Unibet vagy TippmixPro Összehasonlítás

Unibet

7.9 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  7

 • Esélyek

  8

 • Mobil

  7

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  9

 • Megbízhatóság

  9

 • Fizetési lehetőségek

  8

 • Támogatás

  9

vs

TippmixPro

7.4 / 10

 • Bónuszok és promóciók

  5

 • Esélyek

  6

 • Mobil

  8

 • Használhatóság

  8

 • A fogadások típusai

  7

 • Megbízhatóság

  10

 • Fizetési lehetőségek

  6

 • Támogatás

  9

Unibet vagy Tippmixpro

Tippmixpro vagy Unibet? Az összehasonlítás nem könnyű dolog, hiszen minden játékosnak különbözőek a preferenciái. Míg valaki számára a focival kapcsolatos lehetőségek a fontosak, mások a biztonságot keresik, vagy éppen a legnagyobb szorzókat és bónuszokat vadásszák. Előállhatnak olyan helyzetek, amikor két bukméker nagyjából egyenrangú félként küzdmeg egymással.

Ez most nem ilyen. Azösszehasonlító sorozatunkban objektív szempontok mellett - mint például a sportágak és piacok száma - a biztonságot és a magyar helyzetet is figyelembe véve értékeljük az egyes bukmékereket. Az egyik sarokban az Unibet, amely a legnagyobb fogadóirodák közül való, míg a másikban az egyetlen hazai online versenyző, a TippMixPro!

  Unibet Tippmixpro
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 38 16
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 2.000 Ft 500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 20.000 Ft
Használhatóság 9/10 8/10
Átlagos fogadási margin 6.3% 9.5%
Fizetési lehetőségek 9/10 6/10
Megbízhatóság 8.9/10 10/10
Értékelés 8.5/10 7.4/10
  Unibet ismertető Tippmixpro ismertető

Több mint 10 évvel ezelőtt kezdett neki a kormányzat szerencsejáték-piac átalakításának, mely nem csupán a fővárosi és vidéki kaszinók centralizált szabályozását jelentette, de egyben azt is, hogy az online sportfogadásnak a számtalan külföldi szereplő által dominált piacát megtartották volna állami monopópiumnak. Ezért aztán néhány éven keresztül a külföldi fogadóirodák jó része a “magyar internetről” is ki voltak tiltva.

Bár ma már más a helyzet, a jogalkotók és a Szerencsejáték Zrt. sem nézik jó szemmel a magyar székhellyel nem rendelkező bukikat. Hovatovább, a hazai piacon csupán egy, kvázi monopolhelyzetben került szereplő kapott engedélyt, a TippmixPro. Így itthoni mércével nézve sosem lesz teljesen fair a TippMixPro és más fogadóirodák összehasonlítása, hiszen az utóbbiak jogilag egy szürkezónában tevékenykednek.

Az Unibet régóta ismert irodaként van jelen, TV-reklámokban már hosszú évekkel ezelőtt is találkozhattunk a nevével. Míg a TippMixPron a regisztráció döcögős és hosszadalmas folyamat, addig az Unibetre egy-két perc alatt feliratkozhatunk. A 38 sportágával és több 1000 megfogadható eseményével az Unibet szinte zárójelbe helyezi a TippMixPro portfólióját. Hasonló a helyzet a promóciós bónuszok és a fizetési lehetőségek terén, ahol szintén a külföldi versenytárs jeleskedik. Bár a fenti táblázat alapján egyértelműen kimondhatnánk az Unibet elsőbbségét, azonban a bizonytalan jogi környezet miatt nem érdemes leírni a TippMixPro rendszerét sem.

9 értékelés, átlag 4.9 / 5

GYIK

? Melyik oldalon van nagyobb kínálat fogadási lehetőségekből?
A Tippmixpro igyekszik bővülni, ám egyelőre jelentősen alacsonyabb a sportfogadási lehetőségek száma az Unibethez képest.
? Melyik platform áttekinthetőbb, az Unibet vagy a Tippmixpro?
Az Unibet felhasználóbarátabb, mivel átláthatóbb a felülete, és a regisztráció is sokkal gyorsabb rajta magyar versenytársához képest.
? Mindkét fogadóiroda optimalizált mobiltelefonra?
Nem, az Unibet rendelkezik csak külön telefonos applikációval, a Tippmixpro egyelőre a böngészőkből érhető el. Utóbbi viszont már optimalizált a telefonos böngészőkre is, csupán külön letölthető alkalmazása nincsen.
? Az Unibetnél vagy a Tippmixpro-nál alacsonyabb a befizetési limit?
A Unibeten a többi külföldi versenytársához képest sokkal alacsonyabb, mindössze 2.000 forint. A Tippmixpro ebben lekörözi, itt ugyanis csupán minimum ötszáz forintot kell befizetned ahhoz, hogy fogadhass.
? Megbízhatóbb-e a Tippmixpro az Unibethez képest?
A valóságban a Tippmixpro biztonságosabb, mivel a Szerencsejáték Zrt. engedélyéhez van kötve a fogadásszervezés, és ezzel csak a hazai bukméker rendelkezik. Emiatt a külföldi fogadóirodák, amelyek nem rendelkeznek ezzel az engedéllyel, a magyar szerencsejáték világ “szürke zónájában” vannak. Az Unibetet egy törvénymódosítás bármikor elérhetetlenné teheti, hiába az egyik úttörő külföldi sportfogadó oldal.
Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése