Bet365 bónuszkód [július 2021]

8.2 / 10

Tenisz Visszalépési Garancia 100%

Promóciós kód másolva

Szerezz bónuszt & játssz most! Irány a Bet365

Regisztráljon, fizessen be legalább 1.500 Ft összeget a számlájára és a bet365 fogadási krediteket jutalmazza a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft), ha feljogosító fogadásokat tesz ugyanakkora értékben és azokat a bet365 kiértékeli. Játssz felelősségteljesen. gamblersanonymous.hu

Fizetési módszerek

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Revolut

Utolsó frissítés:

Más külföldi online bukmékerekhez hasonlóan a Bet365 bónuszok fő ajánlata is egy freebet, amit többször meg kell játszani, hogy kivehető nyereménnyé váljon, és az eredeti bónusz összege levonódik a nyereményből. A nagy multú bukméker ajánl még teniszre automatikus visszalépési garanciát, ami lehet nyeremény vagy visszatérítés is. Tétvisszatérítés foci döntetlen eredmény esetén is járhat, ha a játékos a mérkőzés előtt, a feljogosító piacok egyikére fogadott.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

Így szerezheted meg a Bet365 bónuszkódját!

Annak ellenére, hogy számtalan online felületen találhatsz arról információt, hogy a Bet365 legjobb bónuszait csak egy speciális bónuszkód segítségével veheted igénybe, ez nem igaz. A Bet365 bónusz típusok száma 10, amelyeket akár a MightyTips oldalán, akár a saját honlapjukon közvetlenül regisztrálva is elérhetsz. A bónuszok feltételrendszere egyenként változik, azonban egyik sincs speciális kódhoz kötve. E cikkünkben ezért is jelezzük, hogy nincs Bet365 bónusz kód ingyen, és nem jár semmilyen extra a Bet365 akciós kóddal.

Bet365 ingyen fogadás

Elsőként érdemes tisztázni, hogy mit is jelent a freebet fogalma. A kifejezés egy olyan virtuális összeget takar, amelyet a fogadóiroda bocsájt a játékos rendelkezésére, ami, ha nyersz, általában le is vonódik a nyereményedből. Magyar játékosként már bizonyára tudod, hogy ezen a ponton érdemes átolvasnod a freebet és a Bet365 bónusz feltételek listáját, ugyanis kizárt, hogy a bárhol látott Bet365 ingyen pénz ajánlat valós lenne…

Mi a jellemző a freebet esetében? A legtöbb fogadóiroda akkor kínál ilyen típusú promóciós ajánlatot, ha szeretné a játékosainak számát növelni, megtöbbszörözni az általuk fogadásra feltett pénzösszeget, vagy egy adott speciális sporteseményre kívánja irányítani a játékosok figyelmét. Miután az első két opció minden fogadóiroda számára vonzó lehetőség, ezért a leggyakoribb formája a freebetnek a regisztrációhoz kötött bónusz - esetünkben a Bet365 befizetési bónusz.

A folyamat a következőképpen néz ki: Ha jogosult vagy a bónuszra, a fogadóiroda automatikusan - vagy speciális esetben az ügyfélszolgálat felé intézett kérésedet követően - a játékegyenlegedre tölti fel a bónusz összegét. Eddig a folyamat úgy néz tehát ki, mintha te tettél volna egy extra befizetést az egyenlegedre. A legtöbb esetben a freebetért cserébe a fogadóiroda azt várja el, hogy bizonyos típusú fogadásokra tedd fel a megkapott összeg valahányszorosát, méghozzá egy adott időszakon belül.

Azt, hogy ez a gyakorlatban hogyan néz ki, a következő fejezetben mutatjuk be.

Bet365 regisztráció bónusz

Ahogy az előző fejezetben már említettük, a legtöbb fogadóiroda, így a Bet365 is ösztönzi az új játékosok regisztrációját. A cégnek ugyanis az az érdeke, hogy minél több játékos forduljon meg a platformokon, és ők minél több fogadást tegyenek meg.

A Bet365 regisztráció bónuszkód helyett egy 100%-os regisztrációs bónuszt kínál, legfeljebb 15.000 Ft értékben. Erre a promóciós ajánlatra automatikusan jogosulttá válsz, ha regisztrálsz a bukméker weboldalán. Már a regisztráció folyamán igényelheted a bónuszt a “Kérem a bónuszt” gombra kattintva. Az első befizetésed 100%-át, de legfeljebb 15.000 Ft-ot tesznek fel a virtuális egyenlegedre. A Bet365 bónusz trükk tehát az, hogy ha 15.000 Ft-ot fizettél be, akkor a bónusszal együtt a játékegyenleged 30.000 Ft-ra fog rúgni, azaz maximalizáltad a Bet365 akció által kínált lehetőséget.

A Bet365 bónusz felhasználása a következőképpen működik:

 • Regisztrálj a Bet365 oldalán a mobilodon vagy az asztali számítógépeden.
 • Mindenképpen végezd el az online személyazonosság-ellenőrzést is, hiszen addig nem tudsz kivenni pénzt majd a játékegyenlegedről.
 • Fizess be a számládra legalább 1.500 Ft értékben.
 • Tegyél meg legalább egy olyan fogadást 30 napon belül, amelyhez a Bet365 1.2-nél magasabb odds-ot kínál, és a fogadásod lefedi a kapott freebet teljes összegét.
 • Nyerd meg a fogadást, majd vedd ki a nyereményed.

Fontos, hogy a freebet összegét csak a rendszeren belül tudod felhasználni, tehát a kapott összeget közvetlenül nem, csak azzal megkeresett nyereményed fogod tudni kivenni. Ez valamennyit érinti a Bet365 bónusz ajánlatok közül.

