Unibet fizetési módok – általános ismertető

Előnyök

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Bankkártya
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Ebben az írásunkban a máltai székhelyű Unibet fogadóirodánál elérhető fizetési módokat fogjuk célkeresztbe venni. A cikkünket elolvasva számos hasznos infót tudhatsz meg, mivel a többi között szót ejtünk az alábbi fontos témákról is:

 • milyen fizetési módok érhetők el az Unibet magyar ügyfelei esetében;
 • mi szükséges ahhoz, hogy pénzt / nyereményt vehess ki az egyenlegedről;
 • a be- és kifizetések lebonyolításának pontos menete;
 • a befizetések és pénzkivételek kapcsán előforduló gyakori problémák.

Hasznos tudnivalók a fizetési módok kapcsán

Az Unibet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató a legmodernebb titkosítási megoldásokat alkalmazza a rendszerén keresztül történő pénzügyi tranzakciók lebonyolításhoz. Emellett azt is fontos megemlítenünk, hogy az Unibet webhelyén csakis olyan pénz be- és kifizetési módok találhatók, amelyek maximálisan biztonságosnak számítanak. Ennek köszönhetően soha nem kell amiatt aggódnod, hogy a pénzed illetéktelen személyek kezébe kerül. Az Unibet kapcsán azt is fontos tudnod, hogy az operátor a legmegbízhatóbb online bukmékerek táborába tartozik: MGA-s működési engedélye van, és emellett EGBA, IBIA, valamint eCOGRA tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A pénzkifizetés alapvető kritériumai

Az Unibet kifizetés opciókat (pénzkifizetési metódusokat) csak akkor veheted igénybe, hogyha előzetesen elvégezted a verifikációs procedúrát. A verifikációt, azaz a felhasználói fiókod azonosítását érdemes a regisztrációt követően mihamarabb letudni, mivel így a későbbiekben már nem kell vele bíbelődnöd.

A számládat oly módon tudod hitelesíteni, hogy igazolod az operátor felé a személyazonosságod (pl. egy fényképes igazolvánnyal), valamint a lakcímed (pl. egy közüzemi számlával, vagy egy nem túl régi bankszámla kivonattal). Ameddig a verifikációs procedúrát nem végezd el, addig pénzt ugyan be tudsz fizetni a számládra, és természetesen fogadásokat is köthetsz, viszont kifizetést nem tudsz végrehajtani. A hitelesítést az első befizetést követő 30 napon belül kell elvégezned.

Jelenleg elérhető be- és kifizetési módok

Az Unibet-nél többféle megoldást is használhatsz a bankoláshoz. A rendelkezésre álló fizetési módok között hagyományosak, és egyéb „alternatív” megoldások is találhatók. Viszont úgy véljük, hogy a gyorsabb, gördülékenyebb ügyintézés végett, rendszerint érdemes ugyanazt a fizetési módot használnod pénzkivételekhez, amit a befizetéseknél is használsz.

Unibet befizetés módok

A befizetések esetében a paysafecardъ kivételével külön díj nem kerül felszámításra. A kártyás és az e-pénztárcás befizetések esetén általában csak néhány percet vesz igénybe, amíg a befizetett pénzösszeg jóváírásra kerül az egyenlegeden. Viszont abban az esetben, ha a hagyományos banki átutalás mellett döntesz, akár több munkanapot is várnod kell (1-3 nap), mire a befizetésed megjelenik az Unibet-es számládon.

Unibet kifizetési módok

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ahhoz, hogy pénzkivételt hajthass végre egy bank- vagy hitelkártyára, előzetesen végre kell hajtanod egy befizetést az adott kártya révén. Bizonyos esetekben Mastercard* kártyával ugyan tudsz pénzt befizetni, de a „dolog”, visszafelé már nem működik. Ezért kérjük, hogy a felhasználói fiókodban ellenőrizd, hogy a kifizetésekhez használhatod-e a rendelkezésedre álló Mastercard-ot (amennyiben igen, akkor a logója látható lesz a kifizetési almenüben).
A bank- és hitelkártyás kifizetésekénél a 1-3 napon belül érkezik meg a pénzed. Az e-pénztárcák esetében (Skrill, NETELLER) rendszerint csak 12 órát vesz igénybe a tranzakció, viszont banki átutalást használva akár 2-3 munkanap is lehet (banktól függően). Az Unibet minimum kifizetés a kártyák kivételével ezen cikk megírásakor 4050 Ft-ban (kártyás opcióknál 3 300 Ft-ban) volt megadva. Az Unibet kifizetési limit pedig – kifizetési módtól függően – 800 000-4 000 000 Ft közötti volt. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez a jövőben is így lesz, ezért az éppen aktuális limit adatok ellenőrzése végett kérjük, hogy keresd fel az operátor webhelyén lévő GYIK szekció megfelelő részlegét.

4 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Miért nem tudom törölni a pénzfelvételi kérelmemet?
Amennyiben „leadtál” azaz jóváhagytál egy pénzfelvételi kérelmet, akkor csakis addig tudod azt törölni, amíg feldolgozásra nem kerül. Egy adott pénzfelvétel törlésére rendszerint annak elindítását követően 1 napon (24 órán) belül van lehetőséged. Viszont, ha e-pénztárcára kérted a kifizetést, akkor könnyen előfordulhat, hogy a kérelmedet jóval korábban feldolgozzák, és ilyen esetekben már nem tudod azt törölni. Viszont az ügyfélszolgálat segítségét igénybe véve (bizonyos esetekben) a már feldolgozott kifizetési kérelmek is törölhetők.
? Egy ideje „Függőben” van a pénzfelvételem státusza, mi tegyek?
Amennyiben a megadott időintervallumokon belül a pénzfelvételed még nem került feldolgozásra, akkor vedd fel a kapcsolatot az Unibet ügyfélszolgálatának munkatársaival a honlapon található elérhetőségek egyikét használva. Kérjük, ne feledd, hogy csakis akkor vehetsz fel nyereményt / pénzt a belső egyenlegedről, ha azt megelőzően már hitelesítetted a számládat az operátor által kért dokumentumok feltöltése révén.
? Hogyan tudok pénz befizetni & kifizetési kérelmet leadni?
Ahhoz, hogy bármilyen pénzügyi tranzakciót végre tudj hajtani, először is be kell jelentkezned az e-mail-címeddel és a jelszavaddal az operátor rendszerébe (a desktopos vagy a mobil platformon).

Befizetés esetén csak annyi a teendőd, hogy a felhasználói ikon mellett lévő „Befizetés” gombra kattintasz, kiválasztod az egyik opciót / befizetési módot, megadod a befizetni kívánt pénzösszeget, és az egyéb infókat (pl. kártyaszám stb.), majd jóváhagyod a tranzakciót.

Kifizetés esetén is hasonlóan kell eljárnod, csak ez esetben a „Pénzügyek” menüből a „Pénzfelvétel” menüpontra kell kattintanod.

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

ferencz.attila@mightytips.hu