Bitcoin Sportfogadás [2021. augusztus]

Az online sportfogadás népszerűsége egyértelműen növekszik. A legtöbben ma már nem a helyi lottózóba járnak, hanem otthonuk kényelmében – az aktuális sporteseményt élőben figyelve – intézik fogadásaikat.

A cikk végén néhány más alternatív, a sportfogadás világában jól ismert fintech szolgáltatóra is felhívjuk a figyelmed. Az ismertetőt egy GYIK-szekció zárja, ahol a Bitcoin fogadással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és az azokra adott válaszokat szedtük össze.

Bitcoin Sportfogadás

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bitcoin-t

Találtunk: 8 Fogadóirodák

Melbet

7.9/10

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra
 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól
 • Nincsenek tranzakciós díjak
 • E-sportok nagy választéka
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Apple Pay
 • Google Pay

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Melbet ismertető

888sport

7.4/10

 • A Londoni Tőzsdén jegyzett
 • GBGA, EGBA tanúsítvánnyal rendelkező
 • „Egzotikus” sportokat is magába foglaló sportág-kínálat
 • Funkcionális mobil applikáció
 • Magyarországról a szolgáltató nem fogad ügyfeleket
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

888sport ismertető

Betmaster

6.8/10

 • Jól áttekinthető, letisztult honlap
 • Magyarországról is megnyíló, gyors oldal
 • Bónusz jutalom a rendszeres játékért
 • Telefonon is szép
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Bankkártya
 • Wise

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Betmaster ismertető

Bitcoin fogadás teljes útmutató

Szeretnél Bitcoint nyerni? Egyes online szerencsejáték-oldalakon már erre is van lehetőség. Ebben a cikkben az első és legfontosabb kriptopénz, a Bitcoin és a sportfogadás lehetőségeit járjuk körbe. Sorba vesszük e kriptovaluta előnyeit és hátrányait. Bemutatjuk a legfontosabb és megbízható Bitcoin bukmékereket, a Bitcoin egyenlegfeltöltés és fogadás menetét. 

 

Noha még ma se tudjuk biztosan, ki is volt Satoshi Nakamoto (pedig még szobra is áll a budapesti Graphisoft Parkban), az biztos, hogy a Bitcoin a 2009-es indulása óta alaposan felforgatta a nemzetközi pénzvilágot, az energiaipart, na meg a tulajdonosok kedélyeit is. A 2007-ben kezdődött nemzetközi pénzügyi válság fényében persze érthető, hogy sokak szemében felértékelődött egy, a bankrendszertől független, decentralizált digitális pénznem.

 

 

Cikkünkben a Bitcoin-alapú fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat járjuk körbe, hogy a Bitcoin fogadás is mindenki számára érthető és biztonságos legyen.

 

Mit kell tudni a Bitcoin sportfogadásról?

Tekintve, hogy e sorok írása idején nagyjából 10 ezer USD volt egyetlen ilyen digitális érme értéke, most biztosan sokaknak felcsillant a szeme, hogy BTC-t nyerni is lehet. Itt ketté kell választani a dolgokat, ugyanis vannak olyan online bukmékerek, amik befizetésre elfogadnak ugyan Bitcoint, de azt azonnal átváltják például euróra, és a továbbiakban euróalapon játszol. 

Mit kell tudni a Bitcoin sportfogadásról?

A másik megoldás - és ez most minket jobban érdekel -, ahol a befizetés, a játék és a pénzlehívás is kriptovalutában, vissza a Bitcoin-tárcánkba történik. Érdekes  trend manapság, hogy egyes szerencsejáték-szolgáltatók ugyanazzal a tematikával és kezelőfelülettel külön csak kriptopénzes oldalt indítanak, ahol aztán leginkább az Etherium, a Litecoin, és újabban a Dogecoin nevű altcoinok forognak. 

 1. Manapság számos oldal ajánl “ingyen” Bitcoin-sportfogadást. A nem túlságosan bizalomgerjesztő Trustpilot-értékelések, a gyakorlatilag teljesíthetetlen kifizetési feltételek, és az ügyfélszolgálat hiánya miatt sem ajánljuk a használatukat.
 2. Jelenleg Budapesten hét Bitcoin-automata található. A legelsőt az Anker Klubban helyezték üzembe 2014-ben.
 3. A globálisan kibányászható Bitcoin érmék száma maximálisan 21 millió, de töredék érmékkel is lehet kereskedni és fizetni.
 4. A BTC-bányászat és tranzakciók globális energiafelhasználása ma már meghaladja egyes országok éves fogyasztását.

A Bitcoin-tranzakciók nagyon gyorsak és biztonságosak, ami a sportfogadási iparban komoly versenyelőnyt jelent. Nem utolsósorban olyan országokból is működnek, ahol a bankok nem teszik lehetővé a szerencsejáték-oldalak irányába történő átutalásokat.  

A Bitcoin-fogadás ugyanakkor nem olcsó; egy BTC-bukmékernél a minimumtét általában 0.001 BTC, vagyis (jelen pillanatban) 10 dollár vagy annak megfelelő FIAT pénz. Szinte az összes Bitcoin-tárca használható Magyarországról is. A tárcanyitás és a sportfogadás nem anonim, hiszen az előbbihez és az utóbbihoz is személyes dokumentumok, illetve azok másolatai kellenek. Továbbá a Bitcoin-tranzakcióknak is van költsége, ezt az adott tárcának fizetjük. Ennek az értéke változó, 1%-tól 10 USD/tranzakció összegű is lehet.

GYIK

? Mi szükséges a Bitcoin vásárlásához?

Cikkünkben találhatsz olyan Bitcoin-tárcákat, amelyeken keresztül könnyedén, Magyarországon is Bitcoint tudsz vásárolni. Ehhez egy gyors regisztráció szükséges (néhol személyi okmányokat kérnek ehhez), és már veheted is a legmenőbb kriptovalutát!

? Mennyibe kerül a Bitcoinnal való fizetés?

Bitcoinnal fizetni szinte mindenhol jutalékmentes (erről lásd táblázatunkat feljebb). Azonban felhívjuk a figyelmed, hogy a gyors árfolyamváltozás miatt az online fogadás Bitcoin vásárlást olyan időszakban tedd meg, amikor az számodra a legkedvezőbb.

? Mennyi idő alatt zajlik le egy tranzakció?

A legjobb kriptovalutaként a Bitcoin-tranzakciók azonnal lezajlanak, így nem kell napokat, de még órákat sem várnod a virtuális egyenleged feltöltéséhez.

? Hol nyissak Bitcoin-számlát?

Érdemes megnézned a fentebb felsorolt, úgynevezett Bitcoin-tárcákat. Az aktuális számlanyitási és vásárlási feltételekről a hivatalos oldalakon tudsz tájékozódni.

? Biztonságos sportfogadásra Bitcoint használni?

A vásárlás minden esetben anonim, a Bitcoin rendszere pedig elképesztően biztonságos, így nem kell attól tartanod, hogy pénzed nem jut el a Bitcoin bukméker számlájára!

Hogyan tudok Bitcoint nyeri egy bukmékernél?

Először is kell, hogy legyen Bitcoinod valahonnan, bányászatból, kriptotőzsdézésből vagy csak vettél egyszer, mert menőnek tűnt. Ha ez mind ismerősen hangzik, akkor már biztosan van egy Bitcoin-tárcád is. Tavaly ősz óta a PayPal is lehetővé teszi a Bitcoin-fizetést, de persze ez az e-pénztárca-szolgáltató is leveszi a “digitális aranyból” a maga sápját. De ha van BTC-d, akkor csak be kell regisztrálnod az általunk ajánlott Bitcoin-bukmékerek egyikénél. Az alábbiakban a 22Bet-en keresztül mutatjuk be a Bitcoin-befizetés menetét.

 1. Nyissa meg a webhelyet

  Ha már van fiókod, Bitcoin nyeréséhez is először saját kriptopénzt vagy más FIAT-valutát kell befizetned. A zöld színű Befizetés gombot a fiókadataid mellett, jobbra az főoldal fejlécénben találod.

  Nyissa meg a webhelyet
 2. Válassza a "Befizetés" lehetőséget

  Ha beléptél ide, a 22Bet rendszere az IP-címed alapján egyből a régiódból elfogadott fizetési rendszereket ajánlja fel.

