Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt aller sur le site LVbet

Unibet fizetési módok – általános ismertető

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

modes de paiement

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Bankkártya
 • OTP junior kártya
 • Google Pay

Ezt a véleményt frissítették:

Ebben az írásunkban a máltai székhelyű Unibet fogadóirodánál elérhető fizetési módokat fogjuk célkeresztbe venni. A cikkünket elolvasva számos hasznos infót tudhatsz meg, mivel a többi között szót ejtünk az alábbi fontos témákról is:

 • milyen fizetési módok érhetők el az Unibet magyar ügyfelei esetében;
 • mi szükséges ahhoz, hogy pénzt / nyereményt vehess ki az egyenlegedről;
 • a be- és kifizetések lebonyolításának pontos menete;
 • az Unibet kifizetés gyakori kérdések.

Hasznos tudnivalók a fizetési módok kapcsán

Az Unibet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató a legmodernebb titkosítási megoldásokat alkalmazza a rendszerén keresztül történő pénzügyi tranzakciók lebonyolításhoz. Emellett azt is fontos megemlítenünk, hogy az Unibet webhelyén csakis olyan pénz be- és kifizetési módok találhatók, amelyek maximálisan biztonságosnak számítanak. Ennek köszönhetően soha nem kell amiatt aggódnod, hogy a pénzed illetéktelen személyek kezébe kerül. Az Unibet kapcsán azt is fontos tudnod, hogy az operátor a legmegbízhatóbb online bukmékerek táborába tartozik: MGA-s működési engedélye van, és emellett EGBA, IBIA, valamint eCOGRA tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Bankkártyás fizetés előnyei:

 • A feltöltött összeg azonnal megjelenik a virtuális egyenlegen
 • A 2 faktoros autentikáció miatt az egyik legbiztonságosabb megoldás
 • Pénzkivételnél is biztonsággal használható biztonsággal

Az e-pénztárcák előnyei:

 • A biztonság fokozottabb, hiszen a fogadóiroda nem közvetlenül a bankkártyánkat éri el
 • Korlátozhatjuk a fogadásra szánt keretünket, mivel csak annyit tudunk feltölteni a virtuális egyenlegünkre, amennyi az e-pénztárcában rendelkezésre áll
 • Külön e-pénztárca létrehozásával nagyon könnyen átláthatjuk a sportfogadásokra elköltött összegeket

A pénzkifizetés alapvető kritériumai

Az Unibet kifizetés opciókat (pénzkifizetési metódusokat) csak akkor veheted igénybe, hogyha előzetesen elvégezted a verifikációs procedúrát. A verifikációt, azaz a felhasználói fiókod azonosítását érdemes a regisztrációt követően mihamarabb letudni, mivel így a későbbiekben már nem kell vele bíbelődnöd.

Az Unibet az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb rendszer, ezért ennél a fogadóirodánál bármely fizetési megoldást a lehető legnagyobb biztonsággal használhatjuk.

A számládat oly módon tudod hitelesíteni, hogy igazolod az operátor felé a személyazonosságod (pl. egy fényképes igazolvánnyal), valamint a lakcímed (pl. egy közüzemi számlával, vagy egy nem túl régi bankszámla kivonattal). Ameddig a verifikációs procedúrát nem végezd el, addig pénzt ugyan be tudsz fizetni a számládra, és természetesen fogadásokat is köthetsz, viszont kifizetést nem tudsz végrehajtani. A hitelesítést az első befizetést követő 30 napon belül kell elvégezned.

Lássuk néhány lépésben, hogyan állíthatod be a fizetési módot az Unibeten

A skandináv Unibetet a fogadási események és piacok terén nagyon nehéz felülmúlni. Sajnos befizetésre az Unibet egy ideje nem fogadja el a hagyományos banki átutalást és paysafecardot sem.

Amennyiben valamelyik elfogadott e-tárcás számládat szeretnéd kifizetésre használni, előzőleg ugyanazt a módot használd befizetésre is! Ha bármiben elakadnál, napközben magyar nyelvű, élő chates ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll.

Amennyiben egy konkrét típusú számlát használnál az Unibetnél sportfogadásra, először is ellenőrizd, hogy támogatja-e a használatát Magyarországról.

Az Unibet Súgóközpontját a főoldal alján találod, de a regisztráció során is egyszerű odanavigálni. A be- és kifizetési módok listája mellett érdemes a fizetéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket is átfutni, mert ezzel sok vesződséget és félreértés megspórolhatsz!

 1. Első lépésben ellenőrizd, milyen fizetési módok érhetők el Magyarországról az Unibeten. Erre a Help Centerben/Súgóközpontban van lehetőséged.
 2. Használd az oldal alján található linket, de az is jó megoldás, ha a regisztráció gombra kattintasz.
 3. A regisztráció első űrlapjától jobbra, az “I” ikon mellett találhatod a Súgóközpontot.
 4. Ennek negyedik pontja foglalkozik a bankolással, be- és kifizetés fejezetekre osztva.

Hogyan tudod beállítani az Unibet fizetési módot mobilon

 1. KOPPINTS A SÁRGA REGISZTRÁCIÓS GOMBRA!
  Az Unibet mobiloldala az IP-címednek megfelelően egyből a magyar változattal jelentkezik be. A regisztrációs gomb azonnal szembetűnik egy kiemelt, éppen aktuális fogadási ajánlat kíséretében - koppints erre.
  koppints a sárga regisztrációs gombra
 2. JELEZD, HA NEM AKARSZ A FIÓKNYITÁSKOR BÓNUSZT!
  Amennyiben nem szeretnél bónuszt igényelni, a regisztrációs űrlapon az első dolgod az legyen, hogy a bónuszajánlatoknál legörgetsz az aljára, és kiválasztod a “Nem kérek üdvözlő bónuszt” opciót. Az Unibet a regisztráció első lépéseként az olyan alapadatokat kéri be, mint a név, életkor és elérhetőség.
  jelezd, ha nem akarsz a fióknyitáskor bónuszt
 3. ADD MEG A KÉRT ADATOKAT!
  A következő oldalon jönnek az olyan személyes adatok, mint a cím és telefonszám. Megadhatsz egy biztonsági kérdést is a fiókod fokozott védelme érdekében. A játékosszámlád alapértelmezett pénzneme a forint lesz. Ha a bankolást más pénznemben szeretnéd bonyolítani, érdemes itt egyből azt beállítani, ugyanis ennek a megváltoztatása később nagyon körülményes lehet. Pozitív, hogy a rendszer külön rákérdez, szeretnél-e hírlevet igényelni.
  add meg a kért adatokat
 4. A KAPOTT KÓDDAL HITELESÍTSD A FIÓKOD!
  A regisztrációt követően egy négyjegyű hitelesítési kódot kapsz majd SMS-ben, amit az első belépésedkor kell megadnod. Ezután rögtön következik a fizetési mód kiválasztása. Ugyanitt önkorlátozásként fizetési limiteket is beállíthatsz.
  a kapott kóddal hitelesítsd a fiókod

Jelenleg elérhető be- és kifizetési módok

Az Unibet-nél többféle megoldást is használhatsz a bankoláshoz. A rendelkezésre álló fizetési módok között hagyományosak, és egyéb „alternatív” megoldások is találhatók. Viszont úgy véljük, hogy a gyorsabb, gördülékenyebb ügyintézés végett, rendszerint érdemes ugyanazt a fizetési módot használnod pénzkivételekhez, amit a befizetéseknél is használsz.

Unibet befizetés módok

A befizetések esetében a paysafecard kivételével külön díj nem kerül felszámításra. A kártyás és az e-pénztárcás befizetések esetén általában csak néhány percet vesz igénybe, amíg a befizetett pénzösszeg jóváírásra kerül az egyenlegeden. Viszont abban az esetben, ha a hagyományos banki átutalás mellett döntesz, akár több munkanapot is várnod kell (1-3 nap), mire a befizetésed megjelenik az Unibet-es számládon.

Fizetési mód Minimum befizetés Maximum befizetés Időtartam
VISA 3300 Ft 4 000 000 Ft Azonnal
MasterCard 3300 Ft 4 000 000 Ft Azonnal
Revolut 3300 Ft 4 000 000 Ft Azonnal
Skrill 4000 Ft 4 000 000 Ft Azonnal
Neteller 4000 Ft 4 000 000 Ft Azonnal

Unibet kifizetési módok

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ahhoz, hogy pénzkivételt hajthass végre egy bank- vagy hitelkártyára, előzetesen végre kell hajtanod egy befizetést az adott kártya révén. Bizonyos esetekben Mastercard kártyával ugyan tudsz pénzt befizetni, de a „dolog”, visszafelé már nem működik. Ezért kérjük, hogy a felhasználói fiókodban ellenőrizd, hogy a kifizetésekhez használhatod-e a rendelkezésedre álló Mastercard-ot (amennyiben igen, akkor a logója látható lesz a kifizetési almenüben).

Fizetési mód Minimum kifizetés Maximum kifizetés Időtartam
VISA 3300 Ft 800 000 Ft 1-3 munkanap
MasterCard 3300 Ft 800 000 Ft 1-3 munkanap
Neteller 4050 Ft 4 000 000 Ft 12 óra
Skrill 4050 Ft 4 000 000 Ft 12 óra
Banki átutalás 4050 Ft nincs limit 2-3 munkanap

A bank- és hitelkártyás kifizetésekénél a 1-3 napon belül érkezik meg a pénzed. Az e-pénztárcák esetében (Skrill, NETELLER) rendszerint csak 12 órát vesz igénybe a tranzakció, viszont banki átutalást használva akár 2-3 munkanap is lehet (banktól függően). Az Unibet minimum kifizetés a kártyák kivételével ezen cikk megírásakor 4050 Ft-ban (kártyás opcióknál 3 300 Ft-ban) volt megadva. Az Unibet kifizetési limit pedig – kifizetési módtól függően – 800 000-4 000 000 Ft közötti volt. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez a jövőben is így lesz, ezért az éppen aktuális limit adatok ellenőrzése végett kérjük, hogy keresd fel az operátor webhelyén lévő GYIK szekció megfelelő részlegét.

6 értékelés, átlag 4.8 / 5

GYIK

? Miért nem tudom törölni a pénzfelvételi kérelmemet?
Amennyiben „leadtál” azaz jóváhagytál egy pénzfelvételi kérelmet, akkor csakis addig tudod azt törölni, amíg feldolgozásra nem kerül. Egy adott pénzfelvétel törlésére rendszerint annak elindítását követően 1 napon (24 órán) belül van lehetőséged. Viszont, ha e-pénztárcára kérted a kifizetést, akkor könnyen előfordulhat, hogy a kérelmedet jóval korábban feldolgozzák, és ilyen esetekben már nem tudod azt törölni. Viszont az ügyfélszolgálat segítségét igénybe véve (bizonyos esetekben) a már feldolgozott kifizetési kérelmek is törölhetők.
? Egy ideje „Függőben” van a pénzfelvételem státusza, mi tegyek?
Amennyiben a megadott időintervallumokon belül a pénzfelvételed még nem került feldolgozásra, akkor vedd fel a kapcsolatot az Unibet ügyfélszolgálatának munkatársaival a honlapon található elérhetőségek egyikét használva. Kérjük, ne feledd, hogy csakis akkor vehetsz fel nyereményt / pénzt a belső egyenlegedről, ha azt megelőzően már hitelesítetted a számládat az operátor által kért dokumentumok feltöltése révén.
? Hogyan tudok pénz befizetni & kifizetési kérelmet leadni?
Ahhoz, hogy bármilyen pénzügyi tranzakciót végre tudj hajtani, először is be kell jelentkezned az e-mail-címeddel és a jelszavaddal az operátor rendszerébe (a desktopos vagy a mobil platformon).

Befizetés esetén csak annyi a teendőd, hogy a felhasználói ikon mellett lévő „Befizetés” gombra kattintasz, kiválasztod az egyik opciót / befizetési módot, megadod a befizetni kívánt pénzösszeget, és az egyéb infókat (pl. kártyaszám stb.), majd jóváhagyod a tranzakciót.

Kifizetés esetén is hasonlóan kell eljárnod, csak ez esetben a „Pénzügyek” menüből a „Pénzfelvétel” menüpontra kell kattintanod.

Az áttekintés szerzője

Attila Ferencz

Attila Ferencz

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

ferencz.attila@mightytips.hu

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése