Bwin Bónusz kód

8.1 / 10

100% bónusz, akár 20 000 HUF-ig

Promo-code copied

Szerezz Bónuszt & Játssz Most! Irány A Bwin

Fizetési lehetőségek

 • Banki átutalással
 • Neteller
 • Skrill
 • MasterCard
 • Maestro
 • Paysafecard
 • Google Pay
 • VISA

Utolsó frissítés:

Ez az osztrák szolgáltató sajnos elég szűkmarkúan méri a sportfogadási bónuszokat. A bwin legfeljebb 20 000 Ft értékű üdvözlőbónuszát is elég nehéz kiváltható nyereménnyé tenni. Bizonyos odds-határ fölötti kombinált fogadások után viszont minden nap automatikusan jóváírnak egy kisebb összegű freebetet. De ez is annyira szerény, hogy gyakorlatilag jelképesnek tekinthető.

Aladár Kollár, Sportfogadás szakértő.

A Bwin a legnagyobb sportfogadó irodák és online szerencsejáték platformok közé tartozik. Ez egy 1997-es, bécsi alapítású vállalkozás, a sógorokra pedig mindig nagyobb örömmel bízzuk a pénzünket, mint egy távoli ország ismeretlen szolgáltatójára. Az elmúlt 23 évben a Bwin csapata a legtöbb sportágat behúzta a portfóliójába, így nem csoda, hogy azonnal a játékosok kedvencévé váltak.

A bónuszok tekintetében - pontosan a hatalmas cégméret miatt - már nem ennyire bőkezűek. A cikkünk írásakor kétféle bónuszt kínálnak a sportfogadók számára, mely a piaci átlagot messze alulmúlja. Ennek több oka is van: egyrészt a legtöbb sportfogadó cég országokra, területekre bontva kínálja a bónuszait, és ott nyomják meg a ceruzát, ahol tudják. A játékosok élnek is a bónuszokkal, ott, ahol a cégnek szüksége van új játékosokra. A magyar hátteret nem ismerjük, így csak találgathatunk, miért nem rukkol elő a Bwin több promóciós ajánlattal.

bwin-bonusz-kod-1000x800sa

100% bónusz, akár 20 000 HUF-ig

Hozzáférés Regisztrációt követően az első befizetéssel
Bónusz típusa Üdvözlőbónusz – 100%-os
Bónusz időkerete A regisztrációt követő 7 napon belül befizetést kell tennie
Kapható Összesen egy alkalommal
Helyszín Magyarország
Bónusz limit Maximum 20 000 HUF

Első befizetési bónusz akár 20 000 HUF – bónusz kód Bwin

Csak a legnagyobb fogadóirodák engedhetik meg maguknak, hogy ne kínáljanak busás bónuszokat, hiszen melyik játékosnak ne imponálna, ha a cég megtolná egy kicsit a gördülő szekerét? Szerencsére a Bwin annak ellenére is kínál első befizetési bónuszt, hogy nincsen rászorulva, hisz enélkül is nagy mennyiségű új játékos keresi fel nap, mint nap a platformot.

Az első befizetési vagy üdvözlőbónusznak minimum és maximum keretet is szokás szabni, melyet a Bwin csupán részben kommunikált – a minimum befizetést csak tippelni tudjuk (10 eurót mondanánk), a maximum esetében tudjuk, hogy 20 000 Ft-ról beszélhetünk. Így a Bwin első befizetési bónusz a piaci átlagot alulról súrolja. A Bwin befizetési bónusz minden magyar állampolgárságú játékos számára elérhető, aki első befizetését teszi meg a rendszerben.

A Bwin bónusz lényege, hogy az első befizetésként feltöltött összeget 100%-ban jóváírják a számládon, mely azonban – a piaci szokásoknak megfelelően – nincsen ingyen. A Bwin regisztrációs bónusz feltételrendszere azt írja elő, hogy legalább ötszörösen forgasd vissza a kapott összeget.

Fontos, hogy csak olyan mérkőzések számítanak bele a keretbe, amelyekre a fogadóiroda legalább 1,75-ös szorzót kínál. A pénzt tehát csak akkor fogod tudni kivenni a virtuális egyenlegedről, ha e feltétel teljesül.

Fontos az is, hogy a Banki átutalásos, a Netelleres és a Skrilles egyenlegfeltöltés kizáró ok.

Így juthatsz hozzá bwin első befizetési bónuszhoz!

 1. Lépés 1.

  Regisztrálj a Bwin magyar weboldalán.

 2. Lépés 2.

  Tölts fel összeget a virtuális számládra.

 3. Lépés 3.

  Fogadj legalább öt alkalommal az első befizetésed összegében.

 4. Lépés 4.

  A bónusz ekkor válik lehívható nyereménnyé.

GYIK

?

A bónuszok feltételei bonyolultnak tűnnek. Muszáj élnem velük?

Egyik fogadóiroda, így a Bwin sem teszi kötelezővé a bónuszok megfelelő kijátszását. Fontos tudnod, hogy a legtöbb bónusznak speciális feltételei vannak, amelyeket érdemes jól átolvasnod, mielőtt élsz velük. Vesztenivalód nincsen, ugyanakkor rossz érzés, ha a teljesítetlen feltételek miatt ugrik a kapott freebet és az azzal szerzett nyeremény.

?

Meddig élnek ezek a bónuszajánlatok?

A Bwin saját hatáskörben határozza meg a bónuszok “élettartamát”. De érdemes gyakran ellenőrizni, hogy vannak-e újabb ajánlataik.

?

Hogyan igényelhetem a bónuszt?

A Bwin automatikusan jóváírja a bónuszokat, így nem kell semmit tenned annak érdekében, hogy megérkezzenek.

?

Máshol többféle bónusszal is élhetek. A Bwinnél miért ilyen kevés?

A cég ezt is saját hatáskörben dönti el. Hadd utaljunk a cikkünk elejére, amelyben összefoglaltuk a lehetséges okokat. Ennek ellenére senki nem tudhatja, hogy később esetleg nem lesz-e több, vagy magasabb összegű ajánlata a Bwinnek.

?

Mi a visszaforgatás a bónuszoknál?

A visszaforgatást vagy átjátszási aránytazértl találták ki, hogy minél többször játssz. Ötszörös visszaforgatási feltétel esetén egy 20€ értékű bónuszt vagy befizetést legalább 100€ értékben kell megjátszanod ahhoz (vagyis többször kell fogadnod és nyerned vele), hogy a nyereményed végül lehívható legyen. A rendszer ezt nyilván fogja tartani neked.

Az áttekintés szerzője

Aladár Kollár

Aladár Kollár

Az egyetemi éveim óta a sporthirek, tippek rajongója vagyok. A szabadidőmben utazni és billiárdozni szeretek.