  Válassza a "Befizetés" lehetőséget
 3. Válassza a Bitcoint

  Kissé lejjebb görgetve át tudod tekinteni az összes kriptopénzes fizetési rendszert, amit a 22Bet-en használhatsz.

  Válassza a Bitcoint
 4. Lépj be az okostelefonodon a BTC tárcádba és jóvá a tranzakciót

  A megerősítő popup után mBT-ben tudod megadni a vásárolni/feltölteni kívánt BTC mennyiséget. Lépj be az okostelefonodon a BTC tárcádba (ilyen például a Coinbase), és a QR-kód segítségével hagyd jóvá a tranzakciót.

Biztonságos a Bitcoinnal fizetés?

A biztonság az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a Bitcoinnal kapcsolatban, ezt járjuk most körül. Ahogy fentebb írtuk, a Bitcoin árfolyama volatilis, és miután nincs felette olyan „védő” szervezet, mint például a magyar Jegybank, ezért nagy kockázatú befektetésnek számít. Az elmúlt években többször mutatott be komoly szárnyalást és igazi mélyrepülést is.

Ennek köszönhetően számtalan ember gazdagodott meg a Bitcoinból, de sokan el is veszítették megtakarításaikat. Emiatt fokozottan figyelj arra, hogy csak annyi pénzt tarts Bitcoinban, amelynek az esetleges elveszítése még nem okoz pénzügyi nehézségeket.

A Bitcoin egy titkosított, speciális, internetes blockchain nevű rendszerben fut. A blockchain önkénteseket használ, hogy titkosítsák a Bitcoin rendszerében végrehajtott tranzakciókat, és egyúttal bizonyosodjanak meg arról, hogy minden személyes információt megfelelően elrejtettek.

Így ha a hackereknek sikerülne is bejutniuk a rendszerbe, nincs értelme ellopni semmit, mert az adat a blokklánchálózaton kívül használhatatlan. Az összes ügylet átlátható és a nyilvánosság számára elérhető, még akkor is, ha az érintett személyek anonimak maradnak.

Ez azt jelenti, hogy senki sem csalhat, verheti át vagy tévesztheti meg egyéb módon a rendszert. A tranzakciók egyben visszafordíthatatlanok is. Tehát ha egyszer megszerezted Bitcoinjaidat, vagy éppen eladtad őket, senki sem mehet és nem követelheti vissza a pénzt. A Bitcoin olyan, mintha több 1000 hivatalos ember figyelné a pénztárcádat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy senki sem próbál ellopni semmit.

 1. 1

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 2. 2

  100%-os bónusz akár 20.000 HUF értékig

 3. 3

  Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

 4. 4

  Első befizetés bónusz 35.000 HUF

 5. 5

  355 HUF Első Befizetés bónusz

A top 5 Bitcoin bukméker

Jellemző, hogy nem az online sportfogadási piac nagykutyái, hanem a kisebb-nagyobb feltörekvő bukmékerek nyitottak inkább a kriptopénzes fogadás felé. A Bet365 például egyáltalán nem foglalkozik kripto-fogadással, a szintén nagy múltú, más kriptopénzek kínálatában is erős 22Bet viszont már igen. A “feltörekvők” közül a Melbet, a LibraBet, a Rabona vagy a Casinia Sportsbook az ismertebb Bitcoin-bukmékerek. 

A többieket alighanem a BTC hatalmas árfolyamingadozásai tartják vissza attól, hogy felszálljanak a száguldó kriptovonatra. Ennek a hatalmas energiaigény és a fenntarthatósági megfontolások mellett főleg az az oka, hogy a Bitcoin anonim tranzakciókat tesz lehetővé.

A BTC-nek ez a tulajdonsága az, ami miatt újabban olyan kitüntetett figyelem övezi az állami és nemzetközi szabályozószervek részéről, és ilyenkor a bányászat vagy a kereskedelem visszaszorítása bárdként zuhan az árfolyamra.

Mi a számos vonzónak tűnő webes ajánlat ellenére is azt javasoljuk, hogy Bitcoin-alapú fogadáshoz maradjunk az alábbi megbízható sportfogadási oldalaknál.

 1. Rabona – 10% cashback elvesztett kombi fogadásra 150 000 Ft-ig
 2. 22Bet - 30 féle kriptovaluta befizetésre. Bitcoin kifizetés!
 3. Campobet - 10% pénzvisszafizetési ajánlat 60 000 Ft téttől!
 4. LibraBet - 45 000 Ft freebet a foci helyes pontszám piacon!
 5. Casinia Sportsbook - Akár 150 000 Ft freebet elvesztett kombi fogadásra!

A LEGJOBB SPORTFOGADÁSI BÓNUSZCSOMAGOK A PIACON!

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

Noha natív mobilappja még nincs, a Rabona így is az újabb online bukmékerek egyik legjobbika. Övék az online sportfogadási piac egyik legjobb és legszámosabb bónuszkínálata, és a felhasználási feltételek sem túlzottan nehezek. A Magyarországról is elérhető fizetési módok köre viszonylag szűk, de ha van Bitcoin-tárcánk, ez nem jelent problémát. A Rabone-nál forintalapú játékosszámlád is lehet, és az ügyfélszolgálathoz magyar nyelven is fordulhatsz. Ez egy általános szerencsejáték-platform, vagyis akár az online kaszinójukban is játszhatsz kriptopénzben.

Kiemelt bukmeker rabona

Bitcoin pénz fogadás a 22betnél

Sok bukméker kifejezetten támogatja a Bitcoin fogadás tételeinek befizetésére alkalmas rendszerének használatát. Ilyen a 22Bet is, amely egy fiatal, de dinamikusan fejlődő fogadóiroda. Több mint 400,000 regisztrált felhasználót szolgálnak ki, és napi közel 1000 sporteseményhez biztosítanak hozzáférést.

Itt a legnépszerűbb sportágak és a leginkább várt események között fogadhatunk kedvünkre! Futball, tenisz, kosárlabda – ezek a fő irányok, azonban krikettre, snookerre, Forma-1-re, kerékpárversenyekre, síelésre és síugrásra, curlingre, floorballra, inline hokira és vízilabdára is megtehetjük tétjeinket.

A legismertebb bajnokságok mellett olyan, hazánkban kevésbé követett eseményekre is fogadhatunk, mint a fehérorosz vagy a kínai labdarúgó-bajnokságok.

Mobilon már mindenhol elérhető

Első befizetés bónusz 35.000 HUF

Az 22bet internetes egyenlegünket könnyedén feltölthetjük Bitcoinnal is. A Bitcoin fogadás befizetésekre csak alsó korlátot szabnak, amely minimum egy eurónak megfelelő kriptovaluta. A rendszer nem számít fel jutalékot, így az elutalt összeg teljes egészében megjelenik virtuális egyenlegünkön, méghozzá azonnal.

Kiemelt bukmeker 22bet

Bitcoin pénz fogadás a Melbetnél

A Melbet egy ciprusi cégcsoport része, amely főként bukméker szolgáltatásokkal, illetve szerencsejátékkal foglalkozik. Élőben közvetítik a legfontosabb sporteseményeket, valamint számos sorsolást és TV-játékot is üzemeltetnek.

A rendszerükön keresztül naponta 1000-nél is több eseményre fogadhatunk.

Ezek magukban foglalják az olyan nagy klasszikusokat, mint a focilabda, jégkorong, kosárlabda, kézilabda, tenisz, baseball, snooker, bowling, curling, a floorball és a rolleres hoki.

A legfiatalosabb fogadóiroda

A Bitcoin sportfogadás tranzakcióira is alkalmas opciója természetesen a Melbet-nél is remekül működik Magyarországon. Az utalás átfutási ideje 2-4 munkanap, ezért érdemes előre megtervezni az egyenlegfeltöltéseket.

Kiemelt bukmeker melbet

A Bitcoin előnyei és hátrányai

Előnyök

A Bitcoin (₿) egy kriptovaluta, amelyet egy máig ismeretlen személy vagy csoport talált ki 2008-ban, Satoshi Nakamoto néven, és amit 2009-ben el is indított.

Ez egy decentralizált digitális pénznem központi bank vagy rendszergazda nélkül, amit a felhasználók között a bitcoin internetes hálózatán – közvetítők igénybevétele nélkül – lehet küldeni. Új Bitcoinhoz az úgynevezett bányászat segítségével lehet jutni.

Egyértelmű előnye a titkosítás és az anonimitás. A Bitcoinban tartott pénzösszegek nem jelennek meg semmilyen nyilvános, hivatalos számlán, például bankszámlán sem. A vásárlásaink mindig anonimak maradnak, és nem kell attól sem tartanunk, hogy a pénzünk rossz helyen kötne ki, ugyanis a Bitcoin titkosítása a legmagasabb banki szintnél is komolyabb.

Hátrányok

A Bitcoin hivatalos árfolyama éppen decentralizáltságának köszönhető. Az egyes országok valutáinak árfolyama ugyan folyamatosan változik, ezek azonban napi szinten nehezen érzékelhető változások, hiszen baj esetén az adott ország jegybankja közbelép, és tesz azért, hogy ne legyen erősebb vagy gyengébb az árfolyam, mint ami az ország érdekeit szolgálja.

Ugyanakkor a Bitcoinnál ilyen jellegű védernyő nincsen, így egyik percről a másikra feleződhet vagy éppen duplázódhat az értéke.

Előnyök

Korlátozások

Hektikusan változó árfolyam

A fogadások tervezésébe az árfolyam változásait is bele kell kalkulálnunk

Bitcoin pénz fogadás határidők, költségek és korlátok

A legjobb sportfogadási oldalak folyamatosan dolgoznak azért, hogy azokban az országokban, ahol jelen vannak, biztosítsák a gördülékeny egyenlegfeltöltést és a minél könnyebb kifizetéseket. Az alábbi listánkon azokat a fogadási weboldalakat találod, amelyek magyar nyelven is elérhetőek, és ahol megbízható Bitcoin pénzküldésre is van lehetőség.

Az alábbi táblázatokban azt mutatjuk be, hogy a kiválasztott weboldalakon milyen határidők (Mikor jelenik meg a befizetésem a számlán?), költségek (Mennyi díjat vonnak le a befizetéseimből?) és korlátok (Mi a minimum és maximum befizetés?) mellett fizethetünk be pénzt a fogadási egyenlegünkre, valamint milyen feltételek (Mennyi idő alatt érkezik meg számlámra a nyereményem?

Van-e díja a nyeremény kivételének? Mekkora a legkevesebb és legnagyobb nyeremény, amelyet a számlámra kérhetek?) mellett vehetjük ki nyereményeinket vagy a számlánkon fennmaradó összeget.

Befizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Letét gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

Gyors

Min. 1€

Melbet

Gyors

Min. 1€

Betmaster

Gyors

Min. 1€

Kifizetési díjak, idők, limitek

Fogadóiroda Kifizetés gyorsasága Díjmentes Min/Max limitek

22bet

Gyors

Min. 1,50€

Melbet

Gyors

Min. 1,50€

Betmaster

Gyors

Min. 1,50€

Ajánlott fizetési módok

Amennyiben mégse vonz a gondolat, hogy kriptopénzben játssz (és nyerj!), léteznek sokkal régebbi és bevett fizetési módok, amikkel egy online bukmékernél a bankolást intézheted. Az alább felsorolt fizetési módok mindegyike kínál forintalapú számlavezetést. A legjobb online kaszinókban a nemzeti pénznemben is játszhatsz és lehívhatod a saját számládra a nyereményed.

 • A VISA-t követően a második legnagyobb bank- és hitelkártyát használó fizetési szolgáltató.

  Mutass többet
 • Az egyik legbiztonságosabb módszer, hiszen teljesen különálló felületen, akár telefonon is rendezhetjük a tranzakciót a saját bankunk segítségével.

  Mutass többet
 • Az itthon is egyre több felhasználóval büszkélkedő PayPal gyors és biztonságos online vásárlásokhoz nyújt segítséget.

  Mutass többet
 • Nem a legolcsóbb, mégis az egyik legelterjedtebb e-tárca, amit a legtöbb online bukméker elfogad kifizetésre is.

  Mutass többet

8 értékelés, átlag 5 / 5

A legjobb freebetek & promóciós ajánlatok Magyarországon országából

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése