William Hill Magyar Regisztráció és Belépés

Előnyök

  • Abszolút piacvezető a labdarúgás fogadási kínálatban.

  • Közel 30 ki- és befizetési lehetőség.

  • iOS és Android applikáció.

  • Folyamatos fogadási lehetőség a való életben történő egyéb eseményekre is.

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Neteller
  • Skrill
  • PayPal
  • Banki átutalással

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön tartózkodási helyén


Ezt a véleményt frissítették:

Jelen cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a William Hill regisztráció Magyarország folyamatairól. Ha velünk tartasz az alábbi bekezdésekben, akkor megtudhatod, hogy milyen adatokra lesz szükséged saját fiók létrehozásához és a belépéshez.

A regisztráció segítség során minden egyes lépést ismertetni fogunk, és leírjuk, hogy mire kell odafigyelned, hogy ne akadj el a műveletek során. A regisztrációs űrlapokat a fejlesztők úgy készítették el, hogy logikusan legyél rajta végigvezetve. Felhívjuk majd figyelmedet a leggyakoribb hibákra, melyeknél mégis számos felhasználó elvérzik, hogy neked ezekkel már ne kelljen bajlódni. Ugorj a következő blokkra, és tanulmányozd át, hogy pontosan mire kell felkészülnöd, ha a regisztrációra adod a fejed. Minden esetben a regisztráció ingyenes.

william hill home

Hogy zajlik a William Hill bejelentkezés?

Az William Hill használatához Magyarországról nem kell alternatív regisztráció. Ha beírod a géped böngészőjébe a hivatalos URL-t, akkor elérhetővé válik az oldal és annak teljes funkcionalitása. Azt érdemes feljegyezned, hogy ugyan jelenleg egy magyar nyelvű landing page fogad kezdőoldalként, de egyébként az irodának csak angol nyelvű felülete van. A magyar játékosoknak ezért fel kell készülni, hogy a sportfogadási paletta és az oldal működése angol nyelven érhető el. Tehát csak akkor kezd el használni a William Hillt, ha megvan a minimális angoltudásod ahhoz, hogy használni tudj egy ilyen felületet.

Mivel jelenleg csak egy minimális magyar leírás található az oldalon, ezért a legtöbb hasznos információt az általunk összerakott infókból tudod elsajátítani. Esetleg megpróbálkozhatsz azzal, hogy aktiválsz egy böngészős fordító bővítményt, amely automatikusan le tudja fordítani az oldal tartalmát. Ha esetleg már van régebbről regisztrált fiókod, akkor a bejelentkezéshez elég a felhasználóneved és a jelszavad.

A belépés egyébként egészen könnyen megvalósítható, mivel nem szükséges hozzá semmiféle William Hill alternatív link, ami akár naponta vagy hetente is változhat. Jelenleg azonban nem szükséges alternatív belépés, mivel a magyar hatóságok nem korlátozzák az iroda szolgáltatását. Furcsa is lenne, hiszen a William Hill egy teljesen megbízható és sok-sok évtizede működő profi bukméker iroda!

william hill login

Regisztráció

A William Hill mobilon

Ha esetleg már teljesen áttértél az okostelefon használatára, és a legtöbb szolgáltatáshoz applikációt, vagy mobilböngészőt használsz, akkor a William Hill ebben is jó partner lesz. A sportfogadás a 21. században egyre inkább átterelődik a mobilos megjelenés és applikációk világába, amely megkönnyíti a dolgod. Nagyon gyorsan elnavigálhatsz valamelyik kedvenc böngésződben a kezdőoldalra, és ott könnyen megtalálod a belépési vagy regisztrációs űrlapokat.

Ha a lehető leggyorsabban szeretnél belépni a felületre, akkor érdemes a böngésződ belépési adatokat mentő funkcióját kihasználni. Így teljesen automatikus lesz a belépés, automatikusan be lesznek írva a megfelelő mezőkbe a belépési adataid, ezért csak egy gombnyomásra van szükséges, és már be is vagy logolva. Ha esetleg mégsem szeretnéd ezt a funkciót állandóan használni, akkor visszavonhatod a beállítást, és legközelebb ismét be fog kérni minden adatot tőled a rendszer.

William Hill regisztrációs link

A bukméker iroda regisztrációja két fontos űrlap kitöltéséből áll. A kezdő popup indításához kattints valamelyik regisztrációs linkre a cikkben, amely automatikusan elnavigál téged a megfelelő regisztrációs felületre. Amiatt nem kell félned, hogy ezek a linkek nem működnek, mivel mindig frissítjük őket, ha esetleg bármi változás lenne az elérésben. Persze ilyenekkel nem nagyon kell számolni egyelőre, de ha mégis bekövetkezik a váratlan, itt mindig megtalálod majd az aktuális elérést.

Sajnos néhány évvel ezelőtt több példa is volt rá, hogy egyes irodák nem voltak elérhetők. Ekkor a felhasználóknak alternatív megoldások után kellett kutatni, például más domainek után, mint a hivatalos. Így meg lehetett kerülni a magyar hatóságok korlátozásait, és elérhetővé váltak az irodák fogadási kínálatai. Szerencsére manapság már nem nagyon kell ilyen megoldáshoz folyamodni, főleg nem a William Hill esetében. Persze, ha szükséges lenne ilyen linket használni, akkor erről értesülnél ebből a cikkből, így innen bármikor elérhető lesz az iroda bejelentkezési oldala.

Regisztráció

A William Hill regisztráció menete

A regisztráció első űrlapján olyan személyes adatokat kell megadnod, mint a megnevezési előtag, teljes név, születési dátum, e-mail cím, mobiltelefonszám és cím. Ezeket az adatokat nagyon pontosan add meg, mivel a későbbiekben lehet olyan ellenőrzési folyamat, ahol igazolnod kell őket. Tehát valamilyen személyes dokumentumot kell majd feltöltened és ott egyezniük kell az adatoknak.

william hill register 1

Persze ez nem egyből a regisztráció során, hanem majd később jöhet szembe. Egyelőre csak arra koncentrálj, hogy a kért adatokat helyesen add meg. Ezután még el kell olvasnod és fogadnod az Általános szerződési feltételeket, melyben egy részletes szabályzatot találsz az oldal működéséről. Ezek az adatok mind kötelezőek, ha valamelyiket kihagyod, akkor nem tudsz továbblépni a következő űrlapra.

william hill register 2

A második űrlapon egy a William Hill bejelentkezéshez szükséges felhasználónevet és jelszót kell megadnod. Itt a jelszónál kiválaszthatod, hogy mutassa-e a beírt jelszót vagy sem. Ez azért lehet hasznos, mert így tudod ellenőrizni, ha véletlenül elírnál valamit. Egy biztonsági kérdést is ki kell választanod, amire neked kell megadni a helyes választ. Ez majd a későbbiekben lehet hasznos, ha esetleg elfelejtenéd a belépési adataidat. Ekkor a biztonsági kérdésre történő helyes válasszal újra beenged a rendszer. Szóval ajánlatos ezt is biztos helyre elmenteni.

william hill register 3

Ki kell választanod a pénznemet is, amiben zajlik majd a sportfogadás. Mivel HUF még nem választható, ezért vagy az EUR-t vagy az USD-t ajánljuk. De persze választhatsz még néhány egyéb pénznemet is függően attól, hogy milyen online pénztárcád van például. Ha rendelkezel valamilyen egyéb devizás bankszámlával, vagy bankkártyával (euróalapú erősen ajánlott), akkor érdemes azt választani. Mégpedig azért, mert így megspórolhatod a be-és kifizetéseknél az állandó átváltások költségét.

william hill register 4

A következő beállításg egy befizetési limit meghatározása. Ennek lényege, hogy korlátozhasd a sportfogadásaidra költött összeget. Napi, heti vagy havi limitet is beállíthatsz, illetve ezekhez egy konkrét összeget. Ha az adott időszak alatt esetleg többet szeretnél befizetni a számládra, mint a korlát, akkor a rendszer ezt nem fogja engedni. Így tudod szabályozni, hogy ne ess túlköltekezésbe, és csak tényleg annyit fordíts a szerencsejátékra, amennyit megengedhetsz magadnak.

A regisztráció során még nincs regisztrációs bónuszkód opció, úgyhogy ezt csak más felületeken tudod beírni, ha netán rendelkeznél ilyennel. A sikeres adatok megadása után fogsz kapni egy visszaigazoló üzenetet az e-mail címedre. Ebben lesz egy megerősítő link, melyre rá kell kattintanod. Ez azért szükséges, mert így fogod tudni igazolni, hogy valóban te regisztráltál, illetve hogy valós a regisztrációs igényed. Ezzel aktiválod a fiókodat, és elérhetők lesznek a William Hill szolgáltatásai.

Regisztráció

Tekintsük át mobil regisztráció tudnivalóit!

Amennyiben mobilról szeretnéd elvégezni a regisztrációt, akkor semmilyen extra műveletet nem kell elvégezned. A fentiekben leírt adatokat kell az adott sorrendben megadni és ügyelni arra, hogy mindent helyesen pötyögj be. Esetleg annyira érdemes figyelned, hogy a kis kijelző és a kisebb nyomógombok miatt könnyebben el lehet írni dolgokat. Inkább duplán ellenőrizd az adataidat, hogy a későbbiekben ne legyen eltérés, ha személyes iratokkal is meg kell erősíteni a regisztrációd. Ha erre kerül sor, akkor legyél biztos abban, hogy a nevedtől kezdve a lakcímedig minden egyezik. Ha ez nincs így, akkor sok fejfájást okozhat, míg módosíttatod az adatokat az irodával, ezért ajánlott ezt a felesleges utánajárást megspórolni.

Regisztráció bónusz

A sportfogadó irodák előszeretettel szokták üdvözölni az új játékosaikat egy-egy nyitó ajánlattal. Ezek általában az első befizetéshez kapcsolódó 100%-os ajánlatok, melyekkel tulajdonképpen egy bizonyos összegig megduplázhatod a kezdő tőkédet. Most ilyennel nem találkozhatsz a William Hill felületén, viszont rengeteg egyéb bónusszal kecsegtetnek, ha a sportfogadási szolgáltatását veszed igénybe az oldalnak. Az aktuális ajánlatokról a Promóciók aloldalon találsz részletes leírást, ahol tájékozódhatsz minden kapcsolódó információról. Megtudhatod, hogy milyen feltételekkel, milyen sportágban milyen összeggel használhatók ki a bónusz ajánlatok. Ezeket érdemes gyakran figyelemmel követni, mert egy-egy nagyobb világesemény alkalmával újabb és újabb lehetőségek kerülnek fel a kínálatba.

William Hill regisztráció hiba

A regisztráció során számos olyan hibába bele lehet futni, amelyek kis odafigyeléssel elkerülhetők. Az egyik legfontosabb dolog, hogy minden mezőt, amit az űrlapon találsz, tölts ki helyesen. Figyelmeztetni fog a felület, ha esetleg valamit kihagynál, méghozzá piros színnel és keretezéssel. Ha nem tudsz továbbmenni, akkor az űrlapon keresd meg a hiányzó adatot, amit nem adtál meg. Ezt főleg a mobilodon érdemes nagyobb figyelemmel megtenni, mert a képernyőn nem biztos, hogy elfér minden beviteli mező. Lehet, hogy az az adat, amit elfelejtettél kitölteni, csak felfelé görgetéssel fog látszódni. Tehát ha nem görgeted végig az űrlapot, akkor hiába nyomogatod a tovább gombot, nem fog továbbengedni a rendszer.

william hill register error

A másik fontos, hogy az e-mail címedet és a telefonszámodat maximális pontossággal add meg. Ha ezeknél hibát vétesz, akkor a rendszer visszaigazoló üzenetei nem fognak célba érni, és nem fogsz tudni belépni a fiókodba. Ilyen esetben keresd fel az ügyfélszolgálatot, és egyeztesd az adatokat, mert valószínűleg a helyes e-mail címmel sem fog engedni a rendszer regisztrálni, hiszen a többi adatod megegyezik egy már létrehozott felhasználóval.

A William Hill regisztráció törlése is megoldható, ha külön jelzed ezt az ügyfélszolgálaton vagy a felhasználói profilodon. Ennek végrehajtása nem igényel különösebb procedúrát. Bármikor megvan hozzá a jogod, hogy megszüntesd a profilodat, ha már úgy érzed, hogy nem szeretnél többet az oldalon fogadni.

Regisztráció

2 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

GYIK

? Miért nem változtathatom a kifizetési módokat?
A pénzed biztonságának megőrzése érdekében a bukméker különféle intézkedéseket alkalmaz. Ha a fiókodhoz egyetlen fizetési mód van összekapcsolva, akkor a pénzösszeget mindig ugyanarra a fizetési módra visszatérítik. Ha nem ez nem lehetséges, akkor a kifizetést átutalást banki átutalással teljesítik. Ekkor megkérhetnek, hogy küldj el nekik néhány személyazonosító okmányt.
? Hogyan tudok további befizetési módokat hozzáadni számlámhoz?
Jelentkezz be, és kattints a "Deposit" gombra. Mobilon ezután kattints az "Add Method" gombra. Válaszd az "Other Methods" lehetőséget, és add hozzá a szükséges részleteket. Most be kell fizetned, kattints a "Deposit" gombra. A tranzakciót feldolgozzák hamarosan, az egyenleged pedig ennek megfelelően frissül, és egy új fizetési mód fog hozzáadódni a listához.
? Mi az a promóciós kód, és hogyan használhatom?
Előfordul, hogy William Hill új ügyfeleknek kínál lehetőséget a számlanyitására, minősítő fogadás lebonyolítására és ingyenes tét vagy ingyenes fogadás megszerzésére. A hirdetések megadnak egy „promóciós kódot”, amelyet meg kell adnod a fiók létrehozása során.

Írd be a kódot, kattints a “Redeem” gombra, és folytasd a regisztrációval. Amint a fiókod jóváhagyásra kerül, meg kell tenned egy minősítő fogadást, hogy megkapd az ingyenes fogadást.
? Mivel tudom korlátozni a játékomat?
Elsőként a befizetési limiteket tudod beállítani. Itt napra, hétre vagy hónapra beállíthatod, hogy legfeljebb mekkora összeget engedélyezzen befizetni a portál. Használhatod a termékblokkolást, így csak bizonyos szolgáltatásokból zárod ki magad.

Azt is beállíthatod, hogy bizonyos időközönként jelezzen a rendszer, hogy túl sok ideje vagy már bejelentkezve. Az önkizárás azt jelenti, hogy bizonyos időszakra teljesen letilthatod magad és kizárhatod magad a fiókodból.
? Mivel tudom hitelesíteni a fiókomat?
Elsőként az operátor leellenőrzi a lakcímedet, melyet a regisztrációkor adtál meg. Ha ez megtörtént, akkor egy befényképezett másolatot fognak kérni a következők egyikéről: vezetői engedély mindkét oldala, útlevél fotóval, személyi igazolvány, vagy esetleg más dokumentumok.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com