Bitcoin Sportfogadás

BITCOIN SPORTFOGADÁS

Az online sportfogadás népszerűsége egyértelműen növekszik. A legtöbben ma már nem a helyi lottózóba járnak, hanem otthonuk kényelmében – az aktuális sporteseményt élőben figyelve – intézik fogadásaikat.

Cikkünkben a Bitcoin-alapú fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat járjuk körbe, hogy a Bitcoin fogadás is mindenki számára érthető és biztonságos legyen.

A Bitcoin az online fogadás egyik új, de egyre népszerűbb fizetési rendszere. Lássuk is miért:

 • Magyarországon elérhető online fogadóirodák
 • A két weboldal, ahol a legjobb a sportfogadás Bitcoinnal
 • A Bitcoin használatának előnyei és korlátai sportfogadások esetén
 • Biztonságos a Bitcoin rendszere?
 • Milyen előfeltételei vannak a Bitcoinnal való fizetésnek?
 • Hogyan töltsük fel egyenlegünket és jussunk hozzá a nyereményünkhöz?
 • Költségek, időtartamok
 • Játssz a legjobb sportfogadó oldalakon Bitcoinnal!
 • Gyakran Intézett Kérdések

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bitcoin-t

8 bukmékert találtunk

7.9/10

 • Előnyös oddsok élő fogadásokra
 • Üdvözlőbónusz már 450 Ft-tól
 • Nincsenek tranzakciós díjak
 • E-sportok nagy választéka
 • Nincs magyar ügyfélszolgálat
 • MasterCard
 • Neteller
 • Banki átutalással
 • BitCoin

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

Melbet ismertető

7.4/10

 • A Londoni Tőzsdén jegyzett
 • GBGA, EGBA tanúsítvánnyal rendelkező
 • „Egzotikus” sportokat is magába foglaló sportág-kínálat
 • Funkcionális mobil applikáció
 • Magyarországról a szolgáltató nem fogad ügyfeleket
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • BitCoin
 • Banki átutalással
 • Neteller

Nem ajánlott az országodban való játékhoz

Nézzen helyette más bukmékereknél

888sport ismertető

Bitcoin pénz fogadás a 22betnél

Sok bukméker kifejezetten támogatja a Bitcoin fogadás tételeinek befizetésére alkalmas rendszerének használatát.

Ilyen a 22Bet is, amely egy fiatal, de dinamikusan fejlődő fogadóiroda. Több mint 400,000 regisztrált felhasználót szolgálnak ki, és napi közel 1000 sporteseményhez biztosítanak hozzáférést.

Itt a legnépszerűbb sportágak és a leginkább várt események között fogadhatunk kedvünkre! Futball, tenisz, kosárlabda – ezek a fő irányok, azonban krikettre, snookerre, Forma-1-re, kerékpárversenyekre, síelésre és síugrásra, curlingre, floorballra, inline hokira és vízilabdára is megtehetjük tétjeinket.

A legismertebb bajnokságok mellett olyan, hazánkban kevésbé követett eseményekre is fogadhatunk, mint a fehérorosz vagy a kínai labdarúgó-bajnokságok.

Mobilon már mindenhol elérhető

Bónusz akár 35.000 Ft

Az 22bet internetes egyenlegünket könnyedén feltölthetjük Bitcoinnal is. A Bitcoin fogadás befizetésekre csak alsó korlátot szabnak, amely minimum egy eurónak megfelelő kriptovaluta. A rendszer nem számít fel jutalékot, így az elutalt összeg teljes egészében megjelenik virtuális egyenlegünkön, méghozzá azonnal.

Bitcoin pénz fogadás a Melbetnél

A Melbet egy ciprusi cégcsoport része, amely főként bukméker szolgáltatásokkal, illetve szerencsejátékkal foglalkozik. Élőben közvetítik a legfontosabb sporteseményeket, valamint számos sorsolást és TV-játékot is üzemeltetnek.

A rendszerükön keresztül naponta 1000-nél is több eseményre fogadhatunk.

Ezek magukban foglalják az olyan nagy klasszikusokat, mint a focilabda, jégkorong, kosárlabda, kézilabda, tenisz, baseball, snooker, bowling, curling, a floorball és a rolleres hoki.

A legfiatalosabb fogadóiroda

100% bónusz akár 30.000 Ft

A Bitcoin sportfogadás tranzakcióira is alkalmas opciója természetesen a Melbet-nél is remekül működik Magyarországon. Az utalás átfutási ideje 2-4 munkanap, ezért érdemes előre megtervezni az egyenlegfeltöltéseket.

A Bitcoin előnyei és hátrányai

bitcoin-ELŐNYÖK HÁTRÁNYOK

Előnyök

A Bitcoin (₿) egy kriptovaluta, amelyet egy máig ismeretlen személy vagy csoport talált ki 2008-ban, Satoshi Nakamoto néven, és amit 2009-ben el is indított.

Ez egy decentralizált digitális pénznem központi bank vagy rendszergazda nélkül, amit a felhasználók között a bitcoin internetes hálózatán – közvetítők igénybevétele nélkül – lehet küldeni. Új Bitcoinhoz az úgynevezett bányászat segítségével lehet jutni.

Egyértelmű előnye a titkosítás és az anonimitás. A Bitcoinban tartott pénzösszegek nem jelennek meg semmilyen nyilvános, hivatalos számlán, például bankszámlán sem.

A vásárlásaink mindig anonimak maradnak, és nem kell attól sem tartanunk, hogy a pénzünk rossz helyen kötne ki, ugyanis a Bitcoin titkosítása a legmagasabb banki szintnél is komolyabb.

Hátrányok

A Bitcoin hivatalos árfolyama éppen decentralizáltságának köszönhető. Az egyes országok valutáinak árfolyama ugyan folyamatosan változik, ezek azonban napi szinten nehezen érzékelhető változások, hiszen baj esetén az adott ország jegybankja közbelép, és tesz azért, hogy ne legyen erősebb vagy gyengébb az árfolyam, mint ami az ország érdekeit szolgálja.

Ugyanakkor a Bitcoinnál ilyen jellegű védernyő nincsen, így egyik percről a másikra feleződhet vagy éppen duplázódhat az értéke.

Előnyök

Korlátozások

Hektikusan változó árfolyam

A fogadások tervezésébe az árfolyam változásait is bele kell kalkulálnunk

A Bitcoin pénz fogadás előfeltételei

A bukmékerek általában részletes segítséget nyújtanak az oldalaikon azzal kapcsolatban, hogyan működik a Bitcoin pénz küldés/fogadás.

A Bitcoinnal való fizetésnek egy előfeltétele van: rendelkezned kell vele.

Ez talán evidensnek tűnhet, azonban mégsem olyan triviális, mint besétálni egy bankba és számlát nyitni. Ugyanakkor a valóságban sokkal egyszerűbb folyamatról beszélünk. Magyarországon szinte valamennyi Bitcoin pénztárca szolgáltatás elérhető, így könnyedén kiválaszthatod a neked szimpatikus céget, és náluk virtuális számlát nyitva indulhat is a Bitcoinnal való fizetés.

A magyar nyelven elérhető regisztrációhoz leggyakrabban egy személyi igazolvány szükséges, azt beszkennelve vagy lefotózva gyorsan jóváhagyást is kaphatsz a virtuális számlanyitáshoz.

Erre a pénzmosás elleni nemzetközi szabályozás miatt van szükség, hiszen így kiszűrhetőek azok a bűnözők, akik a rendszer anonimitását kihasználva esetleg visszaélnének vele. A számlanyitást követően akár banki utalással, akár bankkártyás befizetéssel feltöltheted egyenleged.

Hazánkban többek között az alábbi Bitcoin-tárcákat tudod használni:

 • Coinbase
 • CEX.io
 • Coinmixed
 • CoinCash.eu
 • MrCoin
 • Binance
 • Bitfinex

Biztonságos a Bitcoinnal fizetés?

A biztonság az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a Bitcoinnal kapcsolatban, ezt járjuk most körül.

Ahogy fentebb írtuk, a Bitcoin árfolyama volatilis, és miután nincs felette olyan „védő” szervezet, mint például a magyar Jegybank, ezért nagy kockázatú befektetésnek számít. Az elmúlt években többször mutatott be komoly szárnyalást és igazi mélyrepülést is.

bitcoin VALÓ FOGADÁS BIZTONSÁGOS

Ennek köszönhetően számtalan ember gazdagodott meg a Bitcoinból, de sokan el is veszítették megtakarításaikat.

Emiatt fokozottan figyelj arra, hogy csak annyi pénzt tarts Bitcoinban, amelynek az esetleges elveszítése még nem okoz pénzügyi nehézségeket.

A Bitcoin egy titkosított, speciális, internetes blockchain nevű rendszerben fut. A blockchain önkénteseket használ, hogy titkosítsák a Bitcoin rendszerében végrehajtott tranzakciókat, és egyúttal bizonyosodjanak meg arról, hogy minden személyes információt megfelelően elrejtettek.

Így ha a hackereknek sikerülne is bejutniuk a rendszerbe, nincs értelme ellopni semmit, mert az adat a blokklánchálózaton kívül használhatatlan.

Az összes ügylet átlátható és a nyilvánosság számára elérhető, még akkor is, ha az érintett személyek anonimak maradnak.

Ez azt jelenti, hogy senki sem csalhat, verheti át vagy tévesztheti meg egyéb módon a rendszert. A tranzakciók egyben visszafordíthatatlanok is. Tehát ha egyszer megszerezted Bitcoinjaidat, vagy éppen eladtad őket, senki sem mehet és nem követelheti vissza a pénzt.

A Bitcoin olyan, mintha több 1000 hivatalos ember figyelné a pénztárcádat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy senki sem próbál ellopni semmit.

Egyenlegfeltöltés Bitcoin segítségével

A 22Bet rendszerén keresztül most bemutatjuk, hogyan is működik egy sportfogadási egyenleg feltöltése Bitcoint használva.

Első lépésként regisztrálnunk kell a weboldalra. Ennek minden esetben része a valós személyes adatok megadása (név, lakcím, telefonszám).

A teljes értékű regisztrációval akkor végzünk, ha a rendszer több hivatalos dokumentum (például útlevél, jogosítvány vagy közüzemi számla) alapján meggyőződött a személyazonosságunkról és az állandó lakcímünkről.

Erre a 18 éves kor alatti fiatalkorúak kiszűrése miatt van szükség, ők ugyanis nem vehetnek részt szerencsejátékban.

A regisztrációt követően az egyenleg feltöltése csupán néhány gombnyomás:

1. A 22bet főoldalára lépünk, és a jobb felső sarokban lévő “Bejelentkezés” gombra kattintva megkezdjük a folyamatot.

2. A felugró ablakba beírjuk a választott felhasználónevünket és jelszavunkat.

3. A belépést követően a jobb felső sarokban lévő három vízszintes vonalra kattintunk.

4. A lenyíló menüben kiválasztjuk a zöld Befizetés gombot.

5. A listából kiválasztjuk a Bitcoin befizetést, amelyet lentebb, a kriptovalutáknál találunk.

6. A képen látható jóváhagyást megadva a rendszer generál nekünk egy kódot, amit felhasználva elindíthatjuk a tranzakciót a Bitcoin-tárcánkon keresztül.

Bitcoin pénz fogadás határidők, költségek és korlátok

A legjobb sportfogadási oldalak folyamatosan dolgoznak azért, hogy azokban az országokban, ahol jelen vannak, biztosítsák a gördülékeny egyenlegfeltöltést és a minél könnyebb kifizetéseket. Az alábbi listánkon azokat a fogadási weboldalakat találod, amelyek magyar nyelven is elérhetőek, és ahol megbízható Bitcoin pénzküldésre is van lehetőség.

Az alábbi táblázatokban azt mutatjuk be, hogy a kiválasztott weboldalakon milyen határidők (Mikor jelenik meg a befizetésem a számlán?), költségek (Mennyi díjat vonnak le a befizetéseimből?) és korlátok (Mi a minimum és maximum befizetés?) mellett fizethetünk be pénzt a fogadási egyenlegünkre, valamint milyen feltételek (Mennyi idő alatt érkezik meg számlámra a nyereményem? Van-e díja a nyeremény kivételének? Mekkora a legkevesebb és legnagyobb nyeremény, amelyet a számlámra kérhetek?) mellett vehetjük ki nyereményeinket vagy a számlánkon fennmaradó összeget.

Betéti idők, díjak és korlátok

FogadóirodaLetét gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

22Bet

Gyors

Min. 1€

Melbet

Gyors

Min. 1€

Betmaster

Gyors

Min. 1€

Elállási idők, díjak és korlátok

FogadóirodaKifizetés gyorsaságaDíjmentesMin/Max limitek

22Bet

Gyors

Min. 1,50€

Melbet

Gyors

Min. 1,50€

Betmaster

Gyors

Min. 1,50€

További fizetési módok

 • A VISA-t követően a második legnagyobb bank- és hitelkártyát használó fizetési szolgáltató.

  Több
 • Az egyik legbiztonságosabb módszer, hiszen teljesen különálló felületen, akár telefonon is rendezhetjük a tranzakciót a saját bankunk segítségével.

  Több
 • Az itthon is egyre több felhasználóval büszkélkedő PayPal gyors és biztonságos online vásárlásokhoz nyújt segítséget.

  Több

Játssz a legjobb fogadó oldalakon Bitcoinnal!

A fentiek alapján megállapítható, hogy a Bitcoinnal való fizetés gyors, könnyű, ám nem teljesen kockázatmentes. A könnyű kezelhetősége miatt a gyors, kis összegű tranzakciókhoz tökéletes választás. Ugyanakkor egy nagyobb összegű fogadás Bitcoin esetén az árfolyam napi szintű, szignifikáns ingadozása miatt van rizikómentesebb megoldás is a Bitcoinnál.

A decentralizáltság és a nyílt forráskód lehetővé teszik, hogy a Bitcoin a világ egyik legbiztonságosabb, avagy legnehezebben feltörhető és ellopható pénznemévé váljon.

Ezt a biztonságot és az anonimitást semmilyen más pénznem nem képes ilyen magas fokon garantálni, ugyanakkor ennek ára a folyamatos, kontroll nélküli, de a világpiaci folyamatokra érzékeny árfolyamváltozás.

A gyakori árfolyamváltozás miatt egyes fogadóirodák nem nyitottak a Bitcoinnal való fizetésre, így például a Bet365 oldalán is más fizetési mód után kell nézzünk.

A Bitcoin vásárlása azonban nem is lehetne egyszerűbb. Egy gyors, magyar nyelvű és könnyed regisztrációt követően már vásárolhatunk is bármely itthonról is elérhető Bitcoin-tárca-alkalmazáson vagy weboldalon keresztül.

Ha a fenti listában megtaláltad a kedvenc online sportfogadó oldalad, akkor nincs más dolgod, mint ott regisztrálni és a virtuális egyenleged Bitcoinnal feltölteni.

A banki átutaláshoz képest jelentős különbséget fogsz tapasztalni, hiszen a több napos átfutási idő helyett gyakorlatilag azonnal megtörténik, méghozzá jutalékmentesen.

Így ezután már semmi nem állhat közéd és a legnagyobb nyeremények közé. Sok sikert kívánunk!

Napjainkben már dedikált kaszinóoldalak nyílnak, ahol kifejezetten kriptovalutákban lehet játszani, de az újabb fogadóoldalak is elfogadják egyik-másik kriptopénzt, köztük a Bitcoint is. Bitcoint nyerhetsz is online kaszinóban, nemcsak befizetésre veszik át és váltják egy hagyományos valutára! Ha fontos neked a kriptopénzek kínálta anonimitás és lehetséges hozam, a lenti cikkünkben összeszedtünk a Bitcoint is elfogadó, megbízható játékhelyek listáját, valamint a legnépszerűbb Bitcoin-tárcákat is

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

GYIK

? Mi szükséges a Bitcoin vásárlásához?

Cikkünkben találhatsz olyan Bitcoin-tárcákat, amelyeken keresztül könnyedén, Magyarországon is Bitcoint tudsz vásárolni. Ehhez egy gyors regisztráció szükséges (néhol személyi okmányokat kérnek ehhez), és már veheted is a legmenőbb kriptovalutát!

? Mennyibe kerül a Bitcoinnal való fizetés?

Bitcoinnal fizetni szinte mindenhol jutalékmentes (erről lásd táblázatunkat feljebb). Azonban felhívjuk a figyelmed, hogy a gyors árfolyamváltozás miatt az online fogadás Bitcoin vásárlást olyan időszakban tedd meg, amikor az számodra a legkedvezőbb.

? Mennyi idő alatt zajlik le egy tranzakció?

A legjobb kriptovalutaként a Bitcoin-tranzakciók azonnal lezajlanak, így nem kell napokat, de még órákat sem várnod a virtuális egyenleged feltöltéséhez.

? Hol nyissak Bitcoin-számlát?

Érdemes megnézned a fentebb felsorolt, úgynevezett Bitcoin-tárcákat. Az aktuális számlanyitási és vásárlási feltételekről a hivatalos oldalakon tudsz tájékozódni.

? Biztonságos sportfogadásra Bitcoint használni?

A vásárlás minden esetben anonim, a Bitcoin rendszere pedig elképesztően biztonságos, így nem kell attól tartanod, hogy pénzed nem jut el a Bitcoin bukméker számlájára!

0 értékelés, átlagos 0 az 5 -ből