Magyarországi Bwin bónusz kódok

Előnyök

 • Az átlagnál magasabb indulási bónusz

 • Kombó mánia bónusz

 • Testreszabott bónuszok kifejezetten a magyar játékosoknak

Fizetési módszerek

 • MasterCard
 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banki átutalással
 • Ecopayz
 • Revolut
 • Bankkártya
 • Wise
 • Maestro

Ezt a véleményt frissítették:

Ez az osztrák szolgáltató sajnos elég szűkmarkúan méri a sportfogadási bónuszokat. A bwin legfeljebb 20 000 Ft értékű üdvözlőbónuszát is elég nehéz kiváltható nyereménnyé tenni. Bizonyos odds-határ fölötti kombinált fogadások után viszont minden nap automatikusan jóváírnak egy kisebb összegű freebetet. De ez is annyira szerény, hogy gyakorlatilag jelképesnek tekinthető.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

A Bwin a legnagyobb sportfogadó irodák és online szerencsejáték platformok közé tartozik. Ez egy 1997-es, bécsi alapítású vállalkozás, a sógorokra pedig mindig nagyobb örömmel bízzuk a pénzünket, mint egy távoli ország ismeretlen szolgáltatójára. Az elmúlt 23 évben a Bwin csapata a legtöbb sportágat behúzta a portfóliójába, így nem csoda, hogy azonnal a játékosok kedvencévé váltak.

A bónuszok tekintetében – pontosan a hatalmas cégméret miatt – már nem ennyire bőkezűek. A cikkünk írásakor kétféle bónuszt kínálnak a sportfogadók számára, mely a piaci átlagot messze alulmúlja. Ennek több oka is van: egyrészt a legtöbb sportfogadó cég országokra, területekre bontva kínálja a bónuszait, és ott nyomják meg a ceruzát, ahol tudják. A játékosok élnek is a bónuszokkal, ott, ahol a cégnek szüksége van új játékosokra. A magyar hátteret nem ismerjük, így csak találgathatunk, miért nem rukkol elő a Bwin több promóciós ajánlattal.

Első befizetési bónusz

HozzáférésRegisztrációt követően az első befizetéssel
Bónusz típusaÜdvözlőbónusz – 100%-os
Bónusz időkereteAktiválást követően 30 nap
KaphatóÖsszesen egy alkalommal
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMaximum 20 000 Ft

Első befizetési bónusz akár 20 000 HUF – bónusz kód Bwin

Csak a legnagyobb fogadóirodák engedhetik meg maguknak, hogy ne kínáljanak busás bónuszokat, hiszen melyik játékosnak ne imponálna, ha a cég megtolná egy kicsit a gördülő szekerét? Szerencsére a Bwin annak ellenére is kínál első befizetési bónuszt, hogy nincsen rászorulva, hisz enélkül is nagy mennyiségű új játékos keresi fel nap, mint nap a platformot.

Az első befizetési vagy üdvözlőbónusznak minimum és maximum keretet is szokás szabni, melyet a Bwin csupán részben kommunikált – a minimum befizetést csak tippelni tudjuk (10 eurót mondanánk), a maximum esetében tudjuk, hogy 20 000 Ft-ról beszélhetünk. Így a Bwin első befizetési bónusz a piaci átlagot alulról súrolja. A bónuszra minden magyar állampolgárságú játékos jogosult, aki első befizetését teszi meg a rendszerben.

A Bwin bónusz lényege, hogy az első befizetésként feltöltött összeget 100%-ban jóváírják a számládon, mely azonban – a piaci szokásoknak megfelelően – nincsen ingyen. A Bwin azt kéri, hogy legalább ötszörösen forgasd vissza a kapott összeget (tehát a maximum 20 000 Ft esetében 100 000 Ft-ot kell újra megjátszanod). Fontos, hogy csak olyan mérkőzések számítanak bele a keretbe, amelyekre a fogadóiroda legalább 1,75-ös szorzót kínál. A pénzt tehát csak akkor fogod tudni kivenni a virtuális egyenlegedről, ha e feltétel teljesül. Fontos az is, hogy a banki átutalásos, a netelleres és a skrilles egyenlegfeltöltés kizáró ok.

Így juthatsz hozzá bwin első befizetési bónuszhoz!

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a Bwin magyar weboldalán.

 2. Lépés 2.

  Tölts fel minimum 10€ összeget a virtuális számládra.

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább öt alkalommal az első befizetésed összegében.

 4. Lépés 4.

  A bónusz ekkor válik lehívható nyereménnyé.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

Kombó Mánia Bónusz

HozzáférésKombinált fogadás kettő vagy több lehetőségre
Bónusz típusa1-50€ free bet
Bónusz időkerete24 óra
KaphatóMinden nap egy alkalommal
HelyszínMagyarország
Bónusz limitMinimum 1€ / maximum 50€ (naponta)

Kombinált fogadásra akár 50€ free bet – Bwin bónusz kód

Míg a Bwin a kezdő játékosoknak az első befizetéshez járó bónuszt szánja, addig – hogy a haladók is kapjanak egy kis hátszelet – a Kombó Mánia a későbbi fogadásokhoz fog jól jönni. Használd ki a lehetőséget, élj vele! Ha nyerő szériában vagy, köss kombinált fogadást egy napon belül legalább két eseményre, és 1000€ fogadás után már 50€ freebetet, azaz ajándék kreditet kapsz! Ezt további feltételek nélkül költheted majd el a rendszerben.

Az fontos, hogy a Kombó Mánia megköveteli, hogy legalább 1,5-ös szorzójú eseményekre fogadj (fogadhatsz másra is, de azok nem számítanak bele a játékba). Azt is tudnod kell, hogy az előző nap nyert freebet nem fog beleszámítani a másnapi költésbe.

Így juthatsz hozzá Bwin kombó mánia bónuszhoz!

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a Bwin magyar weboldalán.

 2. Lépés 2.

  Köss kombinált fogadást minimum 20€ összegben, egy napon belül legalább két eseményre.

 3. Lépés 3.

  A bónuszod automatikusan megérkezik.

Promóciós kód másolva

Kap bónuszt

GYIK

? A bónuszok feltételei bonyolultnak tűnnek. Muszáj élnem velük?

Egyik fogadóiroda, így a Bwin sem teszi kötelezővé a bónuszok megfelelő kijátszását. Fontos tudnod, hogy a legtöbb bónusznak speciális feltételei vannak, amelyeket érdemes jól átolvasnod, mielőtt élsz velük. Vesztenivalód nincsen, ugyanakkor rossz érzés, ha a teljesítetlen feltételek miatt ugrik a kapott freebet és az azzal szerzett nyeremény.

? Meddig élnek ezek a bónuszajánlatok?

A Bwin saját hatáskörben határozza meg a bónuszok “élettartamát”. De érdemes gyakran ellenőrizni, hogy vannak-e újabb ajánlataik.

? Hogyan igényelhetem a bónuszt?

A Bwin automatikusan jóváírja a bónuszokat, így nem kell semmit tenned annak érdekében, hogy megérkezzenek.

? Máshol többféle bónusszal is élhetek. A Bwinnél miért ilyen kevés?

A cég ezt is saját hatáskörben dönti el. Hadd utaljunk a cikkünk elejére, amelyben összefoglaltuk a lehetséges okokat. Ennek ellenére senki nem tudhatja, hogy később esetleg nem lesz-e több, vagy magasabb összegű ajánlata a Bwinnek.

? Mi a visszaforgatás a bónuszoknál?

A visszaforgatást vagy átjátszási aránytazértl találták ki, hogy minél többször játssz. Ötszörös visszaforgatási feltétel esetén egy 20€ értékű bónuszt vagy befizetést legalább 100€ értékben kell megjátszanod ahhoz (vagyis többször kell fogadnod és nyerned vele), hogy a nyereményed végül lehívható legyen. A rendszer ezt nyilván fogja tartani neked.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.

kollaraladar93@gmail.com