LVBET Regisztráció és Belépés

9.3 / 10

Ezt a cikket frissítették:

Nem ajánljuk ezt a fogadóirodát az Ön országában!

Fogadj most

LVBET fiók létrehozása: részletes útmutató

Az LVBET regisztráció ingyenes. Néhány lépést kell csak végrehajtanod hozzá. Napjaink egyik legnépszerűbb sportfogadási oldalaként tartják számon, így fontos is, hogy zökkenőmentesen tudjuk használni az oldalt.

Nevéből is kiderül, hogy az LVBET elsősorban bukméker szolgáltatásairól ismert. Az oldal rengeteg segítő leírást és bemutató szöveget tartalmaz, hogy segítse a játékosokat a különböző funkciók megértésében és az oldal kezelésében. A mérkőzések aktuális eseményeit vázlatos-animált formában tudod nyomon követni, de az e-sport meccseket már rendes élő közvetítésben is nézheted. Az oddsok is mindig ennek megfelelően változnak az élő mérkőzések során, melyek automatikusan frissülnek.

Az LVBET nem kínál olyan sok sportágat, mint néhány élen járó sportfogadási oldal (de van például darts fogadás), viszont szolgáltatásainak megbízhatósága, szép felülete és folyamatosan frissülő bónuszai sokat javítanak az oldal minőségén. Emellett saját Android alkalmazással is rendelkezik, amit magyar játékosok is letölthetnek.

Regisztráció az LVBET oldalán 4 egyszerű lépésben

Az LVBET online regisztráció elkezdéséhez az LVBETnek bármelyik aloldalát behozhatod, a ,,Regisztráció” gomb ugyanis mindegyiknek a tetején megjelenik. Röviden a következőket kell tenned:

 1. Lépés 1

  Kattints a ,,Regisztráció”-ra.

 2. Lépés 2

  Válassz felhasználónevet és jelszót.

 3. Lépés 3

  Adj meg néhány személyes adatot.

 4. Lépés 4

  Kész! Tedd meg első befizetésed.

regisztracio-800x500sa.png

Mik szükségesek az LVBET regisztrációhoz?

Az LVBET regisztráció menete meglehetősen egyszerű. Néhány alapvető adat megadására van szükség csak a fiók létrehozásához. Figyelj arra, hogy helyes adatokat adj meg, hogy később ne ütközzön problémába a hitelesítés. Hamis felhasználó létrehozása esetén nem fogják engedélyezni a kifizetést. Külön LVBET regisztráció link nem létezik, bármelyik oldalról regisztrálhatsz az LVBETen belül.

Szükséges adatok, dokumentumok:

Mik szükségesek az LVBET regisztrációhoz
📧 E-mail ✔️
📲 Telefonszám ✔️
🤳 Fényképes személyazonosítás
🧾 Közüzemi számla másolata
ℹ️ Ügyfélszolgálat 🆘
🎁 Üdvözlő bónusz ✔️

Hogyan regisztráljunk az LVBETen? Részletes útmutató

 1. Lépés 1

  Kattints a jobb felső sarokban látható ,,Regisztráció” feliratra.

 2. Lépés 2

  Adj meg egy felhasználónevet és jelszót, majd írd be az e-mail címedet is. Promóciós kódot is adhatsz meg, de ez nem feltétlen szükséges. Később viszont több előnyhöz is hozzájuttathat.

 3. Lépés 3

  Még hátravan néhány személyes adat megadása: add meg neved, lakcímed, telefonszámod és nemed is. Válaszd ki azt a pénznemet, amiben később fizetni szeretnél (általában alapból a forint jelenik meg, ha Magyarországon tartózkodsz).

 4. Lépés 4

  Nézz szét az oldalon, és tedd meg első befizetésedet!

LVBET belépés

Az LVBET magyar bejelentkezés pár pillanat alatt megvan. Állítsd át az oldal nyelvét magyarra, és meg is fogod egyből találni a szükséges gombokat.

 1. Lépés 1

  Kattints a jobb felső sarokban látható ,,Belépés” feliratra vagy emberfigurára a mobil applikáció esetében.

 2. Lépés 2

  Írd be a felhasználóneved és jelszavad. Ha szeretnéd látni, hogy az utóbbit valóban helyesen írtad-e be, láthatóvá is teheted. Nyilvános helyen viszont nem ajánlatos.

 3. Lépés 3

  Adj meg egy PIN-kódot, hogy később még gyorsabban be tudj lépni.

belepes-800x500sa.png

Miért érdemes fogadni az LVBET oldalán?

 • E-sport fogadásokat is tehetsz az oldalon.
 • Folyamatosan nyomon követheted az élő mérkőzések eseményeit.
 • Számos befizetési mód közül választhatsz.
 • Élő chaten bármikor kérhetsz azonnali segítséget.

Az LVBET szolgáltatásait Magyarországról is könnyedén igénybe veheted, és még az LVBET mobil regisztráció is lehetséges, hogyha letöltöd saját Android alkalmazásukat. A telefonos applikációval bárhol és bármikor hozzáférhetsz az oldalhoz, amennyiben rendelkezel megfelelő internetellátottsággal. Viszont mivel okostelefonod általában mindig kéznél van, gyakrabban fel tudsz nézni az oldalra azon keresztül, és megteheted fogadásaidat kedvenc mérkőzéseidre.

Az élő fogadások során folyamatosan változhatnak az oddsok, de beállíthatod, hogy ezeket milyen esetekben fogadja el a rendszer. Ezen beállításokat a profilodon belül tudod végrehajtani.

LVBET regisztrációs bónusz Magyarországon

LVBET regisztrációs bónusz jelenleg nem igényelhető a sportfogadási oldalon. A legtöbb bukmékerre amúgy sem jellemzőek az ilyesfajta ajánlatok, általában mindig be kell fizetni vagy játszani ahhoz, hogy jogosult lehess egy adott bónuszra. A játékosok számára a fiók létrehozása után felvehető első bónusz, az a 200%-os sportfogadási üdvözlő bónusz, amit 20 000 Ft értékben történő befizetésig írnak jóvá.

🎯Bónusz neve 💡Felhasználási feltételek 🕜Lejárat ideje
Sport üdvözlő bónusz - Csak a Magyarországon élő játékosok igényelhetik. 
- A Netellerrel, Skrill-lel és Skrill 1-Tappel történő befizetések nem számítanak.
- Minimum befizetési összeg: 3 000 Ft, a maximális pedig 10 000 Ft, ami így 20 000 Ft-os bónuszt ad. Ezeket bármelyik sportban való fogadás során felhasználhatod.
- A fogadások egyéni szorzójának legalább 1,25-nek, a kombinált szorzónak pedig minimum 2,00-nak kell lennie.
- A befizetett és a jutalomösszeget összesen 8-szor kell megforgatni.
- A virtuális sportok és a cash-out fogadások nem számítanak, ahogy az ugyanazon vagy hasonló piacokon tett fogadások sem.
- 14 napig kell teljesíteni a bónuszkövetelményeket.
2021. 12. 31.
Ha minden LVBET regisztrációs feltétel teljesül, már azonnal be is fizethetsz, hogy Tiéd legyen a 200%-os üdvözlő bónusz!

Hogyan hitelesítsem az LVBET fiókomat?

Az LVBET felhasználói fiókhoz még nem tudsz feltölteni semmilyen igazoló dokumentumot, amíg nincs rá szükség. Hogyha lesz valamennyi összeg a számládon, amit már ki tudsz magadnak fizetni, akkor elérhetővé válnak a szükséges gombok a dokumentumok feltöltéséhez. Ehhez majd a következőket kell tenned:

 1. Lépés 1

  Kattints a profilodon belül a ,,Dokumentumaim” feliratra.

 2. Lépés 2

  Töltsd fel a szükséges dokumentumokat az azonosítás elvégzéséhez.

Az azonosításra máskor is szükség lehet. Mindegyik esetben a fenti eljárást kell végrehajtani.

Mit tegyél, ha segítségre lenne szükséged az LVBET fiók létrehozása közben?

Ha LVBET regisztráció segítség kellene, akkor először mindenképpen látogass el az oldal FAQ részlegére. Az LVBET regisztráció Gyakori Kérdések nem kimondottan technikai kérdéseket tartalmaz, viszont lehet, hogy még segítségedre lesz. Megtudhatod például, hogy az országban engedélyezett a regisztráció, hiszen nincsen a tiltott országok listáján, valamint minden játékosnak csak egy fiókja lehet. Ugyan a regisztráció során nem veszi még észre a rendszer, ha más e-mail címmel regisztrálsz, de a személyazonosítás során már problémába fogsz ütközni.

Mi történik azonban, ha további segítségre lenne szükséged? Ekkor kerül képbe a bukméker ügyfélszolgálata. Sajnos csak az élő chat szolgáltatás elérhető az oldalon, de itt azonnali válaszra számíthatunk (esetleg még a support@lvbet.com e-mail címre írhatunk). Néhány adat megadására van szükség üzenetünk elküldése előtt. A chat éjjel ugyan nem elérhető (csak 8 és 23 óra között), de magyar nyelven is felvehetjük velük a kapcsolatot.

Lehetséges problémák az LVBET regisztráció során

A magyar játékosok általában kisebbségben vannak a sportfogadási oldalakon, de mivel az LVBET nem elérhető több országban (köztük az Egyesült Államokban, Franciaországban és Olaszországban sem), ezért valószínűleg itt nagyobb arányban fordulnak elő. Ebből is látszik, hogy a tartózkodási hely Magyarország esetében semmiképpen sem fog problémába ütközni. Ha viszont másik országban élsz, de szeretnél regisztrálni, akkor keresd fel a FAQ szekciót, hogy megnézhesd, mely országokban nem engedélyezett az LVBET. Néhány országban pedig semmilyen szerencsejátékkal nem lehet játszani.

Potenciálisan LVBET regisztráció hiba lehet még a speciális karakterek, ékezetek használata, illetve a jelszó rövidsége vagy gyengesége, de ezeket jelzi is a rendszer. Ha már korábban hoztál létre fiókot egy adott e-mail címmel, akkor azzal sem regisztrálhatsz újra, amennyiben az első fiókod még megvan, az LVBET regisztráció törlése ugyanis könnyen megvalósítható, ha írsz a SUPPORT@LVBET.COM címre.

Mindig valós adatokat adj meg, és akkor könnyen el tudod végezni a regisztrációs lépéseket. Ha viszont mégis problémába ütköznél, akkor keresd fel az oldal ügyfélszolgálatát. A feljebb írt e-mail címen keresztül is kapcsolatba léphetsz az oldallal az élő chat mellett, viszont az utóbbi esetében gyorsabban fogsz választ kapni.

LVBET fiók létrehozása és LVBET bejelentkezés: konklúzió

Az LVBET asztali gépes, mobiltelefonos és applikációs felülete is kiválóan használható. Ugyan az első esetében néhány aloldal esetében a szükségesnél jóval nagyobb méretben jelennek meg a címek és a fejlécek, ez önmagában még nem zavaró, és nem is akadályoz az oldal felderítésében vagy a használatában. Mint minden sportfogadási oldal esetében, itt is a futball kapja a főszerepet. Ha szakértői foci tippekre vagy kíváncsi, akkor csak kattints az előbbi linkre.

Az oldal többféle bónuszt kínál, melyek többsége rövidebb élettartamú, viszont mivel folyamatosan frissülnek, a választék körülbelül mindig ugyanakkora. Virtuális és e-sport fogadásokat is lehet tenni. Ügyfélszolgálatuk a bukméker esetében hiányos, viszont nem jelzik, hogy a kaszinóoldalhoz kapcsolódó elérhetőségek itt is érvényesek lennének. Hogyha igen, akkor a Sport oldalon is meg kellene jeleníteni.

Nézze meg a LVbet videót

GYIK

?

Magyarországról is regisztrálhatok?

Igen, az oldal engedélyezett az országban, még az LVBET magyar belépés is lehetséges. A következő államokban nem elérhetőek a szolgáltatásai: Törökország, Franciaország, Olaszország, Észtország, Dánia, Egyesült Államok (illetve ahol nem engedélyeznek semmilyen szerencsejátékot).
?

Befizetés nélkül is lehet regisztrálni az oldalra?

Igen. Önmagában a regisztrációhoz nem kell még befizetni, viszont a sportfogadásokat csak igazi pénzzel teheted meg. Emellett az üdvözlő bónuszra is csak egy minimális összeg befizetése után leszel jogosult.
?

Egy játékos több fiókot is létrehozhat?

Nem, ez tilos. A személyazonosság megerősítése során ez mindenképp problémát jelentene, és sértené az oldal törvényeit.
?

Magyar forintot is jelölhetek meg választott pénznemként?

Igen.
?

Hogyan törölhetem az LVBET fiókomat?

Írj a SUPPORT@LVBET.COM címre, és meg fogják adni, hogy hol és milyen dokumentumokat kell beküldened fiókod megszüntetéséhez. Előtte azonban ne felejtsd el átutalni magadnak a megszerzett nyereményt!

2 értékelés, átlag 5 / 5

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.