Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Jégkorong fogadás Stratégia és Taktika

Frissítve:

Az aktuális cikkünkben jégkorong fogadás trükkjeit járjuk körbe. Ha nagy jéghoki kedvelő vagy, ha csak most ismerkedsz a jégkorong fogadási piacokkal és azok használatával, akkor tarts velünk!
Itt kitérünk olyan pontokra, mint a mérkőzés előtti fogadás, a döntetlenek szerepe vagy az élő fogadások tudnivalói. Megtudhatod, hogy mi mindenre fogadhatsz egy-egy jégkorongmeccs kapcsán. Tovább kitérünk arra is, hogy milyen fontos tényezőket kell figyelembe venned a jéghokihoz, hogy kiválaszd a megtippelendő meccseket a jégkorong gól fogadás során. Ezek összessége jelenti majd azt, hogy milyen sikeres leszel a jégkorong sportfogadás világában.
jegkorong

Jégkorong

Tekints át néhány jégkorong fogadási tippet!

Talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen online fogadóirodánál nyitsz számlát, hiszen sok tényezőn múlik a sikeresség. Egy jó összegzést találsz ezen az aloldalunkon, ahol a jégkorong fogadás oldalak listáját találhatod meg. Mivel egy népszerű sportágról van szó, ezért a jégkorongban szélesek a választási lehetőségek, a kínálat szinte mindenhol kiváló! Specializálhatod magad bizonyos nemzetek bajnokságaira, így jobban tudsz összpontosítani az adott mérkőzésekre. Ha kevesebb mérkőzést kell követned, az sokkal egyszerűbbé teheti a dolgod.

A magas szorzók nagyon fontosak a fogadóirodákat tekintve, így először érdemes azt górcső alá venni, hogy melyik bukméker adja a legjobb odds-ot. Akár azt is megteheted, ha több megfelelőt is találsz, hogy egyszerre több helyre regisztrálsz be, és mindegyiken kipróbálod a jégkorong fogadás lehetőségeit. Ehhez persze szükséged lesz némi tőkére is, amiből nem biztos, hogy rögtön az elején sokat szeretnél beáldozni, ezt mi nem is ajánljuk.

Fontos, hogy élő fogadási opció is legyen a jégkorongmeccseknél, mert az sokat segíthet a fogadásoknál. Szerencsére a jégkorong sportfogadás a legtöbb bukmékernél kiemelt szerepet kap, ezért sok helyen nem csak élő fogadást, hanem élő stream lehetőséget is találsz!

Használd a cashoutot!

Az azonnali kivét vagy korai kifizetés sok esetben meg tudja könnyíteni a dolgod. Ennek lényege – amit egyébként angolul “cashout”-nak hívnak – hogy még idő előtt ki tudod venni a tétednek egy bizonyos részét a fogadási piac aktuális állásának megfelelően. Ha már elindult a mérkőzés és úgy alakul a meccs, ahogy előzetesen megtippelted, akkor valószínűleg profitot tudsz elérni anélkül, hogy megvárnád a meccs végét. Viszont ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor kisebb veszteséggel, de még ki tudsz szállni, mielőtt a teljes téted elmenne. Erről jó, ha előzetesen tájékozódsz az adott irodánál, mert sok fejfájástól meg tud védeni ez a funkció.

Az élő streamelés legnagyobb előnye, hogy olyan, mintha ott lennél a mérkőzésen, és minden eseményt a saját szemeddel láthatsz! Ha nem elég számodra a statisztika, hanem érdekel az is, hogy milyen képet mutat a meccs, akkor hasznos lesz a videós közvetítés. Ezekben az esetekben a jégkorong élő fogadási lehetőségeivel tudsz játszani. Ez sem érhető el minden bukmékernél, ezért tájékozódj a lehetőségekről ebben a tekintetben is, mert nagyon megkönnyítheti a jégkorong fogadás menetét.

Megbízható bukmékerek online sportfogadáshoz

 1. 4

  Bet365

  8.2 / 10

  Akár 15.000 Ft fogadási kredit

  18+T&C apply, BeGambleAware.org

  Áttekintés Fogadj most

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Jéghoki fogadás

A fogadás jégkorongra közel sem tekinthető egyszerű feladatnak, hiszen egyrészt csapatsportról van szó, másrészt háromesélyes egy mérkőzés. Sőt, a jégkorongban gyakori, hogy a döntetlennél nem ér véget a találkozó, hanem hosszabbítás és szétlövés (shootout) is következhet, ami tovább bonyolítja a végkimenetelt. Ebből fakad például, hogy bizonyos esetekben egy mérkőzés végi döntetlennél nem fognak ész nélkül támadni a csapatok, hiszen a hosszabbításban is meg lehet nyerni egy mérkőzést. Láthatod, hogy sok olyan tényező és esemény van, ami fogadási tétel lehet. Most bemutatjuk, hogy melyek a legjelentősebb jégkorong sportfogadás lehetőségek:

 • Mérkőzés végkimenetele
 • Hendikep végeredmény
 • Harmad fogadások
 • Gólok, gólszerzők
 • 10 perces fogadások

A mérkőzés végkimenetele

A tradicionális fogadás a mérkőzés végeredményére történő tippelés. Ez minden sportágban magától értetődő, így a jéghokinál is. Csakhogy a jégkorongnál gondolni kell a hosszabbításra is, ugyanis itt mindenképp győztest hirdetnek. Persze ez is változhat bajnokságonként, hogy pontosan mi a szabály. A lényeg az, hogy az 1X2 mellett tippelhetsz úgy is, hogy a döntetlent kiveszik ebből a hármasból, és akkor már csak a hazai vagy vendég győzelemre tehetsz. Tehát például a hazai győzelem az lefedi a hosszabbításos és a szétlövéses hazai győzelmet is, valamint a rendes játékidő set is.

Hendikep végeredmény

A jól ismert hendikep fogadás nem hiányozhat a jégkorongból sem. Ezt azért találták ki, hogy az esélytelenebb csapatot néhány góllal megtámogatva már kiegyenlített szorzókat lehet kialakítani. Egy hosszú távú jégkorong fogadás stratégia építhető például a hendikep fogadásokra, amennyiben jól meg tudod tippelni a győzelmi esélyeket a jéghoki sportfogadók asztalánál. Például ha az egyik (A) csapat köztudottan magasabb teljesítményt szokott nyújtani, mint a másik, akkor a gyengébb élvonalból érkező (B) csapatnak a fogadóirodák megelőlegeznek pár gólszámot az eredményhez, ezzel pedig fordulhat a fogadásod szerencséje: ugyanis ebben az esetben akkor nyerhetsz, ha a hendikep kimenetelre (1:2) fogadtál.

Harmad fogadások

Mivel a jégkorongmérkőzések játékrészei harmadokra vannak osztva, ezért a bukmékerek minden harmadot egy mini meccsnek fognak fel. Így többnyire egy harmadra vetítve is megfogadhatod azokat az eseményeket, amelyeket egyébként a teljes mérkőzésre találtak ki: például a gól over/under fogadások, a harmad győztese, esetleg harmad hendikep fogadások. Ezek azért lehetnek hasznosak, mert akár egy mérkőzésen belül is működtethetsz egy stratégiát. Például ha harmadonként megfogadsz egy bizonyos gól over-t, akkor ha az első harmadban még nem jön össze, akkor megteheted a következőt, és így tovább. Ezt persze sokkal részletesebben kell magadnak kidolgoznod a jéghokihoz, hogy a következő meccsre tovább viszed-e a tétemelést, vagy elkönyveled veszteségnek, ha a megtett gólszám háromszor egymás után sem jön be.

Gólok, gólszerzők

A jégkorong abból a szempontból eseménydúsabb, mint mondjuk a futball, hogy átlagban több gól esik. Ezért nagyon népszerűek a gólra fogadások. A jéghoki fogadáshoz szokásos over / under (alatt-felett) fogadások mellett adott játékosra is fogadhatsz, hogy betalál. Kipróbálhatod magadat azon a piacon is, ahol mindkét csapat gólszerzésére fogadhatsz. Ekkor az adott csapatok góljainak összpont számát is megtippelheted. Ehhez érdemes megismerkedned a csapatokkal és tagjaikkal - keresd őket a social media felületeken, és kövesd nyomon a pályájukat, teljesítményüket - ezáltal naprakész lehetsz azzal, várhatóan hogyan fognak teljesíteni az elkövetkező meccseken! A gólra épülő jégkorong fogadás nagyon hasznos lehet, ha megfelelően ki tudod elemezni a csapatokat a gólerősség szempontjából.

10 perces fogadások - A villámfogadók sportja

Mivel egy gyors lefolyású és eseményekkel teli sportágról beszélünk, ezért nem véletlen, hogy a jéghokiban megjelentek a 10 perces fogadási piacok. Ez azt jelenti, hogy a megjelölt 10 perc eseményeire fogadhatsz, akár eredmény, akár góllövés szempontjából. A 10 perces sávra nagyon figyelned kell, mivel gyorsan elindul a következő, és lemaradhatsz egy adott piacról. Természetesen ez a lehetőség főleg az olyan bukmékereknél lesz elérhető, ahol lehetőség van az élő fogadásokra. Továbbá az sem árt, ha élőben streamen vagy televízión tudod követni az eseményeket, mert csak úgy tudsz megalapozottan dönteni.
jegkorong

Mi az, ami segít a döntésben a meccsek kiválasztásánál?

Természetesen számos tényezőt bele kell kalkulálnod a meccsek kiválasztásánál, hogy megtaláld a tökéletes tippet. Több úton is el lehet indulni, ami annak a függvénye, hogy mi a stratégiád. Ha például mérkőzés előtti piacokon szoktál fogadni, mondjuk over (felett) gólokat, akkor érdemes olyan csapatokat keresni, akik gólzáporban erősek. Mivel kettőn áll a vásár, ezért a párharc mindkét tagját meg kell vizsgálnod, hogy még biztosabb lehess a dolgodban.

Ha inkább az élő fogadásokat részesíted előnyben, akkor a mérkőzés statisztikái alapján tudsz döntéseket hozni. Persze itt is segíthet a meccs előtti elemzés, de ez akár félre is vihet. Szóval nem magától értetődő a történet, így inkább arra buzdítunk, hogy keresd azokat a mintákat, amelyek a sikeres tippeket hozzák számodra. Ne próbálj belelátni semmit a meccsekbe. Ha nem úgy zajlanak az események, ahogy szeretnéd, akkor nem érdemes fogadni, és lehet tovább keresgélni. Így biztosan nem fogsz nagyot bukni.

Fontos, hogy kizárd az érzelmeket, hiszen azok nem jó tanácsadók a jégkorong fogadás stratégiára. Sokkal megalapozottabb és indokoltabb döntéseket fogsz hozni, ha csak a tiszta számokra és statisztikára hagyatkozol. Így hosszú távra tudsz levonni hasznos következtetéseket.

Ha csak érzelmi alapon játszol, akkor lehet, hogy pár napig vagy hétig sikeres leszel, de hosszú távon nem fogod tudni eldönteni, hogy csak a szerencse vagy a stratégia az, aminek köszönheted a sikert. Ugyanez fordítva is igaz: ha veszteséges leszel, akkor szintén nem fogod tudni megindokolni, hogy mégis miért lett ez az eredmény.

Érdemes közelről megvizsgálnod néhány bajnokságot, hogy azokra milyen események és statisztikai mutatók a jellemzők, s csak ezután belevágni a jéghoki fogadás rejtelmeibe. Ha például az átlag 6.5 gólos mutató fölötti meccsek a jellemzők, akkor érdemes lehet ezt a piacot egy kicsit jobban górcső alá venni.

Ha azt tapasztalod, hogy elég sok a döntetlen más bajnokságokhoz képest, akkor lehet, hogy arra kéne egy picit ráfeküdni. Megnézheted, hogy mely csapatok játsszák és miért a döntetlenek nagy hányadát. Ezekből a megfelelő mennyiségű mérkőzés kiértékelése után már le tudod vonni a szükséges következtetéseket. És ne feledd, hogy egy jól bevált jégkorong stratégia bevetése hosszú távon sokat hozhat a konyhára. Ezért érdemes elolvasnod az online sportfogadás világával kapcsolatos minden egyes cikkünket!

 

Mit tudtál meg a jégkorong sportfogadás világáról?

Ez a cikk itt nem a jégkorong sportfogadás Szent Grálja, de hasznos tényezők és gyakorlati szokások elsajátításával már el lehet érni sikereket. Ehhez persze idő és sok-sok tapasztalat kell, főleg ha kezdő sportfogadó vagy. Ebben az esetben a legfontosabb tanácsunk, hogy először mint külső szemlélő csak figyeld az adott sportág mérkőzéseit vagy a kiszemelt bukméker iroda odds-ait, kínálatát, funkcióit. Ha hosszabb töprengés után arra jutsz, hogy egy adott iroda számodra megfelelő felület lehet, mint a jégkorong sportfogadás műveleti terepe, akkor nincs más hátra, mint belevágni a hosszú távú profitért!

GYIK

? Élőben is lehet jégkorongmérkőzésekre fogadni?
A bukmékerek szinte mindegyike lehetőséget nyújt arra, hogy élőben is fogadhass jégkorongra. Ezeket az első sportágak között fogod megtalálni, hiszen a jégkorong egy igen népszerű sportágnak számít a sportfogadás világában.

Rengeteg fogadási piacot találsz mind a mérkőzés előtti, mind pedig a mérkőzés alatti élő listákban is. Akár német, orosz, vagy amerikai jégkorongra szeretnél fogadni, ezekre jó eséllyel fogsz találni online bukmékert is.
? Milyen over / under piacokat találok a jégkorongmérkőzéseken?
Számos lehetőség közül választhatsz jégkorong esetében is. Az egyik leggyakoribb piac a mérkőzés over / under, aminek határvonala 6.5 körül mozog, ami a focinál 2.5. Tehát itt lehet egy éles vonalat húzni, ahol a meccsek közel fele under és másik fele over-rel végződik.

ogadhatsz akár harmadokra is, vagy pedig külön csapatokra is. De akár azt is megfogadhatod, hogy a következő 10 percben 1.5 vagy 2.5 over / under lesz a gólok száma.
? Érdemes külön bajnokságokra specializálódni?
Abszolút, sőt, ajánlott is! Így lehetsz egy egyedi pontvadászat szakértője, ami nagyban megkönnyíti a későbbi dolgod. Sokkal könnyebb egy liga mérkőzéseire és csapataira koncentrálni, mintha egyszerre egy teljes kontinens bajnokságaira.

Így jobban elmélyedhetsz a statisztikákban, és könnyebben tudsz reagálni a korábbi mérkőzésekre. Akár fejben tarthatod a fontosabb eseményeket, és még játékos szinten is ismerni fogod az adott bajnokságot!
? Milyen speciális szabályokra kell figyelni például a focihoz képest?
Az egyik fontos eltérés, hogy sokkal több gól esik, mint focimeccseken, ami elsőre szokatlan lehet, ha még sosem fogadtál hokira. Fontos még, hogy bajnokságonként eltérhet a rendes játékidő döntetlenjének elbírálása.

Ez azt jelenti, hogy míg az egyik bajnokságban döntetlen után automatikusan hosszabbítás következik, addig máshol vége van a mérkőzésnek, vagy akár rögtön büntetőpárbaj következik.
? Élő stream lehetőség is van például NHL-nél?
Igen, sok bukméker olyan kiterjedt szolgáltatással rendelkezik, aminek része az élő stream is. Több helyen akár az NHL mérkőzéseit is követheted, de a nagy átlag az európai topligák meccseit tűzi ki műsorára. Érdemes előbb tájékozódnod az irodák között, és ha megvan a nyertes, akkor regisztrálni az adott szolgáltatóhoz.

2 értékelés, átlag 5 / 5

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése