TippmixPro vagy Bet365 – Összehasonlítás

Előnyök

  • Élő sközvetítés mobilon is

  • Igényes magyar változat

  • Egyedülálló fogadási alkalmazás

  • Folyamatosan frissülő tudásbázis

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Banki átutalással
  • Paysafecard
  • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

bet365 vagy tippmixpro

Az alábbiakban a magyar Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett TippmixPro és a Bet365 bukmékerek összehasonlítását olvashatod. Mint minden esetben, ezúton is azzal kell kezdjük, hogy a hazánkban jelenleg érvényes szabályozás alapján a Bet365 (és minden, nem magyarországi bejegyzésű szerencsejáték-vállalat) legalábbis homályos jogi feltételrendszer szerint működik. Ennek a háttere, hogy a magyar jogalkotó hivatalosan csak a Szerencsejáték Zrt-nek engedélyezi ezt a tevékenységet.

Ennek ellenére már évek óta eltűrik a külföldi szereplők jelenlétét is, ami egyébként nagyon jót tesz nekünk, játékosoknak, hiszen így nagyobb a kínálat és a piaci verseny).

TippmixProBet365
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma1634
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés500 Ft1.500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz15.000 Ft
Használhatóság8/109/10
Átlagos fogadási margin9.5%5.9%
Fizetési lehetőségek6/107/10
Megbízhatóság10/1010/10
Értékelés7.4/108.6/10
TippmixPro ismertetőBet365 ismertető

Bet365

Ha a döcögős jogi hátteret félretesszük, sokkal egyértelműbbé válik a kép. Bár nincsen egyértelmű kimutatás, hogy melyik cég az európai piacvezető, a Bet365 jó eséllyel száll ringbe e címért! A 34 fogadható eseménytípussal – náluk a politikai eseményekre is tehetsz téteket – bőséges portfóliót biztosít a változatos játékhoz. Igaz, hogy a TippmixPro 16 sportága is lefedi a legfontosabb és legnépszerűbb eseményeket. A játékosok pechjére egyik cég sincs rászorulva arra, hogy komoly bónuszokkal csábítsa magához az újakat, így igazán izgalmas akciókkal egyik helyen sem fogsz találkozni.

TippmixPro

Míg a magyar cégnél a regisztráció egy hosszadalmas, bonyolult folyamat, addig a Bet365-nél ezt pillanatok alatt elvégezheted. Ha pedig hozzávesszük, hogy ez széles körű fizetési lehetőségekkel párosul, akkor egyértelműnek tűnik a külföldi csapat elsőbbsége. A Bet365 mobilapplikációt is kínál (Androidra és iOS-re egyaránt), amellyel viszont hazánk fiai és lányai még adósak. Szerencsére a TippmixPro oldala is teljesen mobilkompatibilis, így böngészőben bárhol, bármikor elérhető. Ráadásul az is megesik, hogy az emberek azzal szembesülnek, hogy “Nem tudok belépni a TippmixPro” oldalára, ami köztünk legyen szólva eléggé bosszantó tud lenni.

Összegzés

TippmixPro vagy Bet365? A válaszhoz vissza kell térjünk a kiinduló gondolathoz: ha a magyar szolgáltatót választod, akkor bár a külcsín kissé fapadosabb, de a befizetéseid és nyereményeid biztonságban vannak. A TippmixPro-t soha nem fogják elérhetetlenné tenni. Sokak számára azonban a szélesebb körű szolgáltatások és a jobb minőségű kiszolgálás megérnek egy kis kockázatot. Akárhogy is döntesz, itt igazából nem választhatsz rosszul. Más és más okból, de mi mindkét bukmékert ajánljuk!

3 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com