TippmixPro vagy Betfair – Összehasonlítás

Előnyök

  • 100%-ban legális, hazai bejegyzésű oldal

  • Évente többféle promóció a regisztrált fogadóknak

  • 20-féle népszerű sportág

  • Kiváló oddsok fociban és teniszben

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • PayPal
  • Banki átutalással

Ezt a véleményt frissítették:

Cikkünk írásakor a TippmixPro még igen gyerekcipőben járt, így nem csoda, hogy korlátozottan fair az összehasonlítás bármely más külföldi oldallal szemben. Ugyanakkor a hazai csapat legnagyobb előnye, hogy megkérdőjelezhetetlenül legális.

Sajnos a külföldi tulajdonú bukméker weboldalak nem kértek, de nem is kaptak magyar játékszervezési engedélyeket. Ennek köszönhetően korábban volt olyan időszak, amikor csak a “hivatalos” csatornákat megkerülve, úgynevezett alternatív linkeken keresztül voltak elérhetőek – azaz blokkolva voltak. Ez szerencsére ma már nincs így, emiatt a Betfair rendszerét is könnyen elérheted.

TippmixProBetfair
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma1619
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés500 Ft1,00 EUR
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz
Használhatóság8/1010/10
Átlagos fogadási margin9.5%9.2%
Fizetési lehetőségek6/108/10
Megbízhatóság10/109/10
Értékelés7.4/108.5/10
TippmixPro ismertetőBetfair ismertető

TippmixPro

A Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett, magyar online fogadóiroda a legtöbb közkedvelt szolgáltatással jelentkezett, megjelenésében a legnagyobb oldalakat másolja. A sikeres csapatoktól azonban nem ciki eltanulni a bevált praktikákat!

A TippmixPro rendszerét a www.TippmixPro.hu oldalon éred el, de készülj fel egy hosszabb regisztrációra (10-15 perc), amelyet mi is csak többedjére tudtunk teljesíteni. A 16 sportágával a TippmixPro ugyan nem piacvezető, de ez a szám mégis tartalmazza a hazánkban is űzött legfontosabb sportokat.

A hazai pálya fontos előnye, hogy a külföldi fogadóirodáknak sokszor nem elég izgalmas egy alacsonyabb ligás magyar mérkőzés, a TippmixPro-n ezeket is meg fogod találni! A fapados kiszolgálás ellenére a TippmixPro egyértelmű előnyei: biztonságos, teljesen legális, és hazai fókuszú. A hazai sportfogadás szolgáltatás egyik fő előnye, hogy a TippimxPro regisztrációs felülete könnyen használható. És ami a lényeg: értelemszerűen magyar nyelvű.

Betfair

Hogy mennyire nem egyértelmű, hogy a külföldi fogadóoldal jobb, azt a Betfair tökéletesen bemutatja. Hiába nyitod meg az oldalt a https://www.betfair.com/hu linken keresztül, magyar szóval nem fogsz találkozni, a fordításra ugyanis még nem szánták el magukat. Ha pedig nem beszéled precíz módon a fogadóipar angol szakszavait, akkor a Betfairt nem neked találták ki.

Ha viszont ez rendben van, akkor nincsen akadálya, hogy az élő és klasszikus fogadás mellett kaszinót is kínáló bukmékert válaszd! A fogadható sportok mennyiségében nincs komoly eltérés, a legfontosabbakat itt is megtalálod.

Összegzés

TippmixPro vagy Betfair? Ha verdiktet kellene mondanunk, ezúttal (a szokásosnál egyértelműbben) a TippmixPro-t hoznánk ki győztesen Most nem érezzük, hogy a Betfair tudná azt a pluszt, ami miatt megérné egy külföldi oldalon regisztrálni.

1 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com