TippmixPro vagy Bet365 – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sportközvetítés, akár mobilon is

  • Igényes magyar nyelvű változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő híruniverzum statisztikákkal, tippajánlókkal

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard

Ezt a véleményt frissítették:

Az alábbiakban a magyar Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett TippmixPro és a Bet365 bukmékerek összehasonlítását olvashatod. Mint minden esetben, ezúton is azzal kell kezdjük, hogy a hazánkban jelenleg érvényes szabályozás alapján a Bet365 (és minden, nem magyarországi bejegyzésű szerencsejáték-vállalat) legalábbis homályos jogi feltételrendszer szerint működik. Ennek a háttere, hogy a magyar jogalkotó hivatalosan csak a Szerencsejáték Zrt-nek engedélyezi ezt a tevékenységet.

Ennek ellenére már évek óta eltűrik a külföldi szereplők jelenlétét is, ami egyébként nagyon jót tesz nekünk, játékosoknak, hiszen így nagyobb a kínálat és a piaci verseny).

TippmixPro Bet365
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 16 34
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 500 Ft 1.500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft
Használhatóság 8/10 9/10
Átlagos fogadási margin 9.5% 5.9%
Fizetési lehetőségek 6/10 7/10
Megbízhatóság 10/10 10/10
Értékelés 7.4/10 8.6/10
TippmixPro ismertető Bet365 ismertető

Bet365

Ha a döcögős jogi hátteret félretesszük, sokkal egyértelműbbé válik a kép. Bár nincsen egyértelmű kimutatás, hogy melyik cég az európai piacvezető, a Bet365 jó eséllyel száll ringbe e címért! A 34 fogadható eseménytípussal – náluk a politikai eseményekre is tehetsz téteket – bőséges portfóliót biztosít a változatos játékhoz. Igaz, hogy a TippmixPro 16 sportága is lefedi a legfontosabb és legnépszerűbb eseményeket. A játékosok pechjére egyik cég sincs rászorulva arra, hogy komoly bónuszokkal csábítsa magához az újakat, így igazán izgalmas akciókkal egyik helyen sem fogsz találkozni.

TippmixPro

Míg a magyar cégnél a regisztráció egy hosszadalmas, bonyolult folyamat, addig a Bet365-nél ezt pillanatok alatt elvégezheted. Ha pedig hozzávesszük, hogy ez széles körű fizetési lehetőségekkel párosul, akkor egyértelműnek tűnik a külföldi csapat elsőbbsége. A Bet365 mobilapplikációt is kínál (Androidra és iOS-re egyaránt), amellyel viszont hazánk fiai és lányai még adósak. Szerencsére a TippmixPro oldala is teljesen mobilkompatibilis, így böngészőben bárhol, bármikor elérhető.

Összegzés

TippmixPro vagy Bet365? A válaszhoz vissza kell térjünk a kiinduló gondolathoz: ha a magyar szolgáltatót választod, akkor bár a külcsín kissé fapadosabb, de a befizetéseid és nyereményeid biztonságban vannak. A TippmixPro-t soha nem fogják elérhetetlenné tenni. Sokak számára azonban a szélesebb körű szolgáltatások és a jobb minőségű kiszolgálás megérnek egy kis kockázatot. Akárhogy is döntesz, itt igazából nem választhatsz rosszul. Más és más okból, de mi mindkét bukmékert ajánljuk!

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com