TippmixPro vagy Bet365 - Összehasonlítás

Bet365

8.2 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  7

 • Támogatás

  8

vs

TippmixPro

7.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

bet365 vagy tippmixpro

Az alábbiakban a magyar Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett TippmixPro és a Bet365 bukmékerek összehasonlítását olvashatod. Mint minden esetben, ezúton is azzal kell kezdjük, hogy a hazánkban jelenleg érvényes szabályozás alapján a Bet365 (és minden, nem magyarországi bejegyzésű szerencsejáték-vállalat) legalábbis homályos jogi feltételrendszer szerint működik. Ennek a háttere, hogy a magyar jogalkotó hivatalosan csak a Szerencsejáték Zrt-nek engedélyezi ezt a tevékenységet.

Ennek ellenére már évek óta eltűrik a külföldi szereplők jelenlétét is, ami egyébként nagyon jót tesz nekünk, játékosoknak, hiszen így nagyobb a kínálat és a piaci verseny).

  TippmixPro Bet365
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 16 34
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 500 Ft 1.500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 15.000 Ft
Használhatóság 8/10 9/10
Átlagos fogadási margin 9.5% 5.9%
Fizetési lehetőségek 6/10 7/10
Megbízhatóság 10/10 10/10
Értékelés 7.4/10 8.6/10
  TippmixPro ismertető Bet365 ismertető

Bet365

Ha a döcögős jogi hátteret félretesszük, sokkal egyértelműbbé válik a kép. Bár nincsen egyértelmű kimutatás, hogy melyik cég az európai piacvezető, a Bet365 jó eséllyel száll ringbe e címért! A 34 fogadható eseménytípussal - náluk a politikai eseményekre is tehetsz téteket - bőséges portfóliót biztosít a változatos játékhoz. Igaz, hogy a TippmixPro 16 sportága is lefedi a legfontosabb és legnépszerűbb eseményeket. A játékosok pechjére egyik cég sincs rászorulva arra, hogy komoly bónuszokkal csábítsa magához az újakat, így igazán izgalmas akciókkal egyik helyen sem fogsz találkozni.

TippmixPro

Míg a magyar cégnél a regisztráció egy hosszadalmas, bonyolult folyamat, addig a Bet365-nél ezt pillanatok alatt elvégezheted. Ha pedig hozzávesszük, hogy ez széles körű fizetési lehetőségekkel párosul, akkor egyértelműnek tűnik a külföldi csapat elsőbbsége. A Bet365 mobilapplikációt is kínál (Androidra és iOS-re egyaránt), amellyel viszont hazánk fiai és lányai még adósak. Szerencsére a TippmixPro oldala is teljesen mobilkompatibilis, így böngészőben bárhol, bármikor elérhető. Ráadásul az is megesik, hogy az emberek azzal szembesülnek, hogy "Nem tudok belépni a TippmixPro" oldalára, ami köztünk legyen szólva eléggé bosszantó tud lenni.

Összegzés

TippmixPro vagy Bet365? A válaszhoz vissza kell térjünk a kiinduló gondolathoz: ha a magyar szolgáltatót választod, akkor bár a külcsín kissé fapadosabb, de a befizetéseid és nyereményeid biztonságban vannak. A TippmixPro-t soha nem fogják elérhetetlenné tenni. Sokak számára azonban a szélesebb körű szolgáltatások és a jobb minőségű kiszolgálás megérnek egy kis kockázatot. Akárhogy is döntesz, itt igazából nem választhatsz rosszul. Más és más okból, de mi mindkét bukmékert ajánljuk!

8 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? Melyik szolgáltató naprakészebb a széleskörű fogadások terén, a Tippmixpro vagy a Bet365?
A Bet365 az egyik legrégebbi sportfogadó iroda, amely sokkal szélesebb kínálattal rendelkezik a magyar versenytársához képest. A Tippmixpro-n azonban biztos, hogy mindig elérhetőek lesznek olyan kisebb hazai meccsek, amiket máshol nem játszhatsz meg.
? Mindkét szolgáltató elérhető telefonos applikáción keresztül?
Nem, alkalmazással csak a Bet365 rendelkezik, amely biztonságosan letölthető okoskészülékeinkre. A Tippmixpro egyelőre a telefonos böngészőkre optimalizált, ám ott tökéletesen működik.
? Milyen bónuszokkal találkozhatok a két irodánál?
A két online sportfogadó iroda közül egyik sem emelkedik ki a bónuszok tekintetében - míg a Bet365 inkább a megbízhatóságával tűnik ki a törzsvendégei szemében, addig a Tippmixpro egyetlen hazai szereplőként nem szorul arra, hogy bónuszokkal csábítsa el másoktól a felhasználókat.
? Melyik fogadóirodát válasszam, a Tippmixpro-t vagy a Bet365-öt?
Ha szempont, hogy magyar céget támogass, amely biztonságosan működik az itthoni törvényi szabályozások keretén belül, akkor a Tippmixpro-t érdemes választani. A Bet365 is egy szuper platform, amelyik tökéletes magyar fordítással és széleskörű kínálattal várja a szerencsejátékosokat.
? Megbízhatóbb-e a Tippmixpro, mint a Bet365?
Mindkét oldal abszolút megbízható a működésüket tekintve. Bár a magyar iroda néhanapján karbantartási okokból nehezebben elérhető, de ez pont azért történik, hogy egy felhasználót se érjen kellemetlenség hosszabb távon.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése