Első befizetés bónusz 30.000 HUF

Kérem a bónuszt

Kornél Palásti

Magamról

Sziasztok! A nevem Palásti Kornél, és alább olvashatjátok a futball és én közti szerelmi történetünket.

Egy nagyon élénk emlékem van arról a pillanatról, amikor eldöntöttem, hogy többet akarok tudni és jobb akarok lenni belőle. Egy balatoni nyaraláson voltunk több családdal, és este összeálltunk egy jó kis meccsre. Kis óvodásként nem voltam sport rajongó, így képzelhetitek, milyen sikeres voltam azon a meccsen. De családom sportrajongása miatt úgy voltam vele, nekem is meg kell tanulnom a sportot hogy ne maradjak ki.

És így is lett. Elkezdtem részt venni családommal a nagy szurkolásban a mérkőzések során, és elkezdtem edukálni magam a sportról. Idősebbként tévődtem rá a fogadások témájára. Azonnal vonzott, mivel egyszerre játékszerűsége, de mégis szigorú és megfontolt szabályai miatt.

Az évek alatt sok személyes kedvencem lett a futball csapatok és játékosok között. Egyik kedvenc bajnokságom a Premier League. Mindig izgalommal tölt el a a sok csapat és az erős felhozatal a bajnokság során. Emellett Sir Alex Fergusson, a valaha volt egyik legjobb manager akkor edzősködött a Manchester United csapatánál, amikor elkezdtem rajongani a labdarúgás iránt. Fontosnak tartom még megemlíteni Cristiano Ronaldot és Wayne Rooneyt akiknek csodálatos szabadrúgásai örökké belevésődtek az emlékezetembe.

Nyugodtan hagyatkozhattok rám fogadásokra minden Premier League, LaLiga és Bundesliga meccs során.

Eredmények

57

48

105

Tippek

48

Nyer

57

Veszít

Utolsó 10 fogadás:

Kedvenc bukmékerek Bet365
Fizetési lehetőségek PayPal MasterCard
Fogadás típusok Foci Kézilabda Tenisz

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése