Unibet bónuszkód [július 2021]

7.9 / 10

20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz

Promóciós kód másolva

Szerezz bónuszt & játssz most! Irány a Unibet

Fizetési módszerek

 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Neteller
 • PayPal
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Bankkártya

Utolsó frissítés:

A Magyarországról is elérhető Unibet bónuszkód helyett dvözlőbónusszal, élő fogadás freebettel, opcionális szelvényes nyereménynövelővel is ösztönöz a több játékra. A gyűjtőfogadások (kötés) kedvelői bizonyos feltételek teljesülése esetén egy 30%-os nyereménynövelővel élhetnek. A francia bukméker ezek mellett egy, a regisztrációs linken keresztül érkező ismerősök száma szerint növekvő referálóbónuszt is kínál!

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

Hatalmas sportfogadás-kínálata, prémium minőségű szolgáltatatásai, korrekt oddsai és megbízhatósága miatt az Unibet az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda Magyarországon. Oldalunk hasábjain egy részletes, általános Unibet-ismertetőt is találsz a Máltán bejegyzett bukmékerről, amit érdemes elolvasnod, ha minél több infót szeretnél begyűjteni a TV-reklámokkal is kampányoló bukiról. Ebben a cikkben az Unibet bónuszok és sportfogadási promóciókat vesszük nagyító alá. Így az írásunk végére érve könnyen el tudod majd dönteni, hogy mely bónuszokat és Unibetes promóciókat érdemes igénybe venned az operátor sportfogadás/élő fogadás termékeihez.

Unibet promóciós kód

Magyarországon jelenleg nem tudunk olyan külföldi fogadóirodáról, sem belföldi bukmékerről, amelyik elfogadna ilyen kódot, ezért valódi Unibet promóciós kóddal sem találkozni. Ez annak köszönhető, hogy magát a műfajt is más okból találták ki. Promóciós kódot elsősorban az e-kereskedelmi cégek, a különböző webshopok használnak ahhoz, hogy bizonyos akcióikat lekövethetővé tegyék.

Az online bukmékerek jellemzően ma már kódok helyett olyan bónuszokat kínálnak, amelyeket minden játékos számára elérhetővé tesznek. Ennek megfelelően Unibet akciós kóddal sem tudunk szolgálni.

Unibet ingyenes fogadás

Nézzük meg, hogyan működik a fogadóirodák és azon belül is az Unibet bónuszok rendszere. A bukmékerek manapság különböző, úgynevezett promóciós ajánlatokkal sarkallják a játékosokat, hogy náluk költség kell a pénzüket. Míg régen az amerikai kaszinók előtt, a bejáratnál osztogattak ingyen rulettjegyeket, mára ez teljesen átkerült az online térbe. A Unibet sportfogadási bónusz listája mellett kínál promóciókat pókerre és más online szerencsejátékra is.

Olyan, hogy Unibet ingyen pénz, sajnos nincsen. A bónuszokat egy határozott feltételrendszer mentén lehet igénybe venni. A leggyakoribb akciókhoz a megkapott virtuális kredit egyszeri vagy többszöri felhasználására van szükség. Ha tehát játékosként egy szemmel látható összeget kapsz bónuszként, akkor érdemes mindjárt azzal kezdened, hogy annak a feltételrendszerét áttanulmányozod.

A legtöbb Unibet akció során a bukméker un. freebetet bocsát a játékosok rendelkezésére. Ez az összeg megjelenik a virtuális egyenlegen azzal a célal, hogy ösztönözze a játékos további fogadásait. A legismertebb és leggyakoribb freebet a regisztrációhoz kötött lehetőség - ilyen az Unibet befizetés bónusz is.

Ez azonban nem egyszerűen ingyen fogadást jelent, úgyhogy a feltételrendszer részleteit a

Unibet regisztráció bónusz

Az Unibet regisztrációs bónusz lényege, hogy a regisztrációkor vagy az azt követő időszakban megtett első befizetésed 100%-át adja hozzá a fogadóiroda a játékegyenlegedhez. Ez nem egy Unibet befizetés nélküli bónusz. A cikkünk megjelenésekor éppen nem kínáltak ilyen Unibet kezdő bónusz lehetőséget. Azonban jellemző, hogy ilyen is szerepel az Unibet bónusz ajánlatok között.

Nézzük, milyen egyéb Unibet promóciók érhetőek el jelenleg:

 • Unibet ingyenes fogadás NBI-es futballmérkőzésekhez
 • Referálási bónusz
 • Sorsolások
 • Odds-növelő

Unibet bónuszok

20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz

Hozzáférés Az első befizetéssel aktiválható
Bónusz típusa Üdvözlő bónusz
Bónusz időkerete
Kapható Folyamatosan, de személyenként csak egy alkalommal jár
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 3000 HUF / 20 000 HUF

Regisztrálj és szerezz 20 000 Ft értékű üdvözlő bónuszt

Ez, az Unibet által az új ügyfelei részére nyújtott üdvözlő ajánlat némiképp különbözik a bukmékerek legtöbbjénél fellelhető welcome offer-től. Ugyanis nem „klasszikus” bónusz, hanem egyfajta cashback – azaz pénzvisszatérítés – amire abban az esetben tarthatsz igényt, ha az első fogadásod vesztes lesz. Jelenleg ez az Unibet regisztrációs bónusz akár már 3000 Ft-os első befizetéssel is igényelhető, és a maximális összege (amit a bukméker vesztes első fogadás esetén visszafizet): 20 000 Ft.

A bónusz felhasználási feltételeiben az is szerepel, hogy kizárólag abban az esetben vagy jogosult a vesztes első fogadásod kapcsán pénzvisszafizetésre (a téted erejéig, de 20 ezer Ft-nál nem nagyobb összegig), ha olyan sporteseménynek a kimenetelét tetted meg, amelynél a szorzó legalább 1.40 volt. Pillanatnyilag ez az Unibet bónusz pre-match és élő fogadáshoz is felhasználható.

Viszont csak single és gyűjtőfogadások jöhetnek szóba, azaz System-fogadásokhoz egyáltalán nem használhatod fel. A visszatérített pénzösszeget az Unibet több termékén is meg lehet forgatni, és ha a sportfogadás és a virtuális sportok terméket választod a megforgatási kritériumok teljesítésére, akkor csak 6x-os megforgatást kell teljesítened. A megforgatási követelmények teljesítésére az Unibet 35 napot ad, ami elvileg több, mint elégséges, ha rendszeresen kötsz online fogadásokat a bukméker webszájtján.

Így juthatsz hozzá a bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  Keresd fel az Unibet magyar nyelvű sportfogadás oldalát

 2. Lépés 2.

  Kattints a „Regisztráció” linkre

 3. Lépés 3.

  A regisztrációs űrlap legelején válaszd a „20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz” opciót

 4. Lépés 4.

  Végezd el a számlanyitás további lépéseit

10 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz

Hozzáférés Az első befizetéssel aktiválható
Bónusz típusa 100%-os, az első befizetés összegével megegyező üdvözlő bónusz
Bónusz időkerete
Kapható Folyamatosan, de személyenként csak egy alkalommal, a regisztrációkor vehető igénybe
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 3500 HUF / 10 000 HUF

Kezd 10 000 Ft-tal megnövelt egyenleggel a sportfogadási karriered!

Ez a 100%-os Unibet üdvözlő bónusz is kifejezetten a bukméker új ügyfelei számára lett „kitalálva”. Közvetlenül a regisztrációnál lehet kiválasztani a felkínált kezdő bónuszok közül.

Annyiban tér el a kockázatmentes fogadástól, hogy ennek a bónusznak az esetében a fogadóiroda nem pénzvisszatérítést ad, hanem bónuszpénzt, aminek az összege a legelső befizetésedével megegyező, de legfeljebb 10 000 Ft lehet.

A kezdő sportfogadás-bónuszhoz már akkor is hozzá tudsz jutni, ha 3500 Ft-os első befizetéssel kezded az Unibetes tagságod. A bónuszt a bukmékeriroda sportfogadási / élő fogadási termékein tudod megforgatni (jelenleg 6x-os megforgatási követelmény érvényes rá).

A welcome bónusz kijátszásakor csak azokra a sporteseményekre megtett (pre-match, live) tétek kerülnek számításba vételre, amelyeknél az eredő odds legalább 1.40 (system fogadásokat nem használhatsz). A bónusz megforgatására egy hónapod (30 nap) van.

Így juthatsz hozzá a bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  Keresd fel az Unibet magyar nyelvű sportfogadási weboldalát

 2. Lépés 2.

  Kattints a „Regisztráció” linkre

 3. Lépés 3.

  A regisztrációs űrlap legelején válaszd a „10 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz” opciót

 4. Lépés 4.

  Végezd el a számlanyitás további lépéseit

Fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel!

Hozzáférés A bukméker által kiválasztott meccsekre történő fogadással
Bónusz típusa Állandó jellegű sportfogadás promóció – az élő fogadás termékhez
Bónusz időkerete
Kapható Folyamatosan elérhető, heti rendszerességgel
Helyszín Magyarország
Bónusz limit ❌ / 8000 HUF

25%-os nyereménynövelő élő fogadáshoz a legjobb meccsekre!

Az Unibetnél az élő fogadásnak kimondottan régi hagyományai vannak. És szó, mi szó az is igaz, hogy a bukméker magyar ügyfelei napi szinten rengeteg meccsre kötnek a legkülönfélébb piacokon fogadásokat élőben. Ezt az élő fogadás jelentette népszerűségi „hullámot” az Unibet profi szörfösként igyekszik minél jobban meglovagolni, aminek egyik hozadéka az élő fogadás termékéhez folyamatosan elérhető nyereménynövelős promóció.

Amennyiben te is inkább az élő fogadásokat részesíted előnyben, és nem jelent számodra gondot, ha mások (az Unibet professzionális tudású odds-szakértői) választják ki az aktuális héten azokat az izgalmas mérkőzéseket, amikre „nyereménynövelősen” fogadhatsz, akkor ez a promóció pont neked való! Ugyanis, ha rád mosolyog a szerencse, akkor akár 320 ezer Ft-os nyereményt is bezsebelhetsz!

Így juthatsz hozzá a bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  Keresd fel az Unibet magyar nyelvű sportfogadás weboldalát

 2. Lépés 2.

  Regisztrálj a bukmékernél

 3. Lépés 3.

  Tegyél fogadásokat élőben a promócióban szereplő meccsekre, és jelöld be a 25%-os nyereménynövelő opciót a fogadószelvényeden

 4. Lépés 4.

  Állítsd be a tétet (maximum 8000 Ft lehet fogadásonként), és küld játékba a szelvényedet.

Fogadj kötésben és vigyél haza nyereményt!

Hozzáférés 3-as, 4-esés 5-ös (vagy annál nagyobb) kötéses labdarúgás-fogadással
Bónusz típusa Állandó jellegű sportfogadási promóció - pre-match labdarúgás-fogadásokhoz
Bónusz időkerete
Kapható Folyamatosan elérhető, de hetente csupán egy alkalommal vehető igénybe, és kizárólag focimeccsekhez
Helyszín Magyarország
Bónusz limit ❌ / 6500 HUF

Fogadj focira kötésben, és szerezz akár 1.6 millió forintnyi nyereményt!

Ha élsz-halsz az igényes focimeccsekért, és a „kötéses” sportfogadást sem ma kezdted, akkor ez, az Unibet promóciós kód nélkül is igénybe vehető, állandó jellegű promóció 100%, hogy neked való! Ennek a speciális ajánlatnak köszönhetően, amit heti szinten egy alkalommal vehetsz igénybe, jókora nyereményeket szerezhetsz. A lényege, hogy egy adott héten megtegyél egy olyan 3-as, 4-es 5-ös vagy annál nagyobb kötéses gyűjtő fogadást, aminél az egyes választások (kimenetelek) szorzója legalább 1.20. A nyereménynövelős fogadásokra a bukméker által engedélyezett maximális tét 6500 Ft, amelyek esetében a nyereménynövelők mértéke a választások számától (megtett sportesemény kimenetelek) függ az alábbiak szerint:

 • 3-as kötéses fogadás: 10%-os nyereménynövelő;
 • 4-es kötéses fogadás: 20%-os nyereménynövelő;
 • 5-ös vagy nagyobb kötéses fogadás: 30%-os nyereménynövelő.

Amennyiben a lehető legmagasabb téttel játszol, és a legnagyobb kötésszámmal, akkor megfelelő szorzók esetén a nyereményed elérheti (de meg nem haladhatja) az 1.6 millió Ft-ot.

Így juthatsz hozzá a bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  Keresd fel az Unibet magyar nyelvű sportfogadás-weboldalát

 2. Lépés 2.

  Regisztrálj a bukmékernél

 3. Lépés 3.

  Tegyél 3-as, 4-es vagy 5-ös (és nagyobb) kötéses prematch-fogadást maximum 6500 Ft-os teljes téttel, választásonként legalább 1.20-es szorzóval

 4. Lépés 4.

  Válaszd ki a nyereménynövelő opciót az online fogadási szelvényeden, és küld be játékba a szelvényt

Ajánlj minket barátaidnak!

Hozzáférés Barátok, ismerősök regisztrációja/befizetése révén
Bónusz típusa „refer a friend” típusú promóció
Bónusz időkerete
Kapható Folyamatosan elérhető
Helyszín Magyarország
Bónusz limit 75 000 HUF

Ajánld az Unibetet a barátaidnak és szerezz 75 000 HUF bónuszt!

Bár az Unibet a nemzetközi sportfogadási piacon vezető szerepet tölt be, a cégnek elemi érdeke, hogy folyamatosan növelje az aktív játékosainak a számát. Ehhez kiváló eszközül szolgál a „barátajánlási” promóció, amiben, ha részt kívánsz venni, akkor akár 75 000 Ft értékben juthatsz hozzá bónuszpénzhez, amit még ingyenes fogadásokkal is megtold a bukméker.

Ezzel a promócióival az ismerőseid és a barátaid sem járnak rosszul, hiszen egy megbízható fogadóirodánál nyithatnak számlát, Unibet bónuszkód sem kell hozzá, és neked is szépen csurran-cseppen, ha elég sok olyan ismerőst tudsz meghívni, akik nem csak számlát nyitnak, de befizetést is végrehajtanak, és valódi pénzben játszanak majd az Unibetnél.

A jutalomként kapott bónuszról annyit azért mindenféleképp érdemes tudnod, hogy az összegétől függetlenül 5x-ös megforgatási követelmény vonatkozik rá.

Így juthatsz hozzá a bónuszhoz

 1. Lépés 1.

  Keresd fel az Unibet magyar nyelvű sportfogadási oldalát

 2. Lépés 2.

  Kattints a „Regisztráció” linkre

 3. Lépés 3.

  Hívd meg a barátaidat és ismerőseidet egy speciális hivatalozás révén

 4. Lépés 4.

  A megforgatási követelmények teljesítése után írasd jóvá a bónuszt a számládon

GYIK

? Mindkét üdvözlő Unibet bónuszt igénybe lehet venni?

Az Unibet befizetési bónusz (10 000 Ft), illetve a kockázatmentes fogadás bónusz is üdvözlő ajánlatnak minősül. Ezért csak az egyiket veheted igénybe a felhasználói fióknyitást követően.

? Mi történik, ha sikerül teljesíteni a megforgatási feltételeket?

Ebben az esetben a bónuszként kapott összeget a bukméker jóváírja a számládon.

? A cikkben található bónuszokhoz, promóciókhoz kell kód?

Jelenleg nem kell semmilyen speciális Unibet bónusz kód ahhoz, hogy a cikkben bemutatott ajánlatokat igénybe vedd.

? Vannak egyéb promóciók is az Unibetnél?

Igen, rendszeresen vannak egyéb promóciók is a bukmékernél, amik például egy adott jeles sporteseményhez (Eb, Vb) kapcsolódnak. Ha lesz olyan, hogy Unibet befizetés nélküli bónusz, arról is beszámolunk majd!

? Mit tegyek, hogyha nem tudom a regisztráció után a bónuszomat igényelni?

Ha ilyen problémád adódik, akkor feltétlenül lépj mielőbb kapcsolatba a bukméker ügyfélszolgálatával.

Az áttekintés szerzője

Attila Bálint

Attila Bálint

Veterán szövegíróként az elmúlt egy évben csatlakoztam a Mightytips csapatához mint olvasószerkesztő és cikkíró.

attilabalint79@gmail.com

Bejelentkezés

Email

Jelszó

Jelszó megerősítése