A Bet365 bónusz igénylés történhet a regisztrációkor, de később, az azt követő 30 napon belül bármikor van erre lehetőséged. Fontos azonban, hogy mindig ellenőrizd a promóciós ajánlattal kapcsolatos aktuális szabályokat!

Bet365 bónuszok

Tenisz Visszalépési Garancia 100%

Hozzáférés Bizonyos fogadási piacokra automatikus
Bónusz típusa Tétvisszatérítés
Bónusz időkerete Nincs
Kapható Nincs
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Nincs

Bet365 Tenisz Visszalépési Garancia

Csak ‘megnyeri a mérkőzést’ piacokra érvényes. Fogadáskészítős választásoknál nem működik. Érvénytelenített fogadásnál sem jár vissza a tét, ha volt lehetőség nyerni. A Tenisz Visszalépési Ajánlathoz nem tartozik kapcsolt bet365 bónuszkód.

Hogyan juthat az ingyenes élő fogadáshoz

 1. Lépés 1.

  Regisztráljon a bet365-ön. Ezt már magyarul is megteheti!

 2. Lépés 2.

  Válasszon ki egy fizetési módot, és töltsön fel egy összeget a számlájára.

 3. Lépés 3.

  Tegyen meg egy teniszmérkőzést, ami nem selejtező.

 4. Lépés 4.

  Az előzetes fogadása módosítása vagy egy cashout a garanciát érvénytelenné teszi.

 5. Lépés 5.

  Ha valaki visszalépés miatt nyer, és Ön arra tett, a garancia az irányadó.

 6. Lépés 6.

  Ha visszalépés miatt veszít a választása, és így nem volt lehetősége nyerni, a tét a garanciával visszajár.

Pénzvisszafizetés 0:0-ra

Hozzáférés Mérkőzés előtt fogadás focira, adott piacoknál
Bónusz típusa Tétvisszatérítés
Bónusz időkerete Nincs
Kapható Nincs
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Nincs

bet365 Pénzvisszafizetés 0:0-ra

A feljogosító fogadási piacok a félidő/játékidő eredmény, az összes pontos eredmény és a Scorecast piacok (pontos eredmény+első gól szerzője). Élő fogadás után és cash out után nem jár. A “Pénzvisszafizetés 0:0-ra” nevű bet365 bónusz kód nélkül, egyszerűen elérhető az alább leírt módon.

Hogyan juthat az ingyenes élő fogadáshoz

 1. Lépés 1.

  Az első lépés a bet365 regisztráció. Ezt már magyarul is megteheti!

 2. Lépés 2.

  Válasszon ki egy fizetési módot, és töltsön fel egy összeget a számlájára.

 3. Lépés 3.

  Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást egy tetszőleges focimeccsre. A garancia fogadáskészítővel is érvényes lesz.

 4. Lépés 4.

  Ha a feljogosító piacokra tett, a fogadása veszített és 0:0 az eredmény, a tét automatikusan visszajár.

Labdarúgás Csere Garancia: max értéke 100.000£

Hozzáférés Adott focimeccseknél
Bónusz típusa Tétvisszatérítés fogadási kreditben
Bónusz időkerete Nincs
Kapható Nincs
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Nincs

Bet365 bónuszkód: Labdarúgás Csere Garancia

Itt a feljogosító piacok és a feltételek száma is jóval hosszabb, ezért feltétlen olvassa el az Ajánlatok menüpont alatt a promóció teljes leírását. A 0:0 garanciának elsőbbsége van! A “Labdarúgás Csere Garancia” nevű bet365 bónusz kód nélkül, egyszerűen elérhető az alább leírt módon.

Hogyan juthat az ingyenes élő fogadáshoz

 1. Lépés 1.

  Az első lépés a bet365 regisztráció. Ezt már magyarul is megteheti!

 2. Lépés 2.

  Válasszon ki egy fizetési módot, és töltsön fel egy összeget a játékegyenlegére.

 3. Lépés 3.

  Tegyen meg egy bármilyen focimeccs előtti fogadást a feljogosító piacok egyikén (például első gólszerző vagy a játékos bármikor gólt szerez).

 4. Lépés 4.

  Ha a megtett játékosát félidőben lecserélik, és a fogadása emiatt nem nyerhet, a tét fogadási kreditekben jár vissza.

 5. Lépés 5.

  Ha cash out-tal félidő előtt kiveszi legalább a tétjét, a garancia nem lesz érvényes!

GYIK

? Elérhető Magyarországon a Bet365 oldal?

Igen, jelenleg minden piacvezető bukméker weboldala elérhető hazánkból.

? Mi az a Bet365 bónusz kód?

Az e-kereskedelemben terjedt el az online bónuszkódok használata. A Bet365 azonban nem kínál olyan szolgáltatásokat, így nincs jelentősége a bónuszkódnak. Minden regisztrált játékos azonos feltételekkel veheti igénybe a felkínált promóciós ajánlatokat.

? Van jelenleg elérhető Bet365 bónuszkód?

Nincsen. Amiket az interneten jelenleg találsz, azokkal pont ugyanazokat a bónuszokat éred el, mint egy mezei regisztráció után.

? Ki veheti igénybe ezt a promóciós kódot?

Bárki igénybe veheti a Bet365 promóciós ajánlatait, aki regisztrál az oldalukra és teljesíti a bónuszok aktuális feltételeit.

? Melyek a fogadási követelmények az Bet365 bónuszhoz?

Ez bónuszonként változik, de jellemzően egy adott mennyiségű befizetéshez vagy egy adott szintű fogadási összeghez kötik a bónuszokat.

Az áttekintés szerzője

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

attilabalint79@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése