Unibet bejelentkezési hiba

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Bankkártya
 • OTP junior kártya
 • Google Pay

Ezt a véleményt frissítették:

Miért nem tudok belépni az Unibet oldalára?

Unibet bejelentkezési hiba
A játék bármennyire is szórakoztató, mégis komoly dolog, ezért az ember joggal várhatja el, hogy egy fizetős szolgáltatás üzembiztosan rendelkezésre álljon akkor és ott, ahol szükség van rá. Szerencsére a nagyobb fogadóirodák online platformjaival nem is szokott probléma előfordulni. Azonban a legtöbb oldal a belépés környékén a legsérülékenyebb, így összegyűjtöttük cikkünkben azokat a hibákat, amelyek mégis felmerülhetnek.

Az Unibet 1997-es alapítása óta számtalan hazai játékos figyelmét keltette fel. Világszerte pedig jelenleg is közel 750 nezer felhasználó látogatja havi szinten, összesen pedig több, mint 11 millió ügyfelet szolgál ki. Az Unibet a Magyarországot is megcélzó bukmékerek elit ligájába tartozik, már csak méretei miatt is, ugyanakkor a helyzet nem kifogástalan, hiszen itthon nincsen engedélye.

Ha nem nyílik meg a weboldal

Hazánkban csak a Szerencsejáték Zrt. üzemeltethet online fogadóirodát, ez a pozíció pedig már foglalt a TippmixPro képében. Sajnos a jogalkotó központosított monopolhelyezetet teremtett a kaszinók és a bukik piacán, a korábban nagy számban jelen lévő külföldi vállalatok kiszorultak. Aa múltban már többször letiltottak cégeket a komplett magyar internetről. A legtöbb külföldi szájt ma már elérhető, de ez hiszen több hazai és nemzetközi bírósági döntés a szolgáltatások szabad áramlásáról nekik adott igazat.

Fennakadás esetén először élj a gyanúperrel, hogy csak kisebb hiba lehet a háttérben, ugyanis egy szerverhiba is okozhatja azt, ha nem nyílik meg az Unibet weboldala. Erre megoldás az, ha vársz egy kicsit (legfeljebb egy munkanapot), és újra megpróbálod felkeresni a honlapot. Ha ez nem válna be, akkor próbáld meg őket inkognitó módban elérni, vagy a weboldalt újra betölteni a CTRL+SHIFT+R billentyűkkel.

Elfelejtett a felhasználónév és jelszó

Az Unibet szerencsére nem kér speciális felhasználónév kitalálására, így az e-mail címeddel - kvázi sokkal egyszerűbben - tudsz regisztrálni és bejelentkezni is. Ezt azért valószínűtlen, hogy az ember elfelejtené, azonban az megeshet, hogy több címet is használsz, és nem tudod, hogy melyikkel regisztráltál az Unibetre. Erre az esetre azt a faék egyszerű megoldást tudjuk javasolni, hogy lépj be az összes email fiókodba, és keress rá az Unibet nevére. Az egyik biztosan ki fogja adni valamelyik hírlevelet vagy regisztrációs e-mailt. Onnantól pedig már nyert ügyed van!
Unibet bejelentkezés érvénytelen felhasználónév
Ha a jelszót nem ismered, akkor az Unibet főoldalán kattints a világoszöld BELÉPÉS gombra, ott pedig a Segítség feliratra. Itt add meg az e-mail címedet, amellyel regisztráltál a bukmékerhez, és már kapod is az üzenetet. Ebben lesz egy link, amelyre kattintva új jelszót tudsz beállítani, és újra elérheted majd az Unibet fiókodat.
Az Unibet elfelejtett jelszava
További bejelentkezés hiba megjelenéséről nem tudunk, a felsoroltak pedig a legtöbb esetben könnyen kezelhetőek. Persze, az ördög nem alszik, de bármi is történjék, keresd bátran az Unibet ügyfélszolgálatát (Élő Chat: 11:00-19:00 között, míg angol nyelvű ügyfélszolgálat elérhető a hét minden napján 24 órában.)
Unibet bejelentkezési hibák támogatása

6 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése