Foci tippek a holnapi napra

Foci tippek a holnapi napra

Ha épp most keresel futball tippeket a holnapi napra, akkor a legjobb helyre jöttél. Ebben a cikkben azt fogjuk bemutatni, hol érdemes a legjobb ajánlatok után kutatni. 

Spoiler alert: ezeket úgyis a mi oldalunkon fogod megtalálni! Persze szót ejtünk egyéb dolgokról is, például a foci fogadási tippek értelmezéséről és szakértőink módszereiről.

Mindig is érdekelt az online sportfogadás világa, és szeretnéd képezni magad? Akkor bátran ajánljuk ezt a cikket. Oldalunkat azzal a céllal indítottuk, hogy olvasóink folyamatos tanulását segíthessük vele.

Ezúttal arról lesz szó, hogy hogyan és milyen információk alapján tudjuk eldönteni, hogy melyek a legjobb foci fogadási tippek holnapra. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a módszereinkre!

Az összes foci fogadási tipp holnapra

Europa Conference League Europa Conference League

Fiorentina vs Ferencváros

Legjobb odds-ok: 1.47

Értékelés: 50%

Megbízható bukmékerek agárfogadáshoz

 1. 1

  Rabona

  8.7 / 10

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF + 4 000 Ft Free Bet

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 2. 2

  1BET

  7.9 / 10

  100%-os bónusz akár 40.000 HUF értékig

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

 3. 3

  Powbet

  9 / 10

  Sport bónusz 35,000 HUF

  18+ F. Feltételek érvényesek, BeGambleAware.org

Három ok, amiért érdemes a Mightytips előrejelzéseire hagyatkozni

Sokan nem bíznak a különböző felületekben, ahol online sportfogadási tanácsokat lehet olvasni. Ezeket gyakran amatőrök írják, saját megérzéseik alapján. Nálunk szerencsére ennél sokkal magasabb a színvonal, itt profi és tapasztalt fogadók munkájának eredményét fogod látni.

Íme, a fő szempontok, amik miatt érdemes lehet a mi foci fogadási tippjeinkre hagyatkoznod

a mi foci fogadási tippjeinkre hagyatkoznod

A Mightytips tanácsai - Minden, amit a foci fogadási tippekről tudni érdemes

Amennyiben érdekelnek a legfrissebb és legpontosabb labdarúgás tippek a holnapi napra, akkor mindenképp érdemes a Mightytips szakértői tanácsait figyelemmel követned. Folyamatosan szállítjuk nektek a jobbnál jobb ajánlatokat. 

Átnéztük a Magyarországon elérhető online sportfogadási oldalakat és közülük választottuk ki a legjobbakat, akiknek szorzóit folyamatosan összehasonlítjuk egymással. Nektek már csak a legmagasabb oddsokat mutatjuk meg, hogy a legjobb ajánlatokból részesülhess!

Számos egyéb okból is érdemes követned szakértőink foci fogadással kapcsolatos tanácsait. Nálunk nem zsákbamacskát veszel, hanem hasznos ajándékot kapsz profiktól. Minden egyes foci fogadási tippünket alapos adat-, forma- és statisztikai elemzés előzi meg. Ezt a munkát spóroljuk meg neked. Természetesen minden véleményünket és előrejelzésünket részletesen bemutatjuk, ami alapján eldöntheted, hogy megbízol-e tanácsainkban.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy érdemes hinni nekünk, hiszen gyakrabban jönnek be a tippjeink, mint nem. Remek arányban adunk nyertes tippeket, így ha megfogadod tanácsainkat, akár profittal is zárhatod sportfogadói karrieredet. Olvasóink sikere érdekében mindent megteszünk - ennek képezik részét ingyenes foci fogadási tanácsaink és tippjeink is.

Szakértők Mightytips

Aladár Kollár Aladár
Kollár

954 tippek

50% nyert

András Juhász András
Juhász

509 tippek

56% nyert

Balázs Hetei Balázs
Hetei

210 tippek

50% nyert

Foci fogadási tippek holnapra - Miért érdemes minket olvasni?

A későbbiekben még szót ejtünk a munkánkat segítő tapasztalt sportfogadókról, akik a sikerünk egyik kulcsát jelentik. Ennek a sikernek azonban van egy másik fontos tényezője is, ami könnyen visszakereshető és ellenőrizhető. 

Korábbi cikkeinket olvasva te is meg tudod állapítani, hogy milyen arányban adunk sikeres labdarúgás fogadás tanácsokat napról napra. Ellenőrizd le a tudásunkat és dönts az alapján, amit látsz. Ha megfelelőnek tartod a százalékos arányainkat, akkor csatlakozz hozzánk, és kövessük együtt a foci fogadások alakulását.

Nem csak jó foci fogadási tippekkel látunk el, de folyamatosan szállítjuk a legfontosabb spotfogadáshoz kapcsolódó híreket is, így velünk együtt követheted az iparág fejlődését, közösen tanulhatunk egyre többet és többet. 

Ne feledd, a profi sportfogadók első számú szabálya, hogy minél több információval rendelkezel, annál nagyobb esélyed van legyőzni a házat és nyerni. A cél pedig természetesen ez kell, hogy legyen.

A Mightytips szerkesztőségében tehát azon dolgozunk, hogy olvasóinkat megtanítsuk jobb játékosokká válni. Bízunk benne és hisszük, hogy segítségünkkel egyre nagyobb profitra tehetsz szert, mert jobban működő stratégiákat fogsz tudni kialakítani és alkalmazni. Ezt szeretnénk elérni, ez a mi missziónk. Reméljük, te is velünk tartasz az úton!

Fogadási tippek ingyen - A legjobb tanácsok csak nálunk

Erről még nem esett szó, pedig ez is komoly érv mellettünk: A Mightytips szakértőitől származó fogadási tanácsokat teljesen ingyenesen olvashatja bárki, bárhol, bármikor. Más oldalakon gyakran már azért is fizetned kell, hogy amatőröktől származó, hasraütésszerű tippeket olvashass. Nálunk a rendszer teljesen máshogy működik, és mi erre vagyunk igazán büszkék.

A LEGJOBB TANÁCSOK CSAK NÁLUNK

Nálunk komoly szakmai munka folyik, a Mightytips szerkesztőségében profik, és nem kezdők dolgoznak. Bizonyítottan hozzáértő, sikeres fogadókat alkalmazunk, az ő tanácsaikat hallgatjuk meg. Ezek alapján állunk elő javaslatainkkal, melyeket természetesen a nagyérdemű közönséggel is megosztunk. Ezért cserébe nem várunk olvasóinktól semmiféle fizetséget.

Nálunk tehát egy fillért sem kell költened arra, hogy tippjeinket olvasd, ingyenesen élvezheted munkánk gyümölcsét, melyet profi sportfogadók állítottak össze - csak Neked! Minden egyes tipp mögött sok év tapasztalata és több órányi munka áll. Olvass tovább, és elmagyarázzuk részletesen azt is, hogy hogyan működik a tippeket megelőző kutatás és elemzés.

Ahogy a szakértők fogadnak - A Mightytips módszere

Ahogy már említettük foci fogadási előrejelzéseinket hosszú órák elemzői háttérmunkája előzi meg. Más oldalakkal szemben nálunk nem csak megérzéseken alapuló gondolatokat, alaptalan jövendöléseket fogsz találni, mi a kemény, hozzáértő, értelmező munkában hiszünk és bízunk. 

Ezért nézünk alaposan utána annak, hogy mit is ajánlunk olvasóink figyelmébe - na meg természetesen azért is, mert nem szeretnénk felsülni. Nyertes tippeket akarunk adni, és ebben meglehetősen sikeresek is vagyunk. Számunkra nagyon fontos a ti véleményetek, kérjük bátran osszátok meg velünk!

Folyamatosan követjük a legfontosabb focihíreket, tisztában vagyunk a csapatok erősségeivel, ahogy a gyengeségeikkel egyaránt. Tudjuk, melyik játékosaikra érdemes számítani, és melyiküket nem lehet komolyan venni.

Csapatsportoknál érdemes kihasználni a gyenge láncszemekről szerzett tudást - mi ebben is segíteni próbálunk nektek. Éppen ezért tartjuk folyamatos figyelem alatt egyénekre lebontva is azokat a csapatokat, melyekről fogadási tanácsokkal látunk el.

Az egyéni teljesítmény mellett szakértőink természetesen a csapatokra vonatkozó információkat is felhasználják az összegzés és a kutatómunka folyamán. Ezért tökéletesen tisztában vagyunk a csapatok korábbi eredményeivel, formaingadozásaival, és így a várható eredményeivel kapcsolatban is.

Igyekszünk minél pontosabb foci fogadási tanácsokkal ellátni olvasóinkat, ezért a lehető legpontosabb adatokat gyűjtjük össze, elemezzük és tárjuk az olvasóink elé.

Ez a Mightytips küldetése, segíteni szeretnénk olvasóinknak és ezen semmi sem fog változtatni. Ráadásul nem csak a legjobb foci fogadási ajánlatokat és szorzókat szállítjuk, de azok sem maradnak információk nélkül, akik a legjobb sportfogadási bónusz miatt jöttek a Mightytips oldalára.

 Nálunk folyamatosan jelennek meg a legmegbízhatóbb és legkorrektebb online fogadóirodák promóciós ajánlatai. Érdemes tehát visszatérő vendégünkké válni, hiszen általunk Te is részesülhetsz az online sportfogadás oldalak legjobb ajánlataiból. Használd ki ezeket a nagyszerű lehetőségeket!

A sportfogadás szakértői vagyunk

Tapasztalataink

bm-filter-anchor-info

Szakértőink

A Mightytips szerkesztősége komoly szakmai szűrőket állít fel csapatának összeállításakor. Mi csak azokat engedjük magunk közé, akik már bizonyították, hogy megütik a szintet. Így állt össze egy olyan szakértői csapat, amelynek minden tagja hosszú évek tapasztalatával rendelkezik. Ezekből a sikerekből szeretnénk, ha az olvasóink is kivehetnék a részüket. Hiszen értük - értetek - csináljuk ezt az oldalt.

Melyik a legjobb foci fogadási ajánlat és miért?

Aki a legjobb foci fogadási ajánlatokat kutatja, annak nem árt tisztában lenni az elérhető fogadási piacokkal sem. Minden meccs más és más, így értelemszerűen nem lehet folyton csak ugyanazon a piacon fogadni. Illetve lehet, csak nem érdemes.

fogadások típusai

Az alábbi néhány sorban az öt legjobb és legizgalmasabb foci fogadási piacot fogjuk bemutatni, melyekről nálunk is találhatsz részletes leírásokat, illetve folyamatosan kaphatsz fogadási tippeket ezehez a piacokhoz!

 • 1X2. Ez az egyik legegyszerűbb foci fogadási piac, ezt is használják a legtöbben. Régebben a Tippmix-en csak ezen a piacon lehetett fogadni, de mára már szerencsére fejlődtek ők is. Na meg persze az online fogadóirodák is egyre nagyobb kínálattal rendelkeznek, de mindenhol az 1X2 piac az alap, ami nem más, mint a mérkőzés végeredményére leadott fogadás. 1 = a hazai csapat nyeri a mérkőzést; 2 = a vendégcsapat nyeri a mérkőzést; X (vagy D) = Döntetlennel ér véget a mérkőzés.
 • Dupla esély. A Dupla esély egy esélynövelővel ellátott 1X2 fogadás. Ugyanúgy háromesélyes fogadási piac, mint nagytestvére, viszont jobbak a nyerési esélyeid. Ebből következik, hogy természetesen az oddsok viszont alacsonyabbak lesznek. Biztonsági játékosoknak ajánljuk elsősorban. A Dupla esély fogadás lényege, hogy a három lehetséges kimenetelből (1, X vagy 2) kettővel is nyerhetsz. A lehetséges variációk: 1X, 12, X2.
 • Mindkét csapat szerez gólt. Egy egyszerű Igen-re vagy Nem-re tudunk fogadni, azaz a Mindkét csapat szerez gólt fogadási piac egy kétesélyes fogadás. A neve eléggé sokatmondó: ha úgy gondolod, hogy mindkét csapat betalál, akkor fogadj az Igen-re. Ha szerinted egyik sem, vagy legalább az egyik csapat képtelen lesz betalálni, akkor fogadj a Nem opcióra.
 • Alatt/fölött. A Mindkét csapat szerez gólt piachoz hasonlóan az Alatt/fölött piac is egy kétesélyes foci fogadás. Itt nem számít, hogy milyen elosztásban szereznek gólokat a csapatok, a lényeg a mérkőzésen született gólok száma. A 6:0 ugyanúgy tökéletes eredmény neked, mint a 4:4, feltéve hogy a 5,5 gól feletti piacra fogadtál. A piac nagy előnye, hogy fölött fogadás esetén mihelyst megszületett a gól, nyert a fogadásod - azaz nem szükséges kivárni a rendes játékidő végét.
 • Hendikep fogadás. Szintén a gólok számára fogadhatunk, vagyis nagyjából. Pontosabban, a két csapat közötti gólkülönbséget kell megtippelnünk. Általában akkor érdemes hendikep fogadási piacot használni, amikor az egyik csapat óriási túlerőben van a másikkal szemben és sokgólos győzelemre számítunk. Ilyenkor ugyanis a rájuk vonatkozó oddsok nagyon alacsonyak, ezért hendikep fogadással tehetjük izgalmasabbá a tétet. 
 • Ez olyan, mintha gólelőnyt adnánk a gyengébb csapatnak. Azaz mintha a megadott eredményről indulna a mérkőzés. Például a (3:0) hendikep akkor nyer döntetlen fogadással, hogy pontosan 3 góllal nyer a vendég csapat.

Foci fogadási tippek holnapra - Így érdemes fogadni

Ezen cikkünkben bemutattuk, hogy miért érdemes foci fogadási tippeket olvasni holnapra. Igyekeztünk betekintést nyújtani munkatársaink munkafolyamatába is, hiszen hisszük, hogy csak akkor alakulhat ki az olvasó és az író között bizalmi kapcsolat, hogyha átlátható és egyértelmű módon közöljük, miért gondoljuk azt, amit. 

Bemutattunk néhány alapvető fontosságú fogadási piacot. Reméljük sokat tanultál. Amennyiben továbbra is maradt kérdésed, keress minket bátran!

GYIK

?

Hogy érdemes foci fogadást kötni?

Okosan és stratégia mentén. Alapvető fontosságú, hogy legyen egy sportfogadási taktikád és ne csak ad-hoc módon tedd fel a pénzed. Folyamatosan képezd magad és gyűjts be minél több információt a csapatokról, amelyek mérkőzéseire fogadni szándékozol. Minél bővebb ismeretekkel rendelkezel, annál jobbak a győzelmi esélyeid.
?

Hogyan lehet sportfogadásból meggazdagodni?

Természetesen nincs rá garancia, hogy sportfogadásból meg lehessen gazdagoni, de némi szerencsével és hosszú évek kemény munkájával akár kellemes bevételre is szert lehet tenni belőle. Ki kell alakítani egy tökéletes stratégiát és következetesen alkalmazni kell. Folyamatos képezned kell magad. Ha online sportfogadásból szeretnél komolyabb pénzre szert tenni, akkor komolyan is kell venned a dolgot. Ez egy soha véget nem érő folyamat, nem engedheted meg magadnak, hogy lemaradj a legfrissebb hírekről. Fogadáshoz elengedhetetlen kincs az információ.
?

Milyen gyakran posztoltok foci fogadási tippeket?

Elég gyakran, gyakorlatilag napi szinten. Mihelyst találunk egy remek fogadási lehetőséget, azonnal kutatni kezdünk utána. Adatokkal is szeretnénk alátámasztani, hogy ez egy valóban okos és jó sportfogadási ajánlat. Azt, ha ez megtörtént, mi már osztjuk is meg a jó hírt - és a még jobb szorzókat - az olvasóinkkal.
?

Hol tudok megbízható fogadási tippeket találni ingyenesen?

Most csak viccelsz, ugye? Természetesen nálunk, azaz a Mightytips oldalán. Folyamatosan frissítjük cikkeinket, amiért cserébe olvasóinktól semmilyen fizetséget nem várunk és nem is fogadunk el. Nálunk minden tippben hosszú órák munkája fekszik - de te teljesen ingyenesen kapod kézhez.
?

Hogy lehet a legkönnyebben nyerni foci fogadással?

Egy megfelelő stratégia megtalálásával vagy kialakításával. Természetesen ezt alkalmazva sem könnyű dolog a sportfogadás, hiszen ez egy kőkemény munka. Kiemelkedni csak az igazi profik tudnak. Ha te is az vagy, akkor persze nem lesz gond!

5 értékelés, átlag 3.4 / 5