Ezt a véleményt frissítették:

Vélemény írása

William Hill alternatív link

8.3/10

Előnyök:

 • Abszolút piacvezető a labdarúgás fogadási kínálatban.

 • Közel 30 ki- és befizetési lehetőség.

 • iOS és Android applikáció.

 • Folyamatos fogadási lehetőség a való életben történő egyéb eseményekre is.

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén!

ÉRTÉKELÉSEK

 • Használhatóság

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Bónuszok és promóciók

  7.5

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  9

A top focis bukméker a régisége ellenére sem számít élő kövületnek! Ez a vérprofi fogadóoldal minde fogadást és funkciót magyarul is a rendelkezésre bocsát, és néhány más hasonló oldallal szemben itt az sem jelent gondot, ha magyar IP-címről érkezel. Tehát nem kell és nem is szabad alternatív linkekkel és VPN-szerverekkel bajlódni, hogy ennek a valóságos sportfogadási intézménynek a megbecsült ügyfele lehess!

Az előkelő William Hill példája reménykeltő abban, hogy más patinás bukmékerek is nyitnak majd az Egyesült Királyságból a magyar piac felé. Ez nem volt mindig így. Hogy védje a sportfogadás bevételi forrását, a magyar Szerencsejáték Felügyelet évekig feketelistát vezetett a külföldi online játékterekről, és hatósági úton blokkoltatta őket. Ez addig tartott, amíg néhány szolgáltató bíróságon kiharcolta, hogy ez a gyakorlat uniós jogot sért.

William Hill alternatív link

Használhatóság

7/10

Sokak szerint a mamutok már régen kihaltak. De nem a sportfogadásban! Sőt, ott élnek csak igazán!

A William Hill fogadóiroda egy igazi őslény a szerencsejáték világában.

Ez a sportfogadó iroda 1934 óta működik, amivel egyedülálló tapasztalatuk gyűlt össze a sportfogadásban és más szerencsejátékok szervezésében!

Előnyök

Korlátozások

Nincs live chat az ügyfélszolgálathoz

Elérése

Esélyek

8/10

A William Hill magyar nyelven is elérhető oldalán napról-napra átböngész heted a legjobb oddsokat.

Más nagyobb fogadóirodákkal összehasonlítva, az OLBG 2020 márciusi felmérése szerint a rögbi- és amerikai foci, valamint a hokimeccsekkre a William Hill adta a legjobb oddsokat! Emellett jó kis szorzókat találhatsz itt akkor is, ha kosárlabdára vagy dartsra fogadnál.

Érdekes, hogy más irodákkal összehasonlítva a legszélesebb kínálatot jelentő labdarúgás területén csak 11%-ban volt a legjobb odds a William Hillé.

Fogadási margin

Labdarúgás

7.35%

Tenisz

7%

Kosárlabda

4.7%

Röplabda

7.8%

MMA

5.4%

Cybersport

7.4%

Átlagos fogadási margin:

6.6%

Mobil

9/10

Ha a magyar nyelvű oldalon mobilról böngészel, egy érdekes megoldással találkozhatsz.

Választhatsz, hogy a mobilra optimalizált angol nyelvű változatot vagy az asztali gépre szánt magyar változatot akarod-e látni.

Egyébként a mindennapi használat során egyikkel sem volt gond, a kérdést a kényelem vs. nyelvtudás fogja eldönteni. Ami a legfontosabb, a William Hill letöltés nélkül is kényelmesen és jól használható.

A fogadóiroda a fenti megoldásokon túl androidos és iOS-es alkalmazást is kínál. A William Hill magyar mobil app minden fontos funkciót megad neked ahhoz, hogy telefonon keresztül is sikeres sportfogadó legyél!

Fogadj, böngéssz és kövess meccseket élőben a telefonodon, akár élőképpel is!

Játszhatsz iOS appal

iOS appal

Több

Játszhatsz Android appal

Android appal

Több

Játszhatsz mobil böngészővel

mobil böngészővel

Több

Bónuszok és promóciók

7.5/10

A közel 100 éves működése során a William Hill mindent látott és kitanult a szerencsejáték-iparban, amit csak lehetett.

Tudja, hogy a játékosok becsábításához remek bónuszokat kell ajánlania, valamint a hűséges sportfogadókat is jutalmaznia kell.

William Hill üdvözlő bónusz

Természetesen a William Hillnél is kiválthatja az online kaszinók csodafegyverét, az üdvözlő bónuszt.

A tesztünk idején az újonnan regisztráló játékosok számára az első 10 font befizetése után 2×15 fontot ír jóvá az oldal az ingyenes fogadásokra.

Ennek kiváltása előtt mindenképpen olvasd el a részleteket, mert ez a bónuszt nem minden befizetési mód után adják meg.

További William Hill promóciók

Az üdvözlő bónusz mellett a valószínűleg nem győzöl majd válogatni az elérhető ajánlatok között!

Találsz majd olyat is, ami kifejezetten egy adott sportágra vonatkozik, de lehet látni bármilyen sportágra érvényes ajánlatokat is. Például ha

 • más fogadóirodánál jobb oddsra leltél? Semmi gond, jelezd a William Hillnek és ők megadják! Az oldal célja, hogy minden eseménynél a legjobb szorzókkal fogadj!
 • tuti tippet fogadtál egy kiválasztott eseményre? Szuper, de a William Hillnél néhány eseménynél még meg is duplázzák az oddsodat!
 • csak második lett a lovad a versenyen? Ne búslakodj, kérd vissza pénzt William Hilltől, és fogadj ingyen!

Érdemes időről-időre visszatérni erre az oldalra ellenőrizni az ajánlatokat, mert egyszerre akár 15-20 promóciós ajánlatot is be tudsz gyűjteni!

A fogadások típusai

9/10

Ha valaki a világon bárhol belerúg egy labdába, arra a William Hillnél valószínűleg lehet fogadni. És ez egyáltalán nem nagy túlzás!

Amióta az Egyesült Királyságban a múlt század végén feltalálták a focit, azóta fogadni is lehet rá! A William Hill fogadás fociban szinte verhetetlen.

Nincs a Földön még egy olyan bukméker iroda, ahol több 100 bajnokságra lehetne fogadni.

Emellett nagyon népszerű az Aranylabda-szavazás is, ahol az adott év győztesét lehet megtippelni.

És ha már specialitások, angol barátainknál nagy hagyomány a való élet eseményeire történő fogadás, és ilyeneknél a William Hillnél sincs hiány!

Fogadhatsz akár tévés tehetségkutatók nyerteseire, az Egyesült Királyság időjárására (!), de még a következő James Bondot alakító színész kilétére is.

Átigazolás Fogadás

motoGP

Kézilabda

Foci

F1

Lóverseny

Kosárlabda

Tenisz

UFC

Darts

Snooker

Jégkorong

Agárverseny

CS:GO

link

Megbízhatóság

10/10

A William Hill nem csupán egy fogadóiroda, hanem fogalom a szerencsejáték terén. A fogadóirodák ősatyja egy, az Egyesült Királyságban és Gibraltáron is licensszel rendelkező, szigorúan ellenőrzött vállalat.

A William Hill Magyarországon is elérhető, Az oldal a teszt készítésének idején nem szerepelt a Szerencsejáték-felügyelet által blokkolt oldalak listáján, ami azt jelenti, hogy a William Hill alternatív link nélkül is szabadon klikkelhető.

Az iroda a felelős szerencsejáték érdekében számos figyelemfelhívó kampányhoz csatlakozott. Már a regisztráció során felkínál játékosvédelmi korlátozásokat. A honlapon számos szakmai segítő szervezet elérhetősége, valamint a játékfüggőség elkerülését célzó információk is elérhetőek.

A William Hill egy igazi nemzetközi nagyvállalat, ezért joggal számíthatsz arra, hogy profi online rendszerekkel garantálják számodra a biztonságos és fair játékot!

Fizetési lehetőségek

7/10

A William Hillen gyakorlatilag csak úgy nem tudsz befizetni, ha a monitorhoz vágod malacperselyedet. Számos lehetőséged nyílik az egyenleged feltöltésére, de ez a normális, elvégre 2020-at írunk.

A William Hill befizetés terén nagyon sok szolgáltatóval szerződött le, hogy azt választhasd, amelyik a számodra a legkedvezőbb.

Befizetés

A William Hill befizetés terén nagyon sok szolgáltatóval szerződött le, hogy azt választhasd, amelyik a számodra a legkedvezőbb.

Az oldalon a számos bankkártyás, banki átutalás és internetes banki szolgáltatás mellett előre fizetett kártyás, sőt, hitelkártyás befizetés is elérhető a nem angol állampolgárok számára. A befizetések szinte rögtön megjelennek az egyenlegeden, a banki átutalások kivételével.

Kifizetés

Fontos tudni, hogy a William Hill kifizetés ugyanazon a módokon keresztül történhet, mint a befizetés. Előfordulhat, hogy a pénzmosás elleni törvények betartása miatt kis átfutással jutsz a pénzedhez.

Az oldalon az olyan, magyar játékosok körében is népszerű e-pénztárca szolgáltatások is jól használhatóak, mint a PayPal, a Skrill vagy a Neteller. Ezen kívül számos egyéb pénzügyi szolgáltató is elérhető a William Hillnél, mint az Eco, a Yandex vagy a Webmoney, de az utóbbiak esetében hosszabb, 2-4 napos átfutással kell számolnod.

Ha nem hitelkártyáról fizettél be Apple Pay számládra, itt azt is használhatod!

Ha az egyenleged alacsonyabb, mint a minimális kifizetési összeg, akkor ezt a maradék összeget ingyen leveheted a számládról. Részletekben viszont nem tudsz kiutalást indítani, ilyenkor az oldal figyelmeztet egy minimális kiutalási összeghatárra.

AlkalomIdőDíj
AlkalomIdőDíj

MasterCard

Neteller

PayPal

Skrill

Banki átutalással

5-99.000 GBPAzonnali0
5-99.000 GBP24 órán belül0
10 GBP24 órán belül0
5-80.000 GBP24 órán belül0
5-10.000 GBP1-5 munkanapon belül0
5-99.000 GBP3-5 banki munkanap0
5-5.000 GBP24 órán belül0
20-5.500 GBP24 órán belül0
5-80.000 GBP24 órán belül0
25-10.000 GBP5-10 munkanap0

Támogatás

9/10

Ha kérdésed van, a William Hillel főként írásban léphetsz kapcsolatba. Az oldalon van üzenetküldő funkció, de telefonon, sőt azingyenes Freephone vonalon is elérheted őket – ha épp nincs világjárvány.

A William Hill sportfogadás kapcsolat aloldalán felhívják a figyelmet arra, hogy a nagyszámú írásos megkeresés miatt jelenleg hosszabb, 48 órás határidővel válaszolják meg a beérkező üzeneteket.

A William Hill a kereshető FAQ (GYIK) szekcióban is rengeteg információt tesz közzé azért, hogy a tipikusan felmerülő kérdésekre a felhasználó maga is választ találjon.

Telefon

0800 085 6296

E-mail

support@willhill.com

Élő chat

Hozzáértés
Udvariasság
Válaszadási idő545

Ügyfélszolgálati információ utoljára frissítve:
16.11.2020

link

Összegzés

8.3/10

Nem szeretnénk túlragozni a dolgokat, a William Hill sportfogadási iroda az egyik legjobb a világon.

Ha imádod az európai sportágakat, akkor elég nehezen fogsz olyan eseményt találni, amire itt nem tudsz fogadni.

Mindezt ráadásul magyar felületen is megteheted! Ráadásul ha értesz angolul, hallgathatsz sport témájú podcast eket is.

Korlátozások

Bár a focis kínálat a William Hillnél tényleg gigantikus, az oddsok itt kevésbé versenyképesek.

Bár az ügyfélszolgálat készséges, nincs Live Chat funkció, így ha azonnal kell a válasz, magadra kell hagyatkoznod.

A William Hill vélemények szemléje során feltűnő, hogy mennyi fennakadás van az online kaszinó működésében.

A sportfogadási oldalt viszont mindenki számára csak ajánlani tudjuk, hiszen itt magától értetődő széles választék, a fair játék és az egyszerű kezelés!

Összegzés:

8.3/10

GYIK

? Biztonságos a William Hill oldalán fogadni?
Igen, az fogadóiroda közel 100 éves nemzetközi szerencsejáték-szervezési tapasztalattal és magas színvonalú technikai infrastruktúrával rendelkezik.
? Elérhető a William Hill sportfogadó oldala magyarul?
Igen, az oldalnak van magyar nyelvű változata is.
? Kínál a William Hill bónuszokat a játékosok számára?
Igen, többféle promóció érhető el az üdvözlő bónuszok tól az ingyenes fogadásokig.
? Elérhető a William Hill oldala Magyarországról?
A teszt készítése során az oldalon regisztrálni lehetett magyar IP-címről.
? Hogyan kereshetem meg a William Hill ügyfélszolgálatát?
A tesztünk során az ügyfélszolgálatot kizárólag e-mailen keresztül lehetett megkeresni.

Általános információ

Info_sidebar
CímWilliam Hill
Alapítási év1934
Telefon0800 085 6296
E-mailsupport@willhill.com
Felület nyelveItalian, Canada, Spanish, Russian, Finland, Poland, Chinese, French, English, UK + Ireland, Netherlands, Germany
Kifizetések MasterCard, Neteller, Skrill, PayPal, Banki átutalással
Fogadás típusok Foci, Tenisz, UFC, Lóverseny, Kosárlabda
EngedélyUKGC (UK Gambling Commission), GGC (Gibraltar Gaming Commission)

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

William Hill ‒ vélemény a játékosoktól

Kérjük értékelj egy bookmakert és küldd el véleményed

Megbízhatóság

0/10

Sor az előzetes meccsen

0/10

Esélyek

0/10

Sor az élőben

0/10

Kivétek

0/10

Támogatás

0/10

Bónuszok és promóciók

0/10

Mobil

0/10

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x