Ezt a cikket utoljára frissítették::

Olvassa el az áttekintést Látogatás 20bet

20bet Mobil Alkalmazás

Ebben az ismertetőnkben kivesézzük neked a 20Bet mobilra optimalizált weboldalát, és bemutatjuk, miért jobb a 20Bet mobil, mint az asztali változat.

Android alkalmazás

Letöltés

iOS alkalmazás

Letöltés

20bet Alkalmazás

20bet-fooldal-0x0sa

Hogyan tudod beszerezni a 20bet mobilapplikációját?

Mikor a mobiltelefonok okostelefonokká váltak, a kezdeti időkben még nagyon nehézkesen lehetett használni a fogadóoldalakat, hiszen a legtöbb nem tudta értelmezni a kis képernyős létet.

A kellemetlenségek ellensúlyozására jöttek létre a mobilapplikációk, amelyek a 2010-es években nagyot mentek, sőt, tulajdonképpen minden magára valamit is adó vállalkozás tervezett egyet piacra dobni. A mobilra optimalizált weboldalak fejlődésével az applikáció szükségessége idővel mégis megkérdőjeleződött.

Persze mi is menőnek érezzük, ha a bukinak van egy natív appja, de teljesen megértjük azokat az újhullámos, kisebb cégeket, akik alapítás után nem rohannak erre költeni. Csak hogy kontextusba helyezzük: egy fogadóirodának tervezett, számtalan funkciót felvonultató 20Bet Android app vagy 20Bet iOS app fejlesztése egy legalább 5-10 fős informatikai csapatot kívánna, és forintban 8 számjegyű összeget tenne ki.

Ebbe a csapdába nem ugrott be a 20Bet, így induláskor nem jöttek ki egyből a saját applikációjukkal.

Viszont van helyette egy olyan weboldaluk, amelyet ha okostelefonnal nyitsz meg, akkor is teljes értékű funkcionalitást kapsz!

Miért jó ez a helyzet a 20Betnek?

Ahogy fentebb írtuk, így csökkenthetik az indulás költségeit. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha felfutnak, akkor később ne lenne majd saját 20Bet app.

Miért jó ez a helyzet neked?

Egyrészt megspórolod azt az időt, amelyet például a 20Bet iOS letöltése és telepítése igényelne, hiszen a külföldi fogadóirodákat nem is igazán favorizáló hazai jogi környezet miatt eleve nem lehet az ilyen applikációkat hazánkban a tradicionális úton elérni. Másrészt az erre fordított összegeket a bukméker olyan dolgokra költheti, mint a magasabb odds-ok, amelyekkel végtére is te jársz jobban.

Különbségek a mobilos és asztali változat között: előnyök és hátrányok

Ha jobban belegondolunk, akkor kevés olyan funkció van, amivel egy mobiltelefonos app ma többet tud nyújtani, mint egy mobilra optimalizált weboldal. Az applikáció versenyelőnye kimerül a lokáció követésében, amely segítségével a környezetedben induló fogadásokon vehetsz részt, azaz például szól a telefon, ha indul egy hazai meccs. Annak ellenére, hogy ez egy jópofa szolgáltatás, különösebb előnye nincsen, hiszen a játékosok rendre inkább a főoldalról tájékozódnak.

Nincs ez másképp a 20Bet weboldala esetében sem, amely úgy lett kialakítva, hogy mobiltelefonon is rendesen jelenjen meg. Ismét jelezzük, hogy sokkal kényelmesebb és átláthatóbb, mint az asztali weboldal, amelyet finoman szólva nem a kezdők igényeinek figyelembevételével készítettek el.

Használhatóság

Ahogy az előző részben is említettük nincs a használhatóságban lényeges különbség az asztali és a mobil nézet között. Mobil böngészőn A weben keresztül is teljes értékű fogadási rendszer és az egyenlegfeltöltés minden lehetősége vár téged anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

20bet regisztráció

A mobilos 20Bet a piacon az egyik legkönnyebb regisztrációs folyamatot kínálja, csupán három egyszerű lépésben. Ha megnyitottad a magyar nyelvű weboldalt – természetesen mobilról a 20Bet com címen – akkor a felső sávban található REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva kezdheted meg a feliratkozást.

A három lépcső során az alábbi adataidat fogja majd elkérni a rendszer:

 • az e-mail címedet,
 • egy felhasználónevet és egy jelszót, melyeket javaslunk elmenteni, illetve feljegyezni is,
 • az életkorod,
 • a nemed,
 • a lakcímed,
 • a telefonszámod,
 • és el kell fogadnod a felhasználási feltételeket is.

A nem Magyarországon, illetve az EU-ban bejegyzett fogadóirodák előnye, hogy nem erőltetik a személyes dokumentumok bemutatását és a személyes adatok hitelesítését. Vannak olyan bukmékerek, ahol ez – főként magyar ügyfélszolgálat hiányában – egy kifejezetten kellemetlen folyamat.

Ugyanakkor vannak esetek, amikor ez mégis előkerülhet: ha extrém magas összegű nyereményt veszel ki (ennek mértéke bukmékerenként változik), illetve ha a be- és kifizetés módja különbözik.

20bet-login-800x500sa

20bet sportfogadás

Ez lenne az a helyzet, amikor az asztali felületnek volna némi előnye, de a 20Betnél ez nem sikerült. Olyan sok információt akartak egyszerre a képernyőre zsúfolni, hogy a magyarázat ki sem fért, így ha nem tudod, hogy mit hol keress, akkor az asztali felületen gondban leszel.

A mobilos nézet egy fokkal korrektebb és könnyebben átlátható.

20bet-fogadas-tenisz-800x500sa 20bet-fogadas-info-800x500sa 20bet-app-800x500sa

Élő fogadás

A mobilapplikáció mellett a másik, még drágább szolgáltatás az élő közvetítés (live stream), amelybe a 20Bet szintén nem vágott bele. Érthető módon, hiszen ez csak a piacvezető sportfogadó irodáknak éri meg. Élő fogadás azonban már elérhető náluk, igaz egyfajta csökkentett, fapados módon.

Az élő fogadás lényege, hogy nem a sporteseményt megelőzően teszed meg a tétedet, hanem az indulás után, és addig folyamatosan játszhatsz is, amíg le nem fújják a mérkőzést.

Az esemény közben pedig rendre izgalmasnál-izgalmasabb helyzetekre lehet fogadni: sérülések, részeredmények, kiállítások – hogy csak néhányat említsünk. Ez a lehetőség azonban akkor lenne teljes, ha a 20Bet a sporteseményről folyamatában szolgáltatná az információkat.

Erre azonban még várnunk kell, így nem csak az élő fogadás-kompatibilis események száma alacsony, de más párhuzamos platform használata nélkül ilyen formában gyakorlatilag vakon fogadsz majd.

20bet fizetési opciók

A 20Bet a mobilra optimalizált weboldalán pontosan ugyanazokat a feltételeket nyújtja, mint a klasszikus weboldalán, melyek egyébként szélesebb palettát jelentenek, mint a legtöbb konkurens cég esetében. A tradicionálisnak mondható fizetési megoldások, mint a bank- és hitelkártyák (VISA, Mastercard), e-pénztárcák (Skrill, Neteller) mellett az alábbi pénzügyi szolgáltatókon keresztül is feltöltheted az egyenleged:

 • ecoPayz (a Skrillhez hasonló e-pénztárca megoldás),
 • kriptovaluták (szuperbiztonságos, de erősen ingadozó árfolyamú fizetőeszköz),
 • Jeton (már félmilliós táborral rendelkező e-pénztárca szolgáltatás),
 • Flexepin (a Paysafecardhoz hasonló, feltöltős fizetőeszköz),
 • Neosurf (francia alapítású e-pénztárca, kifejezetten online fogadásokhoz és vásárláshoz).

A feltöltésre lehetőséged van közvetlenül a regisztrációt követően, hiszen a rendszer automatikusan fel fogja ezt neked kínálni. Ha ezzel akkor még nem élnél, akkor bejelentkezést követően tudod a virtuális egyenlegedet feltölteni, a fenti szolgáltatások bármelyikén keresztül.

20bet-fizetesi-opciok-800x500sa 20bet-fizetesi-skrill-800x500sa 20bet-kifezetes-800x500sa

Ügyfélszolgálat

A 20Bet ügyfélszolgálata e-mailben és élő chaten keresztül is elérhető, de mivel egy kis cégről van szó, érdemes türelmesnek lenni velük és nem számítani azonnali válaszra.

Általában reszponzívak, angolul jól beszélnek (magyar nem ért az ügyfélszolgálat), de előfordulhatnak olyan ügyek, amelyek hosszabb válaszadási időt igényelnek.

Ha azonnali segítségre van szükséged – például egy nem teljesült be- vagy kifizetés, esetleg hibás fogadás miatt -, akkor az élő chatet javasoljuk. Ha viszont általánosabb kérdéseid vannak, akkor az e-mail címüket (support@20Bet.com) vagy a kapcsolatfelvételi űrlapot érdemes használni.

20bet-support-800x500sa 20bet-live-chat-800x500sa

Összegzés

A 20Bet egyelőre még egy kisebb, fapadosabb platformmal szolgálja ki a játékosokat, de érzésünk szerint, ha a felhasználók száma nőni fog, akkor jöhetnek a jobban átgondolt funkciók és az intuitívabb kezelés is. Ha kedvet kaptál a 20Bet magas odds-ainak kipróbálásához, akkor elsősorban a mobilos weboldalukat ajánljuk!

Korlátozások

A 20Bet app hiánya értelmezhető hátrányként is, de ez a valóságban nem jelent komoly hátrányt.

Sok máshol már megszokott funkció hiányzik még a rendszerből.

1 értékelés, átlag 5 / 5

GYIK

?

Vannak kifejezetten mobilspecifikus bónuszok?

Applikáció hiányában ezeknek nem volna értelme, így nincsenek.
?

Van élő közvetítés a 20Beten?

Nincsen, és sajnos egyelőre hírünk sincs arról, hogy a jövőben tervezik-e bevezetni a live stream funkciót.
?

Mennyire nehéz a mobilos egyenlegfeltöltés?

A mobilbarát weboldalt mindegy, milyen eszközről nézed, mindenhol pontosan ugyanazt az élményt és funkcionalitást fogja biztosítani. Azaz könnyű és egyszerű az egyenlegfeltöltés folyamata mobilon is.
?

Hol találom a bónuszokat a 20Bet mobilos nézetében?

A bal felső sarokban lévő három vízszintes vonalból álló ikonra kattintva csalhatod elő a menüt, amelyben a Promóciók gombra kattintva látod az aktuális bónuszokat.
?

Hol találhatom meg az iOS és/vagy Androidapphoz szükséges .apk kiterjesztésű telepítő fájlt?

A 20Bet jelenleg nem fejleszt saját mobilapplikációt, így nincs letöltés 20Bet alkalmazás sem.

Kapcsolódó cikkek

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.