William Hill Fizetési Módok– Általános Ismertető

Előnyök

 • Abszolút piacvezető a labdarúgás fogadási kínálatban.

 • Közel 30 ki- és befizetési lehetőség.

 • iOS és Android applikáció.

 • Folyamatos fogadási lehetőség a való életben történő egyéb eseményekre is.

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Neteller
 • Skrill
 • PayPal
 • Banki átutalással

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünkben bemutatjuk neked, hogyan működik a William Hill kifizetés, azaz hogyan veheted fel a nyereményed. A Mightytips menüjéből elérheted a bukméker összes szolgáltatásának teljesenkörű elemzését.

Amiről szó lesz:

 • Hogyan kérd ki a nyereményed?
 • A legfontosabb infók a kifizetéssel kapcsolatban
 • Gyakran Intézett Kérdések

Hogyan indítsuk el a william hill magyar oldalán a kifizetést?

A kifizetés kezdeményezése azt jelenti, hogy nyertél, ezért mindenképpen egy jól induló folyamat! Ahhoz, hogy a nyereményedet a William Hill kifizesse, nem kell mást tenned, mint belépni a fiókodba a főoldalon található Belépek gomb segítségével. (Ha a weboldalt mobilról nézed, akkor a felső, sötétkék sávban találod.) Belépést követően a jobb felső sarokban, az egyenlegedre kattintva hozhatod elő az arra vonatkozó lehetőségeket – mint a fióktörténet, a William Hill befizetés vagy éppen a nyeremény kifizetésének indítása. Sajnos ez a menü még nem érhető el magyarul, így a Withdrawal menüpontot válaszd a kifizetéshez.

A rendszer ekkor jelzi számodra, hogy mekkora az egyenleged, amelyből kifizetést kérhetsz. Lehetőséged van arra, hogy kiválaszd, milyen formában kéred a nyereményed hozzád való eljuttatását – természetesen a William Hill valamennyi fizetési módszere rendelkezésedre áll.

Minden kifizetési kérvényt egyesével bírálnak el, de amennyiben például a bankkártyádra kérted a pénzt, akár percek alatt is megérkezhet.

William Hill fooldal
william hill mobil

Amit a kifizetésről tudni érdemes

Ahogy fentebb is írtuk, a William Hill közel 40 féle különböző be- és kifizetési módszert kínál. A lehetőségek tárháza ugyan látszólag rendkívül bő, azonban a 38 módszer közül lokációra, tulajdonképpen országra válogatja, hogy melyik az elérhető. Az átlagos magyar játékosok által kedvelt bank- és hitelkártyák, e-pénztárcák, és egyéb megoldások szerencsére mind rendelkezésre állnak. Egyedül a PayPal szolgáltatása hiányzik, ez azonban elsősorban a fizetési szolgáltató szerencsejátékot és sportfogadást kizáró szabályzatának köszönhető.

A Magyarországon elérhető módszerek a következőek:

 • Bankkártyák (VISA, Mastercard)
 • Hitelkártyák (VISA és Mastercard)
 • Skrill
 • Neteller
 • PaySafeCard
 • Eco
 • Banki átutalás
 • Kalibra

Mielőtt belemennénk a részletekbe, érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb bukmékerhez hasonlóan a William Hill is azt preferálja, ha ugyanazt a fizetési megoldást választod a befizetéshez, mint amit majd a kifizetéshez fogsz kérni.

A legtöbb sportfogadási oldal, amelyet külföldön üzemeltetnek, nem kéri az adataid, személyes igazolványaid ellenőrzését, azonban a William Hill – saját szabályzata alapján – ettől eltérhet akkor, ha a ki- és befizetés módszere különbözik, vagy az összeg átlép egy bizonyos nagyságot.

Magyar játékosként a másik fontos dolog, amelyet mérlegelned kell, hogy a William Hill nem biztosít forintos fizetést: a virtuális egyenlegeden sem tarthatsz a hazai pénznemben semmilyen összeget. A hozzánk talán legközelebb álló, kétféle választható pénznem a dollár és az euró.

Ennek megfelelően érdemes végiggondolni azt is, hogy ha nincsen e két deviza valamelyikében speciális devizaszámlád a bankodnál, akkor az átváltás költségei bizonyos fizetési megoldások esetén jelentősen magasabbak lehetnek. Ez természetesen az aktuális árfolyamon, illetve a bankoddal kötött szerződéseden múlik, így előzetesen nem tudjuk megmondani, hogy a banki átutalás, egy bankkártya, vagy éppen egy e-pénztárca lesz-e számodra a legolcsóbb megoldás.

Kifizetési idő

A William Hill nem tartozik a gyorsvonatok közé, ha a kifizetés ígért tempóját nézzük, de legalább realisták. Nem ígérnek vállalhatatlan tempót, hiszen a tranzakciókat nem ész nélkül végzik, hanem a mindent korrektül ellenőrizve.

A bankkártyák és hitelkártyák esetében a kifizetés érkezésének várható ideje 15 percen belüli, de legfeljebb 4 óra. Hasonló a helyzet az e-pénztárcák esetében is.

A PaySafeCard különleges eset, hiszen a feltöltőkártyára csak banki átutalással lehet visszajuttatni a nyereményeket, így ez 3-5 napot is igénybe vehet.

Sajnos a William Hill sem az Eco, sem a Kalibra fizetési megoldásai esetében nem nyújt tájékoztatást arról, hogy milyen határidővel vállalják a kifizetést.

A banki átutalás esetében a fentebb már írt 3-5 napot vállalják.

Kifizetési limitek

A bankkártyák esetében nem tudunk limitekről, így bármekkora nyereményt fel lehet venni. Az e-pénztárcákhoz viszont kapcsoltak ilyen határértéket: 99,000 angol fontnak megfelelő összeget (nagyjából 40 millió forintot) lehet egyszerre kivenni.

Kifizetési kérelmek

A kifizetési kérelmeid státuszáról a menüben, a Withdrawal requests pontban tájékozódhatsz.

A kifizetés költségei

A William Hill csak a banki átutalás és a PaySafeCard esetében számol fel költséget, amely 25 font, azaz nagyjából 10.000 forint. Az átlagos magyar játékos számára emiatt elsősorban a bankkártyás kifizetési módszert ajánljuk.

Hitelesítés

A regisztrációkor és a kifizetéskor sem kér a William Hill arra, hogy hitelesítsd életkorod és személyazonosságod személyes okmányaid bemutatásával. Azonban ha a be- és kifizetés módja különbözik, vagy átlépsz egy – nem ismertetett összeg nyerése esetén – speciális kategóriába, akkor a rendszer kérheti, hogy küldd el dokumentumaid másolatát.

 

william hill error

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com