Unibet vagy TippmixPro Összehasonlítás

Előnyök

  • Több, mint 20 éve működő, megbízható cég.

  • Elképesztően alacsony minimum tét, 50 HUF

  • Széles fogadási kínálat, a vitorlázástól az e-sportokig minden megtalálható.

  • Számos bónusz és promóció.

Fizetési módszerek

  • MasterCard
  • Skrill
  • Neteller
  • PayPal
  • Banki átutalással
  • Ecopayz

Ezt a véleményt frissítették:

Tippmixpro vagy Unibet? Az összehasonlítás nem könnyű dolog, hiszen minden játékosnak különbözőek a preferenciái. Míg valaki számára a focival kapcsolatos lehetőségek a fontosak, mások a biztonságot keresik, vagy éppen a legnagyobb szorzókat és bónuszokat vadásszák. Előállhatnak olyan helyzetek, amikor két bukméker nagyjából egyenrangú félként küzdmeg egymással.

Ez most nem ilyen. Azösszehasonlító sorozatunkban objektív szempontok mellett – mint például a sportágak és piacok száma – a biztonságot és a magyar helyzetet is figyelembe véve értékeljük az egyes bukmékereket. Az egyik sarokban az Unibet, amely a legnagyobb fogadóirodák közül való, míg a másikban az egyetlen hazai online versenyző, a TippMixPro!

Unibet Tippmixpro
Elérhető magyarul
Élõ fogadás
Sportok száma 38 16
Mobil weboldal
iPhone/iPad App
Android App
Minimum befizetés 2.000 Ft 500Ft
Befizetés nélküli bónusz
Elsõ befizetéses bónusz 20.000 Ft
Használhatóság 9/10 8/10
Átlagos fogadási margin 6.3% 9.5%
Fizetési lehetőségek 9/10 6/10
Megbízhatóság 8.9/10 10/10
Értékelés 8.5/10 7.4/10
Unibet ismertető Tippmixpro ismertető

Több mint 10 évvel ezelőtt kezdett neki a kormányzat szerencsejáték-piac átalakításának, mely nem csupán a fővárosi és vidéki kaszinók centralizált szabályozását jelentette, de egyben azt is, hogy az online sportfogadásnak a számtalan külföldi szereplő által dominált piacát megtartották volna állami monopópiumnak. Ezért aztán néhány éven keresztül a külföldi fogadóirodák jó része a “magyar internetről” is ki voltak tiltva.

Bár ma már más a helyzet, a jogalkotók és a Szerencsejáték Zrt. sem nézik jó szemmel a magyar székhellyel nem rendelkező bukikat. Hovatovább, a hazai piacon csupán egy, kvázi monopolhelyzetben került szereplő kapott engedélyt, a TippmixPro. Így itthoni mércével nézve sosem lesz teljesen fair a TippMixPro és más fogadóirodák összehasonlítása, hiszen az utóbbiak jogilag egy szürkezónában tevékenykednek.

Az Unibet régóta ismert irodaként van jelen, TV-reklámokban már hosszú évekkel ezelőtt is találkozhattunk a nevével. Míg a TippMixPron a regisztráció döcögős és hosszadalmas folyamat, addig az Unibetre egy-két perc alatt feliratkozhatunk. A 38 sportágával és több 1000 megfogadható eseményével az Unibet szinte zárójelbe helyezi a TippMixPro portfólióját. Hasonló a helyzet a promóciós bónuszok és a fizetési lehetőségek terén, ahol szintén a külföldi versenytárs jeleskedik. Bár a fenti táblázat alapján egyértelműen kimondhatnánk az Unibet elsőbbségét, azonban a bizonytalan jogi környezet miatt nem érdemes leírni a TippMixPro rendszerét sem.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com