Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

100% bónusz akár 40,000 HUF

Kérem a bónuszt

Miért bízhatsz bennünk:

10,200 ember találta már meg tökéletes fogadóirodáját rajtunk keresztül

10 A MightyTips profi szakértőkkel működik együtt

200 Játékos áttekintések

4.9/5

Attila Ferencz

Attila Ferencz
ferencz.attila@mightytips.hu

Magamról

Ferencz Attilának hívnak. A Mighty Tips munkatársaként a sportfogadás terén szerzett közel 25 éves tapasztalataimat szeretném a kezdők számára is érhető módon megosztani olvasóinkkal.

Magyarországon születtem, és jelenleg is itt élek a főváros – Budapest – tőszomszédságában. Kábé 10 éves korom óta aktívan sportolok: dzsúdóztam cirka 7 éven át, emellett Jeet Kune Do-ztam, és a sakkot is versenyszinten űztem egészen a középiskola végéig, igen jó eredményeket elérve. A sport manapság is az életem részét képezi: amikor csak alkalmam nyílik rá, lemegyek az edzőterembe kondizni, vagy a közeli erdőbe futni pár km-t.

Úgy nagyjából negyed évszázada foglalkozom sportfogadással. Az internetes fogadás izgalmas világa már akkor magával ragadott, amikor a hazánkban megjelentek az első fogadóirodák. A Totón és a Tippmixen „nőttem fel”, és már jó ideje cikkíróként is tevékenykedek az online sportfogadás ágazatában. A kedvenc sportom a labdarúgás, és, amióta az eszemet tudom Liverpool szurkoló vagyok. A népszerű sportok (kosárlabda, jéghoki) mellett manapság már az olyan, hazánkban „egzotikusnak” számító sportágak is kifejezetten érdekelnek, mint például a Kabaddi.

Fizetési lehetőségek Skrill Neteller
Fogadás típusok Kosárlabda Kosárlabda UFC

A szerző legújabb cikkei:

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése