TippmixPro vagy Betfair - Összehasonlítás

TippmixPro

7.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

vs

Betfair

8.5 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  9

 • Mobil

  9

 • Használhatóság

  10

 • A fogadások típusai

  8

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  8

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Olvassa el az áttekintést

Cikkünk írásakor a TippmixPro még igen gyerekcipőben járt, így nem csoda, hogy korlátozottan fair az összehasonlítás bármely más külföldi oldallal szemben. Ugyanakkor a hazai csapat legnagyobb előnye, hogy megkérdőjelezhetetlenül legális.

Sajnos a külföldi tulajdonú bukméker weboldalak nem kértek, de nem is kaptak magyar játékszervezési engedélyeket. Ennek köszönhetően korábban volt olyan időszak, amikor csak a “hivatalos” csatornákat megkerülve, úgynevezett alternatív linkeken keresztül voltak elérhetőek - azaz blokkolva voltak. Ez szerencsére ma már nincs így, emiatt a Betfair rendszerét is könnyen elérheted.

  TippmixPro Betfair
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 16 19
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 500 Ft 1,00 EUR
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz
Használhatóság 8/10 10/10
Átlagos fogadási margin 9.5% 9.2%
Fizetési lehetőségek 6/10 8/10
Megbízhatóság 10/10 9/10
Értékelés 7.4/10 8.5/10
  TippmixPro ismertető Betfair ismertető

TippmixPro

A Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett, magyar online fogadóiroda a legtöbb közkedvelt szolgáltatással jelentkezett, megjelenésében a legnagyobb oldalakat másolja. A sikeres csapatoktól azonban nem ciki eltanulni a bevált praktikákat!

A TippmixPro rendszerét a www.TippmixPro.hu oldalon éred el, de készülj fel egy hosszabb regisztrációra (10-15 perc), amelyet mi is csak többedjére tudtunk teljesíteni. A 16 sportágával a TippmixPro ugyan nem piacvezető, de ez a szám mégis tartalmazza a hazánkban is űzött legfontosabb sportokat.

A hazai pálya fontos előnye, hogy a külföldi fogadóirodáknak sokszor nem elég izgalmas egy alacsonyabb ligás magyar mérkőzés, a TippmixPro-n ezeket is meg fogod találni! A fapados kiszolgálás ellenére a TippmixPro egyértelmű előnyei: biztonságos, teljesen legális, és hazai fókuszú. A hazai sportfogadás szolgáltatás egyik fő előnye, hogy a TippimxPro regisztrációs felülete könnyen használható. És ami a lényeg: értelemszerűen magyar nyelvű.

Betfair

Hogy mennyire nem egyértelmű, hogy a külföldi fogadóoldal jobb, azt a Betfair tökéletesen bemutatja. Hiába nyitod meg az oldalt a https://www.betfair.com/hu linken keresztül, magyar szóval nem fogsz találkozni, a fordításra ugyanis még nem szánták el magukat. Ha pedig nem beszéled precíz módon a fogadóipar angol szakszavait, akkor a Betfairt nem neked találták ki.

Ha viszont ez rendben van, akkor nincsen akadálya, hogy az élő és klasszikus fogadás mellett kaszinót is kínáló bukmékert válaszd! A fogadható sportok mennyiségében nincs komoly eltérés, a legfontosabbakat itt is megtalálod.

Összegzés

TippmixPro vagy Betfair? Ha verdiktet kellene mondanunk, ezúttal (a szokásosnál egyértelműbben) a TippmixPro-t hoznánk ki győztesen Most nem érezzük, hogy a Betfair tudná azt a pluszt, ami miatt megérné egy külföldi oldalon regisztrálni.

6 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

? Mikor lesz várhatóan magyarul is elérhető a Betfair?
Erről egyelőre nincsen információnk. Ha magabiztosan használod az angol nyelvet, akkor nem lesz gondod a használattal.
? A Betfair vagy a Tippmixpro erősebb a mobiltelefonos szolgáltatás tekintetében?
Egyértelműen a Betfair, mivel a Tippmixpro egyelőre csak mobilos böngészőre optimalizált felületet biztosít, viszont versenytársával ellentétben nem üzemeltet külön alkalmazást.
? A Tippmixpro-nál alacsonyabb a minimum befizetés, vagy a Betfairnél?
A Tippmixpro esetében 500, azaz ötszáz forint minimum befizetéssel kell számolnod. A Betfairnél ez egyelőre egy euró, mely átszámítva 350 forint körüli érték - az átváltás változhat a mindenkori árfolyam alapján.
? Kell-e a Betfairhez alternatív link?
Nem, a Betfair elérhető a hivatalos linkjén keresztül a magyar felhasználóknak is.
? A Betfair vagy a Tippmixpro ad jobb bónuszokat?
A magyar üzemeltetésű Tippmixpro nem nyújt bónuszokat, ellenben a Betfairnél az ismerősöd, barátod által kapott bónuszkóddal is 10 eurónyi bónuszhoz juthatsz.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése