Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Tenisz fogadás Stratégia és Taktika

Frissítve:

Cikkünk célja, hogy megmutassa mik a tenisz sportfogadás kapcsolódó legfontosabb tudnivalói. Ha szeretnél a tenisz fogadás specialistájává válni, akkor tarts velünk a következő bekezdésekben!

Persze nem egy nyerő taktikát vagy stratégiát fogjuk itt leírni, de pár hasznos tanácsot biztosan találsz. Olyan alap tudnivalók és megközelítések kerülnek felsorolásra, aminek használatával felturbózhatod a profitod, és biztos keretek közé terelheted a tenisz sportfogadás tevékenységed.

Népszerű versenyek

EA sportág egészen egyedi atekintve annak versenynaptárát és összetételét. Minden évben több száz olyan versenyt szerveznek, amelyek megjelennek a fogadóirodák kínálatában is.

tenisz stratégia

Hazánkból sok jelentős versenyt nem lehet felmutatni, viszont a Grand Slamekről biztosan hallottál már ismered te is, még akkor is, ha nem vagy szakértője a tenisznek. Ezeken kívül számos jelentős versenysorozat található a bukmékereknél, melyeken a legjobb játékosok vagy a kevésbé ismertek is megmérettetik magukat.

Ha nem vagy specializálva a teniszre, akkor érdemes csak a népszerűbb versenysorozatokat figyelemmel követned.

Top tenisz fogadó oldalak ▶ Olvass tovább

A Davis- kupa mérkőzések, az ATP és WTA versenyek halmazából rengeteg meccset találhatsz időszakosan az egész évre elosztva. Ez nem úgy működik, mint a futballnál, hogy egész évben tart a szezon, és folyamatosan játszanak a játékosok.

Van egy egész éves versenynaptár, melyben megtalálhatod egész évre előre, hogy hol milyen szintű versenyt fognak rendezni, így előre felkészülhetsz a tenisz fogadás kapcsán arra az 1-2 hétre, amíg zajlanak a mérkőzések. Ezért fontos, hogy tudj számolni előre a versenyek ütemezésével.

További jelentős megmérettetések még az ATP Masters, a Világbajnokság, vagy akár az Olimpia.

Az olimpia persze ritkábban kerül megrendezésre, mint a többi, de érdemes észben tartani, hogy ott is indulhatnak a nagyágyúk, így színvonalas mérkőzésekre lehet fogadni – ugyanúgy, ahogy a top 10-es játékosokat felvonultató Masters és Világbajnoki versenysorozatokon.

Tenisz fogadási piacok, amelyek Magyarországon elérhetők

Ha csak most találkozol először a tenisz fogadási piacaival, akkor előbb ismerkedj meg néhány népszerű tenisz fogadás típussal, melyeket a legtöbb irodánál megtalálsz.
Tudd meg, hogy a mérkőzés nyertese, szett nyertese, pontos szett arány piacok esetében milyen eseményekre fogadhatsz és milyen profittal számolhatsz.

Tenisz fogadás Stratégia

Tudd meg, hogy a mérkőzés nyertese, szett nyertese, pontos szett arány piacok esetében milyen eseményekre fogadhatsz és milyen profittal számolhatsz.

MasterCard – Ajánlott tenisz fizetési mód a a tenisz fogadás oldalakon ▶ Olvass tovább

Az egyik kiemelendő szempont a tenisz sportfogadás kapcsán, hogy ebben a játékban nem létezik döntetlen.

Tehát mindenképp lesz egy nyertes a mérkőzés végén. Ha csak eredményre szeretnél tippelni, akkor ennyivel előnyösebb helyzetben vagy, hiszen itt nem kell a remi lehetőségével számolnod, mint például a labdarúgásnál.

Ez persze nem jelenti azt, hogy lényegesen kevesebb piacra tudnál fogadni, inkább csak egyszerűsíti a döntési helyzeteket.

A a modern sportfogadás egyik legnagyobb előnye , hogy elfelejtheted a szelvényes fogadásokat! Ismerd meg a tenisz sportfogadás világát, és fedezd fel mérkőzések százait akár napi szinten!

Egyszerűen csak regisztrálsz egy online bukmékerhez, melynek kínálatában szerepelnek teniszmérkőzések, és akár percek alatt kész lehet az első tenisz fogadás! Megteheted hogy a US Openen ki fogja nyerni a döntőt egy Djokovic-Federer párharc során, de akár azt is, hogy a selejtező első körében melyik szabadkártyás játékos fog továbbjutni.

Online a legalacsonyabb szinttől kezdve, az utánpótlás mérkőzéseken át a legmagasabb kategóriájú Grand Slam mérkőzésekre tudsz fogadni, persze az idénytől és évszaktól függően. Nem kell fáradnod a legközelebbi lottózóba, hanem elég elővenned a zsebedben lapuló okostelefonod, és már tippelhetsz is!

Ha egy teniszre specializált bukmékert választasz, akkor nagy valószínűséggel élőben is fogod tudni követni a kiszemelt meccseket videós közvetítéssel. A live stream egy olyan funkció, amellyel sokkal több információhoz jutsz egy mérkőzéssel kapcsolatban, és így időben tudsz reagálni a meccsen történtekre a tenisz fogadás keretein belül.

Az élőzés lehetővé teszi, hogy a meccs kezdése után is tudj fogadni, ha nem vagy biztos a dolgodban.

Válassz tenisz fogadási stratégiát

A tenisz köztudottan egy nagyon gyors játék, melynek köszönhetően a fogadási piacok szorzói is másodpercenként változhatnak. Ennek tudatában érdemes alaposan felkészülni a tenisz élő fogadás kimeneteleireokraat tekintve.

Ha a mérkőzés előtti tenisz fogadásokat a szimpatikusabb részesíted előnyben, akkor pedig fontos, hogy alaposan mérd fel a játékosok erőviszonyait. Itt egy csapat helyett csak egy ember teljesítményét kell figyelembe venni, amely sokkal nagyobb mértékben befolyásolja a végeredményeket.

Tenisz Fogadási Tippek

Tippelhetsz a győztesre, vagy arra, hogy adott játékos hány szettet fog szerezni a mérkőzés során, vagy hogy pontosan milyen szettarányban fog nyerni vagy veszíteni. Ezek már komolyabb elemzést igényelnek, de itt lehet olyan szorzókat találni, amikkel hosszú távon komoly profitot is el lehet érni.

Egy elit játékos és egy gyengébb képességű találkozásánál 1.05-ös szorzó is lehet a favoriton, ami valljuk be nem túl kecsegtető ajánlat. De egy fölötte / alatt piacon, például az első szett game számait illetően már könnyen találhatsz 2.00 szorzó körüli lehetőségeket is, melyek hosszú távon sokkal kedvezőbbek.. Nem szabad elfelejteni, hogy a tippválasztás az egyik kulcsfontosságú tényező.

Ha az nem működik jól, akkor tulajdonképpen mindegy milyen stratégiával dolgozol.

Teniszes fogadás trükkök

A sikeres teniszes fogadás egyik alapja, hogy legyen a tarsolyodban egy jó tenisz stratégia. Ezt minden körülmények között követned kell, és szorosan tartanod kell magad ahhoz.

Nincs olyan, hogy egy kicsit lazítasz egy-két tipp erejéig, és utána folytatod. Ha megszakítod, akkor máris csődöt mondott, és nem tudod rendesen felmérni, hogy az valóban működik-e vagy sem.

Egy ilyen tenisz fogadási stratégiát nem kell feltétlenül magadtól kitalálnod. Számos elmélet született már, melyet bátran kipróbálhatsz te is. Persze a testre szabás megengedett például a tétek mértékét illetően. A tenisz sportfogadás esetében választhatsz, hogy meccsek előtti fogadásokat teszel, vagy csak élőben fogadsz.

A kettőt nem szerencsés keverni, de párhuzamosan csinálhatsz két fajta stratégiát, így lehet összehasonlítási alapod.

Megbízható bukmékerek online sportfogadáshoz

 1. 4

  Bet365

  8.2 / 10

  Akár 15.000 Ft fogadási kredit

  18+T&C apply, BeGambleAware.org

  Áttekintés Fogadj most

  Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Szettekre fogadás

Tehetsz egy próbát például azzal, hogy csak arra fogadsz, hogy a kevésbé esélyes játékot szerez szettet. Ezekre egészen jó odds-okat lehet találni, főleg, ha a bukik sem feltétlenül biztosak a dolgukban. Egy szett bukása pedig nem a világvége az esélyes játékosnak, ha egyébkéntmáskülönbenmeg.

Brékekre fogadás

Egy érdekes fogadási típus, amikor arra fogadhatsz, hogy a fogadó játékos megnyeri az adott játékot. Ez általában azért érdekes, mert a szerváló játékos az esélyesebb az aktuális játék megnyerésére, ezért jó szorzókat lehet találni a fogadó játékos győzelmére. Ha hozzáveszed, hogy egy szettet tie-break nélkül csak úgy lehet megnyerni, hogy valaki brékel, így máris egész nagy potenciál van ebben a történetben.

Ha egy esélyes játékost szemelsz ki a tenisz fogadás során, akinek nagy valószínűség szerint legalább 1 breakre szüksége lesz, hogy ne rövidítésben nyerje a szettet, akkor esélyes, hogy nyerni fog egyet. Ennek szorzója akár 2.00 körül is mozoghat attól függően, hogy a gyengébb játékosnak milyen szerváló képességei vannak.

Számos irodánál élőben is fogadhatsz teniszre

A teniszben a élőben történő fogadás az egyik legnépszerűbb fogadási típus. Mivel gyorsan változnak a szorzók és az események, ezért mindig találni újabb esélyt a fogadásra. Tenisz esetében a legnagyobb befolyásoló tényezője a breaknek van.

Főleg a férfi teniszben ha valakinek sikerül elvennie a másik adogatását, máris lecsökken a szorzója az adott szett megnyerésének. Persze ezfügg több más tényezőtől is, például, hogy ki az esélyesebb a mérkőzés végkimenetelét tekintve és mennyivel. Egy nagyon gyenge játékos breakkje egy top10-essel szemben inkább csak véletlennek tekinthető, és nem feltétlenül fogja nagyban befolyásolni a szett nyertesének esélyeit.

Ezért érdemes élőben követni az eseményeket, mert egy-egy játék akár döntően tudja befolyásolni a meccseket, szetteket. Jobb, ha mindig résen vagy, mert így ki tudod használni az adódó lehetőségeket!

Amennyiben képes vagy gyorsan reagálni egy jelentős eseményt, akkor jó szorzókat tudsz kihasználni a tenisz élő fogadás stratégia mentén.

Íme néhány tuti tipp az élő fogadásaid eredményességéhez:

 • Készülj fel a játékosokból! Ha nagy teniszes vagy, nem fogod kihagyni a Grand Slam aktuális döntőseit, ám a 100. hely környékén is kínálkoznak remek lehetőségek. Ha ezeket sikerrel akarod használni, ismerd meg a játékosokat. Erre a legjobb csatorna a Youtube, ahol a teniszre és a játékos nevére keresve biztosan találsz fent meccseket, amelyeket érdemes megnézned.
 • Alkalmazkodj a meccs alakulásához! A live betting, azaz élő fogadás lényege, hogy az összecsapás alakulásának függvényében változnak a szorzók és tulajdonképpen szettenként újra tudsz játszani. Itt van lehetőséged a kísérletezésre, hiszen a következő néhány percben már korrigálhatsz is.
 • A nagyobb fogadóirodák mind biztosítanak valamilyen felületet arra, hogy a mérkőzést élőben is követhesd. Ne gondolj feltétlenül TV-s szintű közvetítésre, de egy rajzos, szöveges leírást sok helyen kaphatsz. Kezdőként, különösen, ha a játékosokat még nem ismered olyan jól, érdemes olyan meccsekre fogadni élőben, amelyet TV-n vagy streamingen keresztül tudsz követni.

Amíg nem vagy biztos a dolgodban a választott stratégiát illetően, akkor ajánlatos kis tétekkel kezdeni. Ezt a lépést sokan kihagyják, és rögtön olyan téteket választanak egy teljesen új fogadási területen, melyet még nem ismernek. Te ne ess ebbe a hibába, és tudatosan építsd fel a stratégiád, hogy hosszú távon legyen biztosítva egy vállalható profit.

GYIK

? Van hendikep fogadás teniszben?
Természetesen van lehetőséged hendikep fogadást tenni teniszmérkőzések esetén is. Így például megtippelheted, hogy az adott szettet melyik játékos fogja nyerni és mennyivel. Ezt akár szettekre vonatkozóan is lehet fogadni: például A játékos nyer -1.0 szett hendikep esetén. Ha 2 nyert szettes a mérkőzés, akkor azt fogadod meg, hogy az A játékos 2:0-ra fogja nyerni a mérkőzést.
? Van lehetőség élő stream követésére teniszmérkőzéseken?
Van néhány iroda, melynek felületén találsz élő teniszközvetítéseket, akár a legnagyobb Grand Slam-ek összecsapásairól is. Egy-egy nagyobb verseny esetén érdemes odakapcsolniegy választott irodára, mert végig lehet követni az eseményeket az elejétől a döntőig. Így nagyon sok meccset tudsz megtekinteni, ami nagyban segít a megfontoltabb fogadások megtételében.
? Az élő fogadási opciók miben különböznek a mérkőzés előttiektől?
Ha mérkőzés előtt teszel fogadást, akkor többnyire a mérkőzés végeredményére, néhány hendikep fogadásra és game-ekre, szettekre fogadhatsz, valamint ezek kombinációira. Ha élőben fogadsz, akkor ezek még mindig megtalálhatók, viszont fogadhatsz arra is, hogy ki fogja nyerni a következő game-et, vagy az aktuális szettet. Illetve pontfogadásokat is találsz, így szinte 10-20 másodpercenként van lehetőséged új fogadást tenni.
? Létezik Over/Under fogadás is tenisznél?
Igen, ez sem hiányozhat a repertoárból. Ez főleg a game számokra vonatkozik. Megfogadhatod, hogy az adott mérkőzésen összesen mennyi game lesz játszva, vagy akár adott játékosra is fogadhatsz, hogy hány game-ig jut a mérkőzésen. Bizonyos szetteknél is megfogadható, hogy a 2 játékos, vagy a 2 pár hány game-ig fog jutni, ami viszonylag egyszerűbb mint egy egész mérkőzésre vonatkoztatva.
? Még sohasem fogadtam teniszmeccsre, hogyan kezdjem?
Ha még nem vagy ismerős teniszberkekben, akkor érdemes először csak megnézni néhány mérkőzést és ismerkedni a szabályokkal, illetve az odds-okkal. Ha már úgy érzed, hogy nagyjából képben vagy, akkor pár próbafogadást is tehetsz, hogy lásd, hogy működik élesben a tenisz. Ez jó lehetőség arra, hogy felépíts egy rendszert magadnak és az alapján egy stratégiát követve tedd meg a jövőbeli fogadásaid.

2 értékelés, átlag 5 / 5

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése