Unibet vagy TippmixPro Összehasonlítás

Előnyök

 • Megbízható szolgáltató

 • 50 HUF minimumtét

 • Számos bónusz és promóció

 • Széles fogadási kínálat

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Bankkártya
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Unibet vagy Tippmixpro

Tippmixpro vagy Unibet? Az összehasonlítás nem könnyű dolog, hiszen minden játékosnak különbözőek a preferenciái. Míg valaki számára a focival kapcsolatos lehetőségek a fontosak, mások a biztonságot keresik, vagy éppen a legnagyobb szorzókat és bónuszokat vadásszák. Előállhatnak olyan helyzetek, amikor két bukméker nagyjából egyenrangú félként küzdmeg egymással.

Ez most nem ilyen. Azösszehasonlító sorozatunkban objektív szempontok mellett – mint például a sportágak és piacok száma – a biztonságot és a magyar helyzetet is figyelembe véve értékeljük az egyes bukmékereket. Az egyik sarokban az Unibet, amely a legnagyobb fogadóirodák közül való, míg a másikban az egyetlen hazai online versenyző, a TippMixPro!

UnibetTippmixpro
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma3816
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés2.000 Ft500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz20.000 Ft
Használhatóság9/108/10
Átlagos fogadási margin6.3%9.5%
Fizetési lehetőségek9/106/10
Megbízhatóság8.9/1010/10
Értékelés8.5/107.4/10
Unibet ismertetőTippmixpro ismertető

Több mint 10 évvel ezelőtt kezdett neki a kormányzat szerencsejáték-piac átalakításának, mely nem csupán a fővárosi és vidéki kaszinók centralizált szabályozását jelentette, de egyben azt is, hogy az online sportfogadásnak a számtalan külföldi szereplő által dominált piacát megtartották volna állami monopópiumnak. Ezért aztán néhány éven keresztül a külföldi fogadóirodák jó része a “magyar internetről” is ki voltak tiltva.

Bár ma már más a helyzet, a jogalkotók és a Szerencsejáték Zrt. sem nézik jó szemmel a magyar székhellyel nem rendelkező bukikat. Hovatovább, a hazai piacon csupán egy, kvázi monopolhelyzetben került szereplő kapott engedélyt, a TippmixPro. Így itthoni mércével nézve sosem lesz teljesen fair a TippMixPro és más fogadóirodák összehasonlítása, hiszen az utóbbiak jogilag egy szürkezónában tevékenykednek.

Az Unibet régóta ismert irodaként van jelen, TV-reklámokban már hosszú évekkel ezelőtt is találkozhattunk a nevével. Míg a TippMixPron a regisztráció döcögős és hosszadalmas folyamat, addig az Unibetre egy-két perc alatt feliratkozhatunk. A 38 sportágával és több 1000 megfogadható eseményével az Unibet szinte zárójelbe helyezi a TippMixPro portfólióját. Hasonló a helyzet a promóciós bónuszok és a fizetési lehetőségek terén, ahol szintén a külföldi versenytárs jeleskedik. Bár a fenti táblázat alapján egyértelműen kimondhatnánk az Unibet elsőbbségét, azonban a bizonytalan jogi környezet miatt nem érdemes leírni a TippMixPro rendszerét sem.

4 értékelés, átlagos 5 az 5 -ből

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com