeretnék egy TippmixPro-felhasználót létrehozni és elkezdi fogadni. Hol kezdjem?

A TippMixPro még nem érhető el saját mobilappon keresztül, így először a böngészős oldal megnyitásával kezdd: www.tippmixpro.hu

A honlapot a mobilod vagy egy asztali számítógép segítségével is meg tudod nyitni. A két felület nagyon hasonló, így mi a mobilos változat alapján mutatjuk be, mi is a teendő.

A főoldalra érve érdemes elsőként elfogadni a sütik használatáról szóló nyilatkozatot.

tippmixpro entry

2 lépés: hogy regisztrálhatok egy TippmixPro fiókot?

Kattints vagy bökj rá a jobb felső sarokban lévő MENÜ gombra, amely megjelenít egy egy vagy több lehetőséget kínáló menüt.

tippmixpro fogadas

A Regisztrációra kattintva rögtön jelzi neked a rendszer, hogy a folyamathoz készítsd elő a személyidet vagy a jogosítványodat, esetleg az útleveledet (az első három szabadon választott). Ezen felül mindenképpen szükséged lesz a lakcímkártyádra is.

tippmixpro screenshot

Először létre kell hoznod a felhasználóneved, a jelszavad, valamint be kell írnod egy e-mail címet és elfogadnod a felhasználási feltételeket. Ha telefonról végzed a regisztrációt, akkor érdemes elfogadni a böngésződ által felajánlott erős jelszót. Ahhoz nem szükséges hozzájárulnod, hogy a Szerencsejáték Zrt. rendszeres ajánlatokkal keressen meg (a két nyilatkozat közül ez utóbbi opcionális).

tippmixpro regisztracio

A második lépésben a személyes adataidat kell megadnod, amely során a következőkre érdemes odafigyelned:

 • Kétszer is ellenőrizd, hogy megfelelő azonosítószámot adtad-e meg a kiválasztott dokumentumaidhoz (például a személyidhez és a lakcímkártyádhoz), mert a rendszer más külföldi oldalakkal ellentétben össze van kötve az állami adattárral, és így minden adatodat azonnal ellenőrizni tudja.
 • Mi kétszer is fennakadtunk a születési hely megadásán, amit úgy tudsz elkerülni, hogy tűpontosan azt írod be, amit a személyi igazolványodon megadtak (például: Budapest 01 (Magyarország)).

Az információk, amelyeket meg kell adnod: születési vezetékneved, születési keresztneved, édesanyád születéskori vezetékneve, édesanyád születéskori keresztneve, lakcímed (város, irányítószám, utca és házszám - Figyelj, hogy pontosan a lakcímkártyádban szereplő adatokat gépeld be!), életkorod, születési helyed, illetve az azonosításra használt dokumentumok sorszáma.

Amikor minden adatot kitöltöttél, kattints a regisztráció gombra, és készen is vagy.

tippmixpro regisztracio opcionalis

3 lépés: hogy aktiválhatom a fiókom?

Ha az előző lépéseket elvégezted, 2-3 perc múlva meg is fog érkezni a TippMixPro e-mailje a sikeres regisztrációról, amelyben a profilod aktiválását kérik. Néha előfordul, különösen ha régi, például freemailes szolgáltatónál van a levelezésed, hogy akár több órát is várnod kell. Nem gyakori, de a levél megérkezhet a SPAM mappádba is, így érdemes ott is körülnézned.

Összességében ez egy teljesen szokványos eljárás az e-mail címek visszaigazolására. Csak kövesd az e-mailben kapott utasítást (azaz kattints a linkre), és a rendszer vissza is igazolja számodra, hogy végeztél.

4 lépés: hogyan léphetek be a profilomba?

Ha a fenti képernyőt akár a számítógépeden, akár a mobilodon láttad már, azaz sikeresen elvégezted a fiókod aktiválását, akkor a belépés innentől már egyszerű lesz. Az újabb mobilok automatikusan elmentik a regisztráció során beírt jelszavakat.

tippmixpro main

A TippmixPro belépés opciójához a főoldalon, a jobb felső sarokban kattints a MENÜ gombra. A Bejelentkezés gombra kattinva, a felhasználóneved és a jelszavad beírása után bent is vagy a rendszerben. Azonnal meg is kezdheted a játékot!

Ezzel regisztrációs és belépési útmutatónk végére értünk. A továbbiakban néhány szóban összefoglaljuk azokat a lépéseket, melyek során hibákba ütközhetsz, illetve azt, hogyan kérhetsz segítséget a TippMixPro weboldalán.

TippmixPro regisztráció hiba

 • Elfelejtettem a felhasználónevemet: A TippMixPro weboldalán korábban megadott felhasználónevedre van szükség, vagy helyette az e-mail címedet kell is beírhatod. Ha több e-mail címet használsz, érdemes feljegyezned, melyik weboldalon melyiket állítottad be.
 • Elfelejtettem a jelszavam: Ha engedélyezted, akkor a telefonod vagy az asztali számítógéped böngészője elmentette a jelszavad, így nem is kell azt megjegyezned. Elég, ha belekattintasz a felhasználónév mezőbe, és máris felkínálja az eszközöd az automatikus kitöltést. Ha viszont nem jegyezte meg a böngésződ a jelszót, akkor újat kell kérned. Nem érdemes sokszor próbálkoznod különböző jelszavakkal, mert a rendszer néhány alkalom után egy időre letilthat. Inkább kattints a belépésnél az “Elfelejtett jelszó” gombra, és kövesd az utasításokat.
 • A felhasználónév túl rövid: Ezt a hibaüzenetet akkor kapod, ha a regisztrációnál vagy egy új jelszó beállításánál nem érted el az alsó karakterlimitet. Állítsd be egy hosszabb jelszót.
 • A jelszó mező üres: Ezt a hibaüzenetet akkor kapod, ha a bejelentkezés során nem írtál semmit a jelszó mezőbe.
 • Rossz felhasználónév vagy jelszó! 5 téves kísérletet követően fiókodat zároljuk egy órán át: - Ezt a hibaüzenetet akkor kaphatod, ha nem a beállított e-mail címedet vagy jelszavadat adtad meg, például gépelési hiba folytán. Próbáld meg újra, de vigyázz, mert 5 rossz kísérlet után a rendszer egy teljes órára letilt. Érdemes négyszer megpróbálni, és ha nem megy, akkor ötödikre inkább új jelszót kérni.
 • TippMixPro regisztráció probléma vagy TippMixPro sikertelen regisztráció: A regisztráció során, ha valamelyik kötelező mezőt nem megfelelően töltötted ki, akkor nem enged tovább a rendszer. Minden mező kötelező, amelyiknél nem látod az opcionális feliratot.
 • TippMixPro regisztráció egyedi adat szükséges: Ha nem adtad meg a kötelező mezők tartalmát, mint például a személyi azonosító okmányod sorszámát, akkor nem fogsz tudni továbblépni a regisztrációval.
 • Biztosan kelleni fog az azonosítás? A válasz az, hogy igen. A hatályos magyar törvényeknek megfelelően szerencsejátékkal csak 18 éven felüliek játszhatnak, függetlenül attól, hogy online fogadásról vagy éppen egy lottószelvény kitöltéséről van szó. Ennek igazolása pedig az üzemeltető felelőssége, jelen esetben a Szerencsejáték Zrt-é. Ezt nagyon szigorúan veszik, így sajnos nem lehet enélkül játszani. A jó hír, hogy csak egyszer kell megcsinálni, utána nincsen vele többször feladatod.
 • Nem akarom folytatni a játékot, és törölném magam! A TippMixPro regisztráció törlése minden játékos számára elérhető. Lépj be a fentebb már ismertetett módon, majd a jobb felső sarokban az Önkorlátozás menüben tudod magad végleg kizárni az online fogadásból. Vagy a letiltás funkció használatával véglegesen törölhet

 

A TippmixPro regisztráció elsősorban abban különbözik a legtöbb külföldi online fogadóoldalétól, hogy a magyar szolgáltató már az elején kéri a személyazonosságod és lakcímed igazolását. De mivel ez egy teljesen legális oldal, és a nyereményedből már eleve levonják az adót, ezért ez csak ellenőrzés igényelte lassúság miatt kellemetlen. Ebben a cikkben nemcsak a TippmixPro mobilos regisztráció folyamatán vezetünk végig, hanem a lehetséges bukkanókat is felsoroljuk azok megoldásaival együtt.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

6 értékelés, átlag 5 / 5

TippmixPro GYIK

? Korlátozhatom a számlámról elkölthető összeget?
Természetesen van erre lehetőség. A bejelentkezést követően a „Számlám/Fogadásaim” menüponthoz kell elnavigálnod, és azon belül az Önkorlátozás oldalon van lehetőséged az adott időszak alatt maximálisan elveszíthető összeg, a fogadásaidra fordítható összeg és a belső egyenlegedre feltölthető összeg alapján is beállítani magadnak egy önkorlátozást.


Az önkorlátozásnál a megadott limitösszegek akár több időszakra is alkalmazhatók, mint például napi, heti vagy havi szinten.
? Kell adóznom a nyereményeim után?
Mivel a TippmixPro az állami szerencsejáték fennhatósága alá tartozik, ezért itt már a nyeremények az adó levonásával kerülnek meghatározásra és kiosztásra.


Ez azt jelenti, hogy a bankszámládra történő kifizetést követően már nem kell azzal fájdítanod a fejed, hogy annak mekkora részét kell befizetned adóként. A kifizetett nyeremények adómentesek és szabadon felhasználhatók.
? Több számlát is nyithatok?
Sajnos erre nincs lehetőség. Mivel a regisztráció során minden szükséges személyes adatot bekérnek, és a hitelesítési eljárás során még ellenőrzik is azok hitelességét. A személyes okmányaid másolatainak beküldésével egyértelműen meghatározható és beazonosítható, hogy ki nyitotta a számlát.


Ezzel ki is merültek a számlanyitási lehetőségek egy adott személy számára, mivel csak egy számlája lehet egy magánszemélynek. Ez egyébként minden más fogadóoldalnál hasonlóan működik, úgyhogy ezen nincs lehetőség változtatni.
? Ugyanazokra az eseményekre fogadhatok, mint a hagyományos Tippmixen?
A TippmixPro annyival kényelmesebb, hogy online felhasználóval bármikor tudsz tenni fogadást. Ez a kényelem azzal is jár, hogy sokkal több eseményt tudnak megjelentetni, mint a hagyományos Tippmixnél.


Gyorsabban változhat a kínálat, és az élő fogadások lehetőségei is sokkal szélesebbek, mint a papírszelvényes verzióban. Több esemény található az online kínálatban, és ezeken belül is jellemző a fogadási piacok szélesebb skálája.
? Milyen befizetési lehetőségek közül választhatok?
Az évek során sokat fejlődött a szolgáltatás, és már egészen sok lehetőség van az online egyenlegfeltöltésére, beleértve a bankkártyás fizetést, amely bármely bank által kibocsátott internetes vásárlásra alkalmas kártyát engedélyezi. Banki átutalást is választhatsz, amire 1-4 munkanapot vállalnak, hogy átfut a kívánt összeg.


Lehetőséged van ügyfélkártyát is kiváltani, ami egy virtuális szerencsekártya, és ami a te fogadási egyenleged azonosítására szolgál. Ami nagy pozitívum, hogy akár PayPal-számlát is használhatsz a befizetéseidhez, ami igazán egyedi a piacon, és leköröz jó néhány külföldi operátort is ebben a tekintetben!

